Προγαμιαία εξάσκηση

Δημοσιεύθηκε από sex-g
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.92 (6 Votes)
Είχαν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία εξάσκηση που είχαμε κάνει με τον ξάδερφό μου και η οποία είχε φτάσει σχεδόν στο ολοκληρωμένο γαμήσι. Με τα χρόνια σκεφτόμουν ότι είναι κάτι το οποίο έχει ξεχάσει και ήμουν σίγουρος ότι θέλει να ξεχάσει και γι' αυτό δεν αναφερθήκαμε ποτέ σ' αυτό. Κι εγώ καθώς πέρασε ο καιρός και έχοντας βρει πολλούς γκόμενους για να ολοκληρώσω τις σεξουαλικές μου ορμές, έπαψα να ασχολούμαι με την περίπτωση του ξαδέρφου και της εφηβικής ανάμνησης.

Πρόσφατα, ο ξάδερφός μου πήρε την απόφαση να παντρευτεί με μια κοπέλα με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και μερικά χρόνια. Όταν το έμαθα, αναλογίστηκα το πέρασμα των χρόνων κι επομένως μέσα σε εκείνα που μου ήρθαν στον νου ήταν και οι εξασκήσεις που κάναμε. Η αλήθεια υπήρξε μια αμυδρά νοσταλγική διάθεση και γι' αυτό το κομμάτι της σεξουαλικής μου δραστηριότητας αλλά δεν ήταν κάτι τόσο σπουδαίο για να μείνω εκεί.

Μερικές μέρες πριν το γάμο του κι ενώ είχα αρκετό καιρό να τον δω, του πρότεινα να βρεθούμε για καφέ. Δέχτηκε αλλά ενώ είχαμε πει να πάμε κάπου έξω, μου ζήτησε τελικά να έρθει από το σπίτι μου ή να πάω εγώ από το δικό του. Του πρότεινα να έρθει στο δικό μου και έτσι κι έγινε. Κάτσαμε αραχτοί στον καναπέ και τα χαζολέγαμε για διάφορα ζητήματα και κυρίως για γκομενικά. Πάνω σε αυτό ξεκίνησε ένα μικρό πείραγμα ότι τώρα που παντρεύεται θα περιοριστεί κι ότι σφίγγουν τα πράγματα. Με αφορμή λοιπόν αυτό μου απαντάει από μόνος του:

- Μαλάκα, αν θες να ρίξεις κέρατο, μπορείς να το κάνεις όποτε θες σχεδόν και να μη σε πάρει είδηση ποτέ. Σκέψου πόσες εξασκήσεις είχαμε κάνει με κόσμο στο σαλόνι και δε μας πήρε είδηση ποτέ κανένας.

Παρότι αισθάνθηκα αμήχανα μετά από τόσο καιρό να τον ακούω να μου μιλάει ξανά για τις εξασκήσεις, απλώς γέλασα σχεδόν σαρκαστικά και απάντησα απλώς:

- Πού το θυμήθηκες ρε μαλάκα;

- Πρώτες εμπειρίες φίλε.

Δεν απάντησα κάτι σε αυτό και απλώς σηκώθηκα να πάω στην κουζίνα για να βάλω λίγο νερό. Όταν γύρισα δεν ήθελα να πω κάτι γι' αυτό αν και στην πραγματικότητα ήθελα να μου συνεχίσει ο ίδιος την κουβέντα και όχι μόνο. Έτσι κι έγινε.

- Ρε, το ξέρεις ότι μου την έχουν πέσει αρκετοί άντρες πρόσφατα;... με ρωτάει.

- Καλά ρε! Πού το περίεργο;... του απάντησα εγώ.

- Όχι, δεν είναι περίεργο, απλώς όσες φορές μου έχει τύχει, έχω σκεφτεί να είμαι μαζί σου και να προχωράω στο ψητό που αφήσαμε στη μέση εδώ και χρόνια.

Η απόκρισή μου έμοιαζε σαν να το παίρνω στην πλάκα όμως ο ξάδερφός μου δε με άφησε να το νομίζω για πολύ ακόμα. Πλησίασε κοντά μου, άρχισε να φιλάει το λαιμό μου και να με βάζει να πιάσω τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Δε δείλιασα, πια ήξερα ότι αυτό που δεν έγινε τότε ήταν η ώρα να γίνει τώρα. Στον τρόπο του καταλάβαινα ότι υπήρχε μια συστολή καθώς δεν ήξερε ότι εγώ δεν πάω με γυναίκες. Έτσι, αποφασίζω να γίνω πιο επιθετικός και του βγάζω την μπλούζα ενώ αμέσως ανοίγω το φερμουάρ του και βγάζω τον καυλωμένο του πούτσο έξω! Παίρνω πίπα και έχει σαστίσει.

- Μαλάκα, τον ρουφάς καλύτερα από τη γυναίκα μου... μου λέει.

Δε δίνω σημασία σε αυτό που λέει και συνεχίζω να του παίρνω πίπα ενώ του κατεβάζω το τζιν και το μποξεράκι του στους αστραγάλους. Από κει τα παίρνω με τα δόντια και μετά του βγάζω και τις κάλτσες. Έχει μείνει ολόγυμνος πάνω στον καναπέ μου κι εγώ ξεντύνομαι ταυτόχρονα ολόκληρος για να πέσω πάνω του. Για πολλή ώρα φιλιόμαστε στο στόμα και τρίβουμε τα κορμιά μας ενώ οι δύο πούτσες μας που αλληλομαλακίζονται έχουν πάρει φωτιά. Εγώ θέλω να του γλείψω όλο το κορμί με τη γλώσσα μου αλλά ο αυτός μου ζητάει να του ξαναπάρω πίπα. Είναι ξαπλωμένος πάνω στον καναπέ με ανοιχτά τα πόδια του κι εγώ στο ενδιάμεσο να έχω σκύψει στα τέσσερα και να ρουφάω το καυλί του. Ακουμπάει τα πέλματά του στα δικά μου και μου και με κοιτάει.

- Ήμουν σίγουρος ότι σε καυλώνει αυτό...

ήταν το σχόλιό του μόλις είδε πως αντέδρασα σε αυτό.

- Μου άρεσε από παλιά, ναι.

Για λίγη ώρα η πράξη συνέχιζε έτσι. Εγώ συχνά πυκνά ήθελα να χύσω αλλά σταματούσα για να συνεχίσουμε κι άλλο. Ήθελα να προσχωρήσει και σε γαμήσι όμως δεν ήξερα άμα θα συνέχιζε.

- Θέλω να σε γαμήσω... μου είπε.

Δε χρειάστηκε να αποκριθώ, απλώς σηκώθηκα και στήθηκα στα 4.

Φεύγει για λίγο για να φέρει καπότες, φτύνει στον κώλο μου και είναι έτοιμος να μπει.

- Θέλω να φωνάζεις όσο πιο πολύ γίνεται.

Η αλήθεια ήμουν και από αποχή εκείνες τις μέρες οπότε ήταν στενή η τρύπα μου.

- Αχ, πονάω! Σκίσε με όμως. Μη με λυπάσαι καθόλου.

Αυτός όλο και περισσότερο δυνάμωνε την έντασή του ενώ εγώ είχα πέσει και δάγκωνα το μπράτσο του καναπέ. Αυτός έπεσε ολόκληρός από πάνω μου και τριβόταν στην πλάτη μου.

- Κάτσε επάνω μου ώστε να με κοιτάς... ήταν η επόμενη κουβέντα του.

Έκατσα και καθόμασταν αντικριστά, εγώ πάνω στο καυλί του και αυτός με απότομες κινήσεις μπαινόβγαινε μέσα στον κώλο μου. Κοιτιόμασταν και φιλιόμασταν ενώ συνέχιζε να μπαίνει μέσα μου με φόρα και ένταση.

- Πού να σε χύσω, ρε πόρνη;... μου είπε;

- Χύσε στα πόδια σου και άσε με να σου τα γλείψω. Εκεί χύσε.

Το έκανε και όντως του έγλειψα τα πόδια, που μύριζαν κιόλας ελάχιστα, σαν να ήταν ό,τι πιο γευστικό θα μπορούσα να γλωσσιάσω εκείνη την ώρα.

- Θέλω να χύσεις κι εσύ στα πόδια μου και να συνεχίσεις το γλείψιμο.

Τον υπάκουσα και άδειασα εκεί που μου είπε.

- Χύνω η πόρνη, χύνω...

ήταν η κουβέντα μου και εκείνη τη στιγμή μου ρίχνει μπάτσο στον κώλο. Μετά απ' αυτό φωνάζει:

- Γλείφε, πουστάρα, γλείφε! Μη μείνει τίποτα πάνω μου!

Αφού δεν άφησα ούτε ελάχιστο από τα σπέρματά μας να πάει χαμένο και ο ξάδερφός μου είχε ξαπλώσει εντελώς, πήγα και έπεσα από πάνω του.

- Έπρεπε να γίνει κι αυτό σε μια στιγμή... μου λέει, γιατί δεν είχε φτάσει στο απόγειό του ως τώρα.

- Κάλλιο αργά παρά ποτέ δε λένε;…

του απαντάω και μου απαντάει ότι το αργά έχει και αργότερα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω τι εννοούσε με αυτό.
Copyright protected OW ref: 164413