Η εβδομάδα ενός καταστηματάρχη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και πέντε χρόνια περίπου έχω στο όνομά μου ένα κατάστημα με ανδρικά ρούχα, εσώρουχα, μαγιό και κάλτσες. Είναι στα όρια του δήμου Αθηναίων . Αν και δεν είναι σε κεντρικό σημείο, πάει καλύτερα από κάθε προσδοκία. Λίγα καλά και επώνυμα είδη, χαμηλά περιθώρια κέρδους και το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο κοντά.

Το όνομά μου είναι Γιάννης και είμαι 29 ετών. Είμαι αρκετά όμορφο παλικάρι, 185 στο ύψος, 75 κιλά, μελαχρινός και γυμνασμένος. Η πολύ δουλειά και το γυμναστήριο με κρατάνε σε καλή φόρμα. Σεξουαλικά δεν είμαι απόλυτα προσανατολισμένος. Και τις σχέσεις μου με τις γυναίκες έχω και τις περιπέτειές μου με τους άντρες. Αυτή την περίοδο είμαι σε σταθερή σχέση με την Ελένη, τρία χρόνια μικρότερή μου.

Έχω βέβαια και τις αδυναμίες μου που όπως φαντάζεστε έχω πάθος για ωραίους άντρες. Είναι κάτι σαν θαυμασμός , λαγνεία και εμμονή αυτό που νιώθω με κάποιους. Υπήρχαν και υπάρχουν άντρες που κάνουν τα πόδια μου να λύνονται. Με την παρουσία ή το πέρασμά τους ξεφεύγω εντελώς.

Με τους γείτονες στο μαγαζί και τους κατοίκους στην περιοχή διατηρώ πολύ καλές σχέσεις και όσο μπορώ κρατάω τα ερωτικά μου μακριά από τα επαγγελματικά. Όχι βέβαια πως το έχω τηρήσει κατά γράμμα, αλλά προσπαθώ. Όπως προσπαθώ και να κρατάω μυστική την πλουραλιστική σεξουαλική μου ταυτότητα. Βοηθά ασφαλώς και το αρρενωπό μου παρουσιαστικό. Παρόλα αυτά τον τελευταίο αυτή μου η ταυτότητα πρέπει να έχει διαρρεύσει μερικώς. Οι «διαχυτικοί» πελάτες έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ειδικά τις ώρες πριν το μεσημεριανό ή το βραδινό κλείσιμο. Μέχρι και ευθείες προτάσεις δέχομαι, τις οποίες, αν και πρέπει, δεν τις απορρίπτω στο σύνολό τους. Θα σας κάνω περιγραφές σε πρόσφατα γεγονότα παρακάτω. Πάμε τώρα στο κομμάτι της λαγνείας και της εμμονής.

Τον τελευταίο καιρό έχω συνδέσει στον υπολογιστή δυο κάμερες λήψης για λόγους ασφαλείας και καταγράφω την κίνηση του μαγαζιού. Είναι ασύρματες και ελάχιστες σε μέγεθος και δε γίνονται αντιληπτές, παρότι υπάρχουν αναρτημένες οι σχετικές προειδοποιήσεις σε τρία σημεία του μαγαζιού. Αυτό ήταν και ο πειρασμός για να προχωρήσω πριν από λίγες βδομάδες στην αλλαγή θέσης της μία από αυτές και να καταγράφω τις λήψεις από αυτήν χωριστά. Περιττό να αναφέρω πως η νέα της θέση ήταν πάνω από το δοκιμαστήριο. Με τη ντροπή του ματάκια και με την ένταση στα ύψη, προσευχόμουν να μην το αντιληφθεί κανείς.

Η προεργασία έγινε Κυριακή και η . εργασία ξεκίνησε Δευτέρα πρωί. Δευτέρα και Τρίτη πρωί, όπως και γενικά τα πρωινά δεν είχε δουλειά. Το απόγευμα της Τρίτης είχε όμως αρκετή.

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Με το άνοιγμα ήρθε ένας ξανθός τριανταπεντάρης, αρκετά εμφανίσιμος και πολύ ευγενικός. Ήθελε να αγοράσει τζιν και εσώρουχα. Τον βοήθησα να επιλέξει τρία στο νούμερό του και του ζήτησα να τα δοκιμάσει. Πήρα θέση στο ταμείο και μεγιστοποίησα το σωστό παράθυρο στον υπολογιστή. Γδύθηκε γρήγορα από τη μέση και κάτω και φόρεσε το πρώτο από τα τρία τζιν. Πριν το κουμπώσει έβαλε το χέρι μέσα στο σλιπ του και ταχτοποίησε τον εξοπλισμό. Βγήκε και κοιτάχτηκε στον καθρέπτη. Του άρεσε και είπε πως θα το έπαιρνε. Έτσι περάσαμε να δει εσώρουχα. Ήθελε μπόξερ.

-Εφαρμοστά ή πιο φαρδιά;

-Εφαρμοστά.

Του έδειξα και διάλεξε δυο. Ένα μαύρο και ένα μπλε.

-Αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις για να σιγουρευτείς.

-Χρειάζεται;

Ναι γιατί πρέπει να σε δούμε γυμνούλη, σκέφτηκα. Μπήκε γδύθηκε. Τον είδα ήταν γλύκας. Τίποτα εντυπωσιακό αλλά όμορφος γυμνός. Το ίδιο και με το μπόξερ. Βγήκε να μου δείξει. Γλύκας αν και λίγο αγχωμένος με τη διαδικασία. Του είπα πως δε χρειαζόταν να βγει, απλώς να τα δοκίμαζε.

Πλήρωσε με κάρτα, χαιρέτισε και έφυγε. Καλή περίπτωση. Από του άντρες που σου φτιάχνουν το κέφι.

Εκείνο το απόγευμα οι περισσότεροι αγόραζαν t - shirt , βερμούδες και κοντές κάλτσες για αθλητικά παπούτσια. Καλές εισπράξεις, αλλά καθόλου θέαμα.

Κατά τις επτά μπήκε μέσα ένας γεροδεμένος σαραντάρης, με αθλητική φόρμα και λευκό μπλουζάκι. Ήθελε μαγιό ή βερμούδα. Όσο του έδειχνα, έριχνα κλεφτές ματιές στη φόρμα του και έβλεπα πως κάτι φούσκωνε και κουνιόταν με την κίνηση. Ή είναι «μεγάλος» παίχτης ή δε φορά εσώρουχο σκέφτηκα.. Διάλεξε μια βερμούδα και ένα γαλάζιο εφαρμοστό επώνυμο συνθετικό και μπήκε να τα δοκιμάσει. Γδύθηκε και όντως δε φόραγε εσώρουχο. Το πουλί του που δεν καταλάβαινα πόσο μεγάλο είναι, κουνιόταν όσο έσκυβε και σηκωνόταν , μέχρι να φορέσει τη βερμούδα. Βγήκε. Κοιτάχτηκε στον καθρέπτη.

-Καλό είναι. Πώς σου φαίνεται;

-Μια χαρά είσαι. Αρκεί να νιώθεις άνετα.

Μπήκε πάλι, γδύθηκε, φόρεσε το εφαρμοστό και βγήκε. Δεν τον κολάκευε στο σώμα, αλλά κοιτώντας και χαμηλά του έδινε ένα απίστευτο φούσκωμα. Πρέπει να είχε τεράστια αρχίδια αλλά και το πουλί του φαινόταν πεντακάθαρα πόσο χοντρό είναι. Αν το αγόραζε, θα εγκλώβιζε πολλά βλέμματα στις παραλίες.

-Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό. Αλλά μου αρέσει. Έχει καλύτερη αίσθηση.

-Για αυτό είναι τόσο δημοφιλές.

-Δεν είναι όμως προκλητικό;

-Ναι αυτό το ύφασμα διαγράφει τα πάντα, ειδικά αν βραχεί. Αλλά στην παραλία θα το φοράς.

Κοιταζόταν και ταχτοποίησε δυο τρεις φορές τα αρχίδια του. Μου φάνηκε πως το καυλί του είχε φουσκώσει λίγο.

-Εσένα πως σου φαίνεται;

-Κοίτα και η βερμούδα σου πήγαινε, αλλά αυτό σε κολακεύει. Σαν άντρα εννοώ.

-Καλά λες. Ήδη μου αρέσει πάρα πολύ. Εσύ φοράς τέτοια;

-Μόνο τέτοια.

-Καλά εσύ είσαι και γυμνασμένος και θα σου πηγαίνουν περισσότερο.

Μπήκε, φόρεσε τη φόρμα του και βγήκε. Το καυλί του ελαφρώς μεγαλύτερο φαινόταν καθαρά πάνω από τη φόρμα του. Είχα αρχίσει να φτιάχνομαι με την κατάσταση.

-Θα τα πάρω και τα δυο. Θέλω να τα δω στο σπίτι με την ησυχία μου.

-Αν αλλάξεις γνώμη για κάποιο, έλα να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

Μου έκλεισε το μάτι και έφυγε. Είχα καυλώσει κανονικά αλλά εκείνος μάλλον δεν το πρόσεξε.

Μπήκαν κάμποσοι για μικροαγορές, μεταξύ άλλων και ένα αγοράκι που μετά βίας ήταν πάνω από τα 20. Θηλυπρεπές και προκλητικό. Με κοίταζε έντονα και καθυστερούσε αφάνταστα. Δεν ήθελα και πολύ να το ανεβάσω στο πατάρι για ένα γρήγορο.

Στο μεταξύ επέστρεψε και ο τύπος με το φούσκωμα στη φόρμα.

-Θα σου επιστρέψω τη βερμούδα και θα την αλλάξω με το άλλο σχέδιο σε κόκκινο.

-Κόκκινο έχω σε άλλη μάρκα.

Ο πιτσιρικάς κοίταζε το σαραντάρη χαμηλά και του είχαν πεταχτεί τα μάτια έξω. Εκείνος μπήκε και φόρεσε το κόκκινο. Βγήκε. Του ήταν λίγο πιο άνετο από το άλλο. Δεν τον στένευε τόσο και τον κολάκευε περισσότερο από το άλλο. Έτσι όπως βημάτιζε μπροστά από τον καθρέπτη όλο το σύστημα κουνιόταν δεξιά και αριστερά, δίνοντας ένα απέραντα καυλωτικό θέαμα. Ο μικρός ξεροκατάπινε και εγώ είχα το νου μου να μη ρεζιλευτώ από την επικείμενη στύση μου. Ο σαραντάρης πήρε χαμπάρι το μικρό.

-Πως σου φαίνεται μικρέ;

-Πολύ τέλειο. Από τα καλύτερα που έχω δει.

Γέλασε αυτάρεσκα ο σαραντάρης και έτριψε το πουλί του πάνω από το μαγιό. Ο μικρός πλήρωσε και έφυγε, βιαστικά.

-Δεν τον κράταγες το μικρό να του ρίξουμε ένα. Δες πως με έκανε. Αλλά και εσύ δεν πάς πίσω.

Μου έδειξε με νόημα το δικό μου φούσκωμα. Κοίταξα και είδα ένα καυλί πρησμένο που έδειχνε λοξά δεξιά και πάνω. Δε χρειαζόμουν άλλες ενδείξεις.

-Φόρα τη φόρμα σου, ανέβα στο πατάρι και περίμενε.

Έκλεισα ταμείο και το κατάστημα πριν το κανονικό. Έσβησα τα κάτω φώτα και ανέβηκα. Ήταν όρθιος και καυλωμένος. Γονάτισα μπροστά του, του κατέβασα τη φόρμα και πετάχτηκε ένα θεόχοντρο καυλί γύρω στους 18 πόντους. Από κάτω δυο τεράστια αρχίδια . Τον πήρα στο στόμα και δεν τον ξανάβγαλα. Εκείνος βογκούσε δυνατά. Γέμιζε το στόμα μου. Μούγκριζε αλλά δεν έχυνε. Κρατιόταν ο άτιμος. Τον άρχισα στα γρήγορα και τον έφτασα να μην κρατιέται άλλο. Έχυσε στο παρκέ όσο δεν έχω δει ούτε σε τσόντα.

-Αριστείδης.

-Γιάννης.

-Γιαννάρα τι λες, θα μου ρίξεις ένα γρήγορο;

Τον κοίταξα με απορία . Σκύβει και μου δείχνει μια απίστευτη τρύπα. Κόκκινη και ορθάνοιχτη. Κατεβάζω με μια κίνηση παντελόνι και μπόξερ, παίρνω ένα προφυλακτικό από το ντουλάπι, αλείφομαι με λιπαντικό και μπαίνω πίσω του.

-Καυλιάρη άντρα, μου είχαν πει για σένα.

Έσπρωχνε προς τα πίσω και σχεδόν γαμιόταν μόνος του πάνω στο καυλί μου.

-Μην τολμήσεις και χύσεις ακόμα μαλάκα γιατί την έβαψες.

Έπαιζε το καυλί του με μανία. Ένιωσα να με αγκαλιάζει ο σφικτήρας του και τον είδα να χύνει ξανά. Χάλια το πάτωμα. Ήθελε σφουγγάρισμα.

-Άντε μαλάκα και δώσ' τον μου στο στόμα.

Αν εγώ κάνω τσιμπούκι εκείνος κάνει τέχνη. Ήμουν έτοιμος να χύσω, όταν άρχισε να μου γλύφει το πουτσοκέφαλο μόνο από το πλάι. Συνέχισε να με γλύφει και έχυσα.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ

Παρασκευή και Σάββατο είχε απίστευτη κίνηση. Καλές εισπράξεις. Κόντεψαν να εξαντληθούν τα μαγιό. Και πολύ γνωστός κόσμος. Σχεδόν δεν πήρα ανάσα και με τόσο κόσμο δεν πρόλαβα να αξιοποιήσω και το κλειστό κύκλωμα.

Το Σάββατο κατά τις μια έπεσε λίγο η κίνηση, έριξα μια ματιά σε όσα είχε καταγράψει η δεύτερη κάμερα και άρχισα να φτιάχνομαι. Σε ταχύτητα 20 x , οι δεκάδες γυμνοί και ημίγυμνοι άντρες στο δοκιμαστήριο ήταν όαση μετά από τόση δουλειά. Παρότι η ποιότητα της εικόνας δεν είναι και η καλύτερη, ένας νεαρός είχε μια περήφανη στύση όταν ντυνόταν και αν είδα καλά τον έπαιξε καμιά δεκαριά φορές πριν κουμπώσει το παντελόνι του. Δεν τον είχα πάρει χαμπάρι όταν πλήρωνε.

Έκλεισα και διέγραψα από τον υπολογιστή το συγκεκριμένο αρχείο και το αρχείο της Παρασκευής, την ώρα που έμπαινε ένας γείτονας από το πατρικό μου. Καλός κύριος και τακτικός πελάτης. Ωραίος άντρας, καλοδιατηρημένος παρά τα πενήντα του χρόνια και πολύ αρρενωπός. Το πιο γυμνό που τον είχα δει ποτέ ήταν με σορτσάκι. Είχε έρθει για μαγιό. Είχαν τελειώσει σχεδόν τα πάντα. Πήρε δυο σορτσάκια και μπήκε στο δοκιμαστήριο. Ψάχνοντας να δω τι άλλο είχε μείνει στο νούμερό του, τον είδα στιγμιαία από το άνοιγμα της κουρτίνας. Το μάτι μου έπεσε πάνω στο καυλί του που αν κατάλαβα καλά ήταν μακρύ και λεπτό. Στον υπολογιστή το επιβεβαίωσα. Ωραίος σκέφτηκα.

Βγήκε και αρχίσαμε την κουβέντα. Αισθανόμουν χάλια που τον είχα πάρει μάτι. Προσφέρθηκα να κεράσω καφέ, αλλά τότε μπήκαν στο μαγαζί δυο πελάτες και προτίμησε να πληρώσει και να φύγει.

Ήταν δυο άντρες ανάμεσα στα σαράντα και τα πενήντα. Μου ζήτησαν τη γνωστή μάρκα μαγιό. Σαν το κόκκινο του Αριστείδη, είπε ο ένας και μου έκλεισε το μάτι. Τους ξανακοίταξα πιο προσεκτικά. Ήταν ψηλοί και αδύνατοι. Ο ένας ήταν όμορφος με γκρίζα μάτια. Ο άλλος ήταν πιο μέτριος αλλά πολύ μυώδης. Τους είπα να φύγουν και να έρθουν πιο μετά για καφέ. Ο φουσκωτός είπε πως όντως ήθελαν να αγοράσουν μαγιό. Έβγαλα και του έδειξα τα σχέδια που είχε αγοράσει ο Αριστείδης, στα χρώματα που είχαν μείνει. Πρώτος διάλεξε ο φουσκωτός ένα σκούρο μπλε και μπήκε να το δοκιμάσει.

Βγήκε και το πρώτο που πρόσεξα ήταν τα ογκώδη γυμνασμένα πόδια του. Σαν αυτά που βλέπουμε σε περιοδικά body building . Μια χαρά του ταίριαζε. Κατά τα άλλα δεν είδα κάτι αξιοπρόσεκτο. Ο γκριζομάτης διάλεξε ένα ανοιχτό γκρι με πορτοκαλί ρίγα στο πλάι. Το φόρεσε και βγήκε. Πραγματικά ήταν πολύ ωραίος άντρας. Αθλητικό παράστημα και το μαγιό τον έκανε απίστευτα καυτό. Δεν αντιστάθηκα και τον κοίταξα χαμηλά. Δεν είχε τον όγκο του Αριστείδη αλλά διαγραφόταν ένα μακρύ καυλί που έγερνε προς τα κάτω και δεξιά. Ρώτησε αν γίνεται διάφανο όταν βραχεί και του απάντησα πως γίνεται αλλά λίγο. Μου χαμογέλασε και πήγε να αλλάξει.

Στο μεταξύ ο φουσκωτός (Τάσος) είχε πάρει τηλέφωνο τον Αριστείδη που μας προσκάλεσε για καφέ στο σπίτι του. Μας άνοιξε την πόρτα με μια πετσέτα γύρω από τη μέση του. Έφτιαξε καφέδες και ζήτησε από το γκριζομάτη (Σπύρος) να φορέσει αυτό που αγόρασε.

Αριστείδης άρχισε : «Είσαι αιώνιος καύλας αγόρι μου. Γεννήθηκες για να καυλώνεις τον κόσμο. Τι λες ρε Γιάννη, δεν είναι σκέτο καυλί ο Σπύρος;. Κούκλος και ψώλαρος. Ή μήπως δεν το πρόσεξες; Έλα άντρα μου να του δείξεις τι αξίζεις».

Πλησίασε ο Σπύρος και ο Αριστείδης του κατέβασε το μαγιό. Πετάχτηκε ένα μακρύ χαλαρό καυλί. Του το έπαιξε κάμποσο μέχρι που είδα ένα πραγματικά μεγαλειώδες πέος. Μακρύ με καλή διάμετρο και ολόισιο σαν αυτά που βλέπουμε στις τσόντες. Αριστείδης και Τάσος τον τσιμπούκωναν εναλλάξ. Μεγαλειώδης και ο Σπύρος, σαν Θεός με θεϊκό καυλί που πρέπει να περνούσε τους 20 πόντους. Είχε ξεφύγει η πετσέτα του Αριστείδη και αποκαλύφτηκαν και οι δικοί του όγκοι. Εγώ ντυμένος παρακολουθούσα special θέαμα.

Ο Αριστείδης είχε στηθεί στα τέσσερα πάνω στο χαλί και ο Σπύρος έπαιρνε θέση πίσω του. Φόρεσε προφυλακτικό και άρχισε να μπαινοβγαίνει στην τρύπα του Αριστείδη. Ο Τάσος είχε μείνει χωρίς ρόλο. Γδύθηκε και στήθηκε στα τέσσερα δίπλα στον Αριστείδη. «Έλα μάγκα να γαμήσεις» μου είπε. Σαν ελατήριο σηκώθηκα, γδύθηκα, φόρεσα ένα και εγώ και μπήκα πίσω του. Ο Σπύρος μου χούφτωνε τον κώλο και με φίλαγε με γλώσσα.

Άλλαξα στάση και ξάπλωσα ανάσκελα κάτω με τα εργαλεία του Αριστείδη στη μούρη και την ψωλή του Σπύρου να τον γαμά πάνω από τα μάτια μου. Ο Τάσος ήρθε και κάθισε πάνω μου και συνέχιζε να γαμιέται. Εγώ έγλυφα πότε τα αρχίδια του Αριστείδη πότε τα αρχίδια του Σπύρου.

Δε θυμάμαι πόση ώρα συνέβαινε αυτό, μέχρι που με εγκατέλειψε και άρχισε να γαμά το Σπύρο με το ελάχιστο πουτσάκι του. Σηκώθηκα και έδωσα τσιμπούκι στον Αριστείδη. Ο Σπύρος με τράβηξε και με φίλαγε στο στόμα. Δεν άντεξα και έχυσα με δύναμη στο στόμα του Αριστείδη. Εκείνος έφτυνε και με έβριζε.

Μετά από λίγο έχυσε ο Τάσος το Σπύρο στην πλάτη και ο Αριστείδης το χαλί. Ο Σπύρος έχυσε δυνατά τον Αριστείδη και τον Τάσο στο πρόσωπο.

Φύγαμε αργά από το σπίτι του Αριστείδη και ο Σπύρος με πέταξε μέχρι το μαγαζί που είχα αφήσει το αμάξι μου. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Μπήκα στο μαγαζί να ελέγξω αν είχα κλείσει τα πάντα καλά. Και τότε αποφάσισα πως η κρυφή κάμερα ήταν υπερβολή τελικά. Την τοποθέτησα στην παλιά της θέση και έφυγα. Το κινητό μου είχε δέκα αναπάντητες κλήσεις από την Ελένη. Της τηλεφώνησα οδηγώντας και μπάλωσα.

ΕΞΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ

Παρασκευή βράδυ, λίγο πριν κλείσω, είχα μια απροσδόκητη επίσκεψη από το Σπύρο. Αεράτος, χαμογελαστός και κούκλος. Με προσκάλεσε για φαγητό.

Πήγαμε με το αμάξι του στο Λουτράκι για θαλασσινά. Μου είπε για τη ζωή του, την οικογένεια και τα παιδιά του. Μου εξομολογήθηκε πόσο του άρεσα και του είπα πως με κολάκευε να το ακούω από έναν όμορφο άντρα.

-Φύγαμε κούκλε. Πάμε στο αμάξι.

Ήταν μεσάνυχτα ήδη. Με φίλησε στο στόμα και μου χούφτωσε τα αρχίδια. Οδήγησε για λίγο και σταμάτησε έξω από μια μονοκατοικία.

-Είναι το εξοχικό μου κούκλε. Θέλω να κοιμηθούμε μαζί απόψε.

Μπήκαμε και άρχισε να με φιλά. Με έγδυσε και με πήγε στο μπάνιο. Μπήκε και αυτός. Η ψωλάρα του ήταν όρθια. Του τη χάιδεψα. Με σαπούνισε παντού. Με σκούπισε καλά και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Παντού φωτογραφίες των παιδιών και της γυναίκας του. Με έπιασαν οι τύψεις και μου έφυγαν αμέσως, μόλις άρχισε να μου κάνει στοματικό.

-Κούκλε απόψε θα τα κάνουμε όλα.

Έβγαλε από το συρτάρι ένα προφυλακτικό, μου το φόρεσε και κάθισε πάνω μου. Κουνιόταν αισθησιακά και μου έλεγε ερωτόλογα. Το μεγάλο θέαμα ενός κούκλου με τον ψώλαρο να φτάνει μέχρι το στήθος μου με έφτασε γρήγορα σε οργασμό.

Κατέβηκε από πάνω μου και άρχισε να με φιλά παντού. Κατέβηκε και άρχισε να με γλύφει ανάμεσα στα πόδια. Πήρε τα μπαλάκια μου στο στόμα. Κατέβηκε χαμηλότερα και άρχισε να σαλιώνει την τρύπα μου και με υπομονή να πιέζει τη γλώσσα του πάνω της. Σάλιωσε και έσπρωξε ένα δάχτυλο μέσα μου και μετά δεύτερο και μετά σχεδόν τρίτο. Πρώτη φορά ερεθιζόμουν τόσο από πίσω. Δεν ήμουν πρωτάρης βέβαια, αλλά ούτε και έμπειρος εκεί. Πόναγα λίγο αλλά ήταν πολύ όμορφα.

Ανέβηκε και άρχισε να με γλύφει στις ρόγες και μετά στο στόμα. Τον είδα να φοράει προφυλακτικό και να με λιπαίνει πίσω με υπομονή. Μου άνοιξε καλά τα πόδια, μπήκε ανάμεσα και οδήγησε το πέος του στην τρύπα μου και άρχισε να σπρώχνει. Μπήκε λίγο και έμεινε ακίνητος. Μετά άρχισε να μπαίνει με απαλές κινήσεις. Κοίταξα και είχε μπει ο μισός. Τι καυλί Χριστέ μου! Με φίλαγε και μου έλεγε πόσο πολύ του αρέσω. Πως ήθελε να μείνει εκεί για πάντα. Και συγχρόνως έμπαινε πιο βαθιά. Όταν ένιωσα τα αρχίδια του να ακουμπάνε τα δικά μου, ένιωθα πόσο τεράστιος ήταν.

Δεν επιτάχυνε ποτέ. Με γάμαγε αργά και αισθησιακά. Δεν θυμάμαι για πόση ώρα. Μέχρι που ένιωσα το πέος του να μεγαλώνει κι άλλο και να συσπάται έντονα. Δε βγήκε από μέσα μου. Έμεινε εκεί και με φίλαγε.

Μιλήσαμε για κάμποσο. Ήταν εκεί δίπλα μου γυμνός, με το πέος του σε χαλαρή στύση. Όμορφος και καυτός. Έσκυψα και του έκανα στοματικό. Τον επανέφερα στις διαστάσεις του, του φόρεσα προφυλακτικό και ανέβηκα πάνω του. Κάθισα ακίνητος πάνω του και τον ένιωθα βαθιά. Είχε κλείσει τα μάτια και απολάμβανε. Το έκανα να κρατήσει αρκετά. Τον είχα συνηθίσει μέσα μου και το απολάμβανα και εγώ. Με απαλές κινήσεις καθόμουν και τον είχα όλο μέσα μου.

Αλλάξαμε θέσεις. Κάθισα και κάθισε εκείνος πάνω μου κοιτώντας με. Κουνιόταν πάνω μου και εγώ έσκυβα και του έπαιρνα το πουτσοκέφαλο στο στόμα. Με τα χέρα του τον έπαιζα στη βάση. Άρχισε να χύνει με ριπές. Τα μισά πήγαν στο στόμα μου. Ήταν αλμυρός. Δεν κατάπια. Με φίλησε και τα πήρε στο δικό του στόμα. Τότε άρχισα να χύνω και εγώ μέσα του.

Χωρίς να πάμε για μπάνιο μας πήρε ο ύπνος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")