Μες στης πόλης το χαμάμ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι σαράντα χρονών και μέχρι σήμερα δεν έχω δοκιμάσει να πάω με έναν άνδρα. Αυτό συνέβη πριν λίγες μέρες σε ένα μαγαζί στην Αθηνά που κάνουν χαμάμ.

Μπήκα στο ομαδικό μασάζ και άρχισα να πλένομαι με καυτό νερό, όταν είδα κάποιον ηλικιωμένο να με κοιτάει περίεργα. Δεν έδωσα και πολύ σημασία και συνέχισα την δουλειά μου. Αφού τελείωσα και ξάπλωσα στο ζεστό μάρμαρο που έχουν για να χαλαρώνεις, νιώθω δυο χέρια να μου χαϊδεύουν τον πούτσο μου. Ξαφνιάστηκα και του είπα:

-    «Τι κάνεις εκεί ρε φίλε;»

Μου απάντησε ότι του αρέσω και θέλει να μου πάρει μια πίπα. Του είπα τότε:

-    «Πάρτον όλον στο στόμα σου και όταν θα χύσω θα τα καταπιείς ρε πουστόγερε!»

Έτσι και έγινε. Τέτοια πίπα δεν μου έχει ξανακάνει ούτε γυναίκα. Έπαθα πλάκα σου λέω. Ξαφνικά, αφού έχω λιώσει από καύλα, νιώθω ένα δάχτυλο να προσπαθεί να μπει μέσα στον κώλο μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μίλησα καθόλου, αντιθέτως μου άρεσε τόσο πολύ που μούγκριζα από καύλα.

Αφού συνέχιζε να μου βάζει κωλοδάχτυλο, ανεβαίνει επάνω και μου βάζει κι αυτός την ψωλή του στο στόμα. Αν βλέπατε μια ψωλή ρε παιδιά θα παθαίνετε πλάκα!. Τι εργαλείο είχε ο κωλόγερος;

Αφού λοιπόν έχουμε τρελαθεί και οι δύο στο 69 μου λέει:

-    «Περίμενε τώρα και θα δεις τι καύλα θα νιώσεις…»

Παίρνει λίγο από το σαπούνι που ήταν δίπλα και μου βάζει γύρω - γύρω από την κωλοτρυπίδα μου. Συνέχιζε τώρα με δύο δάχτυλα… Εγώ έχω παραλύσει από καύλα. Σηκώνεται και μου λέει:

-    «Τώρα ετοιμάσου να σου κάνω τον πάτο σαν τασάκι!»

Και με τη μία μου σηκώνει τα πόδια και μου τον βάζει μέσα με δύναμη. Ένιωσα τον κώλο μου ανοίγει και δάκρυσα.

-    «Άσε με!», του λέω. «Πονάω πολύ!»

-    «Τι λες μωρή ψώλα;», μου λέει. «Τώρα που στον άνοιξα θα σε αφήσω;», και μου ρίχνει δυο ξυλιές στα κωλομέρια μου.

Εγώ έχω αρχίσει να τον συνηθίζω και του φωνάζω:

-    «Γάμα με! Γάμα με!  Βάλτον κι άλλο μέσα!»

Από την καύλα μου δεν έχω καταλάβει ότι έχει έρθει και ένας άλλος τύπος για χαμάμ και μας κοιτάει από την άλλη γωνία. Ακούω μόνο τον γέρο που συνεχίζει να με γαμάει να του φωνάζει:

-    «Έλα… έλα ρε μαλάκα κι εσύ! Βάλτον!»

Για να μην μακρηγορώ, έρχεται κι αυτός και μου τον βάζει στο στόμα. Ήμουνα τώρα με δύο πούτσους μέσα μου. Μετά από πολλές εναλλαγές, έρχεται πρώτα ο παππούς και τον βάζει στο στόμα μου και μου λέει:

-    «Πιες τα όλα πούστρα! Θα τα καταπιείς γιατί θα σου βάλουμε όσες ψωλές υπάρχουν μέσα στο χαμάμ στην κωλάρα σου που έχει γίνει σαν τριαντάφυλλο!»

Και αρχίζει να χύνει… Κόντευα να πνιγώ. Δεν πρόλαβα να τα καταπιώ και χύνει και ο άλλος μέσα στο κωλάντερο μου. Τι καύλα ήταν αυτή θεέ μου!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")