Ο συνάδελφος της γυναίκας μου

Δημοσιεύθηκε από nik31
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.08 (6 Votes)
Το μόνο μυστικό που έχω από τη γυναίκα μου στα 7 χρόνια του γάμου μας, είναι πως καμιά φορά στις φαντασιώσεις μου, ένα τεράστιο καυλί με ξεσκίζει και στο τέλος γεμίζει σπέρμα την ορθάνοιχτη, γαμημένη τρύπα μου. Δεν έχω πάει ποτέ με άντρα στα 35 μου χρόνια, το μόνο άγγιγμα που έχω νιώσει από πίσω είναι από τα ντελικάτα δάχτυλα της Εύας (της γυναίκας μου), παρ' όλα αυτά η επιθυμία μου να γαμηθώ παραμένει η ίδια.

Επιτέλους όμως η ώρα ήρθε και μάλιστα χωρίς να το περιμένω. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έτυχε να πάμε Σαββατοκύριακο, για ελεύθερο κάμπινγκ στην Εύβοια. Φτάσαμε στην παραλία, στήσαμε τη σκηνή και εγώ αποφάσισα να πάω για μια βουτιά. Όσο ήμουν μέσα στη θάλασσα, βλέπω να πλησιάζει κάποιος τη γυναίκα μου, να κάθεται μαζί της και να μιλάνε. Χωρίς να δείξω ότι ζήλεψα βγαίνω έξω για να γνωρίσω κι εγώ τον επισκέπτη.

-    Αγάπη μου από εδώ ο Τάσος, συνάδελφος από τη δουλειά και φίλος…

μου λέει η γυναίκα μου. Δίνουμε τα χέρια και κάθομαι μαζί τους. Όση ώρα μιλάγαμε αντιλαμβανόμουν τη γυναίκα μου να κοιτάει τον τύπο σχεδόν ερωτικά! Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε και άδικο. Ψηλός, γυμνασμένος αλλά όχι υπερβολικά, άτριχος και μαυριδερός ήταν όντως ένα ωραίο παλικάρι. Και το φούσκωμα στο μαγιό του στο οποίο είχαν πέσει τα μάτια της Εύας μαρτυρούσε ότι είχε και άλλα προσόντα.

Η ώρα είχε περάσει αρκετά. Μετά από πολλή κουβέντα και άλλες τόσες μπύρες, η Εύα μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στη σκηνή να ξαπλώσει. Σηκώθηκε, έσκυψε τάχα για να με φιλήσει δίνοντας του το μουνί της στο πρόσωπο και πήγε για ύπνο. Εμείς μείναμε μόνοι μας να μιλάμε για διάφορα πράγματα. Κάποια στιγμή μου λέει έτσι στο άσχετο:

-    Νίκο με την Εύα δεν έχει γίνει τίποτα. Προσπάθησα, μέχρι και σε ξενοδοχείο πήγαμε αλλά τίποτα. Εμένα να ξέρεις μου αρέσουν οι άντρες.

Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα να σκοτώσω τον μαλάκα που έστω προσπάθησε να γαμήσει τη γυναίκα μου. Αντί για αυτό, μηχανικά άπλωσα το χέρι και του έπιασα τον πούτσο. Άρχισα να τον μαλάζω πάνω από το μαγιό και τον ένιωθα να σκληραίνει. Όταν πια είχε γίνει σαν ατσάλι του τον έβγαλα έξω. Ήταν ένα πραγματικά τεράστιο καυλί που του έφτανε ως τον αφαλό. Το πήρα στο στόμα μου, άρχισα μια βαθιά πίπα ενώ αυτός είχε γείρει πίσω το κεφάλι και το απολάμβανε.

Λίγο πριν χύσει με σταμάτησε. Σηκώθηκε με πήρε από το χέρι και πήγαμε πίσω από τα δέντρα. Με έβαλε στα τέσσερα, έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου και αμέσως τον ένιωσα να μπαίνει μέσα μου με δυσκολία. Με δυο σπρωξιές ακόμα ήταν πλέον όλος μέσα μου και με γαμούσε κανονικά λίγα μέτρα μακριά από τη γυναίκα μου. Ο πόνος έγινε γρήγορα καύλα, με το ζόρι κρατιόμασταν να μη βογκήξουμε. Σταδιακά τα καρφώματα του έγιναν όλο και πιο γρήγορα ώσπου τον ένιωσα να με γεμίζει σπέρμα κάνοντάς με να χύσω κι εγώ.

Εννοείται πως από εκείνη τη στιγμή και μετά έχουμε βγάλει τα μάτια μας άπειρες φορές σε διάφορα ξενοδοχεία της πόλης. Δεν ξέρω που θα πάει όλο αυτό, ως τώρα όμως είναι τέλειο.Copyright protected OW ref: 156174