Πόκερ που κατάληξε σε γαμήσι (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.79 (43 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πόκερ που κατάληξε σε γαμήσι

Μετά το γαμήσι που έφαγα σε εκείνο το παιγνίδι πόκερ, έφυγα με τον Μιχάλη για να ζήσω τον έρωτα... Δεν τα κατάφερα όμως.

- Δεν θέλω κανείς άλλος να σε γαμάει. Μόνο μαζί μου πια θα γαμιέσαι…

Αυτό μου είπε μόλις με πήρε στο σπίτι του Ο Μιχάλης. Το προηγούμενο βράδυ με είχε γαμήσει μαζί με το Στέφανο, το Σοφοκλή και τον Βασίλη παίζοντας ένα ανόητο παιχνίδι πόκερ.

- Από τώρα και στο εξής εγώ θα είμαι ο εραστής σου. Θα τα κανονίσω όλα εγώ. Εσένα δουλειά σου είναι να πηγαίνεις στο σχολείο και να μην ξανά δεις τους «φίλους» μου.

- Δεν θα με αφήσει ο Στέφανος. Αντιμίλησα. Στο κάτω-κάτω είναι ο πατριός μου. Έχει την κηδεμονία μου. Τι θα πει στη μητέρα μου;

- Δεν θα πει τίποτα. Τον συμφέρει να σκάσει. Τι να πει άλλωστε; Ότι της γαμάει το γιο και ότι μάλιστα καλεί και φίλους του με πρόφαση το χαρτάκι για να τον γαμήσουν κι αυτοί; Θα μείνεις εδώ αν το θέλεις κι εσύ και τον Στέφανο τον κανονίζω εγώ.

Τον διαβεβαίωσα ότι θέλω να μείνω μαζί του και του υποσχέθηκα ότι κανείς άλλος δεν πρόκειται πια να με αγγίξει. Με αγκάλιασε με στοργή και με φίλησε.

- Νίκο, πέρασες πολλά. Σε εκμεταλλευτήκαν όλοι οι αρσενικοί σε εκείνο το σπίτι . Σε κάνανε να πιστεύεις ότι είναι υποχρέωσή σου να σε γαμάνε και να τους ικανοποιείς. Πώς άρχισε όλο αυτό;

Του εξήγησα όλα όσα συνέβησαν. Του είπα για τον εξάδελφό μου που με βίασε όταν ήμουν μικρότερος, το ότι με δάνειζε στην παρέα του, για τον Άλκη, τον καλύτερο φίλο του αδελφού μου του Φάνη. Πως το έμαθε ο αδελφός μου και άρχισε κι’ αυτός να με γαμάει. Για τους απαγωγείς μου και πως κατέληξε ο Στέφανος να γίνει ένας από τους γαμιάδες μου. Του τα εξιστόρησα όλα κλαίγοντας. Δεν έκλαιγα λες και εγώ δεν έφταιξα σε τίποτα. Έκλαιγα γιατί συνειδητοποιούσα ότι όλοι όσοι πέρασαν από την ζωή μου θέλανε απλά κάποιον για να χύνουν. Για να φτάνουν σε οργασμό όποτε έχουν καύλες. Ποτέ δεν τους ένοιαζε για τα δικά μου θέλω. Τα δικά μου αισθήματα. Και ξαφνικά βρέθηκε κάποιος που νοιάζεται. Αποκοιμήθηκα στην αγκαλιά του κλαίγοντας. Με κράτησε πάνω του όλο το βράδυ. Τα χαράματα ξύπνησα και ήμασταν ακόμα κουλουριασμένοι στο καναπέ αγκαλιά. Έσκυψε και με φίλησε με ένα μεγάλο παθιασμένο υγρό φιλί. Με ρώτησε αν αισθάνομαι καλύτερα τώρα. Με χάιδευε σε όλο μου το κορμί.

- Το δέρμα σου είναι σαν βελούδο…

μου είπε ενώ είχε περάσει το χέρι του μέσα από το μισάνοικτο μου πουκάμισο και χάιδευε το στήθος και την μέση μου. Όπως ήμουν γερμένος στην αγκαλιά του με το κεφάλι μου ακουμπισμένο στο στήθος του και άκουγα τους κτύπους της καρδιάς του, ένοιωσα στο πλευρό μου τον υπέροχο πούτσο του που είχε πια σκληρύνει πολύ. Πέρασα το χέρι μου από κάτω από το πλευρό μου και άρχισα να το χαϊδεύω τόσο το πούτσο όσο και τα αρχίδια του. Με έγδυσε απαλά και έμεινα γυμνός στην αγκαλιά του. Τα χέρια του εξερευνούσαν το κορμί μου. Τυλίχτηκα πάνω του λες και φοβόμουνα να μην τον χάσω. Του ξεκούμπωσα το πουκάμισο και το έβγαλα νιώθοντας την γυμνή του σάρκα του πάνω μου. Του φιλούσα το λαιμό, κατέβηκα στο στήθος, εισέπνευσα βαθιά τη μασχάλη του και γλιστρώντας από πάνω του κύλησα σιγά-σιγά στο πάτωμα και κάθισα κάτω ακουμπώντας το κεφάλι μου στα σκέλια του και κρατώντας τον σφικτά από την μέση. Έτριψα το μάγουλό μου στο σκληρό καυλί του και με τα χείλη μου το πιπίλισα πάνω από το παντελόνι του. Ξεκούμπωσε ο ίδιος το παντελόνι του και μαζί με το σλιπάκι του το κατέβασε μέχρι τα γόνατά του.

- Γλύψε με μωράκι μου αλλά απαλά. Κανείς δεν μας βιάζει. Τον πήρα στο στόμα μου απαλά. Πρώτα μόνο το κεφαλάκι και άρχισα να στριφογυρίζω την γλώσσα μου γυαλίζοντάς το με το σάλιο μου.

- Έτσι μπράβο αγόρι μου. Συνέχισε…

μου είπε έκαστε πιο αναπαυτικά, έκλεισε τα μάτια και έγειρε το κεφάλι πίσω βγάζοντας μικρούς ήχους και ενθαρρύνοντας με να συνεχίσω. Του έγλειφα το πουτσοκέφαλο πότε απαλά, πότε πιπιλώντας το, πότε με την γλώσσα μου και πότε κάνοντάς τα χείλη μου βεντούζα και ρουφώντας το. Μετά έγλειφα τον κορμό. Από την ρίζα μέχρι πάνω. Σε όλες τις μεριές. Έπαιρνα ένα-ένα τ' αρχίδια του στο στόμα μου και τα έγλειφα με τις ώρες. Και μετά έχωνα στο στόμα μου το τεράστιο καυλί του. Ήταν τόσος ο πόθος μου γι’ αυτό τον άντρα που κατάφερνα να τον καταπίνω όλο. Να νοιώθω να μου ανοίγει τους μυς του λαιμού μου για να χωρέσει όλος. Και αυτό κράτησε για ώρες. Όταν δεν κρατιόταν άλλο, με σήκωσε από κάτω, με αγκάλιασε χαϊδεύοντας όλο μου το κορμί βυζαίνοντάς μου τον λαιμό και τις ρώγες ενώ με τα δάκτυλά του έψαχνε την τρυπούλα μου. Με έστησε στο καναπέ στα τέσσερα με τα χέρια μου να ακουμπάνε στην πλάτη του καναπέ και ο κώλος μου να είναι τουρλωμένος και έτοιμος. Γονάτισε πίσω μου και με τα χέρια του μου άνοιξε τα κωλομέρια για να φανεί η τρυπούλα μου. Την έφτυσε και έβαλε την γλώσσα του στην άκρη προσπαθώντας να μπει μέσα μου. Έγλυφε την τρυπούλα μου μέχρι που χαλάρωσα και άνοιξε αφήνοντας την πεινασμένη γλώσσα του να μπει μέσα μου.

- Θέλω να με γαμήσεις. Σε θέλω τώρα. Θέλω να μπεις μέσα μου και να με κάνεις ότι θες!

Στάθηκε και ευθυμογράφησε το σκληρό του πούτσο με την τρυπούλα μου και απαλά έχωσε μέσα μου τον μεγάλο πουτσοκέφαλο. Με άρπαξε από τα κωλομέρια αλλά δεν έσπρωξε περισσότερο. Περίμενε μέχρι να του δώσω εγώ την άδεια. Ο πόνος μου έκοψε την ανάσα αλλά τον εμπιστευόμουνα και τον ήθελα κι’ όλο μέσα μου.

- Κι άλλο. Θέλω κι’ άλλο από την υπέροχη ψωλή σου μέσα μου…

του είπα και αυτός έσπρωξε λίγο περισσότερο. Το κωλαράκι μου άρχισε να ανοίγει για να δεχτεί αυτό χοντρό καυλί. Ο Μιχάλης ήταν τρυφερός και υπομονετικός. Περίμενε και πάλι να του πω εγώ για να προχωρήσει. Όταν ήμουν έτοιμος τον παρακάλεσα να μου τον χώσει όλο. Μπήκε μέσα μου σιγά-σιγά μέχρι τέρμα. Η τρυπούλα μου άνοιξε διάπλατα πεινασμένη για αυτό το πούτσο. Τον πούτσο του Μιχάλη. Τα αρχίδια του κρέμονταν και άγγιζαν τον κώλο μου. Με πήρε από την μέση και σιγά-σιγά πρώτα και μετά πιο δυνατά έδωσε ρυθμό στο γαμήσι του. Ήμουν στο Παράδεισο. Ήταν σα να ήταν η πρώτη μου φορά που με πηδούσε άνθρωπος. Τον αγαπούσα τρελά. Έχυσε με θόρυβο. Με πλημύρισε με το σπέρμα του. Βγήκε από μέσα μου ανασαίνοντας βαριά και με τύλιξε στην αγκαλιά του. Πρώτη φορά ένοιωσα ότι κάποιος έκανε έρωτα σε μένα και όχι ένα κτηνώδες σεξ για να χύσει απλά ο ίδιος.

Την επόμενη μέρα, πήγα στο σχολείο και όταν γύρισα με πληροφόρησε ότι μίλησε με τον πατριό μου και δεν του άρεσε καθόλου το γεγονός ότι θα έμενα πια στον Μιχάλη. Τον προειδοποίησε άλλωστε να μην με ξαναενοχλήσει ούτε αυτός αλλά ούτε και τα φιλαράκια του και έτσι έκοψε κάθε επαφή μαζί τους. Βέβαια με προειδοποίησε και εμένα.

- Ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και ρισκάρω πολλά που σε έφερα να μένεις μαζί μου. Για τους άλλους απλά σε φιλοξενώ. Δε θέλω να μάθει κανείς τίποτα. Και βεβαίως δεν θέλω ποτέ ξανά να κάνεις κάτι με κανένα. Είσαι μόνο δικός μου. Αν υποψιαστώ έστω ότι κάτι έγινε πίσω από την πλάτη μου θα πας πίσω στο Στέφανο.

Δεν είχα σκοπό να τον απατήσω. Ήθελα να ήμουν μόνο μαζί του. Ήθελα να κοιμάμαι και να ξυπνώ στην αγκαλιά του. Ήθελα απλά να τον αισθάνομαι δίπλα μου. Και έτσι περνούσε ο καιρός μέχρι που μια μέρα μας επισκέφτηκε ο αδελφός του ο Μηνάς. Καμιά δεκαριά χρόνια μικρότερος του – γύρο στα είκοσι έξη – πιο ανοιχτόχρωμος και εξίσου ομορφόπαιδο. Όταν του είπε ο Μιχάλης ότι μένω μαζί του, δεν είπε τίποτα αλλά τον άκουσα μετά να τον ρωτά στα κρυφά γιατί μένω εκεί.

- Μιχάλη, γιατί μένει ο πιτσιρικάς εδώ;

(δεν είμαι πιτσιρικάς. Ήμουν δεκαεπτά χρονών αλλά το να μένω με ένα τριανταπεντάρη όντως φαινόταν περίεργο).

Ο Μιχάλης του εξηγούσε ότι η μητέρα μου διορίστηκε σε άλλη χώρα και έμενα με τον Πατριό μου που δεν μου συμπεριφερόταν καλά και έτσι με φιλοξενεί.

- Σίγουρα ή συμβαίνει κάτι με σένα και το αγόρι;

- Τι λες ρε Μηνά; Με προσβάλεις μόνο και μόνο που το σκέφτεσαι. Μια καλή πράξη είπα να κάνω και εσύ στήνεις σενάρια με το μυαλό σου.

- Καλά ρε. Μια κουβέντα είπαμε. Γιατί τώρα τι δουλειά μπορεί να έχει ένας της ηλικίας σου με ένα παιδί; Άσε που το αγοράκι είναι όμορφο σαν κοριτσάκι.

Η κουβέντα τελείωσε εκεί αλλά ο Μιχάλης πρόσεχε πολύ όποτε ερχόταν εκεί ο Μηνάς και το ίδιο κι εγώ. Δεν ήθελα με τίποτα να δώσω αφορμή στο Μιχάλη γιατί τον αγαπούσα πολύ και το ίδιο αισθανόμουν ότι μ’ αγαπούσε κι αυτός. Και η ερωτική μας ζωή δεν μπορώ να φανταστώ να υπάρχει καλύτερη ερωτική ζωή από την δική μας. Ο Μιχάλης είναι υπέροχος επιβήτορας, με γνώσεις, υπομονή, τρυφερός ή άγριος ξέρει την τέχνη του έρωτα καλύτερα από τον καθένα. Όσο για τις αντοχές του… δεν περνούσε μέρα που να μην μου κάνει έρωτα και πολλές φορές περισσότερες από μία.

Μέχρι που μια Κυριακή με επισκέφτηκε ο Μηνάς. Ο Μιχάλης ήταν σε γάμο – ήταν φωτογράφος και έβγαζε φώτο και βίντεο σε γάμους – και θα αργούσε να γυρίσει. Όταν του είπα ότι ο Μιχάλης δεν είναι μέσα αλλά δουλειά μου είπε με ένα αινιγματικό χαμόγελο ότι δεν ήρθε να δει τον Μιχάλη αλλά εμένα. Η σχέση μου με τον Μηνά ήταν πάντα αδιάφορη. Μου φερόταν πάντα καλά και ευγενικά και το ίδιο του φερόμουν κι’ εγώ.

- Άκου Νίκο, θέλω να μου πεις τι συμβαίνει με σένα και τον αδελφό μου.

- Τι να συμβαίνει; Τίποτα δεν συμβαίνει. Απλά με φιλοξενεί.

- Για πόσο καιρό; Είσαι εδώ πάνω από χρόνο. Πες μου την αλήθεια και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

- Τη αλήθεια σου λέω. Είμαστε απλά φίλοι.

- Απλά φίλοι, ένας τριανταπεντάρης με ένα δεκαεπτάχρονό; Μου είπε και μου έδειξε ένα βίντεο στο κινητό του. Στο βίντεο ήμουν εγώ στα γόνατα μπροστά από τον Μιχάλη να του κάνω πίπα και πίσω από μένα να φαίνεται ότι κάποιος με γαμάει. Στο βίντεο φαινόμουν καθαρά εγώ κι’ ο Μιχάλης αλλά κατάλαβα ότι αυτό το βίντεο ήταν τραβηγμένο το βράδυ εκείνο στο πατρικό μου που παίζανε χαρτιά ο Σοφοκλής, ο Βασίλης, ο Στέφανος και ο Μιχάλης και εγώ ήμουν οι πουτάνα τους. Δεν ήξερα τι να πω. Με έλουσε κρύος ιδρώτας.

- Που το βρήκες αυτό;

- Μου το έστειλε κάποιος ανώνυμα. Δεν ξέρω που με βρήκε και πως με βρήκε. Αλλά αυτό δεν έχει πια σημασία. Σημασία έχει ότι εσύ παράσυρες τον αδελφό μου για να σε έχει για πουτάνα του. Και μη μου πεις ότι δεν σε γαμάει…

μου είπε σε έντονο ύφος λες και εγώ παράσυρα τον αδελφό του σε αυτή την ακολασία.

- Σε παρακαλώ μην του πεις τίποτα. Τον αγαπώ και μ' αγαπά.

- Πας καλά; Ακούς τι λες; Σε αγαπά; Δεκάρα δεν δίδει για σένα. Ένα τσουλάκι θέλει για να γαμάει. Και εσύ του το πρόσφερες. Να σηκωθείς να φύγεις αλλιώς θα γίνουν πολλές φασαρίες.

- Θα φύγω αλλά μην του πεις τίποτα.

- Πριν φύγεις γιατί δεν μου κάνεις και μένα μια πίπα αφού είσαι τόσο καλός…

μου είπε και πέταξε έξω τον καυλωμένο πούτσο του. Τον παρακάλεσα να μη μ' αγγίξει. Ότι κάνω έρωτα με τον αδελφό του γιατί τον αγαπώ. Ενώ αυτός ήθελε απλά να με γαμήσει για να με εκδικηθεί γιατί τόλμησα να τα έχω με τον αδελφό του. Βέβαια τα παρακάλια μου δεν πιάσανε. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να γονατίσω μπροστά του χώνοντάς μου στο στόμα τον πούτσο του. Ήταν τόσο προικισμένος όσο και ο αδελφός του ο Μιχάλης.

- Θέλω να τον γλείψεις όπως τον γλείφεις του Μιχάλη αλλιώς θα του πω ότι εσύ μου ρίχτηκες και ξέροντας τι ξέκωλο είσαι θα με πιστέψει. Ήμουν σίγουρος ότι έτσι θα έκανε και προτίμησα να βάλω όλη την τέχνη μου για να του γλείψω τη σηκωμένη πούτσα.

- Πουστράκι, τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν ξεκολλάει ο Μιχάλης από σένα. Κάνεις πίπες καλύτερα και από γυναίκες. Αν γαμιέσαι και εξίσου καλά τότε τον δικαιολογώ πλήρως. Με έριξε ανάσκελα στον καναπέ, στο ίδιο καναπέ που κάναμε έρωτα με τον Μιχάλη εκατοντάδες φορές, μου άνοιξε τα πόδια, γονάτισε ανάμεσα στα γόνατά μου και οδήγησε το καυλί του μέσα μου. Με μια σπρωξιά μπήκε όλος μέσα μου χωρίς να λογαριάζει ότι εγώ πονούσα και τον παρακαλούσα να σταματήσει.

- Όταν σε γαμάει ο Μιχάλης έτσι τον παρακαλάς να σταματήσει; Μάλλον του λες να σε γαμήσει περισσότερο. Σκάσε τώρα και δείξε μου πόσο υπάκουα γαμιέσαι. Κάτι ξέρει ο Μιχάλης και σε έχει για τον εαυτό του. Τρυφερό και στενό κωλαράκι. Πως και δεν ξεχείλωσε με τόσο γαμήσι;

Συνέχισε να με γαμάει με γρήγορο ρυθμό βρίζοντας με και φτύνοντας με στα μούτρα. Και ναι είναι κλισέ αλλά όντως άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο Μιχάλης με τα σύνεργά του. Εγώ έσπρωξα από πάνω μου τον Μηνά και αυτός πήγε να τραβηχτεί κρύβοντας την γύμνια του.

- Είναι εντάξει ρε μαλάκα. Συνέχισε και χύσε. Πουστράκι είναι. Αυτό κάνει…

είπε ατάραχος ο Μιχάλης και κάθισε απέναντι σε μια πολυθρόνα να βλέπει ενώ για μένα πάγωσε ο κόσμος. Ο Μηνάς μπήκε ξανά μέσα μου ενώ εγώ πια χωρίς διαμαρτυρίες ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα στον καναπέ με ανοικτά τα πόδια και ο Μηνάς γερμένος πάνω μου και το καυλί του να μπαινοβγαίνει με ρυθμό μέσα μου. Έχυσε με ευχαρίστηση. Σηκώθηκε από πάνω μου ανέβασε και κούμπωσε το παντελόνι του, σήκωσε το χέρι με την παλάμη ανοικτή και το κόλλησε με του αδελφού του και έφυγε με ένα πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης. Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και με τράβηξε από τον καναπέ στο πάτωμα. Ξεκούμπωσε τα παντελόνια του και παίρνοντας τον καυλωμένο πούτσο του μπήκε μέσα μου βρίζοντάς με και κτυπώντας με. Πάλευα να ξεφύγω αλλά αυτός με βίαζε ρίχνοντάς μου γροθιές αλλά και κουτουλιές στο κεφάλι. Εγώ να κλαίω και να είμαι μέσα στα αίματα στα δάκρυα και στις μίξες και αυτός να με γαμάει και να μου λέει πόσο πουτάνα είμαι και δεν θέλει να με ξαναδεί γιατί μόνο να τρώω πούτσο θέλω και μόνο αυτό ξέρω να κάνω και μου αξίζει που με γαμούσανε τόσο καιρό όλοι αυτοί και να γυρίσω σ’ αυτούς γιατί μόνο εκεί μ’ αξίζει να ζω. Όσο κ’ αν προσπαθούσα να εξηγήσω αυτός περισσότερο με κτυπούσε. Στο τέλος αφέθηκα κουρασμένος και εξαθλιωμένος. Έχυσε μέσα μου και μετά χωρίς να βγει από μέσα μου έκανε κάτι που με πείραξε πολύ.

- Θα κατουρήσω μέσα σου για να ξεπλύνω το σπέρμα του αδελφού μου αλλά και το δικό μου γιατί κανείς από το σόι μου δεν θέλω να σε αφήσει έγκυο παλιοπούστη.

Κατούρησε μέσα μου και εγώ έκλαιγα με λυγμούς. Με άφησε εκεί στο πάτωμα με το σπέρμα και το κάτουρο να κυλά από τα μπούτια μου. Ειδοποίησε το Στέφανο και αυτός ήρθε να με πάρει. Μετά από αυτό άρχισαν ξανά οι βραδιές του πόκερ στο σπίτι μας. Το καρέ το συμπλήρωσε εκτός από τον Σοφοκλή και τον Βασίλη, ο Δήμος που πήρε την θέση του Μιχάλη.

Το Μιχάλη δεν τον ξαναείδα για πολύ καιρό. Μια τυχαία όμως συνάντηση μαζί του έμελε να μου στοιχήσει για άλλη μια φορά πολλά. Αυτή είναι όμως η τρίτη ιστορία αυτής της περιπέτειας κι αν θέλετε τη γράφω.
Copyright protected OW ref: 160652