Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.58 (6 Votes)
Σε γνώρισα στο πλοίο που ταξίδευα για νησί του Βορείου Αιγαίου, όταν επέστρεφα στη μονάδα που υπηρετούσα τη θητεία μου μετά την άδεια μου. Θυμάμαι να με κοιτάς από πάνω έως κάτω λες και είχα καμιά φωτεινή επιγραφή που έγραφε "έχω όρεξη για τρέλες". Πιάσαμε τη κουβέντα αλλά το βλέμμα σου με ακτινογραφούσε συνεχώς μάλλον ψάχνοντας για επιβεβαίωση. Θυμάμαι που σηκώθηκα να πετάξω κάτι σκουπίδια και τα μάτια σου καρφώθηκαν στο πως διαγραφόταν ο κώλος μου μέσα από το τζιν παντελόνι. Και όταν γύρισα προς τη μεριά σου το πόσο φούσκωνε ο καβάλος αλλά και το πως παρατηρούσα το δικό σου φούσκωμα.

Δεν θυμάμαι πως καταλήξαμε στις τουαλέτες του πλοίου, αυτό όμως που θυμάμαι ακόμα και τώρα είναι η μυρωδιά αντρίλας που ανέδυε από τον καυλωμένο πούτσο σου. Θυμάμαι που η μύτη μου χάιδευε από τα αρχίδια μέχρι το πρησμένο πουτσοκέφαλο σου όλο το μήκος του εργαλείου σου που κρατούσα με τα 2 μου χέρια. Σε είδα που χαμογέλαγες έτσι όπως έκανα λες και έπαιρνα τη δόση μου αλλά είδα και το γυάλισμα στα μάτια σου πως έλαμψαν όταν σου είπα ότι είσαι ο πρώτος μου και ότι πρώτη φορά θα έπαιρνα πίπα σε πραγματικό πούτσο. Ένιωσα το σκίρτημα σου όταν η γλώσσα μου εξερευνούσε το εργαλείο που θα με ξεπαρθένιαζε πραγματικά από πίσω και σίγουρα ένιωσες το πως καλοδέχτηκε ο κώλος μου τα 2 σου δάκτυλα που με προετοίμαζαν.

Σε άκουγα να βογκάς όταν εξαφάνισα μέσα στο στόμα μου τον πούτσο σου και η γλώσσα μου τυλιγόταν σα φίδι γύρω του και όταν το έβγαλα από το στόμα μου έτρεχαν τα προσπερματικά σου υγρά. Μου είπες δεν αντέχω άλλο και σου είπα ούτε και εγώ αλλά σε παρακαλώ να μπεις σιγά-σιγά. Μου χαμογέλασες με γύρισες και αφού μου σάλιωσες καλά την τρυπούλα μου έβλεπες το σφιγκτήρα μου να συσπάται και να χαλαρώνει όπως μου έβαζες το χοντρό πουτσοκέφαλο από πίσω. Ο πόνος αλλά και το τσούξιμο της αρχής διαδέχτηκε μια ανείπωτη καύλα.

Ξεκίνησες να κουνιέσαι αργά και ρυθμικά, να συνηθίσω όπως μου είπες στην αρχή αλλά ήθελα να με ξεκωλιάσεις. Σου είπα να μείνεις ακίνητος και όπως ήταν μόνο ο μισός μέσα μου με μια κίνηση τον πήρα όλο μέσα μου. Ήθελα να ουρλιάξω εκείνη τη στιγμή από το πόνο αλλά μου έδωσες τα2 σου δάκτυλα και τα ρούφαγα και τα δάγκωνα μην ακουστούμε. Όταν ο πόνος έδωσε τη θέση του στην ηδονή πέρασα το χέρι μου από κάτω μου και μάλαζα τα αρχίδια σου που ήταν φορτωμένα και σου είπα να τα αδειάσεις μέσα μου.

Άρχισες να επιταχύνεις. Εγώ έσκυψα τότε κι άνοιξα εντελώς τα κωλομάγουλα μου να βλέπεις τη σούφρα μου να αγκαλιάζει τον ξεπαρθενευτή μου και να σου λέω "χύσε με, χύσε με, δώστα μου όλα". Σκύβεις από πάνω μου και μου ψιθυρίζεις "χύνω χύνω στο παρθένο κωλαράκι σου πουτανάκι μου". Ναι εκείνη την ώρα ήμουν ένα πουτανάκι που δεχόταν τα πρώτα της χύσια μέσα στο μουνάκι της. Τα ένιωθα να πλημυρίζουν το πρωκτικό μου κανάλι. Τα ένιωθα μετά να τρέχουν πάνω στα μπούτια μου και εγώ να ριγώ με αυτή την αίσθηση.

Πήγες να βγεις από μέσα μου και άρπαξες ένα χαρτομάντιλο για να σκουπιστείς, όμως εγώ ήθελα να τα γευτώ κιόλας. Σου άρπαξα τον πούτσο και η γλώσσα μου στο γυάλισε ενώ ο λάρυγγας μου καταβρόχθιζε τα όποια υπολείμματα από σπέρμα.
Copyright protected OW ref: 161125