Μαθήματα μεταξύ φίλων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νάσο, είμαι 25 χρόνων και αρραβωνιασμένος εδώ και τρία χρόνια. Μόλις υπηρέτησα τη θητεία μου στην αεροπορία.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου, από σύμπτωση βρήκα λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί χρόνια στην ερωτική μου ζωή. Αργώ υπερβολικά να τελειώσω. Υπερβολικά και σε τέτοιο βαθμό που γίνομαι ανυπόφορος στις κατά καιρούς ερωτικές μου συντρόφους. Ελάχιστες το θεωρούσαν προσόν και το απολάμβαναν. Οι πιο πολλές δυσανασχετούσαν και με τέλειωναν με το χέρι.

Ένας ειδικός μου είχε μιλήσει για έλλειψη επιθυμίας σε περιόδους στρες.

Κατά τη κυρίως θητεία, μετά την εκπαίδευση, μετατέθηκα σε μια μικρή μονάδα αεροπορίας στη Θεσσαλία (δε θα αναφέρω τη μονάδα). Πολλές υπηρεσίες αλλά καλά offs . Με τον καιρό κάναμε καλή παρέα με το Σπύρο. Ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος από εμένα και δεν άργησα να τον θεωρήσω σαν το μεγάλο αδερφό που ποτέ δεν είχα. Είχαμε συντονίσει εξόδους, εορταστικές άδειες και offs . Και έτσι κάναμε παρέα και εκτός μονάδας. Πολλές φορές είχαμε βγει τετράδα με την αρραβωνιαστικιά μου και τη φίλη του. Και άλλες τόσες βγαίναμε μαζί για μπιλιάρδο ή πηγαίναμε για μπάσκετ. Αλλά και στη μονάδα καταλήξαμε να μένουμε στον ίδιο θάλαμο. Περνάγαμε θαύμα, ειδικά από τότε που άρχισε να φέρνει ένα laptop με tv card , μαζί με dvd και cd .

Είχαμε επίσης μια κοινή περιπετειούλα με μια γειτόνισσά του που τον γούσταρε και την πήραμε μαζί. Εκεί εντόπισε το πρόβλημά μου και από τότε τα συζητάμε όλα.

Ήταν πιο έμπειρος σεξουαλικά και μου έδινε συμβουλές για αυτοσυγκέντρωση, τεχνικές και ερεθισμό άλλων ερωτογόνων περιοχών. Ρόγες και είσοδο πρωκτού. Του τα είχε διδάξει μια φίλη που είχε παλιά. Στην πράξη. Τα τελευταία ντρεπόμουν να τα ζητήσω από την αρραβωνιαστικιά μου, αλλά τα δυο πρώτα τα προσπάθησα, με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Την άνοιξη που πέρασε, μετράγαμε και οι δυο αντίστροφα για να απολυθούμε τελικά τον Ιούλιο. Πλέον ως «παλιοί» επιλέγαμε και τις υπηρεσίες μας. Έτσι για να γλιτώνουμε τις αγγαρείες, επιλέγαμε την εναλλασσόμενη (μαζί με έναν ακόμα) σκοπιά σε ένα φυλάκιο που βρισκόταν 2 χιλιόμετρα μακριά από τη μονάδα. Εκεί είχε ησυχία και μπορούσε άνετα να επιδίδεται στο κρυφό του σπορ, τα τσιγαριλίκια.

Ένα ζεστό βράδυ , στις αρχές του Ιουνίου, είχα πάει στη σκοπιά μου 9 με 12 και είχα αφήσει το Σπύρο να κοιμάται. Όταν με αντικατέστησε το τρίτο παλικάρι και γύρισα στο θάλαμο τον βρήκα ξύπνιο να βλέπει τηλεόραση στο laptop , με μια πετσέτα γύρω από τη μέση. Καλή ιδέα σκέφτηκα και πήγα για μπάνιο.

Αρχίσαμε να βλέπουμε μια ταινία στην τηλεόραση, όταν είπε πως έχει φέρει τη βότκα από τη μονάδα. Πίναμε από το μπουκάλι εναλλάξ. Αλλάξαμε διάθεση και του είπα να δούμε καμιά τσόντα που είχε στο σκληρό του. Έβαλε να παίζει μια συλλογή clips με πρωκτικό σεξ. Δεν άργησε να μου σηκωθεί για τα καλά και εκείνος να παραμερίσει την πετσέτα του και να χαϊδεύει το καυλί του. Δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν και έτσι δε μου προκάλεσε έκπληξη. Έχυσε πάνω στην πετσέτα του και χωρίς να καλυφθεί άναψε τσιγαριλίκι. Μου έδωσε και εμένα τζούρες και όλα γίνανε πιο όμορφα. Έβγαλα και εγώ το καυλί μου από το άνοιγμα του μπόξερ και άρχισα και εγώ τις γρήγορες, Με κοίταζε και μου έδειχνε τι να κάνω για να το απολαύσω περισσότερο. Έφτυνε στην παλάμη του και επικέντρωνε στο κεφάλι και συγχρόνως έτριβε τις ρόγες του. Το έκανα και εγώ και μου έλεγε να τρίψω πιο γερά τις ρόγες. Άπλωσε το χέρι του και μου τσίμπησε άγρια τη δεξιά ρόγα. Μου την έστριβε σχεδόν. Πονούσα αλλά ήταν όντως ερεθιστικό.

Μετά μου έδειξε πώς να ερεθίζω την είσοδο του πρωκτού μου. Το έκανα αλλά έτσουξε και σταμάτησα. «Μαλάκα, ξάπλωσε στο κρεβάτι να σου δείξω», είπε και ήρθε δίπλα μου. Σάλιωσε ένα δάχτυλο και με έτριβε πίσω απαλά. Χωρίς να το βάζει, πίεζε το δάχτυλο εξωτερικά. Φτύνοντας και το άλλο του χέρι, άρχισε να μου μαλάζει το πουτσοκέφαλο. «Έτσι μαλάκα. Να συνεχίσω ή μπορείς μόνος σου;». «Συνέχισε ρε μαλάκα είναι καύλα». Δεν πέρασαν δυο λεπτά και άρχισα να καταλαβαίνω πως θα τέλειωνα. Συνέχισε να μου τρίβει το πουτσοκέφαλο και γονατίζοντας από τα δεξιά μου, έπαιζε και το δικό του καυλί με το αριστερό χέρι. Έχυσε στην παλάμη του.. Τέλειωσα άγρια με τις πρώτες ριπές να φτάνουν στο λαιμό μου και τις επόμενες να λερώνουν την κοιλιά μου.

Το πείραμα επανέλαβα ακόμα μια φορά στο θάλαμο της μονάδας, χωρίς τη συνδρομή του, αν και ήταν παρών. Η ένταση της εκσπερμάτισης επίσης μεγάλη και ο χρόνος μειωμένος.

«Άντε και πως τα λέμε αυτά στη Νατάσσα, ρε Σπύρο». «Μη βιάζεσαι. Θα πρέπει να γνωρίσεις την Τζόρτζια, πρώτα. Αυτή θα σου δείξει τα καλά».
Δευτέρα πήραμε off , Τετάρτη βράδυ κανονίστηκε έξοδος με τη Τζόρτζια.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")