Ο σπιτονοικοκύρης που με ξεπαρθένεψε (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η πρώτη μου περιπέτεια με άντρα ήταν πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια, όταν ήμουν δεκαοκτώ χρονών. Είχα μόλις περάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατέβηκα τέλος Αυγούστου στην Αθήνα από την επαρχιακή πόλη που μεγάλωσα και με τη βοήθεια μιας θείας μου αρχίσαμε να ψάχνουμε για σπίτι. Μετά από αρκετές προσπάθειες βρήκαμε τελικά ένα δυάρι σχετικά κοντά στο Πανεπιστήμιο.

Η θεία μου παραξενεύτηκε που ήθελα να νοικιάσω αυτό το δυάρι ενώ είχαμε δει και μερικά άλλα που ήταν καλύτερα αλλά της είπα ότι το ήθελα με τη δικαιολογία ότι ήταν κοντά στο Πανεπιστήμιο. Η πραγματική αιτία όμως που ήθελα αυτό το διαμέρισμα ήταν άλλη και φυσικά δεν μπορούσα να την πω στη θεία μου.

Το δυάρι ανήκε σε ένα ευγενικό και χαμογελαστό σαραντάρη μου έμενε δίπλα και μαζί με το δικό του ήταν τα μοναδικά διαμερίσματα στον ίδιο όροφο. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης ήταν ευγενικός και συμπαθητικός, δεν ήταν βέβαια ο βασικός λόγος που το νοίκιασα…

Ο Στάθης, ο ιδιοκτήτης, ήταν ένας πανύψηλος, μελαχρινός άντρας, με μαύρα μαλλιά που είχαν αρχίσει να γκριζάρουν στους κροτάφους. Από όσα μπορούσα να δω από το μπλουζάκι και το σορτς που φορούσε, είχε ένα γεροδεμένο και γυμνασμένο κορμί και ήταν πολύ τριχωτός στα χέρια και στα πόδια.

Ο Στάθης ήταν ακριβώς ο τύπος του άντρα που μου άρεσε. Από τις πρώτες μου ερωτικές φαντασιώσεις, είχα πάντα μια ιδιαίτερη έλξη για μελαχρινούς και τριχωτούς άντρες, ίσως επειδή εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο. Είμαι καστανόξανθος και εκ του φυσικού μου λίγο τριχωτός. Άλλη μια απόδειξη ότι τα ετερώνυμα έλκονται.

Αν και είμαι 1.87 ύψος, ο Στάθης πρέπει να με περνούσε 3-4 πόντους, ενώ το σώμα μου αν και γραμμωμένο λόγω των πολλών χρόνων που έκανα κολύμπι, δεν ήταν τόσο ογκώδες και μυώδες όπως του Στάθη. Όλοι μου έλεγαν ότι έχω πολύ βαθιά και ερωτική φωνή αλλά δεν ήταν τίποτα μπροστά στη βραχνή φωνή του Στάθη. Παρά τους ευγενικούς τρόπους του, ανέδυε μια ζωώδη αρρενωπότητα που με τράβηξε από την πρώτη στιγμή που τον είδα.

Επειδή δεν ήξερα τότε κανέναν στην Αθήνα εκτός από τη θεία μου, ο Στάθης, προσφέρθηκε να με βοηθήσει με το κουβάλημα των επίπλων στον τρίτο όροφο που ήταν το διαμέρισμα. Για μένα ήταν το καλύτερό μου. Έριχνα κλεφτές ματιές στο μυώδες τριχωτό κορμί του και στο φούσκωμα που είχε στο σορτσάκι αλλά ήμουν πολύ προσεχτικός για να μην υποψιαστεί τίποτα.

Επειδή ένιωθα υποχρεωμένος για τη βοήθεια, μετά τα κουβαλήματα του έκανα καφέ και μέσα στο μήνα είχα μάθει μερικά πράγματα γι’ αυτόν. Ήταν πρώην λοκατζής και δούλευε σε γυμναστήριο. Είχε χωρίσει πριν από πέντε χρόνια και δεν είχε παιδιά. Στις δικές του ερωτήσεις, του είπα αόριστα ότι είχα κάποιες σχέσεις με κορίτσια στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσα κρύβοντας την αλήθεια ότι μου άρεσαν μόνο οι άντρες.

Λόγω της κλειστής επαρχίας, αν και ήξερα ότι μου άρεσαν οι άντρες από τη στιγμή που είχα τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα, δεν είχα την ευκαιρία να κάνω κάτι εκτός από τα γνωστά αθώα «παιχνιδάκια» που κάναμε τα αγόρια. Και στην Αθήνα τότε, μη ξέροντας τίποτα και κανέναν, ήμουν τελείως άβγαλτος.

Η μόνη μου ερωτική χαρά τον πρώτο μήνα ήταν οι δυνατές φωνές και οι αναστεναγμοί που άκουγα από την κρεβατοκάμαρα του Στάθη που ήταν μεσοτοιχία με τη δική μου. Είχε πολύ έντονη ερωτική ζωή και σχεδόν κάθε βράδυ έφερνε και διαφορετική γυναίκα. Όποια όμως γυναίκα και να πηδούσε, στο τέλος όλες ξεφώνιζαν τόσο δυνατά που πρέπει να ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά. Φανταζόμουν ότι ή είχε τεράστιο όργανο ή ήταν πολύ επιδέξιος ή και τα δύο.

Από τις λίγες λέξεις και φωνές που έπιανα, κατάλαβα ότι ο Στάθης είχε ιδιαίτερη αδυναμία να γαμάει κώλους. Φωνές όπως: «Στήσου να σου σκίσω την κωλοτρυπίδα!», «Ααχ! Μηηη! Βγες, με πονάς!», και μετά: «Αααχ.. ναιιι. Σκίσε με γαμιά μου!», ήταν πολύ συχνές. Ακούγοντας σχεδόν κάθε βράδυ αυτόν τον ερωτικό παροξυσμό, έριχνα κάτι βαρβάτες μαλακίες ενώ φανταζόμουν ότι ήμουν εγώ στη θέση της γυναίκας που ξέσκιζε ο Στάθης.

Σε λίγες εβδομάδες ανακάλυψα στα κεντρικά περίπτερα τα διάφορα περιοδικά με σκληρό πορνό μεταξύ αντρών και ελλείψει πραγματικού σεξ, τα χρησιμοποιούσα σαν υποκατάστατα. Τα έκρυβα κάτω από το στρώμα σε περίπτωση που έκαναν καμιά ξαφνική έφοδο οι γονείς μου ή η θεία μου.

Θυμάμαι ειδικά μια ιστορία όπου ένας μελαχρινός και τριχωτός 35άρης με τεράστια πούτσα ξέσκιζε σε όλες τις στάσεις έναν ξανθό πιτσιρικά. Είχα ρίξει δεκάδες μαλακίες φαντάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του πιτσιρικά και τον Στάθη στη θέση του 35άρη.

Βέβαια όποτε τον συναντούσα τυχαία στο ασανσέρ, πάντα ήμουν σοβαρός και συνεσταλμένος γιατί δεν ήθελα να υποψιαστεί κάτι για μένα και να καταλάβει πόσο τον γούσταρα. Κι αυτό επειδή, δεν περίμενα με τίποτα στον κόσμο, αυτός ο αρρενωπός άντρας που πηδούσε κάθε βράδυ και διαφορετική γυναίκα, να είχε έστω ελάχιστο ερωτικό ενδιαφέρον για άλλους άντρες.

Τα στερεότυπα με τα οποία μεγάλωσα, με είχαν κάνει να πιστεύω ότι ομοφυλόφιλος ίσον κουνιστός και θηλυπρεπής. Πόσα λίγα ήξερα τότε. Τα πράγματα άλλαξαν πολύ γρήγορα, το δεύτερο μόλις μήνα…

Τα βιβλία και οι σημειώσεις από το Πανεπιστήμιο, είχαν ήδη γίνει βουνό στο σπίτι μου. Αγόρασα έτσι μια βιβλιοθήκη και ζήτησα για μια ακόμα φορά τη βοήθεια του Στάθη για να την ανεβάσουμε επάνω. Ήταν ήδη μέσα Οκτώβρη αλλά είχε μια διαβολεμένη ζέστη.

Μεταφέραμε τη βιβλιοθήκη στην κρεβατοκάμαρα και διαπιστώσαμε ότι έπρεπε να μετακινήσουμε το κρεβάτι σε άλλη θέση για να χωρέσει η βιβλιοθήκη στον τοίχο.

-    «Έλα στα γρήγορα να σηκώσουμε πρώτα το στρώμα και μετά τα ξύλα Κώστα!», μου είπε.

Πάνω στη βιασύνη της στιγμής, είχα ξεχάσει ότι κάτω από το στρώμα έκρυβα τα πορνοπεριοδικά και μόλις μισοσηκώσαμε το στρώμα, έγινα κατακόκκινος από την αποκάλυψη και τη ντροπή μου! Ο Στάθης από την άλλη δε φάνηκε να ντροπιάζει καθόλου. Ένα ειρωνικό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του…

-    «Μπα, μπα. Τι έχουμε εδώ; Αντρικά γαμήσια;»

Σήκωσε το πρώτο περιοδικό, που το είχα αφήσει στη σελίδα όπου ο τριχωτός 35άρης γαμούσε τον ξανθό πιτσιρικά στα τέσσερα και είπε γελώντας:

-    «Για κοίτα να δεις ένα καυλί που τρώει ο πιτσιρικάς και πόσο πολύ το γουστάρει. σου μοιάζει λίγο ο πιτσιρίκος Κωστάκη! Είσαι κι εσύ πουστράκος που τη βρίσκει με μεγάλες ψωλές σαν τον πιτσιρικά εδώ;»

Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ως τελείως άβγαλτος και συνεσταλμένος, το γεγονός ότι ανακάλυψε ο σπιτονοικοκύρης μου ότι μου αρέσουν οι άντρες και ίσως το έλεγε στους γονείς μου ή στη θεία μου με είχε πανικοβάλλει. Βρήκα όμως προς στιγμή την αυτοκυριαρχία μου και του είπα με τρεμάμενη φωνή:

-    «Όχι δεν είμαι πούστης! Και δεν σου πέφτει κανένας λόγος τι είμαι!»

Σήκωσα το χέρι μου και του είπα έντονα:

-    «Σε παρακαλώ… φύγε τώρα από το σπίτι μου!»

Είδα το πρόσωπο του Στάθη να σκοτεινιάζει. Προς στιγμή νόμισα ότι θα φύγει επειδή ντράπηκε που μίλησε για τα προσωπικά μου με τέτοιο προσβλητικό τρόπο. Πόσα λίγα καταλάβαινα..

Με μια γρήγορη κίνηση, μου έπιασε το ανασηκωμένο χέρι και αφού το γύρισε στην πλάτη μέχρι να πονέσω, με έριξε μπρούμυτα στο μισοβγαλμένο στρώμα και έπεσε από πάνω μου. Πλησίασε τόσο όσο να νιώθω την καυτή του ανάσα και μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    «Κοίταξε να δεις πουστράκι… Καιρός να σου μάθω μερικά πράγματα: Πρώτον, αυτό δεν είναι το σπίτι σου αλλά δικό μου. Εσύ μόνο το νοικιάζεις. Κατάλαβες; Δεύτερον, μη μου λες μαλακίες ότι δεν είσαι πούστης ενώ κρύβεις τσόντες με αντρικά γαμήσια κάτω από το στρώμα σου!»

-    «Μα δεν είμαι π…», είπα για μια ακόμη φορά απελπισμένα.

-    «Σκάσε κωλόπαιδο!! Τώρα μιλάω εγώ και θα με ακούσεις!»

Με έκοψε έντονα στρίβοντας ακόμα περισσότερο το χέρι μου κάνοντάς με να πονέσω πιο πολύ...

-    «Τρίτον, η θεία σου μου είπε να σε προσέχω γιατί είσαι από την επαρχία και αμάθητος. Αυτό λοιπόν θα κάνω από ‘δω και πέρα. Θα σε προσέξω ιδιαίτερα και θα σου μάθω πολλά! Φαντάζομαι η θεία σου δε θα ήθελε να κακοπέσεις σε λάθος χέρια.. σε τίποτα σαδιστές κωλομπαράδες που θα σε ξεσκίζουν όλη μέρα και θα σε κάνουν το πουτανάκι τους!»

Μου έστριψε περισσότερο το χέρι και μίλησε αργά, προφέροντας μία - μία τις λέξεις, σαν να ήθελε να εντυπωθούν καλύτερα στο κεφάλι μου:

-    «Γιατί να σε χαρούν άλλοι γαμιάδες όταν έχεις έναν καλό και έμπειρο γαμιά δίπλα στο σπίτι σου; Μήπως δε με γουστάρεις;»

Πώς να έλεγα ότι δεν τον γούσταρα όταν είχα ρίξει αμέτρητες μαλακίες για πάρτη του;

-    «Εξάλλου μου έχεις υποχρέωση για τα κουβαλήματα Κωστάκη! Ή νομίζεις ότι θα ξεμπέρδευες με έναν καφέ;»

Είχε πέσει με όλο το βάρος του πάνω μου, ενώ είχε αρχίσει να μου ανοίγει τα πόδια και να τρίβει τη μισοσηκωμένη πούτσα του στον κώλο μου. Εγώ είχα τρομοκρατηθεί εντελώς! Από τη μια, έβλεπα πως ότι ονειρευόμουν τους τελευταίους δύο μήνες, θα γινόταν πραγματικότητα.

Από την άλλη, ως τελείως άβγαλτος και παρθένος, ένιωθα ντροπή που κάποιος ανακάλυψε ότι μου άρεσαν οι άντρες και φόβο από τις ιστορίες που είχα διαβάσει για το πόσο πονάει η πρώτη φορά. Έκανα μια προσπάθεια να τον ρίξω από πάνω μου λέγοντας:

-    «Εγώ δεν είμαι ούτε ήμουν το πουτανάκι κανενός κωλομπαρά, τ’ ακούς; Για την ακρίβεια δεν έχω κάνει ποτέ σεξ με άντρα!»

Ακούγοντας την τελευταία μου φράση, ένιωσα τον πούτσο του Στάθη να μεγαλώνει και να σκληραίνει κι άλλο.. Πρέπει να ήταν τεράστιος!

-    «‘Ωπα! Τι έχουμε εδώ; Παρθένο αγοράκι; Τώρα μ’ έφτιαξες κι άλλο πιτσιρίκο. Αλήθεια είναι ή το είπες επίτηδες για να με φτιάξεις; Τα παρθένα αγοράκια είναι η αδυναμία και η ειδικότητά μου. Είχα ξεπαρθενέψει πολλά την εποχή που ήμουν λοκατζής και όλα γυρνούσαν ξανά παρακαλώντας για περισσότερο!» είπε, πιέζοντας την πούτσα του στην κωλοχαράδρα μου.

-    «Φαίνεται σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα! Διπλά τυχερός μάλιστα. Όχι μόνο είσαι παρθένος αλλά και καυλιάρικο αντράκι.. Δε μ’ αρέσουν οι ξεφωνημένοι πούστηδες. Μόνο τα αρρενωπά αντράκια όπως εσύ. Και να μου το έλεγαν, δε θα το πίστευα ότι είσαι πουστράκι. Αλλά προδόθηκες από τις τσόντες Κωστάκη!», είπε χαιρέκακα και συνέχισε: «Και μ’ αρέσει έτσι όπως αντιδράς και προσπαθείς να ξεφύγεις. Γουστάρω να στρώνω ζόρικα αντράκια σαν και του λόγου σου!»

-    «Εμένα δεν θα με στρώσεις ρε καριόλη!», του είπα και προσπάθησα να ξεφύγω από τη λαβή του.

Μου έστριψε τόσο το χέρι που κόντεψε να μου το σπάσει, ενώ μου έριξε δύο απανωτά ανάποδα χαστούκια.

-    «Ποιον είπες καριόλη ρε κωλόπαιδο; Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα; Άκουσε με καλά… Από δω και πέρα θα με λες μόνο Αφέντηή γαμιά. Κατάλαβες;»

Δε μίλησα και μου έριξε άλλα δυο χαστούκια ενώ συνέχιζε να γυρίζει το χέρι μου. Κόντευε να μου το σπάσει! Με δάκρυα στα μάτια από τον πόνο είπα σιγανά:

-    «Κατάλαβα, Αφ… Αφέντημου…»

-    «Έτσι μπράβο, αρχίζεις να μαθαίνεις! Την επόμενη φορά θα το πεις πιο δυνατά! Σήκω τώρα!! Ώρα να αρχίσεις δουλειά…», είπε και με ανασήκωσε από το στρώμα κάνοντάς μου ακόμα λαβή.

Μου άφησε επιτέλους το πονεμένο χέρι και στάθηκε απέναντί μου. Ήμουν κατακόκκινος από τη ντροπή και είχα χαμηλώσει το πρόσωπό μου κοιτάζοντας το πάτωμα. Με έπιασε από το σαγόνι και μου ανασήκωσε το πρόσωπο, κοιτάζοντας με βαθιά μέσα στα μάτια.

-    «Αα δεν θέλω ντροπές! Μη μου το παίζεις μυξοπαρθένα! Όταν τελειώσω μαζί σου, όχι μόνο δε θα ντρέπεσαι αλλά θα παρακαλάς για περισσότερο! Βγάλε τώρα τα ρούχα σου να δω το πουτανάκι μου!»

Υπάκουσα βγάζοντας πρώτα το μπλουζάκι και μετά το σορτσάκι μου, μένοντας με το εσώρουχο.

-    «Μμμ… Καθόλου άσχημα για 18άρης μικρέ. Γυμνάζεσαι ε;»

-    «Κάνω κολύμπι», είπα σιγανά.

-    «Είσαι και ξανθούλης και σχεδόν άτριχος. Όπως ακριβώς μ’ αρέσει. Βγάλε τώρα και το σώβρακο!»

Κόμπλαρα! Αν το έβγαζα θα ήμουν τελείως γυμνός μπροστά σε έναν ντυμένο άντρα. Κοντοστάθηκα για λίγο και που άστραψε ακόμα ένα χαστούκι..

-    «Όταν σε διατάζω για κάτι θα το κάνεις αμέσως! Κατάλαβες;»

-    «Μμ… μμμάλιστα!»

Δεύτερο χαστούκι.

-    «Μάλιστα τι;»

-    «Μάλιστα,. Αφέντη…», είπα ξέπνοα.

Άρχισα να βγάζω σιγά - σιγά το μποξεράκι μου. Ο πούτσος μου ήταν σχεδόν πεσμένος από την ντροπή και το σοκ, αντίθετα από τον δικό του που πίεζε τόσο πολύ το σορτς του λες και θα το έσκιζε.

-    «Μπα, μπα. Αν και μισοκαυλωμένη η ψωλή σου, μια χαρά φαίνεται. Και τα αρχίδια σου μεγάλα και στρογγυλά.. Πόσο την έχεις;»

-    «17-18 πόντοι και πολύ χοντρή!», είπα περήφανα.

-    «Γιατί ντρεπόσουν να βγάλεις το σώβρακο τότε; Μια χαρά καυλί έχεις πιτσιρίκο. Πολλοί άντρες θα ήθελαν να είχαν πούτσα σαν τη δική σου. Βέβαια υπάρχουν μερικοί άντρες που είναι μεγαλύτεροι από σένα... Θα το διαπιστώσεις σύντομα…!»

Ακούγοντας τα τελευταία λόγια του, ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται. Δεν ένιωθα ακόμα πολύ άνετα, αλλά όπως λένε, το κάτω κεφάλι σκέφτεται ανεξάρτητα από το πάνω.

-    «Έλα πιο κοντά μου και γονάτισε!», είπε προστακτικά με τη βαθιά του φωνή.

Έκανα όπως μου είπε. Το θέαμα ήταν πολύ ερεθιστικό. Τα πόδια του, απίστευτα μυώδη και τριχωτά, κατέληγαν στους στενούς του γοφούς. Το πρόσωπό μου βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το τεράστιο εξόγκωμα στο σορτσάκι του. Η πούτσα του τέντωνε το φαρδύ σορτσάκι σε τέτοιο βαθμό, που το έκανε να μοιάζει με σκηνή και με την πούτσα του το κοντάρι.

-    «Σ’ αρέσει αυτό που βλέπεις, ε;»

Συγκατάνευσα με μια κίνηση.

-    «Που και να το δεις σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια. Δε φοράω συνήθως εσώρουχο για να είμαι πάντα έτοιμος!», είπε.

-    «Πλησίασε κι άλλο και δάγκωσέ την απαλά. Απαλά όμως!»

Πήγα να κάνω ότι μου είπε, αρχίζοντας να κατεβάζω το σορτσάκι του και τότε μου έριξε ακόμα μία σφαλιάρα!

-    «Σου είπα εγώ να μου κατεβάσεις το σορτσάκι ρε παλιόπουστα;»

-    «Μα… εσύ μου είπες…», προσπάθησα να δικαιολογηθώ.

-    «Τι μα, και ξε-μα;», μου απάντησε άγρια. «Δεν σου είπα να μου το βγάλεις! Φίλησε και δάγκωσε την ψωλή μου πάνω από το σορτσάκι! Και όταν καυλώσεις αρκετά, τότε και μόνο τότε και μόνο αν με παρακαλέσεις, θα σε αφήσω να δεις αυτό που θέλεις τόσο πολύ. Άρχισε δουλειά τώρα και πρόσεχε μη δαγκώσεις περισσότερο από το κανονικό, γιατί θα τις ξαναφάς!»

Υποταγμένος και ταπεινωμένος, άρχισα να κάνω ότι μου ζήτησε. Πλησίασα το πρόσωπό μου και ακούμπησα το στόμα μου στο εξόγκωμα. Το φίλησα απαλά από άκρη σε άκρη. Η πούτσα του δεν είχε τελειωμό! Εκτός από τις πούτσες που είχα δει όταν ήμουν μικρότερος που «παίζαμε» με τους άλλους συνομήλικους, δεν είχα δει ποτέ ζωντανά πούτσα ενήλικου άντρα και μάλιστα καυλωμένη.

Ήταν σίγουρα μεγαλύτερη από τη δική μου, μάλλον γύρω στους 20 πόντους και πάρα πολύ χοντρή. Άρχισα να τη δαγκώνω απαλά από τη βάση μέχρι το πουτσοκέφαλο. Είχα ήδη μισοκαυλώσει από τη στιγμή που άρχισα να την φιλάω αλλά στη σκέψη του τι θα μου ζητούσε να κάνω μετά, μου είχε γίνει κάγκελο! Ο Στάθης το παρατήρησε και γέλασε σαρδόνια.

-    «Καλά σε κατάλαβα εγώ… Τι παραμύθια μου έλεγες ότι δεν είσαι πουστράκι; Μόνο τα πραγματικά πουστράκια καυλώνουν όταν νιώθουν από κοντά την καυλωμένη ψωλή του γαμιά τους!»

Έκανα να πιάσω τον πούτσο μου για να τον παίξω αλλά με σταμάτησε με μια άγρια φωνή.

-    «Τι πας να κάνεις εκεί ρε παλιόπουστα; Σου είπα εγώ να πιάσεις την πούτσα σου; Μόνο όταν σου πω εγώ θα το κάνεις, ακούς; Είσαι πιτσιρίκος και παρθένος και δε θέλω να χύσεις πριν σε φτάσω στο αμήν!»

Πήγα να διαμαρτυρηθώ αλλά μου πίεσε την πούτσα του στο στόμα, λέγοντας:

-    «Συνέχισε να μου τη φιλάς και θυμήσου ότι θα την βγάλω έξω μόνο αν με παρακαλέσεις!»

Οι προσβολές και η σκληράδα του, ενώ στην αρχή με είχαν κάνει να νιώθω άβολα, τώρα με είχαν καυλώσει σε απίστευτο βαθμό! Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να δω και να νιώσω την πούτσα αυτού του άντρα για τον οποίο είχα ονειρώξεις τους δύο τελευταίους μήνες.

-    «Σε παρακαλώ, άσε με να βγάλω έξω την ψωλή σου…», είπα σιγανά, μη πιστεύοντας ούτε ο ίδιος τα λόγια που ξεστόμισα.

-    «Δε σε άκουσα πιτσιρίκο… Τι είπες;»

-    «Σε παρακαλώ, άσε με να δω την ψωλή σου!», επανέλαβα πιο δυνατά. «Σε παρακαλώ. αφέντη!», συνέχισα.

Χαμογελώντας διαβολικά, ο Στάθης με πρόσταξε:

-    «Έτσι μπράβο! Μαθαίνεις γρήγορα. Κατέβασέ μου το σορτς!»

Ήταν τόση η προσμονή μου, που υπάκουσα αμέσως. Με ανυπομονησία πήγα να κατεβάσω το σορτσάκι του αλλά δυσκολεύτηκα επειδή ο τεράστιος πούτσος του που το τέντωνε έβρισκε στο λάστιχο.

Το τράβηξα προς τα κάτω με μεγαλύτερη δύναμη ώσπου ο σκληρός πούτσος υπερνίκησε την αντίσταση από το λάστιχο και πετάχτηκε με δύναμη έξω. Χτύπησε πρώτα στην κοιλιά του και μετά η βαριά ψωλή προσγειώθηκε με δύναμη στο πρόσωπό μου κάνοντας έναν ήχο σαν χαστούκι!

-    «Επίτηδες το έκανες αυτό το κόλπο πιτσιρίκο; Γουστάρεις πουτσοσκάμπιλα ε;»

Πήγα να του πω ότι έγινε τυχαία αλλά πριν προλάβω να μιλήσω, έπιασε τη βαριά πούτσα του και με άρχισε να μου την κατεβάζει με δύναμη στο πρόσωπο!

-    «Αφού τα γουστάρεις τα πουτσοσκάμπιλα, γιατί δεν το λες και μ’ αφήνεις να μαντέψω μόνος μου κάνοντάς μου κόλπα;» έλεγε σαδιστικά ενώ συνέχιζε να με χτυπάει κάνοντας κατακόκκινα τα μάγουλα μου!

Η αίσθηση που είχα ήταν απίθανη. Πριν προλάβω καλά - καλά να δω τον πούτσο του Στάθη, τον ένιωθα σκληρό και καυτό πάνω στα μάγουλά μου. Αν συνέχιζε με αυτό τον τρόπο, θα έχυνα πριν προλάβω καν να τον δω σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια.

Σαν να κατάλαβε τη σκέψη μου, σταμάτησε και ο πούτσος του στάθηκε σε γωνία 45 μοιρών, σκληρός σαν πέτρα, λίγους πόντους πάνω από τα μάτια μου. Δεν ξέρω αν ήταν το γεγονός ότι έβλεπα αντρικό πούτσο για πρώτη φορά ή αν ήταν η γωνία από την οποία τον κοιτούσα, αλλά το θέαμα μου έκοψε την ανάσα.

Είχα κάνει λάθος υπολογισμό όταν τον φιλούσα πάνω από το σορτσάκι του. Πρέπει να ήταν μεγαλύτερος από 22 πόντους. Ολόισιος, σκουρόχρωμος, με μοβ φλέβες που διέτρεχαν όλο το μήκος του και με ένα τεράστιο κεφάλι που έμοιαζε με υπερμέγεθες μανιτάρι. Και χοντρός, πολύ χοντρός. Η βάση του χανόταν σε ένα δάσος από μαύρες, πυκνές και γυαλιστερές πουτσότριχες ενώ από κάτω κρέμονταν ένα ζευγάρι τριχωτά αρχίδια, μεγάλα σαν μπάλες του τένις.

-    «Γλείψε τ’ αρχίδια μου!» μου είπε απότομα. «Όσο περισσότερο τα περιποιηθείς, τόσο πιο πολύ χύσι θα σε ποτίσουν!»

Να με κάνουν τι; Να με ποτίσουν σπέρμα τα αρχίδια του; Η ιδέα και μόνο με αηδίασε. Άλλο να θέλει να του περιποιηθώ τα αρχίδια και τον πούτσο και άλλο να θέλει να με ποτίσει με το σπέρμα του. Ήξερα όμως ότι αν αρνιόμουν, θα γινόταν πάλι βίαιος, οπότε έκανα ότι μου είπε. Έβγαλα έξω τη γλώσσα μου και άρχισα να τα γλείφω όσο καλύτερα μπορούσα.

-    «Βαλ’ τα στο στόμα σου!»

Προσπάθησα να βάλω το ένα στο στόμα μου αλλά ήταν μεγάλο.

-    «Άνοιξε περισσότερο το στοματάκι σου μικρέ! Πρέπει να συνηθίσεις από δω και πέρα, ότι με μένα για γαμιά σου, το στόμα σου θα συνηθίσει να ανοίγει καλά!»

Άνοιξα περισσότερο το στόμα μου και το αριστερό το αρχίδι μπήκε μέσα μπουκώνοντάς με. Τα βογκητά ικανοποίησης του Στάθη μου έδειξαν ότι έκανα καλά τη δουλειά μου. Έκανα το ίδιο και με το δεξί του αρχίδι.

-    «Είδες τι καλά που ανοίγει το στοματάκι σου όταν θέλεις;», μου είπε περιπαιχτικά. «Για να το ανοίξουμε λίγο ακόμα τώρα… Άρχισε να περιποιείσαι την ψωλή μου!»

Έπιασα την πούτσα του και πήγα να την βάλω στο στόμα αλλά με σταμάτησε.

-    «Τι βλέπω; Δεν κρατιέσαι Κωστάκη…! Αχόρταγος και ανυπόμονος να δοκιμάσεις τον πρώτο σου ψώλαρο, ε; Όοοχι τόσο γρήγορα. Πρώτα πρέπει να σε μάθω πως να περιποιείσαι την πούτσα του γαμιά σου, πριν σου γεμίσει το στοματάκι», είπε. «Πιασ’ την πρώτα. Νιώσε την στο χέρι σου. Χάιδεψέ την…»

Έκανα ότι μου είπε. Τύλιξα τα δάχτυλά μου γύρω από την πούτσα του και μόλις που την έκλειναν. Ήταν απίστευτα χοντρή. Ανεβοκατέβασα την παλάμη μου απαλά μερικές φορές.

-    «Μύρισέ την», πρόσταξε.

Πλησίασα τη μύτη μου όπως μου είπε. Είχε μια έντονη μυρωδιά σαπουνιού και βαρβατίλας, προφανώς από τον ιδρώτα που έχυσε κατά τη μεταφορά της βιβλιοθήκης λίγο πριν. Με καύλωσε ακόμα περισσότερο.

-    «Φίλησε την. Βγάλε τη γλωσσίτσα σου και γλείψε την!»

Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω την τεράστια πούτσα του Στάθη σε όλο της το μήκος. Ήταν ατέλειωτη, τόσο που το σάλιο μου στέγνωνε στη βάση όταν έφτανα στο κεφάλι. Ο Στάθης αναστέναζε ελαφρά και φαινόταν να χαίρεται που μετά από πολύ καιρό είχε την ευκαιρία να υποτάξει ξανά έναν παρθένο πιτσιρίκο.

-    «Φτάνει, αρκετά!», με έκοψε.

-    «Δεν ήμουνα καλός;», είπα με απορία.

-    «Μια χαρά είσαι Κωστάκη, αλλά κόψε λίγο το ρυθμό σου. Είναι κι αυτή η διαολεμένη ζέστη…», είπε.

Κατάλαβα όμως ότι άλλο εννοούσε. Ήθελε να με καυλώσει κι άλλο δείχνοντάς μου το σώμα του. Με αργές κινήσεις έβγαλε το μπλουζάκι του. Για πρώτη φορά τον έβλεπα ολόγυμνο να ορθώνεται πανύψηλος από πάνω μου. Έβαλε τα χέρια στη μέση του και έσφιξε λίγο τους μυς του. Δεν περίμενα ένας σαραντάρης να έχει τέτοιο σώμα.

Είχα δει ως τώρα μόνο τα μυώδη πόδια και τα τεράστια μπράτσα του αλλά τώρα μου αποκαλύπτονταν σε όλο του το μεγαλείο. Η κοιλιά του και το στήθος του ήταν μια μάζα από σφιχτούς και τεράστιους μυς. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό!

-    «Σ’ αρέσει αυτό που βλέπεις ε; Σου είπα πουστράκι, ότι μαζί μου θα μάθεις να έχεις συνέχεια ανοιχτό το στόμα σου», είπε γελώντας.

Το δεύτερο πράγμα που με εντυπωσίασε και με καύλωσε ακόμα περισσότερο ήταν όταν διαπίστωσα πόσο δασύτριχο κορμί είχε. Όλο το μπροστινό μέρος του σώματός του ήταν καλυμμένο από πυκνό μαύρο τρίχωμα. Δεν υπήρχε ούτε σπιθαμή γυμνού δέρματος.

Οι σγουρές, σκληρές τρίχες γύρω από τη βάση της πούτσας του ενώνονταν με τις τρίχες στην κοιλιά του και συνέχιζαν μέχρι το στήθος του και τη βάση του λαιμού του. Τα χέρια μου ασυναίσθητα διέτρεξαν και μπλέχτηκαν στο πυκνό του τρίχωμα. Αναστέναξα. Ό Στάθης ήταν όπως ακριβώς τον είχα ονειρευτεί.

-    «Σ’ αρέσουν οι τριχωτοί άντρες, Κωστάκη;»

-    «Πάρα πολύ», απάντησα σιγανά.

-    «Ε, τότε κάνουμε το ιδανικό ζευγάρι. Και μένα μου αρέσουν τα ξανθά και άτριχα αντράκια σαν και του λόγου σου! Θα περάσουμε καλά οι δυο μας! Ώρα να γευτείς την πρώτη σου ψωλή. Είμαι σίγουρος ότι θα σ’ αρέσει! Άνοιξε καλά το στόμα σου. Και πρόσεξε με τα δόντια σου!», με διέταξε.

Με μια κίνηση, έχωσε το κεφάλι της πούτσας του στο στόμα μου. Ήταν τεράστιο και είχε υφάλμυρη γεύση. Αναστέναξα ασυναίσθητα.

-    «Σ’ αρέσει ε; Καλά σε έκοψα εγώ από την πρώτη στιγμή που σε είδα. Αμέσως κατάλαβα τι θέλεις. Ή νομίζεις ότι δε σε πήρα χαμπάρι όταν έριχνες κλεφτές ματιές στην πούτσα μου όλο αυτό τον καιρό;»

Η αποκάλυψή του με ξάφνιασε! Ήμουν πολύ προσεκτικός και πίστευα ότι δεν είχε καταλάβει που τον κοίταζα κρυφά τους τελευταίους δύο μήνες όταν με βοηθούσε στις μεταφορές!

-    «Χα χα χα! Τι νόμιζες; Καταλαβαίνω ένα πουσταρέλι μόλις το δω! Πώς νομίζεις ότι εντόπιζα και έστρωνα τα πουστράκια τόσα χρόνια στο στρατό; Φόραγα τη στενή φόρμα και περπατούσα με την πούτσα μισοκαυλωμένη. Όσα την κρυφοκοίταζαν, ήταν θέμα χρόνου να πέσουν στην παγίδα. Έτσι ακριβώς σε εντόπισα και θα στρώσω κι εσένα! Μου άρεσες από την αρχή που σε είδα Κωστάκη κι έψαχνα την κατάλληλη ευκαιρία. Τώρα μου την έδωσες μόνος σου!!!»

Ώστε τα στενά σορτσάκια και μπλουζάκια που φορούσε ήταν όλα μέρος του σχεδίου του για να δει αν θα τον κρυφοκοιτάξω… Τον κοίταξα με ορθάνοιχτα μάτια από την αποκάλυψη.

-    «Ετοιμάσου να γουρλώσεις κι άλλο τα μάτια σου Κωστάκη!», είπε.

Και πιάνοντάς με σταθερά από το κεφάλι έμπηξε με δύναμη την πούτσα του στο στόμα του, μέχρι που την έφτασε στην είσοδο του λαιμού μου. Τα μάτια μου γούρλωσαν από την ξαφνική εισβολή και γέμισαν δάκρυα. Δεν είχα ποτέ νιώσει κάτι ανάλογο και κόντεψα να πνιγώ!

-    «Είδες που στα έλεγα; Έτσι μ’ αρέσει να βλέπω τα αντράκια μου. Με γουρλωμένα και δακρυσμένα μάτια από τη δύναμη της ψωλής μου!»

Έσπρωξε λίγο ακόμα. Τώρα πραγματικά ένιωσα να πνίγομαι και προσπάθησα να τον σπρώξω πίσω!

-    «Τι; Από τώρα πνίγεσαι; Δεν σου έχω βάλει ούτε τη μισή! Μην ανησυχείς, είναι φυσιολογικό τις πρώτες φορές όταν είσαι άπειρος. Αλλά θα μάθεις. Θα μάθεις να την τρως όλη με ευχαρίστηση! Και όταν μάθεις, θα με παρακαλάς να στην μπήγω βαθιά και δυνατά Κωστάκη!», είπε χαιρέκακα.

Την τράβηξε λίγο έξω και πρόλαβα να πάρω μια ανάσα. Τη βύθισε πάλι δυνατά και ξαναπήγα να πνιγώ. Το στόμα μου είχε ανοίξει διάπλατα και το σαγόνι μου άρχισε να πονά από την πίεση.

-    «Προσπάθησε να αναπνέεις από τη μύτη!», είπε.

Το έκανα και ένιωσα καλύτερα.

-    «Έτσι. Είδες που μαθαίνεις σιγά - σιγά; Αν κάνεις ότι σου λέω θα γίνεις τέλειος στα τσιμπούκια! Βάλε τώρα τη γλώσσα σου από κάτω και άρχισε να τον περιποιείσαι!»

Έκανα ότι μου είπε και συγκατάνευσε με ένα βαθύ αναστεναγμό.

-    «Έτσι μπράβο! Τα πας πολύ καλά. Τα πας πολύ καλύτερα από πολλά παρθένα στοματάκια που γάμησα πιτσιρίκο. Μήπως ρε με δουλεύεις ότι είσαι παρθένος;»

Δεν μπορούσα να μιλήσω και κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου.

-    «Ε τότε είσαι γεννημένος για αυτή τη δουλειά Κωστάκη. Είσαι γεννημένος για να τσιμπουκώνεις μεγάλες ψωλές!»

Τα πρόστυχα λόγια του που με σόκαραν στην αρχή, με καύλωναν έντονα τώρα. Ήταν πολύ έμπειρος και ήξερε πώς να καυλώνει και να φτάνει στο αμήν αμάθητα αγοράκια όπως εγώ τότε.

Το δικό μου καυλί που είχε μαλακώσει λίγο μετά από την πρώτη έκπληξη όταν πήγα να πνιγώ, τώρα ξανάγινε σκληρό σαν πέτρα. Ο Στάθης το είδε και γέλασε σαρκαστικά.

-    «Ρε καλά σε έκοψα εγώ! Είσαι γεννημένο πουστράκι! Μόνο ένας πραγματικός πούστης καυλώνει όταν ρουφάει μια σκληρή ψωλή!»

Την τράβηξε προς τα έξω, μέχρι που έμεινε μόνο το κεφάλι στο στόμα μου και μετά με μια γρήγορη κίνηση την ξανάχωσε μέσα μέχρι τη βάση του λαιμού μου.

-    «Μη φοβάσαι, δεν θα τη φας όλη σήμερα. Ξέρω ότι είναι πολύ μεγάλη και λίγοι αντέχουν να τη φάνε όλη. Αλλά εσύ θα γίνεις ένας από αυτούς τους λίγους.. Σιγά - σιγά θα τη συνηθίσεις. Έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπροστά μας! Για σήμερα, θα σου γαμήσω μόνο το στοματάκι…», είπε και την τράβηξε πάλι έξω μέχρι το πουτσοκέφαλο.

-    «Πολύ καλό το τσιμπούκωμα που μου κάνεις Κωστάκη, αλλά ξέρω ότι αυτό που αρέσει περισσότερο στους γεννημένους πούστηδες σαν και του λόγου σου, είναι όταν ένας άντρας τους γαμάει το στόμα σαν να γαμάει μουνί!» είπε.

Ταυτόχρονα έπιασε με δύναμη το κεφάλι μου και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει πάνω στην πούτσα του με γρήγορες και κοφτές κινήσεις!

Ξαφνιάστηκα από την αλλαγή τακτικής του. Μέχρι τώρα μου τον έβαζε σιγά - σιγά και με άφηνε να τον γλείφω απαλά. Τώρα, χρησιμοποιώντας το κεφάλι μου σαν παιχνίδι, άρχισε να μου τον χώνει δυνατά, σαν να ήθελε να μου σκίσει το στόμα. Μου άρεσε ακόμα περισσότερο από πριν.

Τελικά με ήξερε καλύτερα και από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήξερε τι ήθελα, ήξερε τι θα μου άρεσε περισσότερο και από μένα τον ίδιο! Ένιωθα πια έντονα την απίστευτη δύναμη και σκληράδα της πούτσας του καθώς μου την μπαινόβγαζε ανελέητα.

-    «Σφίξε κι άλλο τα χείλια σου γύρω από την ψωλή μου και πρόσεξε τα δόντια σου!», πρόσταξε.

Προσπάθησα να κάνω ότι μου είπε αλλά η πούτσα του ήταν τόσο χοντρή και σκληρή που στάθηκε αδύνατο!

-    «Είπα, πρόσεξε τα δόντια σου!», φώναξε έντονα και μου έριξε ακόμα μια σφαλιάρα. «Δεν με προσέχεις όπως σε διατάζω ε; Τώρα θα δεις!»

Με μια απότομη κίνηση, πίεσε το κεφάλι μου ακόμα πιο πολύ πάνω στην πούτσα του. Η τεράστια ψωλή έφτασε στην είσοδο του λαιμού μου, την πέρασε και προχώρησε ακόμα πιο βαθιά. Μου είχε κοπεί η ανάσα. Το πρόσωπό μου πρέπει να μελάνιασε και τα μάτια μου δάκρυσαν!

-    «Σου είπα ότι για πρώτη φορά, επειδή είσαι ακόμα ασυνήθιστος, δεν θα στη χώσω όλη μέσα! Αλλά αν δεν προσέξεις με τα δόντια σου, θα το κάνω καριόλη. Κατάλαβες;»

Τρομοκρατημένος και μη μπορώντας να αναπνεύσω, προσπάθησα να τραβηχτώ. Δεν τα κατάφερα. Τα δυνατά χέρια του με κράταγαν σταθερά πάνω στο παλούκι του. Ο Στάθης το γλένταγε και φαίνεται να ήξερε καλά τις αντοχές μου.

-    «Είπα: κατάλαβες; Αν δεν κάνεις ότι σου λέω θα σε τιμωρήσω ακόμα πιο πολύ. Ακόμα πιο βαθιά!!!», είπε άγρια και μου έσπρωξε το κεφάλι μερικούς ακόμα πόντους πάνω στην πούτσα του.

Συμφώνησα γρήγορα. Με το βλέμμα του νικητή, τράβηξε τα χέρια του από το κεφάλι μου. Βρήκα την ευκαιρία και τραβήχτηκα παίρνοντας μερικές γρήγορες αναπνοές. Είχε μείνει μόνο το τεράστιο πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα μου. Έπιασα από τη βάση το μακρύ παλούκι που εξείχε από το στόμα μου και για μια ακόμα φορά εντυπωσιάστηκα με το πόσο σκληρό και χοντρό ήταν.

Δεν μπορούσα να ελέγξω πια τον εαυτό μου. Το ήθελα πολύ, πάρα πολύ. Άρχισα τώρα εγώ, χωρίς καμιά πίεση από τον Στάθη, να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου πάνω στην τεράστια πούτσα προσπαθώντας να πάρω όσο περισσότερο μπορούσα. Πρόσεχα τώρα καλύτερα με τα δόντια μου ενώ ταυτόχρονα έσφιγγα τα χείλια μου γύρω από την χοντρή πούτσα του. Ο Στάθης ευχαριστήθηκε από την πρωτοβουλία μου.

-    «Έτσι! Έτσι πούστρα μου. Έτσι σε θέλω. Αχόρταγο και πεινασμένο γι’ αυτόν τον πούτσαρο. Βλέπεις τι γρήγορα που μαθαίνεις; Βλέπεις πόσο πολύ γουστάρεις να τσιμπουκώνεις μια μεγάλη και χοντρή ψωλή; Βλέπεις πόσο δίκιο είχα όταν σου έλεγα ότι άπαξ και νιώσεις μια βαρβάτη ψωλή στο τρυφερό σου στοματάκι, δεν θα σταματάς και θα θέλεις κι άλλο; Ρούφα την πουστράκι. Ρούφα την ψωλάρα του γαμιά σου!»

Δεν ξέρω αν ήταν τα λόγια του που με ξεφτίλιζαν ή το γεγονός ότι ο Στάθης ήταν ακριβώς όπως είχα φανταστεί τον ιδανικό άντρα. Αν οποιοσδήποτε μου έλεγε μέχρι τότε ότι κάποιος θα μου μιλούσε τόσο πρόστυχα και θα με ξεφτίλιζε με τέτοιο τρόπο, θα τον είχα πλακώσει στο ξύλο.

Ούτε εγώ ο ίδιος είχα ποτέ φανταστεί ότι κάποιος θα με έβαζε κάτω και θα με μου έδινε την πούτσα του με τέτοιο βίαιο τρόπο, ενώ εγώ πειθήνια και αχόρταγα θα τα υπέμενα όλα σαν καλό πουτανάκι! Να όμως που όλα αυτά γίνονταν ακριβώς εκείνη τη στιγμή, κι εγώ αντί να διαμαρτύρομαι ή έστω να δυσανασχετώ, ήθελα κι άλλο…

Μεγαλωμένος στην κλειστή ελληνική επαρχία, και κατά γενική ομολογία συμπαθητικός και αρρενωπός είχα δημιουργήσει το προφίλ του σκληρού έφηβου που δε σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Και καταλαβαίνοντας από νωρίς ότι είμαι ομοφυλόφιλος, έγινα ακόμα πιο σκληρός με τον εαυτό μου. Τώρα έβρισκα τον δάσκαλό μου. Ανακάλυπτα μια πλευρά του εαυτού μου που ποτέ δεν είχα φανταστεί. Και το περίεργο ήταν ότι μου άρεσε. Και μου άρεσε πολύ!

Δεν άντεξα άλλο. Ίσως ήταν τα λόγια του, ίσως ο πούτσος του Στάθη, ίσως η καταπιεσμένη ένταση όλων αυτών των χρόνων για αντρικό σεξ. Η πούτσα μου που εδώ και ώρα ήταν καυλωμένη μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε, άρχισε να συσπάται και να χύνει χωρίς καν να την ακουμπήσω με το χέρι μου.

Έχυνα τεράστιες ποσότητες. Προσπάθησα να ανοίξω κι άλλο το στόμα μου για να φωνάξω αλλά ο Στάθης βρήκε την ευκαιρία και μου έχωσε τον πούτσο του ακόμα πιο βαθιά. Με έβλεπε που έχυνα ατέλειωτα και μια έκφραση κατάκτησης ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του.

-    «Έτσι μπράβο το αγόρι μου. Δε σου είπα ότι είσαι γεννημένο πουστράκι; Λίγοι μόνο πούστηδες χύνουν όταν κάποιος τους γαμάει το στόμα χωρίς καν να αγγίξουν την πούτσα τους. Και εσύ είσαι ο μόνος που συνάντησα ως τώρα που έχυσε έτσι και μάλιστα από την πρώτη φορά. Κάτι μου λέει ότι βρήκα το αγοράκι που πάντα επιθυμούσα!!!»

Και τότε συνέβηκε κάτι παράξενο. Μόλις τελείωσα να χύνω, εξαφανίστηκε ξαφνικά όλη η μανία και η καύλα μου και ένιωσα τεράστια ντροπή. Λες και ήμουν μεθυσμένος και ξαφνικά ξεμέθυσα, συνειδητοποίησα την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν.

Με ξανάπιασαν όλες οι ντροπές και οι ηθικές συμβάσεις με τις οποίες μεγάλωσα. Εγώ που δε σήκωνα μύγα στο σπαθί μου, που θα μπορούσα να έχω όποια ήθελα από τις γκόμενες που με περιτριγύριζαν στην επαρχιακή μου πόλη, να είμαι γονατισμένος στα πόδια ενός άντρα που έχει τουλάχιστον τα διπλά μου χρόνια και να γουστάρω να με ταΐζει την πούτσα του και να με ξεφτιλίζει;

Αποφάσισα ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και πήγα να σπρώξω τον Στάθη απομακρύνοντάς τον! Ο Στάθης το είδε και μου είπε άγρια:

-    «Ωπ! Τι έγινε μικρέ; Ευχαριστήθηκες την ψωλή μου, έχυσες καλά - καλά και τώρα θες να σταματήσουμε; Σε γελάσανε αν νόμιζες ότι θα ξεμπέρδευες τόσο εύκολα!», είπε και ταυτόχρονα μου κράτησε σταθερά το κεφάλι συνεχίζοντας να με ταΐζει την πούτσα του.

-    «Ένα μόνο πράγμα θα σου πω και να το βάλεις καλά στο μυαλό σου, εντάξει; Ποτέ, μα ποτέ δε θα σταματάς αν πρώτα δεν ευχαριστήσεις τον γαμιά σου, κατάλαβες; Και αυτό να το θυμάσαι για όλους τους γαμιάδες σου και μετά από μένα, κατάλαβες;»

Τα λόγια του και η σκληρή του πούτσα που παλλόταν στο στόμα μου, έκαναν τις ντροπές μου να κρατήσουν πολύ λίγο. Βοήθησε σε αυτό και η πούτσα μου, που έχοντας το δικό της μυαλό, άρχισε να ξανασηκώνεται.

-    «Τώρα θα σου δείξω πως θα ευχαριστηθώ κι εγώ! Τώρα θα δεις τι σημαίνει να σου ξεσκίζουν το στόμα!», είπε σατανικά και άλλαξε τακτική.

Τράβηξε την πούτσα του και την έβγαλε τελείως από το στόμα μου. Για πρώτη φορά από τη στιγμή που μου την έχωσε, το στόμα μου ήταν άδειο. Τον ήθελα κι άλλο. Πήγα να διαμαρτυρηθώ αλλά με έκοψε.

-    «Σήκω και πήγαινε να ξαπλώσεις ανάσκελα στο στρώμα!», με διέταξε.

Ήρθε από πάνω μου, γονάτισε και πίεσε με τα πόδια του τους ώμους μου ακινητοποιώντας με. Ο πούτσος του στεκόταν στητός και σκληρός από πάνω μου, σχεδόν μου κάλυπτε όλο το πρόσωπο. Έβαλε ένα μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι μου ανασηκώνοντάς το, έτσι ώστε το στόμα μου να βρίσκεται στην ίδια ευθεία με τον πούτσο του.

-    «Άνοιξε το στοματάκι σου!», με πρόσταξε.

Το έκανα και με μια κίνηση, έσπρωξε σχεδόν δεκαπέντε πόντους από την πούτσα του μέχρι την είσοδο του λαιμού μου. Ένιωσα πάλι αίσθημα πνιγμού αλλά ήταν λιγότερο έντονο από την πρώτη φορά.

-    «Έχω ακόμα 7-8 πόντους έξω από το γλυκό σου στοματάκι. Θες να στους ταΐσω κι αυτούς;»

Πήγαινα ήδη να πνιγώ αλλά δε με ένοιαζε. Ένιωθα τη σκληρή πούτσα του να μου γεμίζει το στόμα, έβλεπα το μυώδες κορμί του να απλώνεται από πάνω μου και τις πυκνές, μαύρες τρίχες του να γυαλίζουν από τον ιδρώτα και με είχε πιάσει μανία γι’ αυτόν τον άντρα. Συμφώνησα με μια κίνηση του κεφαλιού μου.

-    «Χα χα χα! Τώρα που δοκίμασες τη γλύκα της πούτσας δεν τη χορταίνεις Κωστάκη, ε; Θέλεις να τη γευτείς μέχρι τη ρίζα ε; Στο είπα όμως ότι για πρώτη φορά δεν θα στη χώσω όλη. Χρειάζεται εμπειρία που εσύ ακόμα δεν την έχεις. Αλλά θα την αποκτήσεις σύντομα…»

Με πείραζε ο καριόλης. Έβλεπε πόσο πεινασμένος ήμουν και με πείραζε. Ήξερε ότι με είχε υποτάξει και το γλένταγε.

-    «Είσαι αχόρταγος αλλά θα μάθεις να έχεις υπομονή. Σιγά - σιγά. Μόλις γεύτηκες την πρώτη σου ψωλή και ήδη έχεις μάθει πολλά. Έμαθες να τη ρουφάς και να καυλώνεις. Έμαθες να την πιπώνεις βαθιά χωρίς να πνίγεσαι.. Έμαθες πώς να κρύβεις τα δόντια σου. Τώρα όμως θα μάθεις πως ξεσκίζουν τα παρθένα και αχόρταγα στοματάκια οι πραγματικοί γαμιάδες, και θα γευτείς το πρώτο σου χύσι!»

Άρχισε να μπάζει και να βγάζει την πούτσα του βίαια με γρήγορες κινήσεις. Δε χρειάστηκε αυτή τη φορά να με πιάσει σταθερά από το κεφάλι. Είχε φροντίσει ήδη να το ακινητοποιήσει πάνω στο στρώμα. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Την έτρωγα υπάκουα χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα.

Την έχωνε βαθύτερα και πιο δυνατά από πριν! Μόλις που προλάβαινα να παίρνω σύντομες ανάσες κάθε φορά που την τραβούσε έξω πριν μου την ξαναχώσει με δύναμη.

-    «Ναιιιι. Έτσιιιιι. Έτσι ξεσκίζω εγώ τα παρθένα στοματάκια. Ρούφα την παλιόπουστα! Σ’ αρέσει, δε σ’ αρέσει, αυτό είναι. Θα μάθεις να σ’ αρέσει γιατί έτσι θα την τρως από δω και πέρα! Ρούφα τώρα!!!»

Άλλαξε στάση, και ήρθε από πάνω μου, στηρίζοντας το κορμί του στις παλάμες και στα γόνατα, σαν να πήγαινε να κάνει πουσάπς. Σε αυτή τη θέση κατάφερε να με εμβολίζει ακόμα πιο δυνατά. Την τραβούσε μέχρι που έμενε μόνο το πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα μου και μετά χρησιμοποιώντας όλο το βάρος του, μου την έχωνε βαθιά με δύναμη.

Αν και υποσχέθηκε να μη μου βάλει παραπάνω από 15 πόντους, ήμουν σίγουρος ότι μου έριχνε δυο - τρεις πόντους ακόμα ακούσια ή ηθελημένα.

Το σαγόνι μου πονούσε από το ζόρι αλλά γούσταρα. Ρούφαγα την τεράστια πούτσα του αχόρταγα λες και δεν θα είχα άλλη ευκαιρία. Η βαθιά αρρενωπή φωνή του με τρέλαινε. Η βαριά, χοντρή πούτσα του έκανε πάλι τη δουλειά της και με καύλωνε σε απίστευτο βαθμό.

Είδε πόσο αχόρταγα τον έπαιρνα και κάγχασε.

-    «Έτσι σε θέλω. Αχόρταγος για την ψωλή μου. Πεινασμένος! Μην ανησυχείς, θα σε ταΐσω καλά!», είπε.

Και σε δευτερόλεπτα ένιωσα την πούτσα του να φουσκώνει ακόμα περισσότερο!

-    «Ααααχχχ! Χύνωωω πουστράκι!!! Σου χύνω το γλυκό σου στόμα!!!»

Πήγα να τραβηχτώ αλλά δεν είχα που… Το κεφάλι μου ήταν καρφωμένο δυνατά στο στρώμα…

-    «Δεν μπορείς να πας πουθενά παλιόπουστα! Θα τα πιεις όλα! Σταγόνα μη δω. Είσαι πεινασμένος και θα σε ταΐσω είπα. Αααχχχχ! Πάρταααα Κωστάκηη!!!»

Ένιωσα με τη γλώσσα μου την πρώτη ριπή από το σπέρμα του να ανεβαίνει από τη βάση της πούτσας του, να διασχίζει όλο το μήκος της, να φτάνει στο πουτσοκέφαλο και να εκτινάσσεται με δύναμη στην είσοδο του λαιμού μου. Το πουτσοκέφαλό του ήταν τόσο βαθιά μέσα στο λαιμό μου, που η πρώτη ριπή κατέληξε κατευθείαν και αυτόματα στο στομάχι μου χωρίς να προλάβω καν να τη γευτώ.

Τράβηξε προς τα έξω την πούτσα του και τότε ήρθε η δεύτερη ριπή! Ήθελε τώρα να δοκιμάσω το σπέρμα του. Ήταν καυτό και πηχτό και είχε μια υφάλμυρη γεύση. Ήταν η πρώτη μου φορά που γευόμουν αντρικό σπέρμα. Δε μου άρεσε πολύ. Σκέφτηκα ότι θα τον άφηνα να τελειώσει και μετά θα το έφτυνα. Υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο…

Ο Στάθης αναστέναζε δυνατά ενώ ταυτόχρονα με καύλωνε με τα λόγια του.

-    «Χύνω για πάρτη σου Κωστάκη! Σου χύνω το γλυκό στοματάκι! Ρούφα τον ψώλαρο μου!!!»

Μια τρίτη ριπή εκτοξεύτηκε και μετά μια τέταρτη. Μετά ακόμα μία. Το στόμα μου είχε γεμίσει από καυτό σπέρμα και άρχισε να ξεχειλίζει από τις άκρες των χειλιών μου. Ο Στάθης το είδε και είπε άγρια:

-    «Τι σου είπα εγώ ρε καριόλη; Δε σου είπα ότι θα σε ταΐσω; Θα τα καταπιείς όλα! Θα τα καταπιείς ή θα πνιγείς στο ψωλόχυμά μου!»

Είχε πάλι δίκιο. Δεν είχα άλλη επιλογή. Άρχισα να καταπίνω το καυτό σπέρμα ενώ ο Στάθης έχυνε ατελείωτα. Δεν είχε σταματημό, είχα την εντύπωση ότι έχυνε ολόκληρους κουβάδες. Έπιασα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω, με τον φόβο μήπως με σταματήσει.

Με άφησε ή μάλλον δε με κατάλαβε καθώς έχυνε και βρισκόταν σε έκσταση. Δε χρειάστηκαν παρά λίγα μόνο δευτερόλεπτα μέχρι να χύσω για δεύτερη φορά. Χύναμε μαζί και συντονιστήκαμε ρυθμικά αναστενάζοντας βαριά.

Μετά από ένα ολόκληρο λεπτό που μου φάνηκε σαν ώρες, σταμάτησε να χύνει. Εγώ υπάκουα, κατάπια και την τελευταία ριπή καυτού σπέρματος. Η πούτσα του αν και ξεκαύλωσε λίγο ήταν ακόμα πολύ σκληρή. Την έβγαλε σιγά - σιγά όλη έξω. Ήταν υγρή και γυαλιστερή και έσταζε ακόμα από το δικό του σπέρμα.

Αν και δεν μου την είχε χώσει όλη μέχρι τη ρίζα, ακόμα δεν μπορούσα να πιστέψω πόση πολύ από την πούτσα του είχα καταφέρει να ρουφήξω. Βλέποντάς την πάλι σε όλο της το μεγαλείο, μαύρη και γυαλιστερή δεν μπορούσα παρά να την θαυμάσω ξανά.

-    «Καθάρισέ την καλά. Θέλω να μη μείνει ίχνος από ψωλόχυμα!»

Με το που άρχισα να γλείφω το σπέρμα που είχε μείνει πάνω στην πούτσα του, ο Στάθης ξανακαύλωσε.

-    «Τι καυτή γλώσσα είναι αυτή που έχεις Κωστάκη! Ακόμα καλά - καλά δεν τέλειωσα και μου την ξανάκανες πέτρα. Έτσι σε θέλω!»

Γύρισε προς τα πίσω και είδε το δικό μου σπέρμα που είχε χυθεί πάνω στην κοιλιά μου.

-    «Αυτή τη φορά δεν πήγε χαμένο στο πάτωμα το χύσι σου Κωστάκη!»

Το μάζεψε με την παλάμη του και μου το έφερε πάνω από το πρόσωπο.

-    «Κοίταξε πόσο έχυσες πάλι! Για κοίτα να δεις μανία και καύλα που την είχες!»

Δεν διαμαρτυρήθηκα. Είχε δίκιο. Τόσα χρόνια καταπίεσης που φανταζόμουν το αντρικό σεξ είχαν γίνει μόλις πραγματικότητα και έχυσα ξανά μια τεράστια ποσότητα.

-    «Άνοιξε το στόμα σου να σε ταΐσω και με το χύσι σου!», είπε.

-    «Το δικό μου χύσι; Α όχι!», διαμαρτυρήθηκα.

Γέλασε δυνατά…

-    «Ρε Κωστή είσαι απίστευτος. Ποτέ δεν έχεις δοκιμάσει το χύσι σου;»

-    «Όχι βέβαια!», είπα την αλήθεια!

Ξαναγέλασε ακόμα δυνατότερα:

-    «Μόλις κατάπιες αχόρταγα κουβάδες από το δικό μου ψωλόχυμα και δεν θες να δοκιμάσεις το δικό σου;. Έλα σοβαρέψου. Άνοιξε το στόμα σου!»

Δίκιο είχε. Άνοιξα το στόμα μου και μου το πασάλειψε στα χείλια και τη γλώσσα. Είχε διαφορετική γεύση από το δικό του.

Έτσι όπως μου έχωνε τα υγρά του δάχτυλα βαθιά στο στόμα μου, προστάζοντάς με τα γλείψω, ένιωσα με έκπληξη ότι ξανακαύλωσα για τρίτη φορά. Ας ήταν καλά τα χρόνια αγαμίας και η νεαρή ηλικία μου. Αλλά και ο Στάθης δεν πήγαινε πίσω. Το γλένταγε έτσι που με έβλεπε πασαλειμμένο με χύσια.

Περίμενα ότι η πούτσα του θα έπεφτε έστω και λίγο από τη στιγμή που σταμάτησα να τη γλείφω, αλλά παρέμεινε σκληρή και στητή. Δεν πίστευα ότι ένας σαραντάρης να έχει τόσες ορμές και μάλιστα να ανακτά τις δυνάμεις του τόσο γρήγορα. Λες και κατάλαβε τη σκέψη μου είπε:

-    «Απορείς πως καύλωσα ξανά τόσο γρήγορα ε; Νομίζεις ότι βρίσκεται συχνά η ευκαιρία στην Αθήνα να έχω παρθένα αγοράκια; Όλα γαμιούνται από τα 15 τους! Και ειδικά τα αρρενωπά αγοράκια με καυλιάρικες φάτσες όπως εσύ, τα βρίσκουν γρήγορα οι κωλομπαράδες!»

-    «Για κοίτα καλά την ψωλή μου! Πάλι τούρμπο μου την έκανες Κωστάκη. Καυλώνω και μόνο που βλέπω το έκφυλο μουτράκι σου!»

Την κούνησε πάνω - κάτω μερικές φορές χωρίς να χρησιμοποιήσει χέρι.

-    «Είδες; Η πούτσα μου έχει τη δική της ζωή. Δε χόρτασε ακόμα. Θέλει κι άλλο!» είπε, συνεχίζοντας να την κουνάει πάνω - κάτω.

-    «Σου ξεπαρθένεψα τη μία τρύπα, τώρα ετοιμάσου να σου ξεπαρθενέψω και την άλλη!!!», είπε πρόστυχα με ένα ειρωνικό χαμόγελο!

-    «Α, όχι!!!», είπα απελπισμένα.

Θυμήθηκα από τις ιστορίες που είχα διαβάσει πόσο πονάει η πρώτη φορά. Είχα δει στα πορνοπεριοδικά που έκρυβα κάτω από το στρώμα μου, τις εκφράσεις πόνου και αγωνίας των αγοριών που γαμιούνταν από μεγάλες πούτσες. Και η πούτσα του Στάθη ήταν πολύ μεγαλύτερη από όλες όσες είχα δει σ’ αυτά τα πορνοπεριοδικά.

-    «Όχι!!! Θα κάνω ότι μου πεις… Αλλά μη με γαμήσεις, σε παρακαλώ…», είπα πάλι.

Γνωρίζοντας όμως πολύ καλά ότι έπρεπε να κάνω γρήγορα έτσι ώστε να τον ευχαριστήσω χωρίς όμως να μου γαμήσει τον κώλο.

-    «Άφησε με να τσιμπουκώσω πάλι. Χώσ’ τον και μέχρι τη ρίζα αν θέλεις!»

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")