Ο γείτονας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (10 Votes)
Αρχές Ιουλίου, είμαι μόνος στο σπίτι, έχω αράξει στον καναπέ, εχω βάλει ποτάκι και μια τσόντα στο λάπτοπ. Ξαφνικά ακούω κουδούνι, πάω ανοίγω και βλέπω ένα καινούργιο γείτονα που μέχρι τώρα είχαμε πει ένα γεια.

- Γεια... του λέω με απορία

- Συγγνώμη για την ενόχληση, μου λέει, αλλά έχω κλειδωθεί έξω από το σπίτι και η γυναίκα μου θέλει αρκετή ώρα ακόμα για να γυρίσει από τη δουλειά. Θα μπορούσα να την περιμένω εδώ;

- Φυσικά…

του λέω και του κάνω νόημα να περάσει.

Ο γείτονας εμφανίσιμος, καστανόξανθος, γύρω στο 1.80, με γυμνασμένο σώμα. Του λέω να καθίσει και πηγαίνω προς την κουζίνα να ετοιμάσω κάτι να τσιμπήσουμε και να του βάλω κάτι να πιει. Τότε ακούω ένα "πρέπει να φύγω". Γυρνάω και βλέπω το λάπτοπ γυρισμένο προς το μέρος του.

- Κάτσε περίμενε…

του λέω και τον προλαβαίνω στην πόρτα.

- Κάτσε να μιλήσουμε του είπα και έκλεισα την πόρτα.

Μετά από μια ματιά είπε εντάξει, πήγε στο σαλόνι και ήπιε το ποτό του με τη μια. Πάω, κάθομαι και πριν προλάβω να μιλήσω τον ακούω να μου λέει:

- Δεν ήθελα να φύγω από νεύρα ή κάτι τέτοιο, απλά με καυλώνεις πολύ αλλά είμαι παντρεμένος δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Με το που άκουσα αυτό… τον κοίταξα στα μάτια, του χαμογέλασα και πήγα και κάθισα δίπλα του.

- Δεν χρειάζεται να το μάθει η γυναίκα σου…

και τον έπιασα και του έδωσα ένα γλωσσόφιλο. Αυτός δεν αντιστάθηκε, ξεκίνησε να με φιλάει με πάθος. Μετά από αρκετή ώρα φασώματος, απομακρύνεται, γδύνεται και ξεκινάει να χορεύει αισθησιακά πάνω μου. Έτσι όπως ήταν, του πιάνω τον πούτσο και ξεκινάω να τον πιπώνω. Αυτός βόγκαγε και μου έλεγε:

- Έτσι καύλα μου, παρ' τον όλο μέσα.

Μετά από λίγο σηκώνομαι, βγάζω κι εγώ το σλιπάκι που φορούσα και ξεκινά να γλείφει τις ρώγες μου. Εγώ τέρμα καυλωμένος τον πιάνω και τον σπρώχνω προς τα κάτω. Ξεκινάει να μου κάνει την καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Όταν ήταν η ώρα να χύσω, τον τραβάω και του λέω…

- πρέπει να μείνει κάτι και για μετά!

Μου χαμογέλασε και έγνεψε θετικά.

- Θέλω να με γαμήσεις… μου λέει.

- Με εκπλήσσεις… του λέω.

- Μην ανησυχείς, κάνε εσύ καλά τη δουλειά σου και τα λέμε μετά…

και μου έκλεισε το μάτι. Τον έστησα στα τέσσερα και ξεκίνησα να του γλείφω την κωλοτρυπίδα. Τον άκουγα να αναστενάζει όση ώρα προσπαθούσα να του την ανοίξω. Όταν ξεκίνησα να του τον χώνω μέσα ξεκίνησε να φωνάζει από πόνο και από καύλα. Σε λίγο βρήκαμε ρυθμούς και είχε ανοίξει αρκετά.

- Έτσι γαμιά μου, ξεκώλιασε με… μου φώναζε.

Δεν άργησα να χύσω. Όταν έχυσα ξεκίνησα να γλείφω τα υγρά μου που έβγαιναν από το κωλαράκι του και του τα έφτυνα στο στόμα.

Κάθισα δίπλα του και τότε μου λέει…

- τι κάθεσαι;… στήσου.

Στήθηκα και ξεκίνησε να με γαμάει μέχρι που ήρθε η γυναίκα του. Φεύγοντας μου άφησε το μποξεράκι του και μου είπε ότι θα έρθει αύριο να το πάρει.
Copyright protected OW ref: 158962