Στο πόλο από κώλο

Δημοσιεύθηκε από BellaCiao
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.63 (8 Votes)
Είμαι ο Δημήτρης 19 χρονών και θα σας διηγηθώ μια πρόσφατη ιστορία μου. Έχω περίπου μία πενταετία που ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το πόλο σε μια ομάδα της γειτονιάς μου. Είχα καταλάβει ότι είμαι gay από το γυμνάσιο, αλλά γενικά δεν το έδειχνα προς τα έξω. Όσοι έχουν μια μικρή ιδέα από ανδρικό πόλο θα ξέρουν τι φοράνε οι αθλητές εντός πισίνας. Οι περισσότεροι συμπαίκτες μου ήταν γυμνασμένοι άτριχοι και γενικά είχαν όλοι καλά προσόντα που παρατηρούσα όταν κάναμε ντους.

Έπαιζα τερματοφύλακας και είχαμε τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Με νίκη ανεβαίναμε κατηγορία, έτσι με τον επιθετικό της ομάδας το Βασίλη βάλαμε ένα στοίχημα. Αν έτρωγα λιγότερα γκολ από όσα έβαζε θα μου έκανε μια χάρη και αν έτρωγα πιο πολλά θα έκανα εγώ ότι ήθελε! Ο αγώνας πήγε όπως τον θέλαμε με νίκη αλλά εγώ τελικά είχα φάει περισσότερα γκολ από όσα έβαλε ο Βασίλης. Μόλις κόπασαν οι πανηγυρισμοί και ετοιμαζόμασταν να πάμε προς τα ντους είχαμε μείνει λίγο πιο πίσω και μου λέει.

- Έχασες θα κάνεις ότι θέλω τώρα.

Τον ρώτησα τι θέλει και μου απάντησε να μη βιαστώ να φύγω και θα μου έλεγε μετά. Δεν έδωσα πολύ σημασία και τον άκουσα καθώς έμεινα από τούς τελευταίους για μπάνιο. Κάποια στιγμή είχαμε μείνει μόνο εμείς και τότε μου είπε ότι η χάρη που θέλει είναι να με γαμήσει. Πάγωσα και έκανα πως δεν ήθελα αλλά η πούτσα μου με πρόδωσε. Αμέσως ήρθε κοντά μου και μου είπε να του πάρω πίπα. Έσκυψα και άρχισα να τον γλείφω, ενώ τα νερά του ντους έπεφταν από πάνω μας. Τότε έγινε κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί.

- Ελάτε μέσα…

φώναξε και ξαφνικά μπαίνουν 3 συμπαίκτες μας. Είδατε σας το είπα ότι είναι πούστης; Όλος δικός σας. Εγώ συνέχισα να παίρνω πίπα και τότε άλλες 3 πούτσες ήρθαν στην μούρη μου. Άρχισα να τις γλείφω όλες μέχρι που κάποιοι με έχυναν στο πρόσωπο. Τότε ο Βασίλης ήρθε από πίσω μου και μου έβαζε δάχτυλα. Με έσκυψε λίγο μπροστά και μου ακούμπησε την πούτσα του στην τρύπα μου. Άρχισε να με σκίζει αλλά εγώ αν και πονούσα δεν έκανα τίποτα γιατί είχα μια χοντρή πούτσα στο στόμα μου. Μόνο μούγκριζα. Καθώς με γαμούσε, ο ένας από τούς συμπαίκτες μας λέει:

- Ρε Βασίλη εμείς θα τον γαμήσομε καθόλου;

- Τι κάθεστε ρε;… απαντάει. Μπείτε κι εσείς.

Νόμισα ένας-ένας, αλλά ξαφνικά ένιωσα άλλο ένα πουτσοκέφαλο στην τρύπα μου και χώθηκε μέσα μου άλλη μια πούτσα. Με γαμούσαν ταυτόχρονα δύο και τότε ένιωσα να χύνουν και οι δύο μέσα μου όπως και οι άλλοι δύο στο στόμα μου. Πλύθηκαν, ντύθηκαν και έφυγαν χωρίς να πουν κουβέντα. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Μόλις βγήκα έξω, εκεί ήταν ο Βασίλης και είχε ανάψει τσιγάρο.

- Αυτό που έγινε θα μείνει μεταξύ μας και τα παιδιά δε θα μιλήσουν. Μετά τις προπονήσεις μπορούμε να σε γαμάμε αν γουστάρεις. Τα λέμε αύριο στην προπόνηση.
Copyright protected OW ref: 158158