Παιδικές αναμνήσεις (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από daddyseaker
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.61 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Παιδικές αναμνήσεις

Και πάλι εδώ για την συνέχεια των εφηβικών μου αναμνήσεων. Στην τελευταία τάξη του λυκείου πλέον. Μας τελείωσε και ο κ. Νίκος . Με είχε πειράξει πολύ όταν μου είχε πει ότι πλέον πρέπει να αφοσιωθώ στα μαθήματα μου και να σταματήσουμε να βλεπόμαστε. Ήταν πολύ στοργικός και το είχα σαν ανάγκη να τον βλέπω και να με γαμάει τουλάχιστον 2 φορές το μήνα. Υπήρχε ένα πρόβλημα με το που θα πάμε και εκεί που πηγαίναμε όλα έπρεπε να γίνουν γρήγορα και στα κλεφτά, αλλά ήταν τόσο όμορφα που αισθανόμουν να γεμίζουν οι μπαταρίες μου. Παράλληλα πριν από σχεδόν ένα χρόνο είχα σταματήσει τα ερωτικά παιχνίδια με την ξαδέλφη μου γιατί πλέον είχε βρει γκόμενο. Εγώ είχα μια σχέση με μια κοπέλα 1 χρόνο μικρότερη αλλά μόνο φιλιά και λίγο χάιδεμα στο βυζάκι, μέχρι εκεί. Τέλος πάντων .

Άνοιξη, εισαγωγικές εξετάσεις εν όψη και ο Αλέξανδρος σχεδόν κάθε μέρα με το λεωφορείο κατέβαινε στην Αθήνα για φροντιστήριο. Στο κέντρο υπήρχαν και αρκετοί κινηματογράφοι που έπαιζαν τσόντες. Σε έναν τέτοιο βρέθηκα ένα μαγιάτικο βράδυ μετά το φροντιστήριο. Σχεδόν γεμάτη η αίθουσα με λογής-λογής κόσμο. Διάλεξα και κάθισα σε μια σειρά καθισμάτων χωρίς να έχει άλλους κοντά. Δεξιά μου το κάθισμα άδειο αριστερά μου ήρθε και κάθισε ένας γκριζομάλλης μέτριου αναστήματος μεσήλικας. Δεν έδωσα σημασία ιδιαίτερη και έβλεπα την τσόντα. Κάποια στιγμή πρόσεξα ότι αρκετά συχνά χάιδευε το μέρος του παντελονιού του που κάτω του ήταν το καυλί του. Κι εμένα μου είχε σηκωθεί αλλά δεν το χάιδευα. Λίγο αργότερα αισθάνομαι το δεξί του χέρι να γλιστρά και να μου πιάνει τον πούτσο. Άρχισε να τον χαϊδεύει και εγώ ερεθιστικά περισσότερο αλλά λίγες στιγμές μετά με τον αριστερό μου αγκώνα σπρώχνω το χέρι του δείγμα ότι δεν ήθελα άλλο. Τον απώθησα μαλακά όμως και όχι απότομα με δυσφορία. Έσκυψα λίγο μπροστά και συνέχισα να βλέπω το έργο αλλά είχα και τον νου μου για να δω τις επόμενες αντιδράσεις του.

Με την άκρη του ματιού μου τον βλέπω να γέρνει αριστερά και να περνά το χέρι του πίσω από την πλάτη μου και όπως ήμουν σκυμμένος να με ακουμπά στο ύψος της μέσης και λίγο πιο χαμηλά. Το μπλουζάκι που φορούσα όπως ήμουν σκυμμένος είχε βγει από το παντελόνι και το χέρι του ακουμπούσε τη σάρκα μου. Ηλεκτρικό ρεύμα και νοιώθω ένα σκίρτημα στην κωλότρυπα μου. Στην αρχή διστακτικά μετά πιο ελεύθερα με χάιδευε σπρώχνοντας το χέρι του προς τα κάτω και μέσα από το παντελόνι. Για να του δώσω να καταλάβει ότι μου άρεσε έγειρα και εγώ δεξιά και σήκωσα λίγο το αριστερό μου κωλομέρι για να μπορέσει να προχωρήσει πιο χαμηλά στον κώλο μου. Ξεκούμπωσα και το κουμπί του παντελονιού μου για να μπορεί να μπει πιο άνετα. Κάποια στιγμή αισθάνομαι το χέρι του να έχει φτάσει χαμηλά στην χαράδρα του κώλου μου και ένα του δάχτυλο να αγγίζει την κωλότρυπα μου. Την επόμενη στιγμή με μικρές κινήσεις μέσα-έξω αρχίζει να το βάζει βαθύτερα και το αισθάνομαι με λίγο πόνο να μπαίνει όλο μέσα. Η καύλα μου έχει φτάσει στο απόγειο. Το σώμα μου απολαμβάνει, η κωλότρυπα μου να καίει από καύλα και το μυαλό μου παράλληλα να δουλεύει πως θα πρέπει να είναι η συνέχεια.

Κάποια στιγμή έγειρε στο μέρος μου και μου είπε χαμηλόφωνα να του χαϊδέψω τον πούτσο και με το αριστερό του χέρι τον είδα να κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του. Άπλωσα μηχανικά το αριστερό μου χέρι το πέρασα μέσα από το παντελόνι του και παραμερίζοντας το σλιπ του έσφιξα στην παλάμη μου ένα κοντόχοντρο σκληρό καυλί. Στην αρχή απαλά μετά λίγο πιο γρήγορα του την έπαιζα ενώ τα δάχτυλα στον κώλο μου μάλλον έγιναν δυο. Αφού πέρασαν κάποια λεπτά, δεν ξέρω πόσα, με ρώτησε που κοντά μένω και αν έχω μέσον να γυρίσω πίσω. Του είπα και μου πρότεινε επειδή πρέπει να φύγει και είχε αυτοκίνητο, να με γυρίσει αυτός. Αφ ενός η ώρα ήταν προχωρημένη και τα δρομολόγια αραιά, αφετέρου με καύλωνε η συνέχεια και τέλος ο σχεδόν απαιτητικός τρόπος που το έθεσε δέχτηκα και αφού μαζέψαμε τα παντελόνια μας σηκωθήκαμε και φύγαμε.

Προχωρώντας συστηθήκαμε, μου είπε ότι τον έλεγαν Θανάση ότι είναι παντρεμένος αλλά του αρέσουν και τα όμορφα αγόρια όπως εγώ. Ήταν 55 χρονών και είχε ταξί. Επίσης ότι έχει ένα μικρό διαμέρισμα που έμεναν πριν πεθάνουν οι γονείς του και τώρα είναι άδειο και μπορούμε να πηγαίνουμε εκεί. Εγώ του είπα τα δικά μου και επειδή με ρώτησε ειδικά του είπα για το Νίκο. Είχε αφήσει το ταξί σε ένα υπαίθριο παρκινγκ σε ένα στενό που πλέον εκτός από κάποια αυτοκίνητα δεν υπήρχε άνθρωπος. Το ταξί στο βάθος δίπλα στον τοίχο μαύρο σκοτάδι και ο Θανάσης μόλις φτάσαμε εκεί ζήτησε να δει τον κώλο μου . Ξεκούμπωσα το παντελόνι το κατέβασα μαζί με το σλιπ και αυτός με γύρισε και με κόλλησε στο αυτοκίνητο αναγκάζοντας με να σκύψω επάνω στο καπό. Έσκυψε μου άνοιξε με τα δυο του χέρια τα κωλομέρια και άρχισε με λύσσα να μου γλείφει την κωλότρυπα. Αυτό δε μου το είχε κάνει ο Νίκος ποτέ. Τρελάθηκα από την καύλα και τούρλωνα τον κώλο μου περισσότερο, μήπως και μπει η γλώσσα του μέσα. Κι εγώ βιαζόμουν να μου τον χώσει αλλά και αυτός να μου τον καρφώσει. Είχαμε καυλώσει και οι δυο αρκετά από τον σινεμά.

Δεν άργησε να σηκωθεί και την επόμενη στιγμή αισθάνθηκα αυτό το κοντόχοντρο καυλί να παραβιάζει την τρύπα μου χωρίς μεγάλη αντίσταση. Βογκούσε, με γαμούσε με ορμή και κρατώντας με ξαπλωμένο μπρούμυτα επάνω στο καπό με έλουζε με προστυχόλογα. Άλλη αίσθηση από ότι είχα συνηθίσει με τον Νίκο. Η καύλα που ένοιωθα ξεχείλιζε από παντού, μου ερχόταν να ουρλιάξω να φωνάξω να με σκίσει να μου χώσει και τα αρχίδια να αισθανθώ περισσότερο πόνο γιατί δε μπορούσα να διαχειριστώ την καύλα που μου έδινε το πάθος του. Το γνώριμο τρεμούλιασμα η απίθανη αίσθηση ότι ο κώλος σου συσπάται με τους δικούς του ρυθμούς αυτό το μυρμήγκιασμα της κωλότρυπας τα έντονα βογκητά καύλας που έβγαιναν από το στόμα μου και τέλος αυτή η πλημμύρα ζεστού σπέρματος μέσα βαθιά στο έντερο μου. Δεν είχε διάρκεια αλλά είχε πολύ ένταση και πάθος. Τα πόδια μου έτρεμαν και ευτυχώς ο Θανάσης με πήγε μέχρι το σπίτι.

Τον ξαναείδα την μεθεπόμενη μέρα και πλέον κάθε φορά που βρισκόμασταν πηγαίναμε στο διαμέρισμα που είχε. Η ασφάλεια που παρέχει ένας χώρος που μπορείς να κλείσεις την πόρτα και να μη σε βλέπει κανείς σου δίνει το δικαίωμα να απολαύσεις όσο δεν παίρνει αυτό που κάνεις. Εκεί μπόρεσα να εκφράζομαι πιο ελεύθερα, φώναζα, βογκούσα, μιλούσα. Δοκιμάσαμε όλες τις στάσεις και προσωπικά αυτή που πλέον προτιμούσα περισσότερο ήταν να είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού και αυτός όρθιος να έχει σηκώσει ψηλά τα πόδια μου να μου τον χώνει. Μπορούσα να δω τις εκφράσεις του να τον ακούω να μιλάει να βλέπω τα χείλη του να κουνιούνται.

Κάποια επόμενη φορά ίσως σας πω περισσότερα, να σας περιγράψω στιγμές μεγάλης καύλας αν και σημασία έχουν τα συναισθήματα που αναπτύσσονται και σου γαμάνε το μυαλό τα οποία όμως δεν μπορείς να τα περιγράψεις με λόγια.

Δυστυχώς όλα έχουν ένα τέλος… έτσι και η ιστορία με τον κ. Θανάση, μετά από σχεδόν ένα χρόνο τελείωσε και μαζί με αυτόν τελείωσε και η περίοδος της ζωής μου με την τόσο πολύ gay δράση. Από τότε και μετά γαμιόμουν περιστασιακά και αρκετά αραιά σε χρόνους.
 160305