Ο νέος κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (8 Votes)
Θα σας διηγηθώ μια ιστορία πραγματικά αληθινή, που μου συμβαίνει και απολαμβάνω σταγόνα-σταγόνα, τώρα, στη δύση του βίου μου.

Για να σας δώσω λίγα στοιχεία για μένα, σας πληροφορώ ότι έγινα κορίτσι στα 16 μου χρόνια. Ένας κούκλος μεγαλύτερος δύο χρόνια στο σχολείο, γυρίζοντας στα σπίτια μας από το μάθημα, μου πρότεινε να πάμε στο υπόγειο ενός άδειου γιαπιού και δέχτηκα. Με φίλησε στο στόμα, μου χάιδεψε τον πισινό και έβγαλε τον πούτσο του. Πήρα πίπα και μετά ξεβρακώθηκα αμέσως και μου τον έχωσε απότομα. Ο πόνος τρελός και η απόλαυση μηδαμινή. Έκανα τρία χρόνια να πάω με άντρα.

Στα 19, μου την έπεσε ένας τριαντάρης οικοδόμος. Μου είπε γλυκά λόγια για τα μάτια μου, το σώμα μου, το βλέμμα μου και πήγα στο κρεβάτι του με πολλές επιφυλάξεις. Όμως ήταν γλυκός με γαμούσε τρυφερά, με είχε σαν το κορίτσι του. Περάσαμε υπέροχες στιγμές που δε θα ξεχάσω. Από τη σχέση μου αυτή συνειδητοποίησα ότι ήταν γραφτό να ζήσω ζωή γκέι. Όπως και έγινε.

Είχα πολλές εμπειρίες ευχάριστες και λίγες δυσάρεστες. Τα χρόνια όμως περνούν και μαζί τους, ελαττώνεται σταδιακά και η σεξουαλική ορμή. Έτσι τώρα στα 69 μου χρόνια νόμιζα ότι τέλειωσε για μένα η ερωτική δραστηριότητα και έπρεπε να το καταλάβω και να το αποδεχτώ. Όμως πολλές φορές όλα διαψεύδονται.

Καθόμουν στο καφέ της γειτονιάς ένα βραδάκι έπινα τον εσπρέσο μου και επικοινωνούσα με φίλους στο μέσεντζερ με το τηλέφωνό μου. Νοιώθω όμως ότι κάτι με παρακολουθεί με κοιτάζει με κατασκοπεύει. Σηκώνω τα μάτια μου και καρφώνονται στα μάτια ενός όμορφου νέου ο οποίος, ενώ με κοιτούσε, γύρισε το βλέμμα του αλλού. Η φάση αυτή συνεχίστηκε δύο τρεις φορές. Άφησα τη θέση μου και του ζήτησα την άδεια να καθίσω μαζί του. Κοκκίνισε και ψέλλισε ένα ναι.

Από κοντά, τώρα που τον έβλεπα, ήταν ένας κούκλος. Μάτια καστανά, μαλλί κοντό, ξυρισμένος, σώμα γυμνασμένο αρκετά, 1.80 περίπου ύψος, πανέμορφος. Τον ρώτησα γι' αυτόν και έμαθα ότι υπηρετεί τη θητεία του στην Αθήνα, είναι από την Κοζάνη και δεν έχει κανέναν εδώ. Έχει τελειώσει φιλολογία και είναι 23 ετών.

Του είπα για μένα τα πάντα ότι μου αρέσουν οι άντρες και ότι παρά την ηλικία μου, μου αρέσει πολύ. Κοκκίνισε και κατεβάζοντας το κεφάλι μου είπε ότι του αρέσω γιατί είμαι σοβαρός και θέλει να με γνωρίσει.

Πήγαμε σπίτι. Εκεί μου ζήτησε να κάνει ένα ντους γιατί στο στρατόπεδο δεν είχαν πολλές ανέσεις. Γδύθηκε μπροστά μου κα αποκάλυψε έναν πούτσο 20άρη στολισμένο με δύο αρχίδια ταύρου. Μπήκε στο μπάνιο κι εγώ γδύθηκα και τον ακολούθησα. Με περίμενε, φιληθήκαμε στο στόμα και άρχισα να τον πλένω με το σφουγγάρι και το αρωματικό αφρόλουτρο. Του έπλυνα τα αρχίδια και τον πούτσο και είδα ότι του έχει γίνει τούμπανο. Τον έβαλα στο στόμα και τον ρουφούσα για ώρα μέχρι που έχυσε. Του τα έγλειψα όλα και του τράβηξα μαλακία. Του σηκώθηκε αμέσως. Με τράβηξε έξω από το ντους και βρεμένοι πήγαμε στο κρεβάτι. Ξάπλωσα μπρούμυτα και ήλθε από πάνω μου. Ένοιωσα τον αντρισμό του να μπαίνει μέσα μου γλυκά. Δεν ένοιωσα πόνο, μόνο καύλα. Άρχισε να μπαινοβγαίνει στον κώλο μου και να μου λέει ότι εγώ είμαι αυτό που θέλει από τη ζωή του. Δε θυμάμαι πόσες στάσεις αλλάξαμε, ούτε πόσες φορές έχυσε μέσα μου, ούτε πόσες φορές έχυσα εγώ.

Ξύπνησε στις 6 το πρωί να πάει στην υπηρεσία του. Μου έδωσε φυσικά το τηλέφωνό του και βρεθήκαμε ξανά το βράδυ. Καταλήξαμε να το κάνουμε κάθε φορά που βγαίνει από την υπηρεσία του με το ίδιο πάθος όπως την πρώτη φορά

Για να συντομέψω την ιστορία μου έχουμε μια υπέροχη σχέση. Τώρα στα γεράματα ξαναβρήκα τον έρωτα και τη χαρά.
Copyright protected OW ref: 159860