Σκλάβος ενός οικοδόμου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το μεσημέρι ο κυρ Θανάσης είχε πάρει μαζί του μόνο τον γέρο. Μας έβαλε και τους δύο στην καρότσα του αγροτικού του. Ο γέρος ήταν 55 χρονών περίπου. Φορούσε ένα λερωμένο φανελάκι που έσταζε από τον ιδρώτα. Ο εργάτης το είχε ξεζώσει από το παντελόνι του το οποίο ήταν ξηλωμένο στην άκρη. Τα παπούτσια του ήταν κλειστά , λερωμένα με ασβέστες. Τα είχε βγάλει και από τις τρυπημένες κάλτσες του πρόβαλαν τα γέρικα δάκτυλά του. Οι κάλτσες του ήταν και αυτές ιδρωμένες σαν να τις είχε βουτήξει στο νερό. Το φανελάκι του βρεγμένο όπως ήταν είχε ξεχειλώσει και φαίνονταν τα γέρικα αγύμναστα στήθη του που τα σκέπαζαν μερικές γκριζωπές τρίχες.
Μας πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου και έμενε μόνος ο Αλβανός. Ο Αλβανός λεγόταν Παναγιώτης.
- Παναγιώτη, θέλω να του μάθεις πως γαμάνε οι Αλβανοί. Θέλω να τον μάθεις να αντέχει το ξύλο. Αύριο δεν θα έρθεις στη δουλειά. Θα σας κλειδώσω εδώ να καθαρίσετε το σπίτι. Και εσύ δεν θέλω μαλακίες Αν βάλει τις φωνές Παναγιώτη δείρε τον…
Έβαλε τον Παναγιώτη να μου δέσει τα πόδια με μια αλυσίδα. Την κλείδωσε με λουκέτο και πήρε το κλειδί. Στην αρχή με έβαλε να σφουγγαρίσω το δωμάτιο. Μου έδωσε μια πατσαβούρα κι έναν κουβά νερό και μου είπε:
-Bjer në gjujë dhe pastro katin (Πέσε στα γόνατα και καθάρισε κάτω το πάτωμα).. Ενώ σφουγγάριζα ακολουθούσε με έναν βούρδουλα στα χέρια και με μαστίγωνε γερά στην πλάτη. Έκανε τρομερή ζέστη και ο ιδρώτας μου έπεφτε έσταζε στο βρώμικο πάτωμα. Με ταπείνωνε λέγοντάς μου:
- Shpejt (γρήγορα),μου έλεγε και με κτυπούσε αλύπητα. Φορούσα μόνο ένα λευκό βρακί που είχε γίνει ήδη μαύρο από τις βρωμιές του πατώματος, αφού πολλές φορές με ανάγκαζε να σφουγγαρίζω με τα αρχίδια μου.
- Tani prapët (Τώρα ανάσκελα)
Γύρισα ανάσκελα.
- Hiq të mbathura (Βγάλε τα βρακιά σου). Με το παπούτσια του άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια και το καυλωμένο πουλί μου. Καθάριζε τις σόλες του πάνω στις τρίχες των αχαμνών μου και με ρωτούσε A ti pëlqen? (Σου αρέσει;) Έπειτα μου έδεσε τα πόδια στην καρέκλα, έτσι ώστε οι πατούσες μου να είναι κολλημένες. Ήρθε η ώρα της φάλαγγας , μου είπε, πρέπει να συνηθίσουν τα πόδια σου το ξύλο, κι άρπαξε τον βούρδουλα.
- Dyqind herë. Numero fort (Διακόσιες φορές. Μέτρα δυνατά)
Καθώς με έδερνε, πατούσε το δεξί του πόδι στα αρχίδια μου για να μην αντιδρώ, και κατά καιρούς με έφτυνε στην κοιλιά. Αφού τελείωσε μου είπε :
- Tani dua të përmerr, και αφού έβγαλε το πουλί του άρχισε να με κατουράει στη γεμάτη ροχάλες κοιλιά μου.
Ύστερα έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες του και με πλησίασε πάλι. Τα δάκτυλα του γέρου Αλβανού ήταν βρώμικα. Τα νύχια του άκοπα και μαύρα μπροστά. Μύριζαν χώμα και ασβέστη αφού τις περισσότερες φορές ο εργολάβος έβαζε τους σκλάβους του να δουλεύουν ξυπόλυτοι πάνω στα υλικά οικοδομής.
- Llep shollat e mia, derr. (Γλύψε τις πατούσες μου, γουρούνι). Ashtu skllavi (Έτσι σκλάβε.)
Με διέταζε να βάζω τη γλώσσα μου ανάμεσα στα δάκτυλα και να του τα πιπιλάω ένα ένα
- E harrove noçken. (Ξέχασες τον αστράγαλο) Αυτός ήταν πράγματι πολύ βρώμικος αφού είχε να τον πλύνει μέρες. Στο τέλος με έβαλε να του σαλιώνω τα πέλματα επί πέντε λεπτά
Μου είπε να σταματήσω.
-Tani do të shikosh si këcejnë Shqiptarët (Τώρα θα δεις πως γαμάνε οι Αλβανοί), μου είπε. Ήταν περασμένα μεσημέρι. Το δωμάτιο έκαιγε. Πρώτα ο αλβανός άρπαξε τη ζωστήρα του και με μαστίγωσε γερά στην πλάτη. Ύστερα μου έσχισε το βρακί που φορούσα και μου έρριξε καμιά εικοσαριά δυνατές κι εκεί.
-(Γονάτισε καθίκι)
Κατέβασε το βρακί του. Ένας χονδρός πούτσος έσταζε κάτουρο στα δύο χονδρά αρχίδια. Πήρε το κεφάλι μου και το έχωσε στα σκέλια μου.
- Hajde me ha mutin, (Πάρε μου πίπα), μου έλεγε ενώ η άκρη του πουλιού του έσταζε ένα ζεστό πράσινο κάτουρο.
- Dua te qihem me ty jashte (Προτιμώ να σε γαμήσω έξω. Εδώ κάνει ζέστη.)
Με έσπρωξε γυμνό έξω στην αυλή. Βρήκε ένα σακί κοπριά και το έχυσε κάτω.
- Shtrihu mbi barkas(Ξάπλωσε πάνω μπρούμυτα).
Έτσι έκανα ξάπλωσα πάνω στις κοπριές. Ο Αλβανός άλειψε το πουλί του με λάσπη, γονάτισε, έπεσε πάνω μου και έχωσε το πουλί του στον κώλο μου.
- (μην φωνάζεις), μου είπε. Do të vuash pak (θα πονέσεις λίγο) . (Ένας σκλάβος έχει καθήκον να αντέχει το γαμήσι)
Αγκομαχώντας με γαμούσε κι εντέλει έχυσε ένα πηκτό και καυτό υγρό μέσα μου. Μετά σηκώθηκε, με γύρισε ανάσκελα και με κατούρησε στα μούτρα, γελώντας.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")