Γιατί έφυγες;

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (6 Votes)
Είχε έρθει το απόγευμα και του έστειλα μήνυμα να συναντηθούμε το βραδάκι. Δεν είχαμε ξαναβγεί αν και πολλές φορές πήγαμε να βγούμε. Τελικά μου απάντησε και μου είπε ώρα και μέρος που θα συναντηθούμε. Αμέσως ξεκίνησα να ετοιμάζομαι και ξεκίνησα από το σπίτι με τα πόδια. Στη διαδρομή είχα αρκετό άγχος μιας και δεν είχα συναντηθεί με πολλά άτομα. Όταν φτάνω στο σημείο συνάντησης τον περίμενα γιατί είχε αργήσει. Ξαφνικά σταματάει ένα αμάξι και μου λέει:

- Ο Γιώργος;

Έγνεψα καταφατικά και μπήκα στο αμάξι. Μου έκανε εντύπωση που δεν ήρθε και ο ίδιος με τα πόδια. Κάνουμε μια βόλτα λοιπόν με το αμάξι ώσπου σταματάει σε ένα μέρος και με ρωτάει:

- Πώς σου φαίνομαι λοιπόν;

- Είσαι πολύ πιο όμορφος από κοντά…

του λέω και τότε πλησιάζει το πρόσωπο του στο δικό μου και αρχίζει να με φιλάει. Από το φιλί που μου έδωσε κατάλαβα πως είχαμε τέτοια χημεία που ένιωθα πως ήμασταν ένα σώμα εκείνη τη στιγμή. Σταματάμε μετά από λίγα λεπτά και ευθύς ξεκινάμε για να πάμε στο σπίτι του.

Όταν φτάνουμε στο διαμέρισμα, με το που κλείνουμε την πόρτα αρχίζουμε πάλι να φιλιόμαστε και ένιωσα σε εκείνο το σημείο πως ο χρόνος σταμάτησε. Αρχίσαμε να βγάζουμε ο ένας τα ρούχα του άλλου προσεκτικά και πήγαμε γυμνοί στο κρεβάτι του. Εκεί αρχίζει να κατεβαίνει να μου γλείφει τον πούτσο, με τρυφερό τρόπο και σιγά-σιγά άρχισε να γλείφει την τρυπούλα μου. Αμέσως ορμάω πάνω του, τον φιλάω και γυρνάω εγώ στον πούτσο του για να τον γλείψω, ενώ εκείνος συνέχισε να μου γλείφει την τρυπούλα. Έγλειφε τόσο ωραία που ένα ρίγος διαπέρασε το σώμα μου και αμέσως έβαλε το πρώτο δάκτυλο. Δεύτερο όμως δεν έβαλε γιατί γρήγορα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και τον γύρισα, ώστε να του γλείψω εγώ την τρυπούλα. Άρχισα τώρα κι εγώ να του βάζω σιγά-σιγά τα δάκτυλα μου μέσα του, ενώ ταυτόχρονα τον φιλούσα. Εκείνη τη στιγμή του ψιθυρίζω στο αυτί:

- Γιάννη θες να μπω μέσα σου;

- Αυτό περιμένω τόσο καιρό.

Αμέσως στη θέση των δακτύλων μου βάζω τον πούτσο μου και ο Γιάννης έβγαλε έναν αναστεναγμό ανακούφισης, σα να εκπληρώθηκε η πιο μύχια επιθυμία του. Ενώ ήταν ξαπλωμένος κι εγώ από πάνω του, σιγά-σιγά τον άρχισα να τον αγκαλιάζω και να τον μεταφέρω πάνω μου ενώ παράλληλα φιλιόμασταν. Δεν πέρασε ένα λεπτό ώσπου άρχισε να χύνει χωρίς να πιάσει τον πούτσο του. Μετά από λίγη ώρα ακολούθησα κι εγώ.

Και οι δύο μπήκαμε να κάνουμε ένα ντουζάκι μαζί ενώ τώρα που συναντηθήκαμε ήταν αδύνατο να σταματήσουμε να φιλιόμαστε. Στη συνέχεια καθίσαμε στον καναπέ όπου άρχισε να με χαϊδεύει και ο πούτσος μου ξανασηκώθηκε. Πάλι κατέβηκε κι άρχισε να τον γλείφει τρυφερά. Ταυτόχρονα έπαιζα τον πούτσο του και σε λίγο πάλι χύσαμε. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν κι εγώ έπρεπε να φύγω. Στην πόρτα τον αγκάλιασα και τον φίλησα για τελευταία φορά χωρίς όμως να το ξέρω. Μετά από λίγες μέρες έφυγε.
Copyright protected OW ref: 158261