Ο σπιτονοικοκύρης που με ξεπαρθένεψε (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

...Άκουσε τα λόγια μου και γέλασε με ικανοποίηση.

-    «Χα χα χα! Τι αχόρταγο πουστράκι είσαι εσύ; Δεν πέρασαν ούτε δέκα λεπτά που σου έχυσα το στόμα και θες τώρα πάλι να με τσιμπουκώσεις; Και μάλιστα θες να τον φας όλον μέχρι τη ρίζα;», είπε και συνέχισε: «Μην ανησυχείς! Θα τον τρως πολύ συχνά από δω και πέρα, όταν και όποτε θέλω εγώ! Τώρα όμως αυτός ο κύριος, θέλει δοκιμάσει το παρθένο κωλαράκι σου! Κοίτα τον πως κάνει από την καύλα!», είπε και έδειξε τον πούτσο του ενώ τον κουνούσε επίτηδες πάνω - κάτω!

Η μπλόφα μου δεν πέρασε. Έβλεπα την τεράστια πούτσα του Στάθη να πάλλεται πάνω από το πρόσωπό μου και είχα τρομοκρατηθεί! Πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ αυνανιζόμουν με τα πορνοπεριοδικά, σκέφτηκα να βάλω για πρώτη φορά ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου για να δω πως είναι. Δεν κατάφερα να χώσω ούτε το μισό και ο πόνος ήταν αφόρητος! Δεν μπορούσα να καταλάβω πως τα αγόρια στις φωτογραφίες έδειχναν τόσο εκστασιασμένα και ευτυχισμένα από τις μεγάλες πούτσες που βυθίζονταν στα κωλαράκια τους.

Έβγαλα γρήγορα το δάχτυλό μου αποφασίζοντας ότι δεν είναι αυτός ο ρόλος που μου ταιριάζει. Το να γαμηθώ (και ειδικά από τον Στάθη), μπορεί να ήταν μία από τις πιο έντονες φαντασιώσεις μου, αλλά με τέτοιο πόνο αποφάσισα ότι καλύτερα να μείνει μόνο σαν φαντασίωση.

Ο Στάθης με έκοψε γρήγορα από τις σκέψεις μου. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και με πρόσταξε:

-    «Σήκω και στήσου στα τέσσερα στο πάτωμα!»

Πήγα να αρνηθώ ξανά.

-    «Μη Στάθη... Σε παρακαλώ... Ξέρω ότι πονάει πολύ!»

Ο Στάθης σκοτείνιασε. Με έπιασε από το σβέρκο και με σήκωσε βίαια από το κρεβάτι.

-    «Πώς το ξέρεις ρε παλιόπουστα; Ψέματα μου είπες ότι έχεις παρθένο κωλαράκι; Ποιος πρόλαβε και το γάμησε;», είπε απότομα.

-    «Κανείς...», απάντησα. «Προσπάθησα να βάλω ένα δάχτυλο πριν δύο εβδομάδες...»

Γέλασε…

-    «Αυτό ήταν όλο Κωστάκη; Βάζεις δάχτυλα στον κώλο σου ε; Άρα το θέλεις και το γουστάρεις!»

Διαμαρτυρήθηκα.

-    «Όχι! Ήθελα μόνο να δοκιμάσω... αλλά πόνεσα πολύ και το έβγαλα γρήγορα...»

Για πρώτη φορά σήμερα, μαλάκωσε και χαμογέλασε καθησυχαστικά. Ήταν πάλι ο ευγενικός άντρας που είχα ήξερα όλο αυτόν τον καιρό.

-    «Πόνεσες επειδή ήσουν άπειρος και η τρύπα σου είναι σφιχτή Κωστή. Χρειάζεσαι έναν έμπειρο άντρα να στην ανοίξει σιγά - σιγά και με τρόπο... Στήσου στα τέσσερα να σου δείξω πως…»

Έμεινα ακίνητος. Αγρίεψε πάλι. Με μια κίνηση μου έπιασε το χέρι και κάνοντάς μου μια γρήγορη λαβή με έριξε στο πάτωμα.

-    «Άαα! Αφού δεν παίρνεις με το καλό, θα πάρεις με το άγριο! Μήπως το κάνεις επίτηδες ρε; Μήπως δεν σου αρέσουν τα τρυφερά και τη βρίσκεις μόνο με αγριάδες;», είπε έντονα! «Κάνε αυτό που σου λέω τότε! Στήσου στα τέσσερα!!!»

Κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Έκανα όπως με διέταξε. Το πάτωμα ήταν σκληρό και κρύο.

-    «Όχι έτσι... Θα μάθεις να στήνεσαι καλύτερα. Λύγισε τη μέση σου και σήκωσε περισσότερο το κωλαράκι σου!»

Το έκανα.

-    «Έτσι μπράβο! Έτσι θέλω να βλέπω το κωλαράκι σου!»

Ήρθε από πίσω μου και μου έπιασε τα κωλομέρια μαλάζοντάς τα.

-    «Πω, πω! Τι καυλιάρικο κωλαράκι είναι αυτό που έχεις Κωστάκη; Μυώδες και στητό. Πώς και δεν άρπαξε την ευκαιρία κανείς ως τώρα να στο σκίσει; Τι τυχερός που είμαι!», έλεγε πρόστυχα μα προφανή σκοπό να με καυλώσει πάλι και να με κάνει έρμαιο των ορέξεων του.

Από τον τρόμο όμως του τι θα επακολουθούσε η πούτσα μου είχε πέσει τελείως. Η δική του αντίθετα ήταν ακόμα σκληρή σαν πέτρα όπως κατάλαβα γρήγορα. Την ακούμπησε στη σχισμή του κώλου μου και άρχισε να την τρίβει πάνω - κάτω. Τρομοκρατήθηκα! Θα μου την έχωνε από τώρα; Χωρίς καμιά προεργασία; Χωρίς έστω λίγο σάλιο;

-    «Σε παρακαλώ… Μη μου την βάλεις από τώρα Στάθη!», είπα δυνατά.

Μου έριξε στα ξαφνικά μια δυνατή σφαλιάρα στο ένα κωλομέρι.

-    «Πώς με είπες; Πώς σου είπα να με λες πουστράκι;»

Θυμήθηκα.

-    «Μη με γαμήσεις από τώρα σε παρακαλώ... Αφέντη μου...»

-    «Μην ανησυχείς...», απάντησε. «Δεν έχω σκοπό να σε γαμήσω έτσι γρήγορα και στεγνά. Τουλάχιστον όχι σήμερα. Είναι η πρώτη σου φορά και θέλω να το ευχαριστηθείς και να έρθεις πάλι...»

Μου άρπαξε τα κωλομάγουλα και τα άνοιξε διάπλατα αποκαλύπτοντας την τρύπα μου.

-    «Μμμμ... Θα με κάνεις να χύσω από τώρα παλιόπουστα! Τι σφικτή σούφρα είναι αυτή; Ροζ και τελείως άτριχη. Ταιριάζει μια χαρά με τη μαύρη πούτσα μου!», είπε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην είσοδο της τρύπας μου.

Τινάχτηκα από το φόβο μην και τη χώσει μέσα. Με έπιασε με δύναμη και ακούμπησε την πούτσα του ξανά στην είσοδο της τρύπας μου.

-    «Μη φοβάσαι είπα! Θέλω μόνο να συνηθίσεις στην αίσθηση…»

Έπιασε την πούτσα του και την έτριψε πάνω κάτω στην κωλοτρυπίδα μου. Η αίσθηση ήταν πολύ ερεθιστική. Η κωλοτρυπίδα μου άρχισε να συσπάται ακούσια! Ξανακαύλωσα!

-    «Χα χα χα! Καλά το ήξερα εγώ!», είπε θριαμβευτικά. «Μόνο στα καθαρόαιμα πουστρόνια συμβαίνει αυτό! Μόνο στους γεννημένους πούστηδες ανοιγοκλείνει η τρύπα τους αυτόματα μόλις νιώσουν μια καυλωμένη ψωλή κοντά τους!»

Έφερε το χέρι του στο στόμα του και μου το άνοιξε.

-    «Σάλιωσε το μεσαίο δάχτυλο μου! Όσο περισσότερο το σαλιώσεις, τόσο λιγότερο θα πονέσεις!»

Έκανα όπως μου είπε. Είχε πιο χοντρά και μακριά δάχτυλα από τα δικά μου. «Αν πόνεσα όταν έβαλα το δικό μου δάχτυλο, το δικό του θα με πέθαινε στον πόνο!», σκέφτηκα. Έφερε το σαλιωμένο του δάχτυλο στην είσοδο της τρύπας μου και το έσπρωξε μέσα. Πόνεσα και έβγαλα μια κραυγή.

-    «Χαλάρωσε. Ούτε το μισό δεν έβαλα ακόμα..»

Το έσπρωξε λίγο ακόμα. Συνέχισε να το σπρώχνει μέχρι που το έβαλε όλο. Πονούσα και του το είπα.

-    «Χαλάρωσε λέω! Συγκεντρώσου στην αίσθηση που σου δίνει..»

Το άφησε για λίγη ώρα ακίνητο μέχρι να το συνηθίσω. Ένιωσα την τρύπα μου να χαλαρώνει. Μου άρεσε. Δε με πονούσε πια. Μούγκρισα.

-    «Είδες που σου είπα ότι θα σου αρέσει; Εσύ όταν προσπάθησες με το δαχτυλάκι σου, φαίνεται να το έβαλες άγαρμπα και γρήγορα, γι’ αυτό πόνεσες. Αλλά την πρώτη φορά, θες έναν έμπειρο άντρα γι’ αυτή τη δουλειά!»

Κρατώντας το ακόμα σταθερά ολόκληρο μέσα, άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις. Η αίσθηση μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Αναστέναξα.

-    «Γρήγορα συνηθίζεις πιτσιρίκο! Ήσουν από καιρό έτοιμος αλλά δεν το ήξερες ακόμα... Σήμερα είναι η μέρα που θα θυμάσαι για πάντα!»

Έβγαλε έξω το μισό και μετά το ξανάχωσε. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Δεν περίμενα ότι έπαιρνα ποτέ τόση ευχαρίστηση από ένα χοντρό δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Ο Στάθης συνέχισε να σπρώχνει και να βγάζει το δάχτυλό του πιο δυνατά και γρήγορα. Κούνησα μπρος πίσω τον κώλο μου για να συναντήσω τις διεισδύσεις του.

-    «Είδες; Σε λίγο δε θα το χορταίνεις…», είπε, αλλά με μια απότομη κίνηση το έβγαλε εντελώς!

-    - «Μηηηη! Βάλτο πάλι μέσα σε παρακαλώ…», τον παρακάλεσα!

-    «Χα χα χα! Τι σου έλεγα; Ότι θέλει ο Κωστάκης...»

Τον άκουσα να φτύνει στην παλάμη του. Έφτυσε και στην τρύπα μου. Πλησίασε και...

-    «Αααχχχ...!», ξεφώνισα!

Ο πόνος ήταν ξανά αβάστακτος!

-    «Εμ τι νόμιζες; Μόνο με ένα δάχτυλο θα ξεμπέρδευες; Πρέπει να σου ανοίξω καλά την τρύπα πριν σου χώσω την ψωλή μου γιατί αλλιώς θα στη σκίσω!», είπε.

Το ένα δάχτυλο μου άρεσε αλλά τα δύο με πονούσαν ακόμα πολύ.

-    «Βγαλ’ τα… σε παρακαλώ... Βγάλε το δεύτερο δάχτυλο! Πονάωωω!»

-    «Ποιο; Το δεύτερο;», είπε γελώντας. «Για φέρε το χέρι σου εδώ πίσω Κωστάκη...»

Έφερα το χέρι μου κοντά στην τρύπα μου και ψηλάφισα.

-    «Τρία;!!!», είπα με έκπληξη!

Ο καριόλης πέρασε κατευθείαν από το ένα στα τρία δάχτυλα χωρίς να με προετοιμάσει καθόλου!

-    «Ναι, τρία πουστράκο! Τρία χοντρά δάχτυλα στην τρυφερή σου τρυπούλα. Αφού βλέπω ότι έχεις πολλές αντοχές γιατί να χάνουμε χρόνο; Είδα πόσο γρήγορα συνήθισες το ένα... Θα τα συνηθίσεις κι αυτά!», είπε.

Άρχισε να τα σπρώχνει σιγά όπως και πριν. Πονούσα πολύ! «Αποκλείεται να συνηθίσω τρία δάχτυλα!», σκέφτηκα. Τα είχε βάλει τώρα βαθιά και τα κράταγε σταθερά διατηρώντας την πίεση. Έπαιρνα γρήγορες και κοφτές ανάσες για να χαλαρώσω. Δεν φάνηκε να βοηθάνε.

-    «Έχω πολύ υπομονή μικρέ...», είπε. «Δεν θα τα βγάλω μέχρι να ανοίξεις καλά! Μόνο τότε θα είσαι έτοιμος για την ψωλή μου...»

Η σκέψη και μόνο ότι ο τεράστιος πούτσος θα χωνόταν στη σφιχτή μου τρυπούλα, με έκανε να τρομοκρατηθώ. Η σούφρα μου όμως φάνηκε να έχει τη δική της θέληση. Άνοιξε για τα καλά, αγκαλιάζοντας τα τρία δάχτυλα του Στάθη. Δεν πίστευα αυτό που συνέβαινε!

-    «Χα χα χα! Τι πουστράκι είσαι εσύ; Αρκεί και μόνο να σου πω ότι θα σου χώσω την πουτσάρα μου και η σούφρα σου ανοιγοκλείνει από την προσμονή, ε;», είπε ειρωνικά.

Ήταν σαν να με ήξερε πολύ καλά. Ήξερε ότι ένα καλό γαμήσι περνάει πρώτα από το μυαλό. Και ήξερε πως να μου γαμήσει το μυαλό πρώτα, πριν μου γαμήσει τον κώλο. Άρχισε να βάζει και να βγάζει τα τρία του δάχτυλα αργά. Μου φάνηκε ότι πέρασαν αιώνες μέχρι να τα συνηθίσω. Αναστέναξα! Χαμογέλασε ευχαριστημένος. Τα έσπρωχνε πιο γρήγορα. Μούγκρισα δυνατά από τον πόνο και την ηδονή.

-    «Ααααχχχ... Αααχχχ ναι Αφέντη μου... Αααχχχ! Τι μου κάνεις; Πώς μου το κάνεις αυτό; Πως με κατάφερες έτσι;», φώναζα δυνατά.

-    «Έτσι πουστράκι μου... έτσι! Σου αρέσει τώρα, έ;», είπε.

-    «Τρελαίνομαι! Μη σταματάς!», απάντησα.

-    «Αν κάνεις σαν λυσσασμένος μόνο με τα δάχτυλα, φαντάσου πως θα κάνεις όταν θα φας την ψωλή μου!», είπε βγάζοντας ταυτόχρονα τα δάχτυλά του από την τρύπα μου.

-    «Βαλ’ τα μου πάλι μέσα γαμιά μου...», τον παρακάλεσα.

-    «Όχι άλλα υποκατάστατα! Καιρός να νιώσεις τον ψώλαρο που τόσο επιθυμείς!»

Έσκυψε και παρατήρησε την κωλοτρυπίδα μου από πιο κοντά.

-    «Έτοιμη είναι. Όχι πολύ σφιχτή αλλά ούτε πολύ χαλαρή… Όπως πρέπει για να νιώσεις καλά την πούτσα του γαμιά σου αλλά να μην λιποθυμήσεις από τον πόνο! Έτοιμος πουστράκι;»

Αυτή τη φορά δεν κώλωσα καθόλου. Λίγο τα λόγια του, λίγο το γεγονός ότι αν αρνιόμουν θα τις έτρωγα, λίγο ότι η τρύπα μου έκαιγε από τα δάχτυλά του και μου άρεσε.

-    «Έτοιμος γαμιά μου. Μπήξε μου την πούτσα σου! Σκίσε με!!!», του είπα με σταθερή φωνή.

-    «Τι πρέπει να λένε τα ευγενικά αγοράκια;», με ρώτησε ενώ ταυτόχρονα ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην είσοδο της τρύπας μου.

Θυμήθηκα τι πρέπει να λέω…

-    «Σε παρακαλώ Αφέντη!!!», είπα ανυπόμονα.

Ο Στάθης διασκέδασε από την ανυπομονησία μου.

-    «Τι λύσσα είναι αυτή; Τόσο πολύ τον θέλεις;», συνέχιζε επίτηδες να καθυστερεί.

-    «Ναιιιι! Μη με παιδεύεις άλλο... Χώσε μου τον πούτσο σου!»

-    «Όχι!», είπε απότομα.

«Όχι; Γιατί όχι;», σκέφτηκα απογοητευμένος. Με τάισε το σπέρμα του, μου έχωσε ένα και μετά τρία δάχτυλα για να με στρώσει και τώρα που με έφτασε στο αμήν και με έκανε να τον ικετεύω να με γαμήσει, τώρα λέει όχι; Γύρισα και τον κοίταξα τσαντισμένος. Χαμογελούσε. Η πούτσα του ορθωνόταν ακόμα σκληρή και τεράστια! Γιατί λέει όχι;

-    «Μην ανησυχείς Κωστάκη, δεν έχασα ενδιαφέρον για το παρθένο κωλαράκι σου. Θα στο γαμήσω μέχρι να ζητάς έλεος! Για το καλό σου όμως σταμάτησα. Άμα στον βάλω έτσι στεγνά, θα υποφέρεις πολύ. Πρέπει να σου λιπάνω πρώτα την τρυπούλα καλά. Φέρε μου ένα λιπαντικό...», μου είπε.

-    «Τι λιπαντικό; Δεν έχω...», απάντησα.

-    «‘Ότι να ‘ναι ρε Κωστάκη. Κρέμα, λάδι, αλοιφή... κάτι για να λιπάνω την πούτσα μου και να γλιστρήσει πιο εύκολα στη στενή σου τρυπούλα!»

-    «Δεν έχω καμία αλοιφή ή κρέμα στο σπίτι... ούτε καν ελαιόλαδο.. Την κουζίνα τη χρησιμοποιώ μόνο για να κάνω καφέ!», απάντησα.

Γέλασε.

-    «Αχ, πρωτοετείς φοιτητές!»

Τον είδα να σκέφτεται για λίγο.

-    «Πάρε τα κλειδιά μου από το σορτσάκι και τρέξε στο διαμέρισμά μου. Στο ντουλάπι του μπάνιου έχω baby oil... Πήγαινε και φέρ’ το... Έχεις ένα λεπτό ακριβώς από τώρα!», είπε και κοίταξε το ρολόι του. «Αν δεν το φέρεις σε ένα λεπτό, θα σε τιμωρήσω αναγκαστικά. Θα σε γαμήσω μόνο με σάλιο. εντάξει;»

-    «Πώς να προλάβω σε ένα λεπτό να ντυθώ και μετά να τρέξω και να το φέρω;», πήγα να διαμαρτυρηθώ.

-    «Τι να ντυθείς Κωστάκη; Μένει κανείς άλλος στον ίδιο όροφο εκτός από μας και φοβάσαι μη σε δει γυμνό και καυλωμένο; Κάνε ότι καταλαβαίνεις, δικό σου το πρόβλημα. Ο χρόνος όμως τρέχει, ξέρεις... 49 δευτερόλεπτα ακόμα…», είπε χαιρέκακα.

Δίκιο είχε, δεν προλάβαινα, ούτε χρειαζόταν να ντυθώ. Σηκώθηκα και έπιασα το σορτς του για να πάρω τα κλειδιά. «Φτου γαμότο!», σκέφτηκα. Είχε ένα μπρελόκ με 8-9 κλειδιά!

-    «Του σπιτιού, του γυμναστηρίου, και τέσσερα κλειδιά από διάφορες γκόμενες... 43 δευτερόλεπτα…», είπε γελώντας.

Σηκώθηκα γρήγορα, άνοιξα την πόρτα μου και έτρεξα σαν σίφουνας στην πόρτα του Στάθη. Δοκίμασα το πρώτο κλειδί, τίποτα. Το δεύτερο, ούτε. Τα δευτερόλεπτα περνούσαν και έχανα πολύτιμο χρόνο. Βρίζοντας μέσα από τα δόντια μου, ευτυχώς η πόρτα άνοιξε στο πέμπτο κλειδί. Τυχερός! Έτρεξα γρήγορα στο μπάνιο, τα ανακάτεψα όλα, πουθενά το baby oil.

«Με δούλευε ο καριόλης!», σκέφτηκα. Πήγα να γυρίσω στο σπίτι μου όταν θυμήθηκα ότι είχε και δεύτερο μπάνιο στην κρεβατοκάμαρα. Έτρεξα εκεί και βρήκα αμέσως το baby oil στο ντουλαπάκι. Επέστρεψα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Ήταν αραχτός πάνω στο κρεβάτι και χάιδευε την καυλωμένη πούτσα του κοιτάζοντας τα πορνοπεριοδικά. Κοίταξε αργά το ρολόι του και μου είπε νωχελικά:

-    «Ωραία περιοδικά έχεις εδώ Κωστάκη! Πολύ καυλιάρικες φωτογραφίες! Κοίτα την πούτσα μου, δεν έπεσε καθόλου... Ποια στάση από όλες εδώ σ’ αρέσει περισσότερο;»

Σκέφτηκα ότι πρέπει να ήταν τρελός. Άλλο ήταν αυτό που με ενδιέφερε τώρα και όχι ποια στάση μ’ αρέσει περισσότερο…

-    «Πρόλαβα; Πόσο χρόνο έκανα;», τον ρώτησα με αγωνία.

Δεν ήταν τρελός, ήθελε μόνο να με παιδέψει κι άλλο.

-    «Θα στο πω όταν έρθει η ώρα... Πες μου τώρα ποια στάση σ’ αρέσει από αυτές εδώ; Πρόσεξε τι θα αποφασίσεις...»

Δε χρειαζόταν να σκεφτώ πολύ. Πάντα φανταζόμουν ότι αν ποτέ τύχει και θέλω να γαμηθώ, ήθελα να το κάνω στα τέσσερα ή ανάσκελα με λυγισμένα τα πόδια. Θεωρούσα και θεωρώ ακόμα ότι αυτός που γαμάει πρέπει να έχει τον πλήρη έλεγχο και αυτές οι δύο στάσεις είναι ιδανικές γι’ αυτό. Έτσι δεν μου άρεσε η στάση ιππαστί όπου αυτός που γαμιέται μπορεί να κοντρολάρει πόσο δυνατά και βαθιά θα τον φάει. Ξαφνικά μου πέρασε μια ιδέα…

«Είσαι πονηρός εσύ Στάθη αλλά εγώ είμαι πιο πονηρός...», σκέφτηκα. Αφού μου έδινε τη δυνατότητα να αποφασίσω πώς θα με γαμήσει, θα διάλεγα τη στάση που θα ήταν πιο εύκολη για μένα. Ιππαστί. Έτσι μόλις πονούσα λίγο, θα σηκωνόμουν από την πούτσα του. Ξεφύλλισα το περιοδικό και του την έδειξα. Χαμογέλασε.

-    «Καλή στάση Κωστάκη αλλά όχι η καλύτερη για την πρώτη σου φορά… Η πρώτη φορά πονάει και θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις με την πρώτη ευκαιρία. Δείξε μου άλλη στάση...»

Η ιδέα μου απέτυχε. Δεν είχα πολλές επιλογές. Αντί να του δείξω στο περιοδικό αποφάσισα να του το δείξω ζωντανά. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και στήθηκα ξανά στα τέσσερα στο πάτωμα, ανασηκώνοντας το κωλαράκι μου όπως μου είχε πει πριν. Βλέποντας τι έκανα, ο πούτσος του τινάχτηκε από την ευχαρίστηση. Σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι λέγοντας θριαμβευτικά:

-    «Όπα! Στα τέσσερα θες να τον φας; Έτσι όπως σε έστησα εγώ πριν για να σου στρώσω την τρυπούλα με τα δάχτυλα; Βρήκες την καλύτερη στάση για την πρώτη σου φορά Κωστάκη!»

Γονάτισε από πίσω μου και ψιθύρισε:

-    «Θες να τον φας σαν σκύλα ε; Θες να μου δείξεις πόσο υπάκουο σκυλάκι είσαι! Έτσι σε θέλω... υπάκουο, αχόρταγο και πρόθυμο!»

Ακούγοντας τα λόγια του, ο πούτσος μου που είχε πέσει από το τρέξιμο και την αγωνία για να προλάβω να του φέρω το λάδι, σηκώθηκε και πάλι.

-    «Για να δούμε αν θα συνεχίσεις να είσαι πρόθυμο σκυλάκι σε λίγο...», είπε και πρόσθεσε σιγανά: «Έκανες 56 δευτερόλεπτα...»

Έπιασε το baby oil και άπλωσε λίγο εξωτερικά στην τρύπα μου. Ακούμπησε το στόμιο του μπουκαλιού στην είσοδο της σούφρας μου και το πίεσε. Ένιωσα μια μεγάλη ποσότητα από το κρύο λάδι να χύνεται μέσα μου. Η αίσθηση με έκανε να αναστενάξω.

-    «Αν σου άρεσε αυτό, φαντάσου πως θα κάνεις όταν σε χύσω κανονικά!», είπε εύθυμα.

Γύρισα και τον κοίταξα. Στεκόταν γονατιστός από πίσω μου. Είδα τους τεράστιους μυς που καλύπτονταν από τις πυκνές μαύρες τρίχες. Έμοιαζε με μεγάλη αρκούδα, έτοιμος να με κατασπαράξει! Η πούτσα του ορθωνόταν σκληρή, μαύρη και στητή ενώ μια σταγόνα υγρού έβγαινε από την πουτσότρυπα. Έριξε μια μικρή ποσότητα λάδι πάνω στο κοντάρι και το άλειψε με αργές κινήσεις. Η πούτσα του, γυαλιστερή τώρα, μου φάνηκε ακόμα μεγαλύτερη. Δεν άντεχα άλλο! Κούνησα κυκλικά τον κώλο μου και του είπα:

-    «Σε παρακαλώ… Χώσε μου αυτόν τον ψώλαρο Αφέντη...»

-    «Όπως θες. Να θυμάσαι ότι εσύ το ζήτησες!», είπε ευχαριστημένος από την πρωτοβουλία μου. «Για να δούμε πόσο πραγματικά τον θέλεις… Δείξε μου την τρυπούλα σου. Στηρίξου στους ώμους και άνοιξε τα κωλομέρια σου...»

Κατέβασα το κεφάλι και στηρίχτηκα στους ώμους. Ο κώλος μου ανασηκώθηκε ακόμα περισσότερο σ’ αυτή τη στάση. Έφερα πίσω τα χέρια μου στα κωλομάγουλα και τα τράβηξα αποκαλύπτοντας την τρύπα μου.

-    «Μμμ... σφιχτή, ροζ και έτοιμη. Ακριβώς όπως την άφησα!»

Ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην είσοδο της τρύπας μου και τον έτριψε απαλά, καυλώνοντας με κι άλλο. Πίεσε σταθερά το πουτσοκέφαλο πάνω στην τρύπα μου. Τίποτα... Πίεσε περισσότερο... Άρχισα να πονάω... Ασυναίσθητα χαμήλωσα τον κώλο μου...

-    «Στησ’ τον ξανά ψηλά ρε παλιόπουστα! Και χαλάρωσε!», φώναξε.

Έκανα όπως μου είπε. Έσπρωξε ακόμα πιο δυνατά. Ένιωθα τους μυς της σούφρας μου να τεντώνονται κι άλλο. Ο πόνος ήταν αφόρητος. «Αδύνατον να μπει χωρίς να μου σκίσει τη σούφρα…», σκέφτηκα τρομοκρατημένος.

-    «Δεν μπορεί να μπει...», είπα μέσα στον πόνο.

-    «Θα μπει!», φώναξε δυνατά και με μια απότομη ώθηση, οι μυς της σούφρας μου υποχώρησαν από την πίεση.

Το τεράστιο πουτσοκέφαλο μπήκε μέσα. Ένιωσα να σκίζομαι στα δύο. Νόμισα ότι αφού άντεξα τα τρία δάχτυλα, θα άντεχα και την πούτσα του. Πόσο λάθος είχα… Ούρλιαξα από τον πόνο σαν να με έσφαζαν!

-    «Είδες που μπήκε;», είπε σαδιστικά. «Καμιά τρύπα δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτή τη σκληρή ψωλή!»

Κόντεψα να λιποθυμήσω από τον πόνο. Ούρλιαζα ακόμα.

-    «Πονάωωω! Σε παρακαλώ… βγαλ’ τον! Θα κάνω ότι θέλεις, αλλά βγαλ’ τον!»

Γέλασε ειρωνικά.

-    «Να τον βγάλω; Σε γελάσανε μικρέ! Μου κούναγες το κωλαράκι σου λίγο πριν, με ικέτευες να στον βάλω και τώρα θέλεις να τον βγάλω; Σε γελάσανε!»

Δεν τον άκουγα… Συνέχιζα να ξεφωνίζω.

-    «Χα χα χα! Όσο περισσότερο ουρλιάζεις, τόσο περισσότερο με καυλώνεις πουστράκο! Συνέχισε να ξεφωνίζεις... Κανείς δεν πρόκειται να σ’ ακούσει!»

«Τον καριόλη!», σκέφτηκα. «Του αρέσει να με πονάει. Καυλώνει που με ακούει να φωνάζω…». Δεν θα του έκανα τη χάρη τότε. Έσφιξα τα δόντια μου και συγκράτησα τις κραυγές μου.

-    «Κάνουμε παιχνιδάκια Κωστάκη; Προσπαθείς να μη φωνάξεις;», είπε. «Νομίζεις ότι θα αντέξεις να τον φας χωρίς να φωνάξεις σαν καλή πουτανίτσα; Κι εμένα μ’ αρέσουν τα παιχνιδάκια... Σου έχω νέα ξεκωλιάρη! Μόνο το πουτσοκέφαλο σου έχω χώσει μόνο... Ακόμα 20 χοντροί πόντοι, περιμένουν ανυπόμονα απ’ έξω! Για να δούμε τώρα...», είπε και έσπρωξε δυνατά βυθίζοντας 2-3 πόντους μέσα στην τρύπα μου.

Δεν κατάφερα να μείνω σιωπηλός…

-    «Ααααχχχχ! Μηηηηηηηηη! Μηηηη! Πονάωωωωω!!!», φώναξα!

Γέλασε δυνατά.

-    «Τι; Δε θέλεις άλλα παιχνιδάκια; Δεν μπορείς να τον φας χωρίς να φωνάξεις, ε;»

Σκέφτηκα απεγνωσμένα να κάνω κάτι. Έβγαλα τα χέρια μου από τα κωλομάγουλά μου και αφού στηρίχτηκα στις παλάμες, προχώρησα ένα βήμα μπροστά προσπαθώντας να τραβηχτώ. Με ακολούθησε. Έκανα ακόμα δύο βήματα. Μάταιος κόπος. Συνέχισε να με ακολουθεί. Το διασκέδαζε.

-    «Τι παιχνιδάκι παίζουμε τώρα; Της φοράδας που προσπαθεί να ξεφύγει από τον καβαλάρη της; Ωραίο παιχνίδι!», είπε και έσπρωξε τον πούτσο του δυνατά.

Πήγα να προχωρήσω μπροστά προσπαθώντας να αποφύγω να μου τον χώσει πιο βαθιά, αλλά είδα με τρόμο ότι είχα φτάσει στον τοίχο.

-    «Ωπ! Δεν υπολόγισε η φοραδίτσα μου σωστά και βρήκε τοίχο; Τώρα;», γέλασε χαιρέκακα. «Τώρα θα κάτσει και θα τον φάει σαν καλή και υπάκουη φοραδίτσα που είναι!»

Έσπρωξε μερικούς ακόμα πόντους μέσα μου.

-    «Αααχχχχ… Σταμάτα! Σε παρακαλώ… Μηηηη! Όχι άλλο…!», φώναξα απεγνωσμένα.

-    «Σκάσε πουστρόνι!!!», μου είπε απότομα. «Τέρμα τα παράπονα και τα κλαψίματα! Θα τον φας όλον! Και θα με παρακαλέσεις να στον μπήξω! Ξέρω τον τρόπο. Είσαι για ένα ακόμα παιχνιδάκι;», είπε σατανικά.

Σήκωσε το χέρι το και προσγείωσε τη μεγάλη παλάμη με δύναμη στο ένα κωλομέρι. Τινάχτηκα από την έκπληξη και τον πόνο. Έκανε το ίδιο με το άλλο χέρι.

-    «Τώρα;», ρώτησε χαιρέκακα.

Δεν μίλησα. Μούγκρισα μόνο! «Ότι και να έκανε δεν θα του έκανα τη χάρη να τον παρακαλέσω!», σκέφτηκα. Συνέχισε να με χτυπάει πιο δυνατά. Σαν να μη μου έφτανε ο πόνος στην κωλοτρυπίδα μου, τώρα πονούσαν και τα κωλομέρια μου. Ήξερε για μια ακόμα φορά τι έκανε…

-    «Τώρα;», είπε πάλι.

«Δεν θα σου κάνω το χατίρι μαλάκα!», σκέφτηκα. «Δε θα σε παρακαλέσω να μου χώσεις κι άλλη!». Τιναζόμουν από τον πόνο, ήθελα να ξεφύγω αλλά μπροστά ήταν ο τοίχος και πίσω η σκληρή πούτσα του. Τα χτυπήματά του στα κωλομέρια μου είχαν γίνει πιο γρήγορα και πιο βίαια. Τώρα ανεβοκατέβαζε τις δυο παλάμες του ταυτόχρονα, κάνοντας με να τραντάζομαι από τον πόνο.

-    «Αντέχεις ακόμα πουστράκο; Τα κωλομάγουλά σου είναι κατακόκκινα! Όσο δε μιλάς, τόσο θα δυναμώνω. Θα σπάσεις πουστάκι... Θα σπάσεις. Κανείς δεν έχει αντέξει ως τώρα!»

Ήξερε τι έλεγε ο καριόλης! Ο κώλος μου είχε μουδιάσει από το ξύλο.

-    «Για σένα το κάνω... για το καλό σου!», είπε σοβαρά!

«Για το καλό μου; Με δουλεύει κι από πάνω!», σκέφτηκα. Ήξερε όμως τι έκανε. Κατάλαβα σύντομα ότι είχε δίκιο. Χτυπώντας με δυνατά στα κωλομέρια, εστίασε τον πόνο μου εκεί και όχι στην τρύπα μου. Ο πόνος στην κωλοτρυπίδα μου έγινε πιο υποφερτός. Η τρύπα μου άνοιξε ασυναίσθητα λίγο περισσότερο, και δύο επιπλέον πόντοι σκληρής πούτσας βυθίστηκαν μέσα. Το κατάλαβε και γέλασε ευχαριστημένος.

-    «Τώρα Κωστάκη;»

Δεν άντεχα περισσότερο πόνο στα κωλομέρια και στην τρύπα μου.

-    «Σε παρακαλώ... χώσε μου κι άλλη από την ψωλή σου... Αφέντη…», είπα παραδομένος σιγανά.

-    «Δεν σε άκουσα πουστράκο!», απάντησε έντονα!

Πήρα μια βαθιά ανάσα.

-    «Βαλε μου κι άλλη πούτσα Αφέντη!!», είπα δυνατά τώρα.

-    «Είδες πόσο εύκολο ήταν να παρακαλέσεις; Αν το είχες κάνει πιο γρήγορα, το κωλαράκι σου δεν θα ήταν κατακόκκινο τώρα. Πονάει ε;», είπε για πρώτη φορά με συμπόνια, μαλάζοντας τα κωλομέρια μου.

Πονούσαν υπερβολικά αλλά δεν του το είπα.

-    «Όχι δεν πονάει... λίγο μόνο...», απάντησα.

-    «Είσαι ζόρικο αντράκι. Μ’ αρέσεις! Ξέρω ότι πονάς αλλά μ’ αρέσει που δεν το ομολογείς. Μην ανησυχείς... Θα είμαι πιο ήρεμος από δω και πέρα. Τώρα έσπασες. Σε λίγο θα δεις που θα σταματήσει ο πολύς πόνος και θα νιώσεις μόνο πρωτόγνωρη καύλα!»

Δεν πίστευα στα αυτιά μου! Ο Στάθης για πρώτη φορά τρυφερός και καθησυχαστικός; Και να μου λέει ότι θα νιώσω ηδονή; Ηδονή ένιωσα μόνο όταν τον τσιμπούκωσα και όταν μου έβαλε δάχτυλο. Τώρα ένιωθα μόνο αβάσταχτο πόνο. Ήξερε όμως πάλι τι έλεγε…. Με έπιασε δυνατά από τα πόδια και έσπρωξε. Δύο επιπλέον πόντοι βυθίστηκαν μέσα. Αναστέναξα αλλά δεν ξεφώνισα αυτή τη φορά. Άρχισα να το συνηθίζω;

-    «Το δύσκολο Κωστή πέρασε. Το μεγάλο ζόρι είναι πάντα όταν μπει το κεφάλι και οι πρώτοι πόντοι μέχρι να ανοίξεις... Δε φταίω εγώ που την έχω μεγάλη. Τώρα μπορεί να πονάς ακόμα, αλλά η σούφρα σου άρχιζε να συνηθίζει το πάχος της ψωλής μου…», είπε με διδακτικό ύφος.

«Πάει να μου το παίξει και δάσκαλος τώρα;», σκέφτηκα τσαντισμένος. «Τι ξέρει ο μαλάκας και προσπαθεί να με διδάξει;». Πήγα να γελάσω πικρά αλλά κρατήθηκα. Αντ’ αυτού του είπα τσαντισμένος:

-    «Που ξέρεις εσύ πόσο πονάω; Εγώ είμαι που καρφώθηκα πάνω σε μια τεράστια πούτσα, όχι εσύ!»

Γέλασε.

-    «Ξέρω πολλά περισσότερα από ότι νομίζεις Κωστάκη... Ξέρω πολύ καλά πουστράκια σαν και του λόγου σου! Στην αρχή, βλέπουν τον τεράστιο ψώλαρο και κάνουν σα σκυλάκια. Στήνονται αχόρταγα και παρακαλάνε σαν λυσσασμένα να τον φάνε. Όπως ακριβώς έκανες κι εσύ. Μόλις όμως τους χώσω μερικούς πόντους, αρχίζουν να πονάνε, ουρλιάζουν σαν να τους σφάζω. Αααχχ, μη, Στάθη, είναι πολύ μεγάλη, είναι πολύ χοντρή, βγάλ’ την σε παρακαλώ, με ξεκωλιάζεις, κι άλλα τέτοια..», μιμήθηκε τις φωνές τους. «Στη συνέχεια όμως, μόλις τον συνηθίσουν λίγο, τρελαίνονται από την καύλα. Παρακαλάνε να τους σκίσω πιο δυνατά... να τους τη χώσω πιο βαθιά. Εύχονται να ήταν άλλη τόση στην κωλάθρα τους. Όλα! Χωρίς καμία εξαίρεση Κωστάκη! Και όλα ξαναέρχονται πάλι θέλοντας κι άλλο!!!»

«Τι ψεύτης που είναι!», σκέφτηκα. «Ποιος μπορεί ευχαριστηθεί αυτό το τεράστιο παλούκι; Ποιος θα γύριζε πίσω παρακαλώντας; Ακόμα και να υπήρχαν κάποιοι, θα ήταν ξεκωλιάρηδες του κερατά!». Αλλά εγώ δεν είμαι ξεκωλιάρης. Δεν ένιωθα καμιά ηδονή, μόνο πόνο. Μπορεί να μου άρεσαν οι άντρες αλλά ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα ήταν έτσι. Δεν θα άφηνα κανέναν να με γαμήσει ποτέ ξανά. Ας τελείωνε ότι ήθελε να μου κάνει και αμέσως μετά θα ξενοίκιαζα το σπίτι και θα εξαφανιζόμουν. Πόσα λίγο ήξερα τον εαυτό μου και τις ορέξεις του...

-    «Καλά, καλά... Βάλ’ την τώρα όλη για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα...»

Γέλασε δυνατά.

-    «Να στη βάλω όλη τώρα; Είσαι σίγουρος ότι θα το αντέξεις;»

«Γιατί όχι;», σκέφτηκα. «Αφού μου είπε ότι το πιο δύσκολο μέρος τελείωσε. Εξάλλου ένιωθα τόσο πολύ και βαθιά γεμάτος που δεν μπορεί παρά να έμεναν ακόμα λίγοι πόντοι έξω...».

-    «Για φέρε το χέρι σου εδώ πίσω να δεις πόση ακόμα πούτσα είναι απέξω!», είπε εύθυμα.

Έκανα όπως μου είπε. Έφερα το χέρι μου και ψαχούλεψα. Τινάχτηκα από την έκπληξη! «Αποκλείεται!», σκέφτηκα. Διέτρεξα ξανά το παλούκι από την είσοδο της τρύπας μου μέχρι τις σκληρές πουτσότριχες. Ο Στάθης νιώθοντας να τον χαϊδεύω με το χέρι μου, σκλήρυνε κι άλλο. Τουλάχιστον δύο παλάμες ακόμα, έχασκαν έξω από την τρύπα μου!

-    «12-13 πόντοι;», ρώτησα απεγνωσμένα.

-    «Περίπου... Νόμιζες ότι στον είχα βάλει τον περισσότερο, ε; Χα χα! Ούτε 9 πόντους δεν έχεις φάει ακόμα Κωστάκη! 15 χοντροί πόντοι είναι ακόμα έξω και περιμένουν… Έτοιμοι να χωθούν στο κωλαράκι σου όπως εσύ το ζήτησες...!», είπε σαδιστικά.

Με έπιασε από τους ώμους και άρχισε να σπρώχνει με δύναμη.

-    «Μέτρα!», πρόσταξε.

-    «Τι;», απάντησα μη καταλαβαίνοντας τι μου ζήτησε τώρα.

-    «Μέτρα μαζί μου τους πόντους που σου ρίχνω πουστάρα!», ξαναείπε.

«Τι άλλο θα έβρισκε ακόμα για να με ξεφτιλίζει;», σκέφτηκα. Σαν να μην έφτανε που τον έτρωγα και πόναγα, τώρα έπρεπε και να μετράω πόση πούτσα μου χώνει;

-    «Δέκα!», είπε.

-    «Δέκα...», επανέλαβα μέσα στον πόνο.

-    «Δεκατρείς!!!» είπε και έσπρωξε κι άλλο.

-    «Αααχχχ… Δεκατρείς…!», επανέλαβα ουρλιάζοντας από τον πόνο! «Αααχχχ… Μηηηη! Όχι άλλο! Με πεθαίνεις!!!»

Άδικος κόπος.

-    «Σκάσε παλιόπουστα! Δεν στον έχωσα όλο στο παρθένο στοματάκι σου αλλά η κωλάρα σου αντέχει. Όλον θα τον φας!!!»

Συνέχισε να σπρώχνει ανελέητα.

-    «Δεκαέξι!!!»

-    «Δεκαέξι... Αααααααααααααχχχχχχ! Σταμάτα! Σε ικετεύω…!!!», ξεφώνισα!

Σταμάτησε. «Με λυπήθηκε!», σκέφτηκα ανακουφισμένος. Και τότε μου συνέβη κάτι πρωτόγνωρο. Ο Στάθης κούνησε τον πούτσο του πάνω - κάτω και μετά κυκλικά σαν να έψαχνε κάτι. Η πούτσα του άγγιξε ένα σημείο μέσα στον κώλο μου και τινάχτηκα σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Στην αρχή η αίσθηση ήταν πολύ παράξενη. Κάτι σαν έντονο τσούξιμο μαζί με γαργάλημα. Μετά όμως, συνεχίζοντας να το τρίβει με την πούτσα του, ένιωσα σαν να ήμουν στον έβδομο ουρανό.

Μια υπέροχη ζέστη απλώθηκε στον κώλο μου και η κωλοτρυπίδα μου χαλάρωσε και άνοιξε λίγο περισσότερο. Ο πόνος μειώθηκε και αντικαταστάθηκε από ηδονή. Αναστέναξα δυνατά. Η πούτσα μου, που όλη αυτή την ώρα ήταν πεσμένη από τον απίστευτο πόνο της εισβολής, άρχισε πάλι να σηκώνεται.

-    «Έτσι Κωστάκη... Για άλλη μια φορά μου έδειξες ότι είσαι γεννημένο πουστράκι! Ξέρεις τι είναι αυτό; Ο προστάτης σου! Όλοι οι άντρες τον έχουν αλλά μόνο στους γεννημένους πούστηδες δουλεύει σαν σκανδάλη. Μόνο οι πραγματικοί ξεκωλιάρηδες καυλώνουν και ανοίγουν μόλις μια καυλωμένη ψωλή τους αγγίξει τον προστάτη!», είπε θριαμβευτικά.

Πόσο δίκιο είχε. Η τρύπα μου είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλλο! Η αίσθηση ήταν απίστευτη. Ήθελα να κρατήσει για πάντα. Μπορεί να πονούσα ακόμα αλλά η καύλα μου ήταν μεγαλύτερη. Ήθελα να του ανταποδώσω την καύλα που μου έδινε. Έσφιξα τα δόντια μου και έσπρωξα τον κώλο μου πάνω στην πούτσα του.

-    «Δεκαοχτώ;», ρώτησα.

-    «Δεκαοχτώ!», είπε με ικανοποίηση. «Μπράβο Κωστάκη! Έτσι σε θέλω... Αχόρταγο για την ψωλή του γαμιά σου!», είπε και συνέχισε: «Δεκαοχτώ πόντοι είναι το μέγιστο που μπορούν να αντέξουν οι περισσότεροι άντρες πριν πιάσουν πάτο. Εσύ όμως είσαι πανύψηλο αντράκι και μπορείς να τη φας όλη! Έτοιμος;»

Ένιωθα ήδη την πούτσα του να με γεμίζει και να τεντώνει τον κώλο μου σε τέτοιο βαθμό λες και είχε φτάσει στην κοιλιά μου. Ήξερα πια πως ότι και να έλεγα, ο Στάθης θα έκανε αυτό που ήθελε. Πήρα μια βαθιά ανάσα και μέσα στην καύλα μου είπα σταθερά:

-    «Έτοιμος... γαμιά μου!»

Με μια αποφασιστική κίνηση, ο Στάθης έσπρωξε δυνατά μπροστά.

-    «Αααχχχχχ!!!», φώναξα από τον πόνο.

-    «Λίγο ακόμα...», είπε.

Ένιωσα τις σκληρές πουτσότριχες να μου γαργαλούν την κωλοτρυπίδα. Την είχε βάλει μέχρι τη ρίζα!

-    «22 πόντοι!», είπα ανακουφισμένος που τελείωσε.

-    «Τι είμαι ρε, κανένας μικροψώλης;», είπε εύθυμα. «Εικοσιτέσσερις! Εικοσιτέσσερις χοντροί και σκληροί πόντοι! Όλοι μέσα στο τρυφερό σου κωλαράκι. Δεν είσαι πια παρθένος Κωστάκη!», συνέχισε εύθυμα.

«Σταμάτησα να είμαι παρθένος εδώ και πολλή ώρα!», σκέφτηκα.

-    «Πώς νιώθεις;», ρώτησε ερευνητικά.

-    «Γεμάτος. Πολύ γεμάτος. Πονάω! Αλλά λιγότερο από πριν...», απάντησα.

Έφερε κάτω το χέρι του και άγγιξε τον πούτσο μου.

-    «Πονάς αλλά το γουστάρεις ε; Η πούτσα σου είναι καυλωμένη!»

Κρατώντας ακόμα τον πούτσο του βυθισμένο μέχρι τη ρίζα, τον κούνησε χρησιμοποιώντας τους μυς της λεκάνης του. Αναστέναξα και καύλωσα περισσότερο.

-    «Σαν πέτρα σου έγινε τώρα. Είσαι καθαρόαιμο πουστράκι Κωστή! Σ’ αρέσει που τον νιώθεις να κουνιέται έτσι, ε;»

Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου.

-    «Θα σ’ αρέσει ακόμα περισσότερο σε λίγο... Μην ανησυχείς, θα το πάμε αργά...», είπε.

Κράτησε για λίγο ακόμα τον πούτσο του χωμένο ολόκληρο μέσα μου. Άρχισα να συνηθίζω τη διάμετρο και το μήκος του. Τον τράβηξε αργά μέχρι που έμεινε μέσα ο μισός. Πήγα να σπρώξω τον κώλο μου ξανά πάνω του αλλά δεν με άφησε.

-    «Είπαμε… Σιγά - σιγά! Ξέρω ότι δεν κρατιέσαι αλλά πρέπει πρώτα να τον συνηθίσεις καλά. Αλλιώς θα υποφέρεις όταν θα αρχίσω πραγματικά να σε γαμάω!»

Δεν τον πίστεψα αλλά άφησα να κάνει ότι ξέρει αυτός καλύτερα. Τον κράτησε για λίγο ακίνητο και μετά άρχιζε να τον βγάζει και να τον ξαναβάζει αργά. Πρώτα δύο πόντους, μετά τέσσερις... Είχε δίκιο. Αν και το έκανε αργά και μαλακά, τράβαγα μεγάλο ζόρι. Έσφιγγα τα δόντια από τον πόνο.

-    «Στο είπα! Ακόμα και ο πιο έμπειρος πούστης, δυσκολεύεται με τη δική μου ψωλή στην αρχή... Σε λίγο όμως θα στρώσεις!»

Οι έμπειρες παλινδρομικές του κινήσεις άρχισαν να μου κάνουν πάλι μασάζ στον προστάτη. Σχεδόν πήγα να λιποθυμήσω από την απίστευτη ηδονή. Κατέβασα κάτω το κεφάλι μου, στηρίχτηκα στους ώμους κι έφερα τα χέρια μου πίσω ανοίγοντας διάπλατα τα κωλομέρια μου.

-    «Δεν με νοιάζει τι κάνει ο πιο έμπειρος πούστης!», είπα. «Τώρα έχεις εμένα στα τέσσερα! Σκίσε με γαμιά μου!!!»

Δεν πίστευα αυτά που του έλεγα. Με είχε καυλώσει τόσο πολύ που μίλαγα σαν μια έκφυλη πουτάνα! Ας πρόσεχα... Νόμιζα ότι αφού είχα ανοίξει αρκετά και άντεχα το αργό γαμήσι που μου έκανε, δε θα είχα πια πρόβλημα.

-    «Στις διαταγές σας... Ότι θέλει ο Κωστάκης!», είπε ειρωνικά. «Ετοιμάσου! Στήσου όμως πάλι στα τέσσερα σαν σκύλα και σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου!»

Το έκανα και με έπιασε δυνατά από τα μαλλιά. Με μια απότομη κίνηση, μου τον έχωσε μέσα μέχρι τη ρίζα. Ούρλιαξα.

-    «Έτσι πουστάρα! Έτσι πουτάνα μου! Δεν ήθελες να σε στρώσω αργά, ε; Γουστάρεις τα ζόρια, ε; Τώρα θα δεις πως ξεκωλιάζω εγώ τα ζόρικα αντράκια!!!»

Γρήγορα τον τράβηξε προς τα έξω, αφήνοντας μόνο το πουτσοκέφαλο μέσα. Ξαναφώναξα πιο δυνατά. «Θεέ μου!», σκέφτηκα. «Γιατί δεν τον άφησα να το πάει μαλακά; Αυτός θα με ξεκώλιαζε στην κυριολεξία!». Τον ξανάχωσε με μια δυνατή ώθηση πάλι μέχρι τη βάση. Ο πόνος ήταν αβάσταχτος.

-    «Σκίσε με γαμιά μου, ε;», φώναξε ειρωνικά μιμούμενος τη φωνή μου λίγο πριν. «Σ’ αρέσει τώρα πως σε σκίζω; Νόμισες ότι είχες ανοίξει καλά και θα άντεχες, ε; Φάτην τώρα δυνατά σαν υπάκουο σκυλάκι!», φώναζε ενώ με είχε πιάσει δυνατά από τα μαλλιά.

Ούρλιαζα και τον παρακαλούσα να σταματήσει. Δεν άκουγε τίποτα. Για ακόμα μια φορά, την τράβηξε πάλι έξω. Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου για να κάνω πιο δύσκολη τη διείσδυση αλλά μου τα κράταγε ανοιγμένα διάπλατα με τα δικά του.

-    «Νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι κλείνοντας τα πόδια σου; Κάντο λοιπόν!»

Μου άφησε τα μαλλιά και στηρίχτηκε στις φτέρνες του. Έκλεισα σφιχτά τα πόδια μου. Μάταιος κόπος. Μου έσπρωξε δυνατά το κεφάλι και τους ώμους κάτω στο πάτωμα με αποτέλεσμα ο κώλος μου να σηκωθεί ακόμα περισσότερο. Μου άνοιξε τα κωλομέρια. Κατάλαβα ότι έτσι όπως με έστησε τώρα, είχε καλύτερη πρόσβαση στην τρύπα μου. Μου τον έμπηξε ξανά με πολύ περισσότερη δύναμη. Ένιωθα ότι σκιζόμουν στην κυριολεξία στα δύο.

-    «Πάλι λάθος Κωστάκη... Πάλι πήρες πρωτοβουλία χωρίς να ξέρεις! Τώρα τραβάς μεγαλύτερο ζόρι ενώ εγώ γλεντάω ακόμα περισσότερο την καυτή σου τρύπα! Σε λίγο όμως θα καταλάβεις ότι έκανες το σωστό!»

«Πάλι με δουλεύει!», σκέφτηκα. «Τι σωστό μου τσαμπουνάει αφού έτσι όπως στήθηκα, ο πόνος είναι μεγαλύτερος;». Είχε όμως για μια ακόμα φορά δίκιο. Έτσι όπως είχε σηκωθεί σχεδόν στα πόδια του, μου έχωνε τον πούτσο του από διαφορετική γωνία, σχεδόν κάθετα, βρίσκοντας με κάθε του διείσδυση δυνατά τον προστάτη μου. Κούνησα λίγο τον κώλο μου προσπαθώντας να κάνω πιο έντονη την αίσθηση. Η γνώριμη πια πίεση στον προστάτη με έκανε να τιναχτώ και να μούγγρισα από ηδονή.

-    «Έτσι! Αρχίζεις να μαθαίνεις πως να το γλεντάς Κωστάκη!», είπε χαρούμενος που επιβεβαιώθηκε πάλι.

Συνέχισε διατηρώντας την ίδια πίεση αλλά τώρα με γαμούσε πιο γρήγορα. Η αίσθηση ήταν απερίγραπτη. Ο κώλος μου ήταν σαν να είχε πιάσει φωτιά ενώ ο πούτσος μου σκλήρυνε πάλι! Δεν μπορούσα ακόμα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε. Πριν από δύο εβδομάδες έβαλα στον κώλο μου το πρώτο μου δάχτυλο, πόνεσα και αποφάσισα ότι δεν ήταν αυτός ο ρόλος που μου ταιριάζει. Τώρα, έτρωγα έναν τεράστιο χοντρό πούτσο, φώναζα από την ηδονή και παρακαλούσα να μην τελειώσει ποτέ!

Κούνησα κυκλικά τον κώλο μου προσπαθώντας να νιώσω αυτόν τον απίστευτο πούτσο σε κάθε σπιθαμή του κώλου μου. Φώναζα ανεξέλεγκτα.

-    «Αααχχχ! Τι μου κάνεις; Ναι γαμιά μου!!!»

Ο Στάθης το ευχαριστιόταν που μέσα σε μία ώρα με είχε μετατρέψει από ένα παρθένο αγοράκι σε έναν αχόρταγο και υπάκουο ξεκωλιάρη.

-    «Μπράβο ξεκωλιάρη μου! Ξέρεις τώρα πως να καυλώνεις τον γαμιά σου! Κούνα τον… έτσι! Φώναζε σαν ξεσκισμένη πουτανίτσα!!»

Αυτό έκανα, χωρίς καν να μου το ζητήσει. Κούναγα το κωλαράκι μου και ούρλιαζα από ηδονή μετά από τόσα χρόνια σεξουαλικής απραγίας.

-    «Ναι γαμιά μου! Αααχ… Ναι Αφέντη μου! Μη σταματάς!!!», φώναζα από ηδονή.

-    «Μην ανησυχείς Κωστάκη… Ακόμα δεν αρχίσαμε. Δεν είμαι και κανένας νεαρός. Σου έχυσα το στόμα γρήγορα αλλά τώρα θα τραβήξει πολύ! Τόσο πολύ που θα με παρακαλάς να σταματήσω γαμιόλη!»

Να τον παρακαλούσα να σταματήσει; Τρελός είναι; Ήταν τόσο μεγάλη και πρωτόγνωρη η καύλα μου, που δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Πίεσα με δύναμη τον κώλο μου πάνω στον πούτσο του, τρίβοντάς τον πάνω στις σκληρές του πουτσότριχες. Ένιωσα τον πούτσο μου να σκληραίνει κι άλλο.

Έτσι όπως είχα κατεβασμένο το κεφάλι, κοίταξα προς τα κάτω και είδα τον πούτσο μου που πεταγόταν μπροστά με κάθε ώθηση του Στάθη. Ποτέ δεν τον είχα δει τόσο σκληρό και μεγάλο, ήταν έτοιμος να εκραγεί. Πήγα να τον αγγίξω με το χέρι μου για να τον παίξω. Λάθος κίνηση. Έπρεπε να το είχα θυμηθεί. Προσγείωσε δυνατά και τις δύο του παλάμες πάνω στα ήδη κόκκινα κωλομέρια μου, κάνοντας με να φωνάξω δυνατά.

-    «Τι σου έχω πει ρε καριόλη; Όχι χέρια! Έχυσες χωρίς χέρια όταν με πίπωνες. Τώρα θα μάθεις να χύνεις κι όταν σου σκίζω τη σούφρα! Θα μάθεις να χύνεις πρώτα από το κωλαράκι σου!», φώναξε δυνατά.

Γονάτισε πάλι, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο γρήγορα ενώ ταυτόχρονα μου έριχνε δυνατές σφαλιάρες στα κωλομάγουλα. Έβλεπα από κάτω τον πούτσο μου να τινάζεται, τα δύο μυώδη τριχωτά πόδια του Στάθη ανάμεσα στα δικά μου και ένιωθα την ψωλή του να χώνεται σαν τεράστιο καλολαδωμένο πιστόνι στην τρύπα μου ενώ οι βαριές του παλάμες μού κοκκίνιζαν ακόμα περισσότερο τα κωλομέρια!

Συνέχισε να με γαμάει έτσι για τουλάχιστο πέντε λεπτά. Ο πόνος στα κωλομέρια μου ήταν πολύ έντονος. Τα γόνατά μου πονούσαν από την έντονη επαφή με το σκληρό πάτωμα. Είχα μουδιάσει από τη μέση και κάτω. Αποφάσισα να κάνω κάτι γρήγορα. Τεντώθηκα προς τα πίσω και κατέβασα τα γόνατα μου, πέφτοντας μπρούμυτα στο πάτωμα. Ο Στάθης με ακολούθησε κρατώντας τον πούτσο του βυθισμένο μέσα μου. Στηρίχτηκε στα δυο του χέρια και συνέχισε να σπρώχνει δυνατά.

-    «Σφίξε τη σούφρα σου!», με πρόσταξε.

Δεν ήξερα πως να το κάνω. Η σούφρα μου ήταν ολάνοιχτη από τη χοντρή και σκληρή πούτσα του. Προσπάθησα να σφιχτώ.

-    «Έεεετσι! Το κάνεις λες και γαμιέσαι για χρόνια πουστάρα! Κράτα την έτσι σφιχτή για τον ψώλαρο του γαμιά σου!!!», φώναξε.

Έβγαζε την πούτσα του μέχρι τη μέση και μετά προσγειωνόταν με δύναμη πάνω στον κώλο μου, χώνοντας την απότομα όλη μέσα. Κι εγώ, παρόλο το ζόρι, γούσταρα και τον δεχόμουν αδιαμαρτύρητα φωνάζοντας δυνατά σαν την καλύτερη πουτάνα χωρίς να με νοιάζει καθόλου αν ακούγομαι σε όλη τη γειτονιά!

Έπεσε ρίχνοντας όλο το βάρος του πάνω μου χωρίς να σταματήσει στιγμή τις ζωώδεις διεισδύσεις του. Άρχισε να μου δαγκώνει με δύναμη τη βάση του αυχένα. Ένιωθα το βαρύ κορμί του Στάθη πάνω στο δικό μου και τις σκληρές τρίχες στο στήθος και στην κοιλιά του να γδέρνουν την πλάτη μου.

Αυτό ήταν! Δεν άντεχα άλλο… Ο πούτσος μου που από ώρα τριβόταν στο σκληρό πάτωμα, τινάχτηκε ανεξέλεγκτα. Κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, θα έχυνα σύντομα. Τύλιξα με τα πόδια μου τα τριχωτά πόδια του Στάθη και έσπρωξα με μανία τον κώλο μου πάνω στον πούτσο του. Έβγαλα μια τεράστια κραυγή καύλας:

-    «Αααααααχχχχχχ! Χύυυυνωωωωωωω! Χύυνωω γαμια μου! Χύνω για πάρτη σου! Ααααααααααααααχχχχχχχχ!!!»

Έχυνα και ξεφώνιζα εκτός ελέγχου! Μου φάνηκε ότι έχυνα για ώρες. Ο Στάθης δεν σταματούσε τις διεισδύσεις του και με κάθε ώθησή του, η πούτσα μου τινάζονταν μπροστά εκτοξεύοντας ακόμα μια ριπή σπέρματος.

Με την τελευταία ριπή, χαλάρωσα και λύθηκα αποκαμωμένος στο πάτωμα. Ο Στάθης είχε ακόμα τον πούτσο του βαθιά μέσα στον κώλο μου αλλά τον κράταγε ακίνητο, αφήνοντάς με να πάρω μερικές ανάσες. Θυμήθηκα ότι την πρώτη φορά που με έκανε ο Στάθης να χύσω ένιωσα τεράστια ντροπή. Τώρα ένα μεγάλο χαμόγελο είχε ζωγραφιστεί στο χείλια μου. Το πρόσεξε και είπε εύθυμα:

-    «Είδες Κωστάκη; Θυμάσαι τι σου είπα; Ξέρω καλά πουστράκια σαν και του λόγου σου! Στην αρχή μυξοκλαίνε αλλά μόλις τους ανοίξω καλά και τους μάθω, δεν το χορταίνουν! Δίκιο δεν είχα;»

-    «Δίκιο είχες, Στάθη...», απάντησα προσφωνώντας τον για πρώτη φορά με το όνομά του.

Δεν ενοχλήθηκε.

-    «Και τι άλλο σου είπα που πρέπει να θυμάσαι πάντα για κάθε γαμιά σου από δω και στο εξής;»

Δεν μπορούσα να θυμηθώ μέσα σε όλα όσα μου είχε πει πάνω στην καύλα μου.

-    «Τι…;», ρώτησα.

Κούνησε λίγο τη σκληρή ακόμα πούτσα του μέσα στον κώλο μου. Αναστέναξα πάλι και θυμήθηκα…

-    «Ότι δεν τελειώνουμε αν δε μου το πει πρώτα ο γαμιάς μου;», ρώτησα.

-    «Μπράβο Κωστάκη! Αν δεν ευχαριστήσεις πρώτα τον γαμιά σου…», με διόρθωσε.

Η καύλα μου όμως είχε φύγει σε μεγάλο βαθμό μετά τον οργασμό, είχα ήδη τελειώσει τρεις φορές και ένιωθα γεμάτος και κουρασμένος. Ήξερα όμως πως ότι και να έλεγα ο Στάθης δεν θα σταματούσε αν δεν έχυνε πρώτα.

-    «Σε λίγο...», είπα αδύναμα σφίγγοντας λίγο τους μυς του κώλου μου για να τον ευχαριστήσω.

-    «Μην είσαι αχάριστος! Σε έκανα να χύσεις όπως δεν έχεις χύσει ποτέ στη ζωή σου, έτσι δεν είναι; Μη με απογοητεύεις Κωστή…», είπε σιγανά.

Δίκιο είχε. Όσο και να μην ήθελα στην αρχή να το παραδεχτώ, αυτός ο άντρας μου είχε προσφέρει την πιο έντονη ευχαρίστηση που είχα νιώσει ως τότε. Και όχι μόνο σεξουαλική. Ούτε όταν έμαθα ότι πέρασα στο Πανεπιστήμιο δεν είχα χαρεί τόσο όσο σήμερα. Πήγα να του πω να συνεχίσει μέχρι να χύσει κι αυτός, όταν τον ένιωσα να τραβάει σιγά - σιγά τον πούτσο του προς τα έξω.

Απεγνωσμένα έσφιξα τους μυς της σούφρας μου για να τον κρατήσω μέσα αλλά συνέχισε να τον βγάζει. Η σκέψη και μόνο ότι τον απογοήτευσα και ότι ίσως αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που θα είχα την ευκαιρία να έχω κοντά μου τον Στάθη, με γέμισε απελπισία. Προσπάθησα να σπρώξω τον κώλο μου πάνω στον πούτσο του αλλά με κράτησε σταθερά πίσω, συνεχίζοντας να τον τραβάει προς τα έξω. Είχε μείνει μόνο το τεράστιο κεφάλι του μέσα.

-    «Όχι Στάθη! Μην τον βγάζεις. Γάμα με! Σκίσε με! Κάνε με ότι θέλεις! Όχιι! Μηηη!!!»

Δεν απάντησε. Με μια δυνατή κίνηση, τράβηξε έξω το πουτσοκέφαλο το οποίο πετάχτηκε κάνοντας έναν χαρακτηριστικό θόρυβο. Ένιωσα για πρώτη φορά μετά από πολλή ώρα ένα τεράστιο κενό…

-    «Όχιιιι! Μη! Βαλ’ τον πάλι μέσα. Σε ικετεύω… Μη φύγεις!!!», παρακάλεσα απεγνωσμένα.

Ανασήκωσα τον κώλο μου προσπαθώντας να του δείξω ότι το εννοούσα. Τον έπιασε και μου άνοιξε διάπλατα τα κωλομέρια αποκαλύπτοντας την ορθάνοιχτη τρύπα μου. Ένιωσα ένα αεράκι να περνάει και η τρύπα μου συσπάστηκε ανυπόμονα. Το διασκέδαζε. Ήξερε πολύ καλά ότι με είχε μετατρέψει σε ένα αχόρταγο και υπάκουο πουτανάκι.

-    «Μα τι λες; Να φύγω; Να φύγω τώρα που μετά από καιρό ξαναβρήκα ένα τόσο καυλιάρικο αντράκι; Να έβλεπες μόνο πως ανοιγοκλείνει η σούφρα σου! Τρελός είμαι να αφήσω τέτοιο κώλο;», είπε χαρούμενα. «Πόσο άβγαλτος είσαι ακόμα! Λες να σηκωνόμουν να φύγω πριν αυτός ο ψώλαρος ευχαριστηθεί εντελώς;», είπε.

Γύρισα και κοίταξα που έδειχνε τον πούτσο του. Ήταν ακόμα τεράστιος, πρησμένος και σκληρός όπως πριν.

-    «Δεν την έβγαλα γιατί θέλω να φύγω Κωστάκη… Έπρεπε όμως να σε ξεκουράσω λίγο... Και επειδή τώρα θέλω να δω το έκφυλο μουτράκι σου. Θέλω να βλέπω πως κάνεις όταν σου ταΐζω την πούτσα μου...! Σήκω από το πάτωμα και ξάπλωσε ανάσκελα στο στρώμα!»

Ανακουφισμένος με αυτά που άκουσα, το έκανα γρήγορα πριν μετανιώσει. Μπορεί να ήθελε να με βλέπει αλλά θα είχα κι εγώ τη δυνατότητα να κοιτάζω αυτόν τον βαρβάτο γαμιά καθώς με έσκιζε.

-    «Πιάσε με τα χέρια σου τα πόδια σου και σήκωσέ τα ψηλά!», με διέταξε. «Σ’ αρέσουν οι διαταγές, ε; Υπακούς καλύτερα από τα φανταράκια μου. Θα περάσεις καλά στον στρατό αν βρεις κανέναν ανώτερο τρελαμένο για αντρικό κώλο όπως εγώ! Πιο ψηλά τα πόδια γαμιόλη! Θέλω να σε δω να τα ακουμπάς στους ώμους σου!»

Θυμήθηκα τη στάση του πιτσιρίκου στο πορνοπεριοδικό και προσπάθησα να την κάνω. Μπορεί να έκανα χρόνια κολύμπι αλλά δεν είχα τόση ευλυγισία.

-    «Δεν πάνε άλλο πίσω…», είπα ξέπνοα.

-    «Πώς δεν πάνε;», απάντησε σταθερά.

Γονάτισε στο ύψος του κώλου μου και με τα δυο του χέρια, με έπιασε από το εσωτερικό των μηρών και πίεσε με δύναμη προς τα κάτω μέχρι που τα γόνατά μου ακούμπησαν στο στρώμα. Με είχε διπλώσει στα δύο. Οι μυς μου πόνεσαν και ο κώλος μου σηκώθηκε περισσότερο από το στρώμα. Η κωλοτρυπίδα μου ακούμπησε στο κάτω μέρος της πούτσας του κάνοντάς με να αναστενάξω.

-    «Είδες τι καλά που πάνε;», είπε εύθυμα.

Κοίταξε προς τα κάτω και είδε τον πούτσο του να αγγίζει την τρύπα μου.

-    «Έτσι! Τώρα η ροζ σούφρα σου είναι ακόμα περισσότερο εκτεθειμένη στη μαύρη πούτσα μου. Τη νιώθεις πόσο αχόρταγα περιμένει να την ανοίξω ξανά;», είπε.

Ανασηκώθηκε στις φτέρνες, λύγισε τα πόδια του και ακούμπησε την άκρη της πούτσας του στην είσοδο της τρύπας μου. Έτριψε το πουτσοκέφαλο πάνω - κάτω κάνοντάς με να αναστενάξω από την αίσθηση. Τον έβλεπα από πάνω μου, σχεδόν δύο μέτρα βαρβάτος άντρας, μυώδης και τριχωτός, και μου ξαναθύμισε αρκούδα έτοιμη να με κατασπαράξει. Είχε ένα σαρδόνιο χαμόγελο στο αξύριστο πρόσωπό του που μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Ξανακαύλωσα…

-    «Δεν με χορταίνεις Κωστάκη ε; Ξανακαύλωσες ρε πουστρόνι; Έχασα τον αριθμό με σένα! Πόσες φορές έχυσες, τέσσερις;»

-    «Τρεις...», είπα εκπλήσσοντας και τον ίδιο μου τον εαυτό.

-    «Είδες τι παθαίνεις άμα κρατάς τις καύλες σου τόσο καιρό;», είπε.

-    «Εσύ μου το έκανες αυτό γαμιά μου...», απάντησα παίζοντας το παιχνίδι του. «Εσύ με καυλώνεις χωρίς τελειωμό! Για σένα θα ξαναχύσω πάλι!», είπα κοιτάζοντάς τον με έκφυλο βλέμμα.

Του άρεσαν τα λόγια μου και χαμογέλασε.

-    «Καριόλη άντρα! Έμαθες γρήγορα πως να ανάβεις τον γαμιά σου, ε;»

Κρατώντας ακόμα τα πόδια μου δυνατά με τα δυο του χέρια, έτριψε πάνω κάτω το πουτσοκέφαλο στην είσοδο της τρύπας μου. Μούγκρισα από την αίσθηση.

-    «Μη με παιδεύεις πάλι… Χώσε μου την πουτσάρα σου Αφέντη…», συνέχισα τα παρακάλια.

Χωρίς να αφήσει τα χέρια του από τα πόδια μου, ανασηκώθηκε λίγο περισσότερο μέχρι που έφερε τον πούτσο μου στην ίδια ευθεία με την πούτσα του.

-    «Παρ’ τον παλιοπουστάρα!!!», φώναξε και έμπηξε με τη μία σχεδόν τον μισό πούτσο του.

Ούρλιαξα δυνατά από τον πόνο. Μέσα στην καύλα και στην ανυπομονησία μου, νόμισα ότι η ήδη παραβιασμένη τρύπα μου είχε ανοίξει πια για τα καλά. Όμως πόνεσα σχεδόν όσο την πρώτη φορά που μου τον έμπηξε.

-    «Νόμιζες ότι θα το αντέχεις πια ε; Νόμιζες ότι είχε στρωθεί καλά το κωλαράκι σου!», είπε έντονα. «Μπορεί να έχεις δίκιο Κωστάκη αλλά... αλλά για γαμιάδες με μικρότερες ψωλές! Με τον δικό μου ψώλαρο, κάθε σου φορά θα είναι σαν την πρώτη! Αλλά τώρα θα το συνηθίσεις πιο γρήγορα... Θα δεις!», είπε χαμηλώνοντας την φωνή του ενώ έσπρωξε λίγο ακόμα.

Έβλεπε τις εκφράσεις πόνου στο πρόσωπό μου και ερεθιζόταν περισσότερο.

-    «Έτσι μ’ αρέσεις! Έτσι θέλω να σε βλέπω. Με τα μάτια γουρλωμένα και τα δόντια σφιγμένα από το ζόρι... Ανυπομονούσες να τον φας πάλι, ε; Ε φάτον πούστρα!», είπε και έσπρωξε τον πούτσο του μέχρι τα αρχίδια.

Ένιωσα τις σκληρές πουτσότριχες να γδέρνουν γλυκά την πληγωμένη σούφρα μου και αναστέναξα. Με έκπληξη ένιωσα τον κώλο μου να ανοίγει και να δέχεται το τεράστιο παλούκι του πιο εύκολα αυτή την φορά. Ο πούτσος μου άρχισε πάλι να σηκώνεται. Ο Στάθης το είδε και κούνησε την πούτσα του κυκλικά μέσα στον κώλο μου κάνοντάς με να μουγκρίσω.

-    «Τον συνήθισες πιο γρήγορα τώρα ε; Γουστάρεις έτσι όπως σου οργώνω το κωλαράκι απ’ άκρη σ’ άκρη;», έλεγε ενώ συνέχιζε να τον κουνάει με κυκλικές κινήσεις μέσα μου.

Δεν απάντησα αλλά το πρόσωπό μου τα έδειχνε όλα. Η μορφασμός του πόνου αντικαταστάθηκε από μια έκφραση καύλας και προσμονής. Το στόμα μου ήταν ανοιχτό και αναστέναζα δυνατά. Τον κοίταξα. Με κοίταζε έντονα μέσα στα μάτια χαμογελώντας σαρδόνια. Το βλέμμα του με καύλωσε κι άλλο. Πίεσα τον κώλο μου δυνατά πάνω στις πουτσότριχες και τον κούνησα κυκλικά ακολουθώντας τις κινήσεις του.

-    «Δεν κρατιέσαι ε; Θες πάλι να γαμηθείς δυνατά!»

Ανασηκώθηκε λίγο και τράβηξε τον μισό πούτσο του προς τα έξω. Με μια γρήγορη ώθηση, τον έσπρωξε ξανά μέσα.

-    «Ναιιι!!!», φώναξα, «Δεν κρατιέμαι! Δεν τον χορταίνω τον ψώλαρο σου γαμιά μου!»

Έφερε τώρα τις φτέρνες μου δίπλα - δίπλα και τις έπιασε με το ένα χέρι, συνεχίζοντας να πιέζει τα λυγισμένα πόδια μου πάνω στο στρώμα. Το χέρι του που ελευθερώθηκε, το ακούμπησε στο στόμα μου και βύθισε μέσα δύο δάχτυλα εξερευνώντας το. Μέσα στην καύλα που μου πρόσφερε ο πούτσος του, άρχισα να γλείφω και να ρουφάω δυνατά τα δάχτυλά του.

-    «Σ’ αρέσει να έχεις το στόμα σου μπουκωμένο όταν σου σκίζουν το κωλαράκι, ε; Μην ανησυχείς… Ξέρω πολλούς παλιούς λοκατζήδες από το στρατό που θα κάνουν σαν τρελοί για το στοματάκι σου! Και αν θες πιο μικρούς, έχω μερικούς καλούς κωλομπαράδες στο γυμναστήριο που δεν θα κρατιούνται, μόλις τους πω πόσο καυλιάρικο πουστράκι είσαι!»

Σοκαρίστηκα από όσα μου έλεγε. Σήμερα το πρωί ήμουν τελείως παρθένος, πριν από λίγο μου ξεπαρθένιασε το στόμα και τον κώλο και τώρα, πριν καν προλάβω να τον συνηθίσω, μου πρότεινε να μου φέρει κι άλλους;

-    «Μόνο εσένα θέλω Στάθη...», είπα αδύναμα αλλά σταθερά.

-    «Θα δούμε...», απάντησε αόριστα. «Άλλο είναι τώρα το θέμα μας... και δεν σηκώνει καθυστέρηση...», συνέχισε εύθυμα ενώ έσπρωξε ξανά τον πούτσο του βαθιά!

Κρατώντας ακόμα ενωμένες τις φτέρνες μου, τις τράβηξε ακόμα πιο μπροστά κάνοντας τον κώλο μου να ανυψωθεί περισσότερο. Σε αυτή τη στάση μπορούσε να με γαμάει πιο δυνατά και πιο βαθιά από πριν που με είχε στα τέσσερα. Η τρύπα μου ήταν τελείως προσβάσιμη και ανυπεράσπιστη στις βίαιες διεισδύσεις της πούτσας του.

-    «Έεετσι Κωστάκη! Με τα πόδια ψηλά στον αέρα και έναν σκληρό ψώλαρο στην ξεσκισμένη σούφρα σου! Σαν καλή πουτάνα!»

Αύξησε περισσότερο το ρυθμό του σπρώχνοντας τον πούτσο του με κοφτές και γρήγορες κινήσεις. Η τρύπα μου είχε αρπάξει φωτιά! Πονούσα αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου. Η ηδονή μου ήταν πολύ μεγαλύτερη. Είχα φτάσει πάλι στον έβδομο ουρανό και το δεχόμουνα αδιαμαρτύρητα.

-    «Ναι γαμιά μου. Ναι άντρα μου. Σαν αχόρταγη πουτάνα για το σκληρό παλούκι σου!», του απάντησα πρόστυχα.

Έσφιξα τη σούφρα μου προσπαθώντας να τον κάνω να καυλώσει περισσότερο.

-    «Ααχχχ... Θες να με κάνεις να χύσω ξεκωλιάρη; Όχι πριν δεις τι ψώλαρο τρώει το κωλαράκι σου!», είπε.

Άρχισε να τραβάει προς τα έξω τον πούτσο του μέχρι που έμεινε μόνο το κεφάλι μέσα. Τεντώθηκα και έσφιξα κι άλλο τους μυς της σούφρας μου θέλοντας να το κρατήσω μέσα. Δε με άφησε. Με μια αποφασιστική κίνηση, τον τράβηξε προς τα έξω, κάνοντάς με να νιώσω πάλι τελείως άδειος. Δεν ανησύχησα όμως τώρα γιατί ήξερα ότι δε θα τελειώσουμε πριν να χύσει κι αυτός.

-    «Φέρε το μαξιλάρι...», με πρόσταξε.

Άπλωσα τα χέρια μου προς τα πίσω ψάχνοντας το μαξιλάρι.

-    «Δίπλωσέ το στα δύο και βάλτο κάτω από τον κώλο σου...», είπε.

Μου άφησε τα πόδια και γονάτισε. Οι μυς των μηρών μου πονούσαν από το δίπλωμα και πήγα να τους χαλαρώσω κατεβάζοντας τα πόδια μου προς τα κάτω.

-    «Πού τα πας;», είπε απότομα. «Ακούμπησέ τα στους ώμους μου. Αν θες να γίνεις καλός ξεκωλιάρης, θα μάθεις ότι τα πόδια σου ανήκουν στους ώμους του γαμιά σου. Κατάλαβες;»

Το έκανα. Έπιασε με το ένα χέρι το κεφάλι μου και το τράβηξε προς τα πάνω. Ήθελε αυτή τη φορά όχι μόνο να νιώσω αλλά και να βλέπω τι μου κάνει.

-    «Κοίτα προς τα κάτω. Βλέπεις τι πούτσα τρώει το ξεσκισμένο κωλαράκι σου;», είπε.

Κοίταξα και είδα τον σκουρόχρωμο πούτσο που στέκονταν όρθιος και σκληρός, σχεδόν δέκα πόντους πάνω από τον αφαλό του. Ακόμα δεν μπορούσα να πιστέψω πως ήταν δυνατό να δέχεται ο κώλος μου ένα τόσο μεγάλο και χοντρό παλούκι αδιαμαρτύρητα! Και όχι μόνο, αλλά να μου αρέσει κι από πάνω! Ο πούτσος μου τινάχτηκε ανεξέλεγκτα από το θέαμα.

-    «Σ’ αρέσει παλιόπουστα, ε; Δε σου είπα ότι άπαξ και τον φας μια φορά, μετά δε θα τον χορταίνεις;»

Κρατώντας με σταθερά από το κεφάλι, άρπαξε με το άλλο του χέρι τη βάση της πούτσας του και την κατέβασε στην ίδια ευθεία με τον κώλο μου. Είδα το πουτσοκέφαλο και αμέσως το ένιωσα να πιέζει την είσοδο της τρύπας μου. Ο Στάθης αντί να κοιτάζει προς τα κάτω, παρατηρούσε προσεκτικά τις εκφράσεις του προσώπου μου. Το διασκέδαζε! Μπήκε μέσα πιο εύκολα τώρα αλλά ο πόνος με χτύπησε για μια ακόμα φορά κάνοντάς με να κλείσω ασυναίσθητα τα μάτια.

-    «Άνοιξε τα μάτια σου γαμιόλη! Κοίταζε τον ψώλαρο που σε σκίζει!!!», φώναξε δυνατά.

Η καύλα μου ήταν τώρα πιο μεγάλη από κάθε άλλη φορά. Ίσως επειδή ο κώλος μου είχε πια ανοίξει για τα καλά, ίσως επειδή έβλεπα αυτό το τεράστιο παλούκι και ταυτόχρονα το ένιωθα να χώνεται αλύπητα μέσα στον κώλο μου. Έβλεπα και τον δικό μου πούτσο να έχει μεγαλώσει ενώ σταγόνες υγρού χύνονταν από το πουτσοκέφαλό μου με κάθε ώθηση του Στάθη.

Το θέαμα ήταν το πιο ερεθιστικό από οτιδήποτε είχα δει μέχρι τώρα. «Τύφλα να έχουν οι εικόνες στα πορνοπεριοδικά μπροστά στο ζωντανό θέαμα που έβλεπα!», σκέφτηκα. Έβλεπα την τεράστια πούτσα του Στάθη να βυθίζεται ατέλειωτα στην πρόθυμη τρύπα μου. Έβλεπα το απίστευτα τριχωτό στήθος του να ανεβοκατεβαίνει από τις βαθιές ανάσες που έπαιρνε ενώ διέκρινα τους μυς της κοιλιάς του να συσπούνται κάτω από τις πυκνές μαύρες τρίχες.

Ασυναίσθητα έβαλα τα χέρια μου και τα διέτρεξα πάνω στο πυκνό του τρίχωμα. Καύλωσα κι άλλο! Έφερα το ένα μου χέρι κάτω και αγκάλιασα με την παλάμη μου την πούτσα του σφίγγοντάς την δυνατά.

-    «Ναι άντρα μου! Ναι Αφέντη μου! Χώσε την όλη! Άνοιξε μου τον κώλο! Δικός σου είναι! Μόνο δικός σου!!!», φώναζα.

Ήθελα να τον καυλώσω κι άλλο. Ήθελα να του δείξω πόση ευχαρίστηση μου έδινε. Μούγκριζα δυνατά και ανασήκωνα τον κώλο μου πάνω στο παλούκι του.

-    «Έτσι καριόλη. Μου έκανες τον δύσκολο πριν ε; Τώρα όμως δεν τον χορταίνεις! Έτσι θα τον τρως από δω και πέρα. Όποτε και όταν θέλω. Κοίταζε καλά πόση πούτσα αντέχεις να τρως!!!», απαντούσε βαριανασαίνοντας.

Κρατώντας ακόμα σταθερά σηκωμένο το κεφάλι μου, έβαλε ολόκληρο τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου. Τώρα έβλεπα μόνο τις πουτσότριχες που ακουμπούσαν πάνω στην τρύπα μου γαργαλώντας την. Άγγιξα τα τριχωτά αρχίδια του και τα τύλιξα μες στην παλάμη μου.

-    «Έτσι! Παίξε με τα αρχίδια μου και θα σε ποτίσουν μπόλικο χύσι!», είπε αναστενάζοντας. «Σου γέμισα με ψωλόχυμα την κοιλιά σου... Καιρός να ταΐσω και την πεινασμένη κωλάρα σου!!!», είπε άγρια.

Η ένταση και η καύλα μου από την αναμονή είχαν γίνει πια αφόρητες.

-    «Ναι γαμιά μου! Τάισε με! Σκίσε με! Μην καθυστερείς άλλο… Δώσε μου το πρώτο μου ψωλόχυμα!!!», φώναξα μέσα στην ηδονή.

Χαμογέλασε ειρωνικά και άρχισε να με γαμάει σκληρά και βαθιά, πιο σκληρά και γρήγορα από πριν. Τραβούσε την τεράστια πούτσα του με δύναμη έξω και αμέσως την έμπηγε βίαια στη στενή μου τρύπα.

-    «Παρ’ την παλιοπουστάρα! 24 χοντροί πόντοι! Ως τη ρίζα. Το ήθελες ε; Με παρακαλούσες να σε γαμήσω. Να σε γαμήσω σκληρά και άγρια. Σ’ αρέσει τώρα; Είναι αρκετά σκληρά και άγρια; Το θες πιο σκληρά; Πιο βαθιά; Πες μου… Μίλα ξεκωλιάρη!!!»

Ούρλιαζα από την καύλα…

-    «Ααααχχχ... Ναι γαμιά μου. Μ’ αρέσει.. Με τρελαίνεις! Σκίσε με! Πιο άγρια… Πιο βαθιά… Όσο άγρια θες εσύ! Ναιιι!!»

Μου κράταγε ακόμα το κεφάλι για να βλέπω τι μου κάνει αλλά τα μάτια μου είχαν δακρύσει και οι κινήσεις του είχαν γίνει τόσο γρήγορες που μόλις μπορούσα να δω το τεράστιο παλούκι που ανεβοκατέβαινε ανελέητα μέσα στην ξεσκισμένη μου τρύπα.

-    «Έτσι πουτανάκι μου… Έτσι να το ζητάς και να με παρακαλάς. Κι εγώ θα στο δίνω γιατί με έχεις τρελάνει! Με έχεις τρελάνει με το παρθένο κωλαράκι σου! Καυτό και απίθανα στενό! Το καλύτερο κωλαράκι εδώ και καιρό! Για τον χοντρό μου ψώλαρο!!!», φώναζε και με ξέσκιζε ανελέητα.

Το κορμί μου τρανταζόταν από τις άγριες διεισδύσεις του. Ο πούτσος μου τιναζόταν μηχανικά με κάθε βίαια εισβολή του Στάθη. Η πρόθυμη κωλοτρυπίδα μου ανοιγόκλεινε με σπασμούς καθώς ο τεράστιος πούτσος του χώνονταν σαν ένα καλολαδωμένο πιστόνι βαθιά και γρήγορα μέσα στον κώλο μου ενώ τα βαριά τριχωτά του αρχίδια χτύπαγαν με δύναμη από κάτω.

Η ανάσα μου έγινε πιο γρήγορη. Άρχισα να ανταποκρίνομαι ανεξέλεγκτα στις ζωώδεις διεισδύσεις του, σπρώχνοντας τον κώλο μου προς τα μπροστά κάθε φορά που μου έμπηγε τον πούτσο του.

-    «Ααααχχχ... Ναι γαμιά μου. Τι ψώλαρος είναι αυτός! Καυτός! Χοντρός! Τεράστιος! Φτιαγμένος για να ξεσκίζει κωλαράκια! Το δικό μου κωλαράκι! Αααχχχ! Κοντεύω πάλι… Κοντεύω να χύσω από αυτόν τον ψώλαρο! Καρφωμένο... Στην κωλάρα μου!!!», φώναζα χωρίς να με ενδιαφέρει τίποτα.

-    «Τι καυτός ξεκωλιάρης είσαι εσύ; Ξέρεις πως να τρελαίνεις τον γαμιά σου! Είμαι έτοιμος Κωστάκη… Έτοιμος! Έτοιμος να σου πλημμυρίσω το παρθένο κωλαράκι! Να στην πνίξω με τα χύσια μου! Με καυτό, πηχτό ψωλόχυμα! Το θες ρε καριόλη;»

Δεν άντεχα άλλο. Το ήθελα σαν τρελός! Ήθελα να με χύσει, να μου πλημμυρίσει τον ξεσκισμένο κώλο.

-    «Ναιιιι! Ααχχχ ναι γαμιά μου. Σε θέλω. Χύσε με! Δώσε μου ψωλόχυμα!!!»

Ο Στάθης είχε φτάσει στο ζενίθ.

-    «Αααχχχχ! Παρ’ τα καριόλη! Χύνωωω! Σου χύνω το στενό κωλαράκι!!!»

Έσπρωξε τον πούτσο του πολύ δυνατά μέχρι τα αρχίδια και με μια δυνατή κραυγή, ένιωσα την πρώτη ζωώδη ριπή καυτού σπέρματος να χύνεται βαθιά μέσα στον κώλο μου. Η αίσθηση του καυτού σπέρματος με έκανε να φωνάξω από χαρά. Ένιωσα και τον δικό μου πούτσο να τινάζεται ανεξέλεγκτα, έτοιμος να χύσει πάλι για τέταρτη φορά. Ο Στάθης συνέχισε να χύνει κρατώντας σταθερά ολόκληρο τον πούτσο του μέσα μου. Ήταν απίστευτο! Έχυνε σαν ταύρος!

-    «Ναι! Παρθένο κωλαράκι! Το χύνω για πρώτη φορά! Παρ’ τα γαμιόληηηη!»

Ένιωσα τον κώλο μου να πλημμυρίζει από το καυτό του σπέρμα, τόσο πολύ που πρέπει να ξεχείλιζε από την κωλοτρυπίδα μου. Η αίσθηση ήταν τόσο ερεθιστική που δεν άντεξα άλλο. Με μια τεράστια κραυγή άρχισα να χύνω κι εγώ φωνάζοντας:

-    «Ναιιιι... Ναι γαμιά μου. Κοίτα πως χύνει το πουστράκι σου. Χωρίς χέρια… Μόνο απ’ τον ψώλαρο σου! Ααααχχχχ!!!»

Κοίταξα πάλι προς τα κάτω και είδα το σπέρμα να εκτινάσσεται από τον πούτσο μου τόσο δυνατά που οι πρώτες ριπές προσγειώθηκαν κατευθείαν στο στήθος μου. Ήταν τόση μεγάλη και πρωτόγνωρη η ένταση και η καύλα μου, που μου φάνηκε ότι χύναμε για χρόνια…

Σταματήσαμε μετά από ώρα να χύνουμε και οι δύο αλλά τα κορμιά μας ακόμα τραντάζονταν από την ένταση του οργασμού. Είδα στο στήθος και στην κοιλιά μου μια λίμνη από το δικό μου σπέρμα και ταυτόχρονα ένιωθα τον κώλο μου υγρό και πλημμυρισμένο από το σπέρμα του Στάθη. Τον κοίταξα. Με παρακολουθούσε προσεκτικά με ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης. Είχα ακόμα περιστασιακούς σπασμούς από τον έντονο οργασμό.

-    «Τι λες τώρα Κωστή; Σ’ άρεσε; Δίκιο δεν είχα; Από την πρώτη στιγμή που σε είδα σε γούσταρα και κατάλαβα ότι θα τον παίρνεις. Αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα είσαι τόσο καυτό και καυλιάρικο αντράκι! Ήσουν το καλύτερο γαμήσι που έχω κάνει με παρθένο αγοράκι!»

Κατέβασε τα πόδια μου από τους ώμους του και ξάπλωσε πλατύς πάνω μου βαριανασαίνοντας. Ένιωσα το τριχωτό του στήθος πάνω στο γυμνό μου δέρμα και αναστέναξα. Τον αγκάλιασα και τύλιξα τα πόδια μου γύρω από τους γοφούς του.

-    «Μόνο μ’ άρεσε; Είναι η καλύτερη αίσθηση που έχω νιώσει ποτέ! Είχα διαβάσει ότι το σεξ είναι συναρπαστικό αλλά αυτό σήμερα ήταν κάτι περισσότερο από συναρπαστικό Στάθη…», είπα ξέπνοα.

Και το εννοούσα εκατό τοις εκατό! Είχα μόλις γαμηθεί για πρώτη φορά στη ζωή μου και ένιωθα τόση ικανοποίηση όσο δεν ένιωσα για τίποτα άλλο και ποτέ πριν. Έχασα μόλις την παρθενιά μου από έναν άντρα που τον ονειρευόμουν εδώ και δύο μήνες, που ήταν το πρότυπο του ιδανικού άντρα για μένα και ήμουν γεμάτος από ευτυχία, ευχαρίστηση και απέραντη επιθυμία.

Ο Στάθης ξάπλωνε ακόμα βαρύς από πάνω μου προσπαθώντας να ανακτήσει την αναπνοή του. Ο πούτσος του άρχισε να μαλακώνει αλλά ήταν ακόμα βαθιά βυθισμένος μέσα στην ορθάνοιχτη τρύπα μου. Ένιωσα την τριχωτή του κοιλιά να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου και μισοκαύλωσα πάλι. Δεν τον χόρταινα πια, ήθελα να μείνει έτσι για πάντα…

Ο Στάθης ένιωσε τον πούτσο μου να σηκώνεται και να πιέζει το στομάχι του και χαμογέλασε με ικανοποίηση.

-    «Τι σου έλεγα; Καιρό είχα να γνωρίσω τόσο καυλιάρικο αντράκι! Έχυσες ήδη τέσσερις φορές και είσαι έτοιμος για ακόμα ένα γύρο!»

Έσφιξα περισσότερο τα πόδια μου γύρω από τους γοφούς του, δείχνοντάς του ότι τον ήθελα και πάλι.

-    «Κι εγώ θα ήθελα Κωστάκη αλλά έχω ένα ραντεβού σε μία ώρα...», είπε κοιτάζοντας το ρολόι του.

Είδε την απογοήτευση στο πρόσωπό μου και πρόσθεσε:

-    «Μην ανησυχείς όμως... Το σημερινό ήταν μόνο η αρχή... Τώρα που σε βρήκα δεν θα σ’ αφήσω εύκολα!»

Πίεσε πάλι τον πούτσο του μέσα στην τρύπα μου κάνοντάς με να αναστενάξω.

-    «Έχω να σου μάθω πολλά ακόμα… Όπως έμαθα και τον προηγούμενο νοικάρη μου...», πρόσθεσε εύθυμα.

Πήδαγε και τον προηγούμενο ενοικιαστή; Είδε την έκπληξη στο πρόσωπό μου.

-    «Από τότε που έφυγα απ’ τον στρατό, πώς νομίζεις ότι βρίσκω τα πρόθυμα παρθένα αντράκια; Μόνο σε φοιτητές από την επαρχία νοικιάζω το σπίτι. Και όταν έφυγε από την Αθήνα ο Νίκος, έκανα ενάμιση χρόνο να το νοικιάσω γιατί δεν έβρισκα το κατάλληλο θύμα. Μόλις όμως σε πρωτοείδα με τη θεία σου, ήξερα ότι με σένα θα περάσω καλά. Γιατί νομίζεις ότι ήμουν τόσο ευγενικός και πρόθυμος να το νοικιάσεις;», είπε σοκάροντάς με ακόμα περισσότερο.

Με είχε εντοπίσει από την αρχή και τα είχε προσχεδιασμένα όλα ψάχνοντας την κατάλληλη ευκαιρία να μου την πέσει!

-    «Και γιατί νομίζεις ότι κάθε βράδυ γαμούσα δίπλα τις γυναίκες από τον κώλο, προστάζοντάς τες να φωνάζουν δυνατά; Για να σου δημιουργήσω την περιέργεια Κωστάκη. Την περιέργεια και την επιθυμία για μένα και τον πούτσο μου. Την περιέργεια να δεις πως είναι να σου ξεσκίζουν τον κώλο…», είπε σιγανά.

Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη.

-    «Μη σοκάρεσαι. Βλέπεις ότι στο τέλος όλα πήγαν όπως κι εσύ τα ήθελες. Έτσι δεν είναι;»

Συγκατάνευσα κατεβάζοντας το κεφάλι μου.

-    «Και θα πάνε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Έχω να σου μάθω ακόμα πολλά… Πάρα πολλά! Κι εγώ.. και οι φίλοι μου! Αν θέλεις βέβαια…», είπε αινιγματικά.

Το ίδιο βράδυ διαπίστωσα τι είδους ραντεβού είχε. Καθώς πηδούσε στη διπλανή κρεβατοκάμαρα μία από τις πολλές γυναίκες και την άκουγα να ξεφωνίζει, ήξερα πια πολύ καλά την ηδονή και τον πόνο που ένιωθε. Κατέβασα το χέρι μου και αυνανίστηκα έντονα με τη σκέψη μου στο Στάθη και στο μέλλον που με περίμενε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")