Εγώ και ο ξάδερφος σε άγριες περιπέτειες

Δημοσιεύθηκε από Giorgos2000
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.95 (10 Votes)
Η ιστορία που γράφω έγινε πριν από έναν μήνα. Εγώ δεν είχα κλείσει τα 18. Είμαι αδύνατος αλλά όχι πολύ γυμνασμένος, με τρίχα στο στήθος και στην πούτσα, αλλά μισοξυρισμένα και στα πόδια είμαι μελαχρινός, αλλά γενικά ανοιχτόχρωμος, γύρω στο 1.75, όχι πολύ ψηλός, 62 κιλά και πούτσα 18 εκατοστά περίπου. Ήρθε καλοκαίρι αλλά φέτος δεν πήγα διακοπές ακόμη. Έτσι και αλλιώς μένω μόνιμα, μέχρι φέτος τουλάχιστον, σε παραθαλάσσιο μέρος. Γι' αυτό αποφάσισε να έρθει για διακοπές ένας δεύτερος ξάδερφός μου από άλλο μέρος της Μακεδονίας. Ο Παναγιώτης είναι ίδια ηλικία με εμένα γύρω στο 1.78 με τρίχα στα πόδια αλλά σχεδόν καθόλου στο στήθος, 80 κιλά, με 18 εκατοστά περίπου κι αυτός.

Μόλις έφτασε πήγαμε για μπάνιο στην θάλασσα, αλλά το βράδυ δεν βγήκαμε για ποτό. Καθίσαμε στο δωμάτιο όμως δεν μας έπιανε ύπνος. Είχε πολύ ζέστη είχε χαλάσει και ο ανεμιστήρας και ο ιδρώτας πήγαινε σύννεφο. Κάποια στιγμή μου λέει:

- Δεν αντέχω θα βγάλω τις πυτζάμες…

και μένει με το μποξεράκι. Παίρνω το θάρρος και τις βγάζω κι εγώ. Μείναμε και οι δυο με το μποξεράκι. Η ζέστη ήταν αφόρητη και ο ύπνος δύσκολος γι' αυτό αποφασίσαμε να δούμε μια ταινία. Η ταινία αυτή είχε πολλές ερωτικές σκηνές και τα μποξεράκια δεν άργησαν να φουσκώσουν. (Παρέλειψα να πω ότι είμαστε και οι δύο στρέιτ, αυτός έχει σχέση εγώ έχω κάνει κάποιες φάσεις αλλά ποτέ σχέση, όμως και οι δυο ήμασταν ακόμη παρθένοι). Ο Παναγιώτης μου λέει ότι δεν αντέχει άλλο και θέλει να πάει στην τουαλέτα να την παίξει αλλά εγώ του είπα ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί έχω δει πολλούς φίλους μου γυμνούς. Με μια κίνηση την πετάει έξω. Παίρνω το θάρρος και τη βγάζω κι εγώ.

Αλλάζουμε την ταινία με τσόντα και βάλαμε ένα τρίο με 2 άντρες και 1 γυναίκα. Κάποια στιγμή γυρνάει και μου ακουμπάει την πούτσα μου. Τον κοιτάζω ξαφνιασμένος εκείνος κοκκινίζει, γι' αυτό του την πιάνω κι εγώ, χαλαρώνει και πλέον ο ένας παίζει του άλλου. Μετά από 10 λεπτά αλληλοπιπωθήκαμε και χύσαμε ο ένας στον κώλο του άλλου. Το πρωί μόλις ξυπνάω έρχεται πάνω στο κρεβάτι μου και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Δεν είπαμε τίποτα άλλο, πήγαμε για μπάνιο στη θάλασσα και καθίσαμε αρκετές ώρες μέχρι σχεδόν το απόγευμα. Γυρίσαμε στο σπίτι κατά τις τεσσεράμισι μπήκε πρώτος εκείνος για μπάνιο. Σε κάποια στιγμή με φωνάζει μπαίνω στο μπάνιο αυτός έχει ανοίξει την κουρτίνα και μια αναμμένη πούτσα περιμένει κάποιον να τη σβήσει. Ξεντύνομαι και μπαίνω στο μπάνιο. Αρχίζουμε να φιλιόμαστε άγρια, γυρνάω, σκύβω και μου τη χώνει βαθιά. Ένοιωθα έναν περίεργο ερεθισμό. Μετά ξαπλώνει στη μπανιέρα, βάζω τα πόδια του στον ώμο μου και του την χώνω βαθιά. Χύσαμε ο ένας πάνω στον άλλο.

Το βράδυ βγήκαμε για ποτό εκεί μας περίμενε η παρέα μου (περισσότερα κορίτσια και λίγα αγόρια). Αυτή που γούσταρα έλειπε αλλά εκεί ήταν η Μαρία 2 χρόνια μικρότερη μου. Έχει πάει με πολλούς, είναι γύρω στο 1.60, όχι καμιά θεά, αλλά έχει μεγάλα βυζιά και στητό κώλο. Στο σπίτι της η κατάσταση ήταν περίεργη και μου ζήτησε να μείνει σπίτι μου. Τότε κοιταχτήκαμε με τον Παναγιώτη και καταλάβαμε πως ήταν ευκαιρία. Γύρω στις 6 τα ξημερώματα γυρίσαμε με το πρώτο λεωφορείο σπίτι μου. Εμείς δεν είχαμε πιει πολύ για να ξέρουμε τι κάνουμε, αλλά η Μαρία είχε γίνει ντύρλα. Ευτυχώς που είχα αρκετά προφυλακτικά στο σπίτι. Την ξαπλώνουμε την ξεντύνουμε και αρχίζουμε να την φιλάμε και να την γλείφουμε στο στήθος και στο ξυρισμένο την μουνί. Παίρνει και τις δυο πούτσες στο στόμα της. Φοράμε τα προφυλακτικά ο Παναγιώτης ξαπλώνει και η Μαρία κάθεται πάνω στην πούτσα. Έπειτα εγώ χώνω την πούτσα μου στον κώλο της. Την πηδούσαμε και οι δυο. Αυτή φώναζε έχοντας δυο χοντρά καβλιά και στις 2 τρύπες τις. Μετά από 25 λεπτά χύσαμε.

Μετά από όλο αυτό, την πηδήξαμε ξανά μαζί άλλες τρεις φορές, ενώ κάθε μέρα μετά το μπάνιο αλληλοπιπωνόμασταν.
Copyright protected OW ref: 159541