Φετίχ με τα άρβυλα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)
Είμαι ο Θ, μεγάλωσα σε μια πόλη της επαρχίας που τα πράγματα ήταν πιο κλειστά και μαζεμένα. Μεγάλη αδυναμία είχα στους ένστολους και το ανακάλυψα όταν ήμουν στο Λύκειο και ένας υπαξιωματικός της αεροπορίας νοίκιασε στην πολυκατοικία μας και έπεσα μούρη με μούρη μαζί του στις σκάλες. Άρχισα να τραβάω μαλακίες για πάρτη του. Ήταν προς το τέλος της δεκαετίας του 90 και δεν τολμούσα πουθενά να εκδηλωθώ ότι είμαι γκέι. Χώρια που έβλεπα κατά καιρούς τον πιτσιρικά που θα πρέπει να κόντευε τα 30 να κυκλοφορεί με μια κομμώτρια της περιοχής. Έμενα να τον κοιτάω μόνο από μακριά και κατά προτίμηση όχι κατάματα από φόβο μη με καταλάβει και εκδηλωθώ. Έτσι τον κοίταγα χαμηλά κυρίως στα πόδια και κυρίως στα άρβυλά του. Κάπως έτσι άρχισα γενικά να παρατηρώ τους ανθρώπους στα πόδια και στα παπούτσια. Τέλειωσα το Λύκειο, δεν πέρασα στις πανελλαδικές και την επόμενη χρονιά θα πήγαινα φαντάρος αλλά φοβόμουν. Άκουγα και διάφορες ιστορίες από τον αδερφό μου. Έτσι του εκμυστηρεύτηκα το φόβο μου και κάθισε και μου εξήγησε τα πράγματα. Μου είπε πως είχε γνωρίσει το γείτονα το στρατιωτικό κι αν ήθελα να κανόνιζε να πάω να μου πει κι αυτός πιο πολλά πράγματα από πρώτο χέρι.

Πήγα στο σπίτι του Σ κι εκεί με υποδέχτηκε φιλικά και μπήκε κατευθείαν στο ψητό. Κάποια στιγμή έφυγε για λίγο και μου είπε να περιμένω. Όσο ήμουν μόνος στο σαλόνι παρατηρούσα 2 ζευγάρια άρβυλα που είχε στην άκρη σε μια γωνία, είχα καυλώσει απίστευτα και προσπαθούσα να κρύψω το σηκωμένο μου πούτσο. Μέχρι τότε ήμουν ακόμα παρθένος. Αλλά τα μάτια μου ήταν κολλημένα στα άρβυλα του. Ήταν σχετικά ψηλός και σίγουρα θα ήταν μεγάλο νούμερο. Τον άκουσα να γυρίζει σε λίγο κι αμέσως έκατσα σταυροπόδι για να κρύψω τον πούτσο μου. Μου έφερε 2 από εκείνα τα χαζά βιβλία με τις χρηστικές οδηγίες για όσους πάνε φαντάροι, οδηγίες επιβίωσης κλπ και μου τα έδωσε να τα διαβάσω για να μην πετάω τζάμπα λεφτά στους γυρολόγους που έρχονται να τα πουλήσουν.

Ήρθε η ώρα που πήγα φαντάρος. Εκεί κορυφώθηκε το φετίχ μου με τα άρβυλα. Δε μπόρεσα όμως να κάνω τίποτα. Κάποιες φορές που έμενα μέσα πήγαινα κρυφά και κοίταζα τι νούμερο ήταν τα άρβυλα των άλλων φαντάρων και μύριζα τις κάλτσες τους. Κάπως έτσι γνώρισα το Ν και κάποια στιγμή ξεπαρθενιάστηκα και μετά που απολύθηκα από φαντάρος κατέβηκα στην Αθήνα κι άρχισα να δουλεύω στην επιχείρηση που είχε στο μεταξύ πιάσει δουλειά κι ο αδερφός μου. Όταν αρραβωνιάστηκε ο αδερφός μου νοίκιασα μόνος. Σιγά-σιγά αγόρασα 4 ζευγάρια άρβυλα που τα είχα στο δωμάτιο μου για τις στιγμές καύλας μου κι άμα έβρισκα κάποιον που να γούσταρε παρόμοια φάση. Ώσπου άρχισαν τα διάφορα site γνωριμιών και άρχισα να κάνω προφίλ με το φετίχ μου και βρήκα κάποια ανταπόκριση με γαμιάδες που γούσταραν να γαμάνε φορώντας τα άρβυλα που είχα, αλλά όχι από ένστολους.

Μια μέρα βλέποντας μια εφημερίδα στη δουλειά πήρε το μάτι μου μια αγγελία κάποιον που πουλούσε κάποια παλιά άρβυλα στρατού σε καλή κατάσταση και τιμή. Με τη μία φτιάχτηκα και μου σηκώθηκε τέντα. Τον πήρα τηλέφωνο, κανονίσαμε, βρεθήκαμε και παρ' όλο που ήταν 2 νούμερα μικρότερα τα αγόρασα. Μόλις είχα αποκτήσει και το 5ο μου ζευγάρι άρβυλα και γύρισα σπίτι να το γιορτάσω. Όμως μου είχε αρέσει ο πιτσιρικάς απ' τον οποίο τα είχα αγοράσει. Έτσι αποφάσισα και του έστειλα μήνυμα στο κινητό και του την έπεσα διακριτικά. Αμέσως με πήρε τηλέφωνο και μου το έκοψε. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα.

Κάπως έτσι άρχισα να ψάχνω αγγελίες και ανακάλυψα πόσα πράγματα πουλούσε ο κόσμος. Βρήκα και έναν καλό γαμιά που με πήδηξε με τα άρβυλα του πιτσιρικά που είχα μόλις αγοράσει.

Μετά από λίγο καιρό, βρήκα μια άλλη αγγελία για κάποια άλλα άρβυλα γνωστής μάρκας που πουλιούνταν λόγω λάθους νούμερου. Αυτά ήταν σχεδόν στο νούμερο μου και θα μπορούσα εύκολα να πείσω ότι τα θέλω για μένα. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο αλλά δε μου απάντησε. Αργότερα χτύπησε το τηλέφωνο μου και είδα τον αριθμό που είχα καλέσει. Ήταν ο τύπος με τα άρβυλα ο Μ. Του είπα για την αγγελία, μου εξήγησε και κανονίσαμε, πήγα και βρεθήκαμε έξω από μια στάση μετρό. Όντως ήταν άρβυλα του κουτιού και αφόρετα και χαλάλι τα λεφτά τους και που δε δέχτηκε τα παζάρια που του έκανα.

Όμως αυτός έβγαζε μια πολύ αντρίλα απ' το παρουσιαστικό και τις κινήσεις. Κάθισα σε ένα παγκάκι έβγαλα τα παπούτσια μου, φόρεσα τα άρβυλα και έκανα μια μικρή βόλτα να τα προβάρω. Μου ήταν λίγο μεγάλα αλλά δεν πρέπει να φάνηκε γιατί κι ο άντρακλας είπε ότι μου στρώνουν γάντι.

Μιλήσαμε λίγο και τα αγόρασα εννοείται μη χαθεί η ευκαιρία. Τον ρώτησα αν πουλάει και τίποτα άλλο. Εκεί είδα που κάτι άλλο κατάλαβε και με ρώτησε που το πάω. Η αλήθεια είναι ότι είχα καυλώσει με τα άρβυλα και φτιάχτηκα στην ιδέα που είναι ένστολος και ότι μπορεί να τον είχα γυμνό φορώντας μόνο τα άρβυλα και να του τσιμπούκωνα τρελά την πουτσάρα. Αυτός δεν ξέρω αν και κατά πόσο πήγε το μυαλό του στα σεξουαλικά ή κάπου αλλού, αλλά μου είπε ότι έχει και κάποια ακόμα πράγματα σπίτι του που θα πρέπει να πάμε άλλη μέρα γιατί τώρα είχε άλλη δουλειά.

Φύγαμε και κατά ένα μέρος, μου άφησε την αίσθηση ότι με τρόπο μου έριξε άκυρο αλλά κατά ένα άλλο μέρος με τρόπο ήθελε να βρεθούμε κάποια άλλη στιγμή για άγνωστους δικούς του λόγους. Πάντως γύρισα με το μετρό μες την καύλα, έφτασα σπίτι και έκανα λάστιχο τον πούτσο μου απ την μαλακία. 2-3 μέρες μετά δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και ήταν ο Μ. Πάνω που νόμιζα ότι μου έριξε άκυρο μου έλεγε πότε μπορώ να βρεθούμε και να πάμε σπίτι του να δω τι έχει και τι μ' ενδιαφέρει και μέχρι τι ποσό ενδιαφέρομαι. Το ίδιο απόγευμα βρεθήκαμε στην ίδια στάση μετρό και ο Μ μου είπε να πάμε με τη μηχανή του γιατί το σπίτι του ήταν κάπως μακριά για να πάμε με τα πόδια.

Ανεβήκαμε στη μηχανή του και πήγαμε σε μια περιοχή που καμιά σχέση δεν είχε με το μέρος που βρεθήκαμε. Ίσα-ίσα, ήταν πολύ κοντά σε μένα και του είπα ότι κι εγώ μένω εκεί κοντά. Ανεβήκαμε σε μια πολυκατοικία και μπήκαμε σπίτι του. Πρώτη κίνηση ήταν να κλειδώσει την πόρτα και φοβήθηκα. Παρατήρησα και κατάλαβα ότι ο Μ ήταν σίγουρα ένστολος. Είδα είχε τις κλασικές αρβύλες του στρατού και 2 ακόμα ζευγάρια άρβυλα δίπλα στη μπαλκονόπορτα και ένα ζευγάρι σκαρπίνια. Προφανώς είχα κολλήσει να κοιτάω τα άρβυλα και τα σκαρπίνια γιατί ήρθε και με ξεκούνησε ο Μ και με πήγε σε ένα δωμάτιο. Μπήκαμε μέσα και μου έδειξε τι έχει. Είχε κάτι μπλούζες, ένα κοστούμι, κάτι παπούτσια, κάτι βιβλία, κάτι άλλα ρούχα και άλλα. Μ' άφησε να τα δω και κάθισε σε ένα πουφ. Δεν ήμουν και πολύ ενθουσιασμένος, αλλά έκανα ότι βλέπω κυρίως τα βιβλία.

Πιάσαμε τη συζήτηση σιγά-σιγά ώσπου μπήκε στο ψητό «τι τα ήθελες τα άρβυλα αφού δεν είσαι ένστολος;». Πήρα βαθιά ανάσα και του είπα ότι γουστάρω ένστολους και έχω φετίχ με τα άρβυλα. Του περιέγραψα αναλυτικά τι γουστάρω και έδειξε ενδιαφέρον. Αλλού είχε πάει το μυαλό του.

Μου 'πε να περιμένω. Πήγε φόρεσε τα καινούργια του άρβυλα μένοντας μόνο με ένα μπλε μποξεράκι και μια άσπρη μπλούζα και γύρισε στο δωμάτιο. Μου 'πε να γδυθώ τελείως. Υπάκουσα στην εντολή του. Με έβαλε να στρωθώ έτοιμος για να πάρω κάμψεις αλλά αμέσως μετά την πρώτη κάμψη μου 'πε να ξαπλώσω έτσι στο πάτωμα και άρχισε να μου πατάει με την αρβύλα του τον κώλο. Απίθανη αίσθηση. 45 νούμερο αρβύλα μου πάταγε με δύναμη τον κώλο συνέχεια. Έκανε αλλαγή και άρχισε να μου πατάει τον κώλο με το άλλο του πόδι. Τώρα ήταν το δυνατό του πόδι και η πίεση ήταν πιο έντονη αλλά και η καύλα μου πιο μεγάλη. Παράλληλα μου πάταγε και τα μπούτια. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να εκραγεί. Όλη αυτή την ώρα κανείς μας δε μιλούσε. Μόνο που και που εγώ βογκούσα από καύλα.

Αφού ο κώλος μου έγινε κόκκινος όπως μου είπε απ’ το πάτημα, ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και μου ‘πε να του γλείψω τα άρβυλα του με τη γλώσσα μου. Υπάκουσα αμέσως. Καθώς του έγλειφα τα άρβυλα και μου έλεγε επιτακτικά να του τα γλείψω καλύτερα. Άρχισε να συσπάται ο πούτσος μου και να χύνω. Παρατήρησε τον κώλο και την λεκάνη μου που κουνιόταν και ρώτησε τι γίνεται. Του είπα ότι έχυσα. «Αναμαλλιάρα» μου είπε και αμέσως είπε να σηκωθώ. Με έβαλε να γλείψω με τη γλώσσα μου τα χύσια μου. Ευτυχώς δεν ήταν πολλά γιατί τόσες μέρες είχα τρελάνει τον πούτσο μου στη μαλακία.

«Μπράβο πουτανίτσα μου» είπε ο Μ και μετά μου είπε να του πάρω πίπα. Κατέβασε το μποξεράκι του και είδα ένα μισοσηκωμένο πούτσο σχετικά τριχωτό και δύο μεγάλα τριχωτά αρχίδια. Πλησίασα και άρχισα να του γλείφω τα αρχίδια. Συνέχισα ρουφώντας του τον πούτσο που άρχισε να γιγαντώνεται. Έπιανα τις γυμνασμένες μπουτάρες του με τα χέρια μου και δεν άργησα να αρχίσω να ακούω τα αγκομαχητά του. Σε λίγο είχα στο στόμα μου ένα πούτσο γύρω στα 16 εκατοστά χοντρούτσικο που τον ρουφούσα μανιασμένα και τον έφτανα μέχρι τον λάρυγγα μου. Σίγουρα δεν του είχε κάνει γυναίκα τέτοιο τσιμπούκι γιατί είχε κλείσει τα μάτια και μόνο βογκούσε. Πολύ γρήγορα, ούτε 2-3 λεπτά δεν θα είχαν περάσει που του τσιμπούκωνα τον πούτσο του και άρχισε να χύνει μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος βαθιά στο λαρύγγι μου που πήγαινε κατευθείαν μέσα μου. Τον κοίταζα και με κοίταζε στα μάτια όσο η πούτσα του ξερνούσε το σπέρμα του στο λαρύγγι μου και δεν άφησα ούτε μία σταγονίτσα να πάει χαμένη. Αφού έχυσε όσο είχε να χύσει, του απεγκλώβισα τον πούτσο και του έγλειψα το πουτσοκέφαλο καλά.

Ήταν πολύ συντηρητικός όμως για να με γαμήσει ακόμα.

Έτσι άρχισε ένας κύκλος που ο Μ ξεκίνησε να έρχεται σπίτι μου, μέναμε γυμνοί, φορούσε άρβυλα, του τα έγλειφα, μου πατούσε τον κώλο με τα άρβυλα μέχρι να μην αντέχω πια και μετά του έπαιρνα τσιμπούκι και μία και δύο φορές κάπου-κάπου, έχυνε στο στόμα μου, τα κατάπινα όλα και μετά έφευγε.

Αν σας άρεσε η ιστορία μου, πείτε μου να σας γράψω σε 2ο μέρος πως κατάφερα τον Μ. και με γάμησε.
Copyright protected OW ref: 164678