Στο σπίτι του κ. Τάσου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (3 Votes)
Ο κ. Τάσος σηκώθηκε από τον καναπέ, έδεσε τη ζώνη της ρόμπας του και με αργές κινήσεις κατευθύνθηκε στο μικρό τραπεζάκι στην άκρη του δωματίου…

- Λοιπόν, νομίζω ότι σαν οικοδεσπότης θα πρέπει να σας συστήσω…

είπε ενώ γέμιζε το ποτήρι του με μια διπλή δόση βότκα.

- Χάρη αυτός είναι ο κ. Μανώλης, παλιός μου γείτονας και φίλος. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και αποφασίσαμε να… συνεργαστούμε. Μανώλη αυτός είναι ο Χάρης. Είναι φοιτητής και γνωριστήκαμε πριν λίγο καιρό σ’ ένα ταξίδι μας με το τραίνο για τη Θεσσαλονίκη. Του αρέσει να περιποιείται ώριμους άντρες σαν και εμάς και όπως βλέπεις παίρνει πολύ καλές πίπες.

Όση ώρα ο κ. Tάσος ετοίμαζε το ποτό του και έκανε τις συστάσεις, εγώ βρισκόμουν αραχτός στην μεγάλη πολυθρόνα δίπλα από τον καναπέ, με ανοιχτή την άσπρη ρόμπα μου και ο Χάρης γονατιστός μπροστά μου με το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου ρούφαγε την πούτσα μου. Η νύχτα εξελίσσονταν συναρπαστικά.

Είμαι ο Μανώλης. Είμαι 46 χρονών, 1,82, μελαχρινός με μαλλιά που αρχίζουν να γκριζάρουν και κανονικό σώμα, στα 78 κιλά περίπου. Ο κ. Τάσος είναι ένας ώριμος άντρας λίγο πάνω από τα 60, σχετικά κοντός, 1,70 περίπου, με καλοδιατηρημένο αδύνατο σώμα, γκρίζα μαλλιά και μουστάκι. Πράγματι παλιότερα ήμασταν γείτονες, όμως το τελευταία δυο χρόνια έχει μετακομίσει προς τα βόρεια προάστια και έρχεται στην παλιά του γειτονιά μόνο για να πιεί καφέ στον καφενείο και να συζητήσει με τους φίλους του για το ποδόσφαιρο και την πολιτική. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε ποτέ ιδιαίτερες επαφές. Ήξερα μόνο ότι ήταν ένας ευκατάστατος ανώτερος δημόσιος υπάλληλος και ότι ήταν χωρισμένος. Η όλη του συμπεριφορά σε καμία περίπτωση δεν άφηνε να φανούν οι... προτιμήσεις του.

Κάποιο απόγευμα μετά τη δουλεία αποφάσισα να περάσω από το βιντεοκλάμπ στο κέντρο της Αθήνα για να νοικιάσω ένα gay DVD, καθώς το ψάξιμο στο internet πολλές φορές με κουράζει. Ήμουν απορροφημένος ψάχνοντας τα ταμπελάκια με τα εξώφυλλα, όταν σε κάποια στιγμή κατάλαβα κάποιον να βρίσκεται σχετικά κοντά μου και να ψάχνει ταινίες σε ένα διπλανό σταντ. Ενστικτωδώς σήκωσα τα μάτια και είδα τον κ. Τάσο.

Τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να σηκωθώ και να φύγω με την ελπίδα ότι δε με είχε δει, αλλά πριν προλάβω να κάνω και δεύτερη τον είδα να με κοιτάει χαμογελώντας και να μου κλείνει πονηρά το μάτι. Σε αντίθεση με μένα ήταν πολύ χαλαρός. Προφανώς κατάλαβε την ταραχή μου και για να με ηρεμήσει ήρθε κοντά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά και αν είχα βρει τίποτα ενδιαφέρον. Εγώ αμίλητος. Έλα μου λέει ψιθυριστά, ηρέμησε, από μένα δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα. Φαντάζομαι ούτε κι εγώ από σένα. Τη σημερινή μας συνάντηση θα την ξέρουμε μόνο εγώ κι εσύ, έτσι δεν είναι; Κούνησα καταφατικά το κεφάλι και πήγα να φύγω, αλλά με σταμάτησε.

- Απ' ότι βλέπω εσύ δεν έχεις διαλέξει ακόμα ταινία. Εγώ βρήκα αυτή που ήθελα. Την έψαχνα καιρό αλλά ήταν συνέχεια νοικιασμένη. Σε χαιρετώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε, μου είπε και κατευθύνθηκε προς το ταμείο.

Λίγα λεπτά αφότου έφυγε ο κ. Τάσος έφυγα κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι τα λόγια του με είχαν ηρεμήσει κάπως αλλά ήμουν ακόμα ταραγμένος. Η ιδέα ότι κάποιος γνωστός ήξερε πλέον για μένα με τρόμαζε. Όλα τα χρόνια είχα φροντίσει να κρύβομαι και νόμιζα ότι το έκανα καλά. Ήλπιζα μόνο ο κ. Τάσος να εννοούσε όσα είχε πει.

Πέρασαν μερικές μέρες και ένα πρωινό που δεν δούλευα πήγα για καφέ στο καφενείο της γειτονιάς. Ο κ. Τάσος ήταν ήδη εκεί και ως συνήθως μιλούσε με τους φίλους του για το ποδόσφαιρο. Η συμπεριφορά του ήταν η τυπική. Απλά με καλημέρισε, όπως και όποιον άλλο έμπαινε στο καφενείο και συνέχισε την συζήτηση του. Θα πέρασε καμία ώρα όταν η παρέα του κ. Τάσου έφυγε και έμεινε μόνος. Πήρε μια εφημερίδα και άρχισε να τη διαβάζει, αλλά κάθε τόσο με κοίταζε. Εγώ προσπαθούσα να φανώ ήρεμος αλλά μάλλον δεν τα κατάφερνα. Έτσι σε κάποια στιγμή σηκώθηκε και ήρθε κοντά μου.

- Μανώλη μπορώ να σε απασχολήσω για λίγο;… μου λέει.

- Ναι βέβαια κ. Τάσο κάθισε.

Έκατσε διπλά μου στο τραπέζι και άρχισε να μου μιλάει χαμηλόφωνα.

- Ρε αγόρι μου γιατί ταράζεσαι έτσι; Σου είπα ότι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Λες να θέλω να σε εκθέσω; Αφού κι εγώ κρύβομαι όπως κι εσύ. Χαλάρωσε και αν δεν έχεις κανονίσει κάτι άλλο θα χαρώ το βράδυ να έρθεις στο σπίτι μου να δούμε μαζί το ματς και να τα πούμε πιο άνετα. Ξέρεις τώρα που πήρα σύνταξη και έφυγα από την γειτονιά, έβαλα συνδρομητική τηλεόραση.

- Αν είναι για να δούμε το ματς θα έρθω κ. Τάσο του είπα…

Μου έδωσε την διεύθυνσή του και το βραδάκι πήγα στο σπίτι του. Καθίσαμε, ήπιαμε ποτό, παραγγείλαμε πίτσα, είδαμε το ματς σαν δυο καλοί φίλοι, είπαμε τις εντυπώσεις μας και όταν τελειώσαμε με τα του ποδοσφαίρου ο κ. Τάσος μπήκε στο θέμα:

- Λοιπόν Μανώλη δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε άλλο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Πες μου τι γουστάρεις.

- Τι να γουστάρω κ. Τάσο... αφού είδες.

- Ναι ρε αγόρι μου, πιο συγκεκριμένα ρωτάω. Είσαι ενεργητικός, παθητικός;

- Ενεργητικός και μου αρέσουν οι μικρότεροι.

- Αχα... βλέπω έχουμε τα ίδια γούστα. Λοιπόν Μανώλη κοιτά, θα σου μιλήσω ανοιχτά. Μεταξύ μας δεν μπορεί να γίνει κάτι, αφού και εγώ ενεργητικός είμαι και μου αρέσουν και μένα οι μικροί. Εδώ και λίγο καιρό έχω γνωρίσει ένα νεαρό που είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και όποτε κατεβαίνει στην Αθήνα έρχεται εδώ και τον πηδάω. Αλλά μου αρέσει η ποικιλία και σκέφτομαι να οργανώσω ένα τρίο. Τι λες;

- Τι να σου πω κ. Τάσο δεν το έχω ξανακάνει. Ξέρεις δεν είμαι και πολύ έμπειρος...

- Έλα ρε θα είναι ωραία φάση. Στο κάτω – κάτω έρχεσαι, βλέπεις και αν δεν γουστάρεις φεύγεις.

Δίσταζα, αλλά δεν ήθελα να χάσω τέτοια ευκαιρία. Ο κ. Τάσος φαινόταν να εννοεί όσα έλεγε.

- Και πως θα γίνει; Ο μικρός θα θέλει;

- Το έχουμε συζητήσει και φαίνεται να γουστάρει. Αλλά πρέπει να βρω έναν σωστό άνθρωπο και όχι κάνα μαλακά. Άσε να το κανονίσω και θα μιλήσουμε.

- Οκ, όταν κανονίσεις πάρε με τηλέφωνο και βλέπουμε.

Ένα απόγευμα, λίγες μέρες μετά, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ο κ. Tάσος.

- Έλα Μανώλη τι γίνεται; Χαθήκαμε. Όλα καλά;

- Καλά κ. Τάσο εσύ;

- Μίλησα με τον μικρό. Στην αρχή ήταν διστακτικός αλλά κάτι κατάφερα. Όμως δεν θέλει να γαμηθεί από άλλον, μόνο από μένα. Με σένα όλα τα υπόλοιπα. Τι λες;

- Δεν έχω πρόβλημα, άλλα είπαμε... αν δεν μου αρέσει φεύγω.

- Ναι ρε εννοείται. Λοιπόν αύριο βράδυ σπίτι μου, μπορείς;

- Μπορώ.

- Ωραία, θα σε πάρω τηλέφωνο και αύριο το απόγευμα για να σου πω λεπτομέρειες. Άστο πάνω μου.

- Έγινε κ. Τάσο, θα περιμένω.

Το επόμενο βράδυ κατά τις 10 ήμουν έξω από σπίτι του κ. Τάσου. Χτύπησα το θυροτηλέφωνο, μου άνοιξε και ανέβηκα στο διαμέρισμα. Όπως μου είχε πει πιο νωρίς στο τηλέφωνο, η πόρτα ήταν μισάνοικτη. Μπήκα μέσα. Η σαλονοτραπεζαρία ήταν άδεια και σκοτεινή, αλλά στο βάθος, στο δωμάτιο με την τηλεόραση που είχαμε δει το ματς υπήρχε αχνό φως. Έκλεισα πίσω μου την πόρτα και προχώρησα. Φτάνοντας στην είσοδο του δωματίου με περίμενε η πρώτη έκπληξη.

Αυτή τη φορά η τηλεόραση δεν έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά μια gay τσόντα με ένα νεαρό να παίρνει τσιμπούκι σε έναν μεσήλικα. Απέναντι στη άκρη του καναπέ καθόταν αραχτός ο κ. Χρήστος που φορούσε μια μακριά ρόμπα και κάπνιζε κρατώντας ένα ποτήρι βότκα και δίπλα του με το κεφάλι γερμένο στον ώμο του καθόταν ένα μελαχρινό αγόρι γύρω στα 20, σχεδόν άτριχο με υπέροχο πρόσωπο και αδύνατο αλλά αρκετά γυμνασμένο σωματάκι, που φορούσε μόνο ένα μικροσκοπικό λευκό σλιπάκι.

- Καλησπέρα Μανώλη… μου λέει ο κ. Τάσος. Εμείς είπαμε να δούμε μια ταινιούλα.

- Καλησπέρα, είπα κι εγώ με τα μάτια μου καρφωμένα στο νεαρό.

- Λοιπόν τι λες; Θα πιείς ένα ποτάκι να μας κάνεις παρέα;

- Ναι βέβαια είπα και κάθισα στην πολυθρόνα δίπλα στον καναπέ, ώστε να μπορώ να βλέπω την τσόντα στην τηλεόραση αλλά κυρίως τον νεαρό.

- Χάρη βάλε ένα ποτό στο φίλο μας. Τι θα πιείς;

- Ένα ουίσκι με πάγο.

Ο νεαρός αμέσως πετάχτηκε από τον καναπέ και κατευθύνθηκε προς την κουζίνα. Καθώς απομακρυνόταν μπόρεσα να δω το μικρό σφικτό κωλαράκι του να διαγράφεται μέσα από το σλιπ. Ποίημα!

- Λοιπόν... πως σου φαίνεται;

- Σκέτη κόλαση. Που τον πέτυχες;

- Λαχείο! Φοιτητής είναι στη Θεσσαλονίκη και τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες σε ένα ταξίδι μου με το τραίνο. Κατάλαβα ότι με γούσταρε, του την έπεσα και μου έκατσε. Λοιπόν μέχρι να έρθει πήγαινε στο μπάνιο να κάνεις ένα ντουζάκι.

Έκανα ότι μου είπε. Πήγα στο μπάνιο, έκανα ένα γρήγορο ντους, έβαλα τη ρόμπα και της παντόφλες που είχε αφήσει για μένα εκεί ο κ. Τάσος και γύρισα στο δωμάτιο. Αυτή τη φορά τα πράγματα είχαν αλλάξει. Στην οθόνη της τηλεόρασης ο νεαρός είχε πέσει στα 4 και ο μεσήλικας τον ξέσκιζε, ενώ στον καναπέ ο κ. Τάσος είχε ανοίξει τη ρόμπα του και ο Χάρης γονατιστός δίπλα του έγλειφε την καυλωμένη του πούτσα.

Καύλωσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Άραξα στην πολυθρόνα, πήρα το ποτό που μου είχε φέρει ο μικρός και αρκέστηκα να απολαμβάνω το θέαμα.

Ο Χάρης ήταν φανερό ότι απολάμβανε αυτό που έκανε. Το κεφάλι του ανεβοκατέβαινε ρυθμικά πάνω στην πούτσα του κ. Τάσου, ενώ με το χέρι του χάιδευε τα αρχίδια και το στήθος. Ο κ. Τάσος αραχτός έπινε αργά το ποτό του και έβλεπε την ταινία στην τηλεόραση, ενώ με το ελεύθερο χέρι του πότε του χούφτωνε το κωλαράκι και πότε του έσπρωχνε το κεφάλι για να του δώσει το ρυθμό που ήθελε. Σε κάποια στιγμή το ποτό του κ. Τάσου τελείωσε. Ακούμπησε αργά το ποτήρι στο τραπεζάκι δίπλα του, και τράβηξε ελαφρά το κεφάλι του Χάρη από τα μαλλιά για να το ξεκολλήσει από την πούτσα του.

- Χαρούλη απόψε έχουμε επισκέπτη και πρέπει να τον περιποιηθούμε. Εγώ λέω να βάλω ακόμα ένα ποτάκι. Εσύ φρόντισε το φίλο μας.

- Μάλιστα κύριε, είπε ο νεαρός και κατέβηκε από τον καναπέ. Γονατιστός ήρθε προς το μέρος μου, στάθηκε μπροστά μου, με κοίταξε στα μάτια χαμογελώντας και έβαλε το χέρι του μέσα στη ρόμπα μου χαϊδεύοντας το καβλί μου.

Για να τον διευκολύνω έλυσα την ζώνη και άνοιξα το ρόμπα μου εντελώς. Αυτός έσκυψε, έγλειψε στην αρχή τα πόδια μου από κάτω προς τα πάνω και όταν έφθασε στο καβλί μου άρχισε να ρουφάει τ’ αρχίδια μου. Μετά έγλειψε το κεφάλι της πούτσας μου σαν παγωτό, και τελικά την έβαλε ολόκληρη στο στόμα του, ανεβοκατεβάζοντας το κεφάλι του πάνω της.

Όταν τελείωσε με τις συστάσεις, ο κ. Τάσος άραξε στον καναπέ του και απολάμβανε το θέαμα πίνοντας τη βότκα του. Στη συνέχεια έλυσε τη ζώνη της ρόμπας του και άρχισε να παίζει αργά τον καυλωμένο του πούτσο. Αν και μικρόσωμος ο κ. Τάσος ήταν αρκετά προικισμένος με χοντρό καβλί πάνω από 17 πόντους.

Μόλις τελείωσε και το δεύτερο ποτό του, σηκώθηκε και στάθηκε όρθιος δίπλα στον Χάρη. Τον τράβηξε από τα μαλλιά και αφού τον ξεκόλλησε από την πούτσα μου, έσκυψε και του έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο.

- Σου αρέσει η πούτσα πουστράκο ε;... γλείψε τώρα και τη δικιά μου του είπε και οδήγησε το κεφάλι του στον πούτσο του.

Ο Χάρης άρπαξε στο στόμα το καβλί του κ. Τάσου και με το χέρι του συνέχισε να παίζει το δικό μου. Μας έγλειφε εναλλάξ για αρκετή ώρα, ενώ ο κ. Τάσος του χούφτωνε το κωλαράκι και έχωνε το χέρι του μέσα στο σλιπ που ακόμα φόραγε. Σε κάποια στιγμή ο κ. Τάσος πήγε πίσω από τον Χάρη, γονάτισε και τραβώντας το με δύναμη, του έσκισε το σλιπάκι.

- Μικρέ μου είσαι για φάγωμα…

του είπε μόλις είδε το κωλαράκι του και έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα κωλομάγουλα. Έγλειψε για κάμποση ώρα το άτριχο κωλαράκι του Χάρη και αυτός ρούφαγε με μανία τον πούτσo μου μπροστά του. Μετά ο κ. Τάσος σηκώθηκε και άρχισε να τρίβει την πούτσα του σχισμή του. Πήρε από το τραπεζάκι ένα προφυλακτικό το φόρεσε, έριξε μερικές σταγόνες λιπαντικό στο χέρι του και αφού τις άλειψε στην τρύπα του Χάρη, τον έπιασε δυνατά από τη μέση.

- Και τώρα πουστράκο ετοιμάσου να σε σκίσω…

του είπε και με μια απότομη κίνηση καρφώθηκε μέσα του. Ο Χάρης τινάχθηκε και έβγαλε ένα βογγητό πόνου και ηδονής.

- Σκίσε με κύριε Τάσο… φώναξε.

Ο κ. Τάσος έτριψε για λίγο την λεκάνη του πάνω στον κώλο του Χάρη και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα του. Ο Χάρης ακολουθούσε το ρυθμό του και με το στόμα του προσπαθούσε να ρουφήξει τον πούτσο μου, πράγμα δύσκολο καθώς το σπρώξιμο του κ. Τάσου ήταν δυνατό και ο ρυθμός του γινόταν όλο και πιο γρήγορος.

Όταν ο κ. Τάσος κουράστηκε να γαμάει τον Χάρη στα 4, σηκώθηκε έκατσε στον καναπέ με τον πούτσο του όρθιο να κοιτάει το ταβάνι. "Έλα πουτανάκι, καβάλα τον" του είπε. Ο Χαρούλης σηκώθηκε, καβάλησε τον κ. Τάσο, έπιασε τον πούτσο του και αφού τον στήριξε στην είσοδο της τρύπα του κατέβηκε αργά προς τα κάτω μέχρι που τον εξαφάνισε μέσα του. Μετά αγκάλιασε τον κ. Τάσο από το λαιμό, έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα του και άρχισε να κουνάει τη λεκάνη του κυκλικά.

Εγώ απλά τους παρακολουθούσα σα μαγεμένος παίζοντας τον πούτσο μου, όταν είδα το κ. Τάσο να μου κάνει νόημα να πάω κοντά. Σαν να είχαμε συνεννοηθεί από πριν ανέβηκα όρθιος πάνω στον καναπέ, στάθηκα με τα πόδια ανοιχτά από πάνω τους και πιάνοντας τον Χάρη από τα μαλλιά, άρχισα να του γαμάω το στόμα. Εκείνος ανταποκρίθηκε, με χούφτωσε από τη μέση και ακολούθησε το ρυθμό που του έδινα. Σε έναν καθρέφτη που υπήρχε απέναντι, μπορούσα να δω το στρογγυλό άτριχο κωλαράκι του να καταπίνει ολόκληρο τον πούτσο του κ. Τάσου όταν κατέβαινε, για να τον εμφανίσει και πάλι στο ανέβασμα.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που είδα από το καθρέφτη τον κ. Τάσο να χουφτώνει δυνατά τα κωλομάγουλα του Χάρη και να σηκώνει τη λεκάνη του προς τα πάνω, για να χωθεί όσο γινόταν πιο βαθιά μέσα του. Με μια απότομη κίνηση βγήκε, έβγαλε το προφυλακτικό και σπρώχνοντας ελαφρά τον Χάρη για να φύγει από πάνω του, του έδειξε το πάτωμα. Ο νεαρός τινάχθηκε αμέσως και στάθηκε γονατιστός στη μέση του δωματίου.

"Έλα να τον χύσουμε", μου είπε ο κ. Τάσος. Σταθήκαμε και οι δύο με τις πούτσες όρθιες μπροστά στο Χάρη που πήρε από μια πουτσα σε κάθε χέρι και άρχισε να τις τρομπάρει γρήγορα. Η πρώτη ριπή έφυγε από τον πούτσο του κ. Τάσου και χτύπησε το Χάρη στο μάγουλο, ακολούθησαν κι άλλες και από τους δύο μας που κατέληξαν στο μέτωπο, στα μάτια στα χείλη στο πιγούνι του… παντού. Τον χύναμε στο πρόσωπο για αρκετή ώρα και νεαρός χαμογελούσε ευτυχισμένος. Όταν τελειώσαμε ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα, και άρχισε να παίζει με μανία το καβλί του. Δεν άργησε να χύσει και εκείνος πάνω στο σώμα του, την ώρα που εμείς με τις πούτσες μας που ήταν ακόμα σηκωμένες, απλώναμε τα χύσια μας στο πρόσωπο του.

Εξαντλημένοι πέσαμε στον καναπέ ενώ ο Χάρης έμεινε ξαπλωμένος στο πάτωμα χαϊδεύοντας το κορμί του. Όταν συνήλθαμε, ο Χάρης ανέλαβε να καθαρίσει το δωμάτιο. Κάναμε όλοι μαζί ένα ζεστό ντους και καθίσαμε να συζητήσουμε σαν καλοί φίλοι. Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, ο Χάρης με συνόδευσε ως την πόρτα.

- Χάρηκα πάρα πολύ… μου είπε και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στα χείλη. Ελπίζω να σας ξαναδώ!

Αυτό είναι σίγουρο μικρέ μου του είπα και βγήκα στο διάδρομο.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 163091