Η πρώτη μου παθητική εμπειρία

Δημοσιεύθηκε από btmaki23
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (6 Votes)
Είμαι ο Γιώργος και είμαι 23 ετών. Πριν από μερικά χρόνια και περνώντας το δύσκολο κομμάτι των εξετάσεων βρέθηκα στην Πάτρα να σπουδάζω.

Από μικρός είχα σχέσεις με κοπέλες αλλά στην εφηβική ηλικία άρχιζα και πειραματιζόμουν με το κωλαράκι μου και καταλάβαινα ότι καύλωνα στην θέα ενός ωραίου πούτσου. Γι' αυτό και πολλές ήταν οι ώρες που περνούσα χαζεύοντας γκέι ταινίες και φανταζόμουν πως είναι να είμαι εγώ στην θέση του παθητικού αγοριού και να με έχει στα χέρια του ένας μεγαλύτερος άντρας.

Περνώντας φοιτητής, αυτή μου επιθυμία όλο και μεγάλωνε μέχρι που μου δόθηκε η ευκαιρία και δοκίμασα τη φαντασίωσή μου.

Με τον Πέτρο γνωριστήκαμε σε ένα τσατ. Αυτός ήταν 40 ετών και είχε αρκετές εμπειρίες με αγόρια, οπότε από την πρώτη στιγμή μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Μετά από πολλές ώρες συζητήσεων και κάμερας για να γνωριστούμε κανονίσαμε και μία συνάντηση στο σπίτι του. Του ζήτησα μία ώρα να ετοιμαστώ έτσι ώστε να είμαι προετοιμασμένος. Με το που κλείσαμε το ραντεβού έτρεξα στο μπάνιο, ξύρισα το κωλαράκι μου και καθαρίστηκα όπως έπρεπε. Φτάνοντας στο σπίτι του χαιρετηθήκαμε και κάτσαμε στον καναπέ να πιούμε ένα ποτό. Μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων μέχρι που ο Πέτρος έκανε την πρώτη κίνηση και με φίλησε.

- Γιώργο τι θα ήθελες να κάνουμε τώρα;

- Μπορώ να σε ακουμπήσω Πέτρο μου;

Πραγματικά πρώτη φορά μου βγήκε τέτοιο νάζι και δεν το περίμενα αυτό από εμένα.

- Εννοείται αγόρι μου, όλη δικιά σου.

Λέγοντας αυτό ξεκούμπωσε το παντελόνι και κατεβάζοντας το μποξεράκι εμφανίστηκε μία τέλεια 17άρα πούτσα. Χωρίς να το καταλάβω πως, γονάτισα αμέσως και άνοιξα σιγά-σιγά το στόμα μου. Η γεύση ήταν πρωτόγνωρη και με έκανε αμέσως να καυλώσω. Ήμουν επιτέλους στα γόνατα να γλείφω έναν άντρακλα όπως ακριβώς ονειρευόμουν τόσο καιρό. Ο Πέτρος άρχισε να μουγκρίζει και να μου δίνει θάρρος να συνεχίσω.

- Έτσι αγόρι μου γλύψε με έτσι...

Μετά από λίγη ώρα σταμάτησε και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα του για να συνεχίσουμε. Γδυθήκαμε εντελώς και οι δύο και άρχισε να με φιλάει.

- Στήσου αγόρι μου να σε φροντίσω τώρα.

Γύρισα υπνωτισμένος στα 4 με το κωλαράκι μου τουρλωμένο στο μέρος του για πρώτη φορά. Αισθάνθηκα τελείως παραδομένος αλλά και καυλωμένος ταυτόχρονα. Ο Πέτρος έσκυψε και έβγαλε ένα λιπαντικό από ένα συρτάρι.

- Τώρα αγοράκι μου χαλάρωσε και απόλαυσε το.

Αφού μου έριξε αρκετή ποσότητα στην τρύπα μου άρχισε να μου βάζει δαχτυλάκι σιγά-σιγά.

- Αχ ναι... ναι Πέτρο.

- Σου αρέσει;

- Ναι πολύ.

- Έβαζες και μόνος σου στην κάμερα αλλά τώρα ήρθε η σειρά μου να σε ανοίξω.

Ξαφνικά η καύλα αντικαταστάθηκε από απότομο πόνο.

- Αχ! Πόσα έβαλες;

- Τρία αγόρι μου, πρέπει να τα συνηθίσεις.

Μετά από αρκετή ώρα που τα τρία δάχτυλα έμπαιναν εύκολα πλέον είχα τρελαθεί και φώναζα σαν κοριτσάκι.

- Φτάνει τώρα. Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις και το καυλί μου. Όχι έτσι όμως, ξάπλωσε μπρούμυτα τελείως κάτω.

Υπάκουσα και ένιωσα αμέσως την πούτσα του να πιέζει το κωλαράκι μου. Αισθάνθηκα περίεργα αλλά δεν πόνεσα καθόλου γιατί με είχε προετοιμάσει αρκετά καλά με τα δάχτυλά του.

- Έτσι Γιωργάκη λίγο έμεινε.

Αμέσως ένιωσα να ανοίγει και άλλο ο κώλος μου και τον άκουσα να λέει:

- Τώρα μπήκε όλος αγόρι μου, σε έσπασα.

Λέγοντας αυτό άρχισε να κουνιέται πιο γρήγορα και απότομα ολόκληρος μέσα έξω και να χτυπάνε τα αρχίδια του πάνω μου με δύναμη.

- Παρ' τον αγόρι μου, στην έχω ανοίξει τελείως την τρύπα.

- Αχ πιο σιγά Πέτρο, πιο σιγά.

- Έτσι πρέπει να συνηθίσεις καυλάκι μου.

Μετά από λίγη ώρα σε αυτόν το ρυθμό άρχισα να συνηθίζω και να κουνιέμαι κι εγώ στο ρυθμό του και η φωνή μου έβγαινε πιο ψιλή ασυναίσθητα.

- Ναι έτσι Πέτρο μου πιο μέσα.

- Το ήξερα ότι θα σου αρέσει, στο είπα. Παρ' την όλη μέσα πουστράκι μου.

Το σφυροκόπημα συνεχίστηκε για περίπου 15 λεπτά ώσπου άρχισα να χύνω χωρίς να το καταλαβαίνω όπως δεν είχα πάθει ποτέ.

- Καύλα είσαι αγόρι μου γύρνα να σε χύσω και εγώ.

Γονατίζω αμέσως και ο Πέτρος αρχίζει να χύνει μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο πρόσωπο μου. Άνοιξα το στόμα μου και κατάπια όσα πρόλαβα. Στη συνέχει ο Πέτρος μου έφερε με την πούτσα του τα υπόλοιπα για να την καθαρίσω καλά. Μετά από αυτό χωριστήκαμε.

Με τον Πέτρο βρεθήκαμε άλλες δύο φορές και μετά χαθήκαμε. Ελπίζω να μου ξανατύχει μία τέτοια γνωριμία που να μου αρέσει τόσο πολύ όπως η πρώτη μου φορά.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου, τα ονόματα ήταν φανταστικά για προφανείς λόγους.
Copyright protected OW ref: 158567