Πόκερ που κατάληξε σε γαμήσι (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.80 (22 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πόκερ που κατάληξε σε γαμήσι (2ο μέρος)

- Θυμάσαι αυτό το καυλί;… με ρώτησε και πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω του. Κάποτε το έτρωγες και έλιωνες από καύλα…

Και είχε δίκιο. Από τον καιρό που με έδιωξε αναπολούσα αυτό το καυλί και πέθαινα. Με είχε προειδοποιήσει.

"Αν με απατήσεις θα σε διώξω" μου είπε και μετά με έπιασε στα πράσα να με γαμάει ο αδελφός του ο μικρός. Μπορεί να μην έφταιγα αλλά μήπως με άφησε να του εξηγήσω; Με σάπισε στο ξύλο και με έστειλε σπίτι μου.

Έτσι γύρισα πίσω στο Στέφανο, τον πατριό μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός έστειλε τις φώτο στον Μηνά. Ήταν έξαλλος μαζί μου που τόλμησα να φύγω από το σπίτι και να πάω να μείνω στο Μιχάλη. Τόσο αυτός όσο και όλοι οι άλλοι προσπαθούσα να με εκδικηθούν. Ο Στέφανος υπήρχαν μέρες που δε με άφηνε καν να πάω σχολείο απλά για να με χρησιμοποιεί σαν σκλάβο του. Ο αδελφός μου ο Φάνης φρόντιζε να με εξευτελίζει και να με "δανείζει" σε όλους τους φίλους του. Ο Χρήστος, ο γιος του Στέφανου μας επισκεπτόταν απλά για να με γαμήσει και να φύγει. Ο ζωή μου ήταν πια κόλαση. Περίμενα πως και πώς να τελειώσω το σχολείο για να πάω στρατό να γλυτώσω. Ο μόνος που μου συμπεριφερόταν ανθρώπινα – και η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε – ήταν ο Άλκης, ο κολλητός του αδελφού μου. Στο σεξ ήταν πιο τρυφερός και όλο τσακωνόταν με τον Φάνη ότι αυτός και η οικογένειά μου δε μου συμπεριφερόταν σωστά. Το Φάνη όμως δεν τον ένοιαζε καθόλου. Ένοιωθε τόση πίκρα που ήθελε να με κάνει να πονώ. Και το κατάφερνε.

Το Μιχάλη δεν τον ξανά είδα. Αποφοίτησα από το σχολείο και κατατάγηκα στο στρατό. Νόμιζα πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αλλά δεν ήταν. Ήμουν πούστης και πολλοί το καταλάβαιναν και φρόντιζα να μου δείχνουν ποιος είναι ο άντρας. Είτε λεκτικά, είτε σωματικά ακόμα και με βιασμό. Στο τέλος με στείλανε σε ένα απομονωμένο φυλάκιο με άλλα έξι άτομα. Εκεί γνώρισα το Θωμά που για λίγο καιρό ήταν ο γαμιάς και προστάτης μου. Μέχρι που με παράδωσε στους άλλους… αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία που ήδη σας την έχω αφηγηθεί.

Εκείνο το βράδυ ήμασταν έξοδο κι εγώ επειδή δεν ήθελα να πάω στο σπίτι μου, πήγα στο σπίτι του Θωμά για μπάνιο και για να ετοιμαστούμε για κανένα μπαράκι το βράδυ. Η οικογένεια του Θωμά ήταν πολύ καλή. Με σύστησε σα φίλο του και οι άνθρωποι μας περιποιήθηκαν πολύ. Μια όμορφη τυπική οικογένεια που είναι ενωμένοι και αγαπά ο ένας τον άλλο. Το βραδάκι αφού ετοιμαστήκαμε αποφασίσαμε να πάμε οι δύο μας για ένα ποτάκι σε ένα γνωστό μπαράκι. Το μπαράκι ήταν γεμάτο κι εμείς βρήκαμε δύο σκαμπό άδεια και κάτσαμε στο μπαρ. Παραγγείλαμε και χαζεύαμε, κάνοντας ψιλοκουβέντα. Ξαφνικά κάποιος με αγκάλιασε από τους ώμους και στρέφοντας το κορμί του κόλλησε την λεκάνη του στο μπούτι μου. Δεν τον κατάλαβα αμέσως. Είχε αφήσει μούσια και είχε κόψει τα μαλλιά του. Ήταν όμως το ίδιο όμορφος.

- Θυμάσαι αυτό το καυλί;…

μου είπε πιάνοντας το χέρι μου στην παλάμη του και βάζοντάς το πάνω στο σκληρό του καυλί.

- Κάποτε το έτρωγες και έλιωνες από καύλα…

συνέχισε τρίβοντας το χέρι μου πάνω στον πούτσο του. Όπως ήμουν εγώ στο σκαμπό και ο τρόπο που τοποθέτησε τον εαυτό του δίπλα μου από την μια μεριά και το μπαρ από την άλλη του έδιδε την δυνατότητα να τρίβει το χέρι μου στο πούτσο του χωρίς να μας παίρνει κανείς χαμπάρι. Εγώ πάγωσα όταν κατάλαβα ότι ήταν ο Μιχάλης. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν τον ξέχασα όσο ποταπά κι αν μου συμπεριφέρθηκε στο τέλος. Δεν προσπάθησα να τραβήξω το χέρι μου και αυτό ήταν σαν σημάδι για να συνεχίσει.

- Σ’ αρέσει καργιόλη δεν είναι; Δεν άλλαξες. Είσαι μεγαλύτερος τώρα αλλά το ίδιο καύλα. Σου έλειψα καθόλου;…

με ρώτησε. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψε τρελά αλλά δεν ήθελα κιόλας να το παραδεχτώ στον ίδιο. Παρά ταύτα, κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου.

- Και δεν είμαι και μόνος. Κοίτα εκεί…

μου είπε και μου έδειξε με το κεφάλι του σε ποια κατεύθυνση να κοιτάξω. Και εκεί σε ένα τραπεζάκι με άλλα άτομα, ανάμεσα στα φώτα και στους καπνούς είδα το Μηνά. Ο μικρός αδελφός του Μιχάλη μιλούσε και γελούσε με τους άλλους δείχνοντάς εμένα. Ένοιωσα άβολα και κατέβασα το κεφάλι. Σίγουρα τους έλεγε για μένα.

- Ξέρεις, μου λέει ο Μιχάλης, θα μπορούσα να διαλέξω για να γαμήσω όποιο μουνί θέλω από εδώ μέσα, αλλά απόψε θέλω να γαμήσω εσένα. Κάνεις ακόμα τις καλύτερες πίπες φαντάζομαι. Και θέλω πολύ να μπω στο κωλαράκι σου.

Ήξερε τι έκανε. Αυτό με άναβε περισσότερο και ήθελα και πάλι να νοιώσω το Μιχάλη μέσα μου. Όποιο κι αν ήταν το κόστος.

- Το παλικάρι ποιο είναι; Ο καινούργιος γαμιάς σου;…

με ρώτησε και είδα το Θωμά που ξίνισε.

- Όχι πρόλαβα κι απάντησα. Απλά ένας φίλος.

- Μπορεί να έρθεις κι αυτός. Θα κάνουμε ένα όμορφο πάρτι. Πάω να πω και στους άλλους ότι φεύγουμε…

είπε και προχώρησε προς την παρέα του. Τότε βρήκα ευκαιρία να παρακαλέσω τον Θωμά να πάμε γιατί πραγματικά ήθελα πολύ να χωθώ και πάλι στην αγκαλιά του Μιχάλη. Ο Θωμάς ανένδοτος. Είχε θυμώσει και ήθελε να μην πάμε πουθενά αλλά να μείνουμε εκεί να πίνουμε τα ποτά μας. Στο τέλος τον έπεισα αφού του εξήγησα πόσο πολύ ήθελα αυτό τον άντρα. Δε φοβόμουν μήπως με παρεξηγήσει ο Θωμάς γιατί δε θεωρούσα ότι είχαμε σχέση. Απλά με γαμούσε αφού ήμασταν απομονωμένοι σε ένα φυλάκιο. Προφανώς έκανα λάθος. Ο Θωμάς με έβλεπε αλλιώς αλλά εγώ παρά ήμουν βλάκας για να το καταλάβω. Παρά ταύτα συμφώνησε να πάμε στο σπίτι του Μιχάλη. Αυτό που δεν υπολόγισα ήταν ότι ο Μιχάλης κάλεσε και όλη την παρέα του. Τον αδελφό του το Μηνά και τα άλλα δύο παλικάρια που ήταν μαζί τους. Ήθελα να το ακυρώσω αλλά πια ήταν πολύ αργά. Πήγαμε με δύο αμάξια στο σπίτι του. Ήταν όλοι ευγενικοί μαζί μου και λιγομίλητοι. Ο Μηνάς ούτε καν με κοίταξε στα μάτια. Με ρώτησε όμως αν είμαι καλά στο στρατό κι αν μου συμπεριφέρονται καλά.

Στο σπίτι είχε κάνει αλλαγές αλλά φαινόταν στην διακόσμηση ότι ήταν κάποιου αρσενικού. Ο υφασμάτινος καναπές που είχαμε γαμηθεί τόσες φορές πάνω του, είχε φύγει και στη θέση του ήταν ένας μεγάλος δερμάτινος χρώματος καφέ. Καθίσαμε αμήχανα κι ο Μιχάλης πήγε να φέρει ποτά. Μόλις έφυγε ο αδελφός του, ο Μηνάς ξεθάρρεψε.

- Να ήξερες Νικόλακη πόσες φορές τον έπαιξα για χάρη σου. Πόσες φορές ονειρεύτηκα αυτή τη στιγμή. Που θα ξανασυναντιόμασταν. Δε σε χόρτασα και αμέσως εξαφανίστηκες. Με τρέλανες με τις πίπες σου και το κωλαράκι σου μια φορά και μετά καπνός. Δεν ήξερα τι να του πω. Ο αδελφός του με έδιωξε και μάλιστα εξαιτίας του κι αυτός δεν κατάλαβε τίποτα; Δεν του είπε ποτέ τίποτα ο Μιχάλης; Αποφάσισα να σιωπήσω.

- Τώρα όμως εγώ κι οι φίλοι μου θα σου δώσουμε αυτό που αγαπάς περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε συστήσει τους φίλους του αλλά δε θυμόμουν ούτε τότε αλλά ούτε και τώρα τα ονόματά τους. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλά όταν μπήκε μέσα ο Μιχάλης με ποτήρια και μπουκάλια.

- Εγώ θα γαμήσω πρώτος αδελφάκι…

είπε έντονα και ο Μηνάς αμέσως σήκωσε τα χέρια του ψηλά. Αυτό με ευχαρίστησε. Ήρθα εδώ για τον Μιχάλη. Αν για να είμαι με τον Μιχάλη έπρεπε να γαμηθώ και με άλλους δε με ένοιαζε. Έτσι αλλιώς πάντα έκανα ότι μου λέγανε. Ο Μηνάς σηκώθηκε για να κάτσει ο αδελφός του δίπλα μου και ο Μιχάλης είπε του Θωμά που καθόταν από την άλλη πλευρά δίπλα μου μην ξέροντας πώς να ενεργήσει να κάτσει σε μια πολυθρόνα απέναντι.

Πήγα να τον αγκαλιάσω. Να τον φιλήσω. Αυτός όμως έδειξε φανερά την δυσαρέσκειά του. Απλά με έριξε στον καναπέ, ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και με βία μου το τράβηξε μαζί με το σλιπάκι για να βγουν. Δε βγήκαν όμως και έτσι με διέταξε να βγάλω τα παπούτσια και τις κάλτσες. Μόλις το έκανα τράβηξε και πάλι με βία το τζίν μου και το σλιπάκι μου και έμεινα γυμνός από την μέση και κάτω. Εξακολουθούσα να φορώ ένα φανελάκι. Όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στο δερμάτινο καναπέ, γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου, ξεκούμπωσε το παντελόνι και πέταξε έξω το πούτσο του. Άπλωσα το χέρι μου να το πιάσω και τότε αυτός απώθησε το χέρι μου, πήρε τον καυλωμένο πούτσο του, ενώ με το άλλο χέρι μου σήκωσε το ένα πόδι στον ώμο του και μπήκε με μια μέσα μου. Χωρίς προειδοποίηση, χωρίς λιπαντικό, χωρίς καν λίγο σάλιο. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Ο χοντρός και μεγάλος του πούτσος με ξέσκιζε αλύπητα. Άνοιξα το στόμα μου για να στριγγλίσω αλλά αυτός πρόλαβε και μου έκλεισε με την παλάμη του το στόμα μου πνίγοντας την κραυγή μου πριν ακουστεί.

Με γαμούσε με κοφτές απότομες κινήσεις χωρίς να φεύγουν τα μάτια του από τα τρομαγμένα μάτια μου και το χέρι του από το στόμα μου. Είμαι σίγουρος ότι έβλεπε τον πόνο και τον τρόμο στα μάτια μου και αυτό τον καύλωνε περισσότερο. Έπαιρνε την εκδίκησή του για ότι έκανα. Κι ας μην έφταιγα εγώ. Στην προσπάθειά μου να ελευθερώσω το στόμα μου άρχισα να περιστρέφω το κεφάλι μου δεξιά αριστερά και τότε είδα στιγμιαία τους άλλους, το Μηνά, το Θωμά και τα δύο άλλα παιδιά, να βλέπουν το θέαμα και να έχουν τις πούτσες τους έξω και να τις παίζουν.

- Βλέπω ότι η σούφρα σου είναι στενή ακόμα. Τόσα γαμήσια και ακόμα δεν ξεχείλωσες. Δεν σου έλειψε ο πούτσος μου; Πονάς έ; Έτσι θέλω να σε βλέπω να πονάς. Να υποφέρεις παλιοπούστρα. Έτσι σε γαμάει και ο επιβήτοράς σου; Και ο Στέφανος και οι άλλοι; Σε ξεσκίζουν πουτανάκι ή σε βαρεθήκανε;…

μου σφύριζε ανάμεσα από τα δόντια του σιγά για να μην ακούσουν ίσως οι άλλοι και ταυτόχρονα μου τον έχωνε τόσο βίαια που ένοιωθα τα αρχίδια του να κτυπούν τη σχισμή του κώλου μου.

- Θα χύσω πούστη. Θα χύσω όμως στο στόμα σου. Για να πονάς και πάλι όταν θα στον χώνει ο Μηνάς…

μου είπε και τον έβγαλε έξω από το κωλαράκι μου, έκατσε πάνω στο στήθος μου και ανασήκωσε το κεφάλι μου για να μου μπουκώσει το καυλί του στο στόμα μου και να χύνει ακατάπαυστα.

- Κατάπιε τα βρώμα. Κατάπιε τα όλα μωρή μαλακισμένη καργιόλα. Ξέρω ότι σου αρέσουν…

έλεγε και έχυνε ποτάμια. Με άφησε στο καναπέ ξεσκισμένο.

- Τώρα είναι δικός σας. Είναι έτοιμος και μπορείτε να τον κάνετε ότι θέλετε. Μηνά γάμα τον κι’ εσύ χωρίς σάλιο πρώτα. Θα τρελαθείς πόσο στενός είναι. Να ξέρετε πάντως ότι τα καταπίνει όλα, ακόμα και τα κάτουρα σας και μπορεί να πάρει και δύο πούτσες ταυτόχρονα στον κώλο. Διασκεδάστε το…

τους παρότρυνε και έφυγε από το δωμάτιο. Του Θωμά του πεταχτήκανε τα μάτια έξω από τις κόγχες του. Ήταν ένα παιδί περίπου συνομήλικο μου, η πρώτη του εμπειρία με αγόρι ήμουν εγώ και να μαθαίνει όλα αυτά για μένα, ήταν σοκαριστικό. Ήξερε βέβαια πως είχα παρελθόν αλλά δεν ήξερε λεπτομέρειες. Νόμιζε ότι έκανα καμιά πίπα και γαμιόμουνα λίγο. Ως εδώ.

Ο Μηνάς πήρε την πρωτοβουλία. Με πλησίασε και παίρνοντάς με από το χέρι με βοήθησε να σηκωθώ από τον καναπέ. Μου έβγαλε το μπλουζάκι ενώ έγνεψε στους δύο φίλους του να κάτσουν στο καναπέ, εκεί που προηγουμένως ήμουν εγώ ξαπλωμένος. Αυτοί κάτσανε ο ένας πλάι στον άλλο και συνέχισαν να τον παίζουν περιμένοντας τη συνέχεια. Ο Μηνάς με κόλλησε πάνω του κρατώντας με από τα κωλομέρια.

- Δεν ξέρω τι έκανες του Μιχάλη και θέλει τόσο να σε εκδικηθεί, αλλά να ξέρεις. Πείραξες τον αδελφό μου, είναι σα να τα βάζεις μαζί μου. Και κανένα πουτανάκι δεν τα βάζει μαζί μου. Γι αυτό θα κάνεις ότι θα σου λέμε και άρχισε γλείφοντας τους φίλους μου…

είπε και με έσπρωξε προς τον καναπέ. Εγώ έπεσα στα τέσσερα ανάμεσά τους. Πήρα με το δεξί μου χέρι το ένα καυλί και με το άλλο πήρα το άλλο και το οδήγησα στο στόμα μου. Ήταν δύο καλοβαλμένα παιδιά με ωραία καυλιά. Ωραία γυμνασμένα σώματα, όμορφα ελκυστικά πρόσωπα. Έβαλα τον πούτσο στο στόμα μου και άρχισα να γλείφω, να πιπιλώ, να ρουφώ και φαίνεται έκανα καλή δουλειά γιατί το παλικάρι άρχισε να μουγκρίζει και να με παροτρύνει να συνεχίσω. Με το άλλο μου χέρι τον έπαιζα του άλλου παλικαριού και του χάιδευα τα αρχίδια στέλνοντάς τον κι αυτό στον παράδεισο.

Ο Μηνάς γονάτισε πίσω μου και αφού χούφτωσε τα κωλομάγουλα μου τα άνοιξε για να δει την κωλοτρυπίδα μου.

- Ωχ ρε πούστη μου. Σου έκανε το μουνί ο Μιχάλης πηγάδι. Έτσι ρε για να μάθεις πως γαμάνε τα αδέλφια. Τώρα που θα σου φορέσω κι εγώ την ψωλή μου θα δεις τι πάει να πει γαμήσι και πριν συμπληρώσει την φράση του μου ακούμπησε στο κώλο τη σκληρή καυλωμένη πούτσα του και έσπρωξε με την μία για να μπει όλη μέσα. Ο πόνος ήταν λιγότερος, αλλά αρκετός για να φωνάξω και τότε αυτός μου πίεσε το κεφάλι πάνω στο καυλί του φίλου του καταπίνοντάς το όλο.

- Σκάσε μωρή πούστρα που θα φωνάξεις κιόλας. Αφού σ’ αρέσει να σου ξεσκίζουν τον κώλο. Παρ' το όλο μωρή στο στόμα τον πούτσο του φίλου μου να δεις πως γαμάνε οι άντρες και έβγαζε και έβαζε ξανά πίσω τον πούτσο του στο κωλαράκι μου που έκαιγε ολάκερο.

- Είναι καλός ρε μαλάκα ο κώλος του;…

ρώτησε ο ένας από τους φίλους του. Τότε ο Μηνάς βγήκε από μέσα μου δίδοντας ένα χαστούκι στο γυμνό μου κωλαράκι και παραχώρησε τη θέση του στο φίλο του.

- Δες και μόνος σου. Καλύτερο κι από μουνί το κωλαράκι του. Κώλος σφικτός και στενός. Πεινασμένος για πούτσο.

Το νεαρό παλικάρι που έκανε την ερώτηση ήρθε από πίσω μου και πιάνοντας με τα χέρια του τα κωλομέρια μου τα άνοιξε για να παρατηρήσει την τρυπούλα μου.

- Πάλλεται ολόκληρη! Δεν κρατιέμαι ρε γαμώτο είπε και μόλις μου τον έχωσε με δύο τρεις κινήσεις έχυσε μέσα μου καρφώνοντάς μου το πούτσο του μέχρι τ’ αρχίδια.

- Γαμώ το στανιό του γαμώ. Είναι μεγάλη καύλα η σούφρα του. Έχυσα αμέσως ρε πούστη μου.

- Τι βιάστηκες ρε;

- Τι ρε μαλάκα. Το θελα νομίζεις; Μόλις όμως του την έχωσα η καύλα ήταν πολύ μεγάλη για να αντέξω…

απάντησε και βγήκε από μέσα μου και αρπάζοντάς με από τα μαλλιά με έβαλε να του τη γλείψω. Έσταζε ακόμα χύματα κι εγώ του την καθάρισα γλείφοντας τη με μανία.

- Μην χολοσκάς. Θα γαμάμε όλο το βράδυ. Κάτσε και βλέπε μας μέχρι να καυλώσεις και πάλι…

είπε ο Μηνάς και κάθισε δίπλα στο άλλο παιδί για να τους γλείφω και τους δυο. Ο Θωμάς κι αυτός που έχυσε κάτσανε απέναντι και βλέπανε τον ξεσκισμένο κώλο μου και εμένα που έπαιρνα στο στόμα μου πότε τον πούτσο του ενός και πότε του άλλου και μετά τα αρχίδια τους. Ο Μιχάλης είχε εξαφανιστεί. Με άφησε στα χέρια του αδελφού του και των φίλων του να με κάνουν ότι θέλουν και ο ίδιος χάθηκε.

- Δε θέλω να σταματήσει να με γλείφει αλλά θέλω και να τον γαμήσω… ανακοίνωσε στο Μηνά το άλλο παιδί.

- Θέλω να έρθει να κάτσει πάνω στο καυλί μου… είπε και ο Μηνάς με άρπαξε από το μπράτσο και με σήκωσε πάνω.

- Άκουσες ρε τι θέλει ο φίλος μου; Τι περιμένεις λοιπόν; Κάτσε πάνω στον πούτσο του και άρχισε να χοροπηδάς…

μου είπε και αυτό έκανα. Ανέβηκα στον καναπέ άνοιξα τα πόδια μου και κάθισα σιγά-σιγά πάνω στον καυλωμένο πούτσο. Όταν μπήκε όλος μέσα μου, άρχισα να κουνιέμαι πάνω κάτω, πάνω κάτω. Ο γαμιάς μου με κρατούσε από τα κωλομέρια και με ανεβοκατέβαζε αγκομαχώντας. Ο φίλος του όπως έβλεπε τον πούτσο του φίλου του να μπαινοβγαίνει μέσα μου άρχισε και πάλι να καυλώνει και ήρθε στάθηκε πίσω από τον καναπέ και τον φίλο του και μου είπε να τον ρουφήξω όλο.

- Θα σου κατουρήσω στο στόμα και πρόσεξε να μην σου φύγει σταγόνα…

μου είπε και άρχισε να με κατουράει. Εγώ να προσπαθώ να τα καταπιώ όλα χωρίς να μου ξεφύγει τίποτα. Ο Μηνάς έκατσε απέναντι στην θέση αυτού που σηκώθηκε για να με κατουρήσει και τους έλεγε χαϊδεύοντας τον καυλωμένο πούτσο του τι να κάνουν και πώς να το κάνουν.

Καθόμουν ακόμα πάνω στο πούτσο του ενός φίλου και στο στόμα είχα τον πούτσο του άλλου που είχα πια καυλώσει και πάλι για τα καλά.

- Φαίνονται πολύ ωραία τα χείλη σου σφικτά γύρο από τον πούτσο μου. Σ’ αρέσει αγορίνα μου; Τι λες αν σου τον κάτσω κι εγώ; Δύο πούτσους στην τρυπούλα σου; Ο Μιχάλης μας είπε ότι σ’ αρέσει…

είπε και ήρθε και πήρε θέση από πίσω μου. Λύγισε τα γόνατα και ευθυγράμμισε τον καυλωμένο πούτσο μου με την κωλοτρυπίδα μου που ήδη ήταν ο πούτσος του φίλου του μέσα.

- Τι λες; Νομίζεις ότι θα μπορέσει να μας πάρει και τους δυο ταυτόχρονα;… αναρωτήθηκε.

- Θα δοκιμάσουμε. Τέτοιο πουστρόνι που είναι σίγουρα θα μπορεί.

Τον ένοιωσα να σπρώχνει στον ήδη γεμάτο με πούτσα κώλο μου. Κι όμως άνοιξε κι άλλο για να δεχτεί και το δεύτερο πούτσο. Τεντώθηκε η τρυπούλα μου και χώρεσε δύο πούτσους ταυτόχρονα. Τρελαθήκανε από καύλα. Δεν το πιστεύανε ότι με ξεσκίζανε ταυτόχρονα. Ο Θωμάς γούρλωσε τα μάτια του ενώ ο Μηνάς ήρθε πίσω από τον καναπέ και μου έχωσε τον πούτσο του στο στόμα. Τότε μπήκε στο δωμάτιο και ο Μιχάλης γυμνός και καυλωμένος με το κινητό στο χέρι να καταγράφει το όλο σκηνικό.

- Πως περνάτε παιδιά; Δύο πούτσες στον κώλο και μια στο στόμα. Η πουτάνα δεν χορταίνει πούτσο. Ξεσκίστε την καργιόλα. Λατρεύει να τρώει πούτσο. Πιο δυνατά. Κάντε τον κώλο της χάρβαλο. Δε στο είπα εγώ ότι τρελαίνεται για πούτσο. Παντού.

Η τρυπούλα μου άνοιξε για τα καλά και τα δύο καυλιά μπαινόβγαιναν άνετα πια. Ο Μηνάς μου τον έχωνε στο στόμα όλο αναγκάζοντάς το λαιμό μου να ανοίγει για να τον καταπιεί όλο. Η ατμόσφαιρα μύριζε ιδρώτα σπέρμα και κάτουρο κι εγώ προσπαθούσα να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη πουτάνα. Μέχρι που άκουσα το Μιχάλη να με βρίζει και να προτρέπει τους άλλους να με ξεσκίσουν. Αυτόν τον άντρα ακόμα τον αγαπούσα κι αυτός με μισούσε τόσο όσο να ευχαριστιέται να με βλέπει να με γαμάνε άλλοι και να πονώ. Ήθελα να κλάψω. Ήθελα να φύγω. Δεν έκανα τίποτα από τα δύο. Έμεινα εκεί και ένοιωσα το Μηνά να αρπάζει το κεφάλι μου να μου τον χώνει όλο και να φωνάζει.

- Χύνω μωρή πουτάνα… παρ' τα όλα και κατάπιε τα. Είναι όλα δικά σου μαλακισμένε πούστη…

και για πρώτη φορά δοκίμαζα το σπέρμα του Μηνά που έχυνε μεγάλες ποσότητες στο στόμα μου. Ήτανε στυφό λίγο αλμυρό και παχύρευστο αλλά εμένα μου άρεσε. Όταν τελείωσε να χύνει και του καθάρισα καλά το καυλί το έβγαλα από το στόμα μου. Πήρε το πεσμένο καυλί του και μου το ξανά έχωσε στο στόμα.

- Ακόμα δεν τέλειωσα…

μου είπε και άρχισε να κατουράει. Κατάπινα γρήγορα το κίτρινο ζεστό και αλμυρό κάτουρο γιατί κατουρούσε με δύναμη και κάμποση ποσότητα.

- Ωραία η αίσθηση να τον κατουράς τον πούστη. Θα τα καταπιείς όλα. Ξέρω ότι σ’ αρέσουν. Είχε δίκιο. Τα κατάπινα όλα και μου άρεσε και αυτό γιατί ήταν ο αδελφός του άντρα που αγαπούσα. Που με αγάπησε κι αυτός κάποτε και τώρα με εξευτελίζει με το χειρότερο τρόπο.

Ο Μιχάλης κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο κάθε στιγμή και έβλεπα στα μάτια του το θυμό αλλά και την λύσσα για εκδίκηση. Τα λόγια του ήταν καρφιά και φαινόταν να εννοεί κάθε λέξη όταν με έβριζε και όταν προέτρεπε τους άλλους να με κάνουν ότι θέλουν. Τα άλλα δυο παιδιά, συνέχισαν να μπαινοβγαίνουν μέσα μου ταυτόχρονα, κάνοντάς μου την τρυπούλα να έχει ξεχειλώσει απίστευτα. Όταν έχυσε ο πρώτος μουγκρίζοντας από ικανοποίηση, ο δεύτερος που καθόμουν πάνω του, με έριξε στον καναπέ ανάσκελα χωρίς καν να βγει από μέσα μου, πήρε το πόδι μου, το έβαλε στον ώμο του και συνέχισε να με γαμάει με γρήγορους, κοφτούς ρυθμούς. Με κοίταζε στα μάτια και έβλεπα όλη την καύλα στο πρόσωπό του.

- Θα χύσω με πληροφόρησε και περίμενα να χύσει κι αυτός στο κωλαράκι μου. Αυτός όμως βγήκε από μέσα μου, έκατσε στο στήθος μου και άρχισε να χύνει στο πρόσωπό μου.

- Παρ’ τα όλα μωρή καργιόλα. Παρ' τα στη μούρη να δεις πως χύνουνε οι άντρες…

μου είπε και χρησιμοποιώντας την πούτσα του άρχισε να σπρώχνει στο στόμα μου το σπέρμα του που ήταν σε όλο το πρόσωπό μου. Για άλλη μια φορά κατάπινα σπέρμα κάποιου άγνωστου. Ικανοποιημένα και τα δύο παλικάρια, ντύθηκαν ενθουσιασμένοι από το γαμήσι και αφού ευχαρίστησα τον Μιχάλη και τον Μηνά διαβεβαιώνοντάς τους για το πόσο καλά πέρασαν, έφυγαν χωρίς να αμελήσουν να μου δώσουν το τηλέφωνό τους και παρακαλώντας με να τους τηλεφωνήσω για να κανονίσουμε και πάλι. Μείναμε μόνο εγώ, γυμνός γεμάτος χύσια και κάτουρα, ο Μιχάλης, ο Μηνάς και ο Θωμάς που ακόμα χάιδευε το καυλί του έκθαμβος με ότι έζησε.

- Νεαρέ, αν θες να τον γαμήσεις, κάντο τώρα γιατί θέλω να μείνω μόνος μαζί του είπε ο Μιχάλης και τότε ο Θωμάς ήρθε και έβαλε το πούτσο του στο στόμα μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγλειφα το Θωμά αλλά ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα τόσο συννεφιασμένο και οργισμένο. Μια οργή στα μάτια του που φρόντιζε να τη δείχνει μόνο σε μένα. Όταν μπήκε μέσα μου με μια μόνο σπρωξιά και την ώρα που έχυνε στο κωλαράκι μου πλησίασε το στόμα μου στο αυτί μου και μου ψιθύρισε:

- Είσαι η μεγαλύτερη πουτάνα και αυτό που μου έκανες θα το πληρώσεις ακριβά. Όταν επιστρέψουμε στο φυλάκιο θα δεις τι σε περιμένει βρωμιάρα. Και όντως πραγματοποίησε την απειλή του. Τα διηγήθηκα όλα ήδη στην ιστορία μου "Έτσι γαμάνε οι φαντάροι".

Βγήκε από μέσα μου και ο Μιχάλης του είπε ότι τώρα μπορούσε να φύγει. Θα κανόνιζε αυτός για το πώς θα επιστρέψω στο στρατόπεδο. Ο Θωμάς με κοίταξε και του έγνεψα ότι μπορεί να φύγει. Στο βλέμμα του είδα τον θυμό και την πίκρα αλλά ήθελα να μείνω κι άλλο με το Μιχάλη. Νόμιζα τουλάχιστο ότι θα μέναμε μόνοι αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι θα περνούσα όλο το βράδυ με τον Μιχάλη και τον αδελφό του τον Μηνά.

- Πάμε πάνω Μηνά, στο κρεβάτι. Θα είμαστε πιο άνετα του είπε και αρπάζοντας με από το μπράτσο σχεδόν με έσυρε στο δωμάτιό του με το μεγάλο κρεβάτι και τους μεγάλους καθρέφτες. Με πέταξε γυμνό στο κρεβάτι και γονατίζοντας στο πλάι μου έχωσε τον καυλωμένο πούτσο του στο στόμα μου. Όταν λέω "έχωσε", εννοώ μου τον έχωσε όλο μέχρι τέρμα γαμώντας μου το στόμα σε σημείο που πνιγόμουνα αλλά δεν φαινόταν να τον νοιάζει.

- Θα σε γαμάμε όλο το βράδυ. Θα μπούμε μέσα σου και δε θα ξανά βγούμε μέχρι το πρωί…

μου είπε ενώ με γύρισε μπρούμυτα και μπήκε μέσα μου με μια μόνο σπρωξιά. Φώναξα από τον πόνο αλλά και πάλι δε φάνηκε να ενοχλείτε. Ο Μηνάς είχε ξαπλώσει δίπλα και έπαιζε το πούτσο του ενώ μας κοιτούσε. Ο Μιχάλης γινόταν εξαιρετικά βίαιος. Με γαμούσε χτυπώντας τη λεκάνη του πάνω στη σούφρα μου και μπαίνοντας ολόκληρος μέσα μου. Προσπάθησα να ξεφύγω γιατί πια πονούσα πολύ και έπαψα και να γουστάρω κιόλας, αλλά αυτός με κρατούσε σφιχτά, πότε από την μέση, πότε από τους ώμους και πότε από το λαιμό και με βίαζε κανονικά. Ξαφνικά με γυρίζει ανάσκελα και ξανά μπαίνει μέσα μου με βία. Εγώ τότε τον έσπρωξα μακριά μου και αυτός με χαστούκισε στο πρόσωπο τόσο άγρια που γέμισαν τα μάτια μου δάκρια και μπήκε ξανά μέσα μου επιταχύνοντας τον ρυθμό του.

- Σιγά ρε Μιχάλη. Μην τον χτυπάς. Τον πονάς δεν βλέπεις;…

είπε ο Μηνάς, αλλά ο Μιχάλης ήταν έξαλλος.

- Δικό μου πουστράκι είναι και θα τον μεταχειρίζομαι όπως θέλω. Και θα τον γαμώ και θα τον δέρνω. Πάλι καλά που σε αφήνω και σένα να τον γαμάς. Γι' αυτό μην ανακατεύεσαι Μηνά και ξέρω τι κάνω…

αντιγύρισε ο Μιχάλης και συνέχισε να μου τον βάζει όλο και μετά τον βγάζει έξω όλο και να μου τον ξανά χώνει μέχρι τέρμα και αυτό το μοτίβο συνεχίστηκε για κάμποση ώρα κι ας φώναζα εγώ από πόνο. Ξαφνικά ξαπλώνει ανάσκελα με το πούτσο του να κοιτάζει το ταβάνι και με διέταξε να κάτσω πάνω του. Χαμήλωσα τον κώλο μου σιγά-σιγά κι έκατσα πάνω στο καυλωμένο καυλί του αλλά αυτός ανυπόμονος μ' αρπάζει από τη μέση και με αναγκάζει να κάτσω πάνω του βίαια. Άρχισα να χοροπηδώ πάνω στο καυλί του όταν φώναξε του αδελφού του.

- Μηνά ξεκόλλα. Δεν ήθελα να σου φωνάξω. Έλα τώρα χώσε του τον κι εσύ για να δει πως πηδάνε τα αδέλφια Π…

είπε το επώνυμό τους περήφανα. Ο Μηνάς στήθηκε πίσω μου και φτύνοντας στο πούτσο του μου τον έχωσε κι αυτόν μέσα μου παρέα με του αδελφού του. Οι πούτσες και των δύο είναι τεράστιες. Με πονούσε όταν με γαμούσε ο ένας από τους δυο. Φανταστείτε να τις έχω και τις δύο μέσα μου ταυτόχρονα. Ούρλιαζα από τον πόνο. Ο Μηνάς φοβήθηκε κάπως και πήγε να τραβηχτεί αλλά ο Μιχάλης δεν του το επέτρεψε.

Εξουθενωμένος πια, δέχτηκα την μοίρα μου. Πρώτος έχυσε ο Μηνάς. Ο Μιχάλης του είπε να ξεκουραστεί γιατί θα με γαμάνε όλο το βράδυ. Έχυσε κι αυτός μέσα μου βρίζοντάς με και φτύνοντάς με. Δεν βγήκε από μέσα μου.

- Όλο το βράδυ κάποιος από τους δυο θα είναι μέσα στο κώλο σου. Όπως το πρώτο βράδυ που ήρθες θυμάσαι; Τότε που σε γαμούσα όλο το βράδυ και δε βγήκα από το κωλαράκι σου ούτε για κατούρημα. Αυτό δεν ήταν αρκετό για σένα. Γι' αυτό απόψε θα είμαστε και τα δυο αδέλφια.

Και αυτό έγινε. Όλο το βράδυ δ βγαίνανε από μέσα μου. Ακόμα κι όταν χύνανε. Βγαίνανε απλά για να μπει ο άλλος. Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου δεν ήξερα ποιος με γαμούσε ή ποιος μου τον έχωνε στο στόμα. Καταλάβαινα μόνο γιατί ο Μιχάλης ήταν γεμάτος οργή και με γαμούσε λες και με μισούσε. Ο Μηνάς ήταν πιο τρυφερός αλλά σεβόταν τον αδελφό του. Το πρωί ο Μηνάς με κατούρησε στο στόμα και έφυγε για να ετοιμαστεί για την δουλειά του. Έμεινα μόνος με τον Μιχάλη. Έχυσε για ακόμα μια φορά αλλά δεν βγήκε από μέσα μου.

- Θα στείλω τις φώτο στο Στέφανο και θα του πω να έρθει να σε πάρει. Απλά για να ξέρει τι πουτάνα είσαι. Και επειδή στο ξανά είπα, δεν θέλω να γκαστρωθείς είτε από μένα είτε από τον αδελφό μου, θα ξεπλύνω το σπέρμα μας κατουρώντας μέσα σου.

Για άλλη μια φορά με άφησε εκεί. Ξεφτιλισμένο και ξεσκισμένο μες τα χύσια και τα κάτουρα περιμένοντας τον πατριό μου να με πάρει.
Copyright protected OW ref: 162835