Η συνέντευξη για δουλειά και οι τρεις συνεταίροι

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.90 (5 Votes)
Επέστρεψα από τις σπουδές μου Αμερική, στην Κύπρο έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο. Ψάχνοντας για δουλειά βρήκα μια αγγελία για κειμενογράφος σε ένα διαφημιστικό γραφείο. Δεν ήταν ακριβώς το αντικείμενο των σπουδών μου – σπούδασα σκηνοθεσία- αλλά είπα ότι δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω. Στο κάτω-κάτω, πάντα μου άρεσε να γράφω και είχα και καλές ιδέες. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού και την προκαθορισμένη ώρα, ήμουν εκεί. Η γραμματέας με οδήγησε σε ένα δωμάτιο συνεδριάσεων με ένα τεράστιο τραπέζι και κάμποσε επιβλητικές καρέκλες. Εκεί βρισκόταν και με υποδέχτηκε ένας όμορφος νεαρός μεταξύ 30 – 35 χρονών. Ο Βαγγέλης. Του συστήθηκα, μου είπε να καθίσω και μιλήσαμε για το βιογραφικό μου, για μένα, για την εταιρία. Η εταιρία ανήκε σε τρεις μετόχους. Ο ένας απ’ αυτούς ήταν ο Βαγγέλης. Μια μικρή εταιρία μα καμιά εικοσαριά υπαλλήλους που προσπαθούσα να κάνουν την διαφορά στην Κυπριακή αγορά. Μια μοντέρνα εταιρία με όραμα. Μου έδωσε κάποιες δουλειές για να τις δουλέψω και να δει το στυλ γραφής μου, αλλά και τις ιδέες μου, μου είπε να κλείσω ξανά ραντεβού με την γραμματέα του, δώσαμε τα χέρια και έφυγα με θετική άποψη από εκείνο το δωμάτιο συνεδριάσεων.

Τις επόμενες δύο βδομάδες δούλεψα στις εργασίες που μου έδωσε, συναντηθήκαμε ακόμα μια φορά για να του παραδώσω τη δουλειά μου και περίμενα πια τηλεφώνημά του. Μετά από μερικές μέρες μου τηλεφώνησε η γραμματέας του και κλείσαμε ραντεβού γιατί με ήθελε ο εργοδότης της. Συνεπής όπως πάντα στο ραντεβού μας, η γραμματέας με οδήγησε και πάλι στο ίδιο δωμάτιο συνεδριάσεων. Ο Βαγγέλης ήταν πολύ φιλικός, με έβαλε να καθίσω απέναντί του και με ρώτησε αν ήθελα τίποτα να πιω. Του απάντησα αρνητικά και τον ευχαρίστησα.

- Νίκο ας μιλήσουμε για αυτά που μας παράδωσες…

άρχισε να λέει και εγώ άκουγα με πολύ προσοχή.

- Μας άρεσε πολύ η δουλειά σου. Είναι δημιουργική, έχεις ωραίες ιδέες, η γραφή σου είναι πολύ καλή, έξυπνη, με χιούμορ, εφευρετική, σύγχρονη. Είμαστε σίγουροι ότι κάνεις για τον κόσμο της διαφήμισης. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να συζητήσουμε.

Τον άκουγα σίγουρος ότι έχω την δουλειά στο τσεπάκι κι όταν αναφέρθηκε σε πρόβλημα σοκαρίστηκα είναι η αλήθεια.

- Ποιο είναι το πρόβλημα;… ρώτησα.

- Θα είμαι ευθύς και ειλικρινής μαζί σου Νίκο. Είσαι γκέι δεν είναι;

- Πάγωσα. Ήταν κάτι που το έκρυβα και που νόμιζα ότι κανείς άλλος δεν το καταλάβαινε εκτός αν τον άφηνα εγώ να το καταλάβει. Μήπως άθελα μου τον άφησα να καταλάβει; Μήπως να πω ψέματα; Μήπως να του υπενθυμίσω ότι αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν θα έπρεπε να τον νοιάζουν οι σεξουαλικές μου επιλογές;

- Ναι είμαι. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την πρόσληψή μου;… απάντησα.

- Κοίτα… μη με παρεξηγήσεις. Δεν έχουμε κάτι εναντίον των γκέι. Απλά εδώ είναι μια μικρή επιχείρηση και εσύ θα βλέπεις πελάτες μας για να μιλάτε για το προϊόν. Δε μπορώ να ξέρω πως θα συμπεριφέρεσαι στους πελάτες. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω… δεν είναι;

- Για να είμαι ειλικρινής όχι. Υπονοείτε ότι μπορεί και να ριχτώ σε πελάτες; Αυτό εννοείτε;

- Ναι. Κι αυτό θα έφερνε σε δύσκολη θέση, τόσο την εταιρία αλλά και εμάς προσωπικά. Το καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι;

Όχι δεν το καταλάβαινα και του τα είπα ένα χεράκι. Το ότι είμαι γκέι δε σημαίνει ότι ρίχνομαι σε όποιον βρίσκω μπροστά μου ή ότι είμαι λιγότερο επαγγελματίας από οποιονδήποτε άλλο. Τα είχα πάρει και ίσως να ψήλωσα και λίγο τον τόνο της φωνής μου.

- Αν σου έλεγα να μου πάρεις τώρα μια πίπα δεν θα μου έπαιρνες δηλαδή;

- Τώρα; Αυτή τη στιγμή; Ναι. Γιατί μου το ζήτησες και έτσι κι αλλιώς αφού δε θα πάρω τη δουλειά ας το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον… είπα.

- Ωραία. Μπες κάτω από το τραπέζι.

Μπήκα κάτω από το τραπέζι όπως μου πρότεινε. Αυτός χωρίς να μιλήσει άλλο, ξεκούμπωσε τη ζώνη του άνοιξε το παντελόνι του και έβγαλε ένα πολύ μεγάλο πούτσο σκληρό και έτοιμο να μου γαμήσει το στόμα. Μπουσούλησα στα τέσσερα μέχρι εκεί που καθόταν και πήρα πρώτα στα χέρια μου τον χοντρό του πούτσο. Άρχισα πρώτα να του γλείφω τα μεγάλα κρεμαστά αρχίδια του ενώ του έπαιζα τον πούτσο. Τον παρακολουθούσα ανάμεσα από τα μπούτια του και το τραπέζι. Έκλεισε τα μάτια, έγειρε το κεφάλι πίσω και έβγαλε ένα μικρό συνεχόμενο ήχο, σαν γουργουρητό ευχαρίστησης.

- Ωχ γαμημένο μουνί. Είσαι πολύ καλός. Γλείψε τώρα και τον πούτσο μου. Θέλω να τον πάρεις όλο.

Έβγαλα τη γλώσσα μου και έγλειψα όλο τον πούτσο του κατά μήκος. Στάθηκα στο κεφαλάκι και άρχισα να παίζω με την γλώσσα μου. Το πιπιλούσα, το ρουφούσα, έβαζα τη γλώσσα μου στην ουρήθρα του. Παράλληλα του έριχνα ματιές για να βλέπω την ικανοποίηση στο πρόσωπό του. Βρισκόταν σε έκσταση. Τότε προσπάθησα να πάρω όλο τον πούτσο του βαθειά στο στόμα μου. Ήταν όμως τεράστιος. Τουλάχιστον 22 εκατοστά χοντρό με πολλές φλέβες κατά μήκος. Στο στόμα μου πήρα τον περισσότερο ενώ ο Βαγγέλης μου έσπρωχνε το κεφάλι αγκομαχώντας για να τον πάρω όλον. Τότε ήταν που άκουσα την πόρτα να ανοίγει και κάποιοι μιλώντας και γελώντας να μπαίνουν στο δωμάτιο. Ο Βαγγέλης δεν το περίμενε και ξαφνιάστηκε σπρώχνοντάς εμένα αλλά και την καρέκλα του που είχε ρόδες κάτω από το τραπέζι για να μην φαίνεται ότι ο καυλωμένος πούτσος του ήταν έξω από το παντελόνι. Εγώ λούφαξα εκεί με την ψυχή στο στόμα φοβούμενος ακόμα και να αναπνεύσω.

- Εσείς είστε ρε μαλάκες;… ρώτησε ο Βαγγέλης αλλά ακόμα η φωνή του έτρεμε.

- Γιατί; Περίμενες κάποιον άλλο;… απάντησε μια βαθειά φωνή.

- Όχι αλλά έχω εδώ εκείνο το παιδί που σας έλεγα.

- Ποιο παιδί;

- Εκείνο ρε που ήρθε για συνέντευξη για την δουλειά αλλά είχα καταλάβει ότι είναι πούστης. Του φώναξα και ήρθε εδώ για να δούμε πως θα το χειριστούμε.

- Και που είναι;

- Εδώ κάτω…

είπε και έσπρωξε την καρέκλα του προς τα πίσω για να φανεί ο μισοκαυλωμένος πούτσος του κι εγώ ανάμεσα στα μπούτια του μην ξέροντας τι να κάνω.

- Ρε συ βλέπω δεν έχασες χρόνο. Ομορφούλης είναι. Αν κάνει και καλές πίπες.

- Κάνει τέλειες πίπες. Δε νομίζω το φιλαράκι μας απ’ εδώ να έχει αντίρρηση να σας δείξει πόσο καλές πίπες κάνει. Να σας συστήσω κιόλας. Αυτός είναι ο Νίκος και από εδώ οι άλλοι δύο συνέταιροί μου. Ο Αλέξανδρος που είναι και ο μικρότερος αδελφός μου και αυτός είναι ο Κωνσταντίνος. Φίλος και συνέταιρος.

Χαμογέλασα αμήχανα, κούνησα το κεφάλι στυλ «χαίρω πολύ» και έμεινα εκεί στα σκέλια του Βαγγέλη με το καυλί του στο πρόσωπο χωρίς να ξέρω τι να κάνω.

- Συνέχισε αγορίνα μου αυτό που έκανες. Αλέξανδρε, κλείδωσε την πόρτα… είπε ο Βαγγέλης.

Ο Αλέξανδρος έκλεισε την πόρτα και εγώ ξανά έσκυψα πάνω στου πούτσο του Βαγγέλη και άρχισα και πάλι δουλειά από εκεί που έμεινα. Προσπαθώντας να τον πάρω όλο στο στόμα μου. Όπως και πριν μας διακόψουν πήρα το περισσότερο μήκος του πούτσου του στο στόμα μου ενώ αυτός με άρπαξε και με τα δύο του χέρια το κεφάλι μου και το πηγαινοέφερνε πάνω στο καυλί του ανασηκώνοντας ταυτόχρονα το κεφάλι του με γρήγορους ρυθμούς. Κάθε φορά που με πίεζε προς τα κάτω, όλο και πιο βαθιά έμπαινε μέσα μου νοιώθοντας το να φτάνει το λαρύγγι μου και κάποιες στιγμές δεν μπορούσα να ανασάνω. Όταν με άφησε με τα σάλια να τρέχουν παντού, άρχισα με λαιμαργία να του γλείφω τα αρχίδια και τον πούτσο κάνοντας ότι καλύτερο μπορούσα για να εντυπωσιάσω τόσο τον Βαγγέλη, όσο και τον Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο που παρακολουθούσαν. Στέκονταν εκεί φανερά καυλωμένοι παρακολουθώντας και ανταλλάσοντας σχόλια και γελάκια ο ένας με τον άλλο, τρίβοντας τους πούτσους τους και προφανώς ετοιμάζονταν όταν θα ερχόταν η σειρά τους.

Αφού τον έγλειφα για κάμποση ώρα, ο Βαγγέλης με πήρε από το μπράτσο και με ανάγκασε να σηκωθώ. Μου έδωσε ένα βαθύ γλωσσόφιλο και μια αγκαλιά που κράτησε για αρκετή ώρα. Ενώ με φιλούσε τα χέρια του γλίστρησαν προς τα κάτω χουφτώνοντας το κωλαράκι μου.

- Θα γλείψεις και λίγο το αδελφάκι μου; Και ύστερα και το φιλαράκι μου τον Κωνσταντίνο;…

με ρώτησε κοιτώντας με στα μάτια και δίδοντας μου μικρά φιλάκια στα χείλη. Του έγνεψα ναι και χώθηκα στην αγκαλιά του Αλέξανδρου. Με φίλησε και με έσφιξε πάνω του. Ένοιωσα το καυλί του σκληρό και μεγάλο όσο και του αδελφού του. Για να το επιβεβαιώσω, γονάτισα και έτριψα το πρόσωπό μου πάνω στο καυλί του. Άνοιξα σιγά-σιγά το φερμουάρ, και έχωσα το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό του βγάζοντας με δυσκολία το καυλωμένο καυλί του από μέσα. Όπως το φαντάστηκα. Ο μικρός αδελφός είναι το ίδιο προικισμένος όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του. Τον έγλειψα λαίμαργα. Ήθελα να χορτάσω από πούτσο και τα δύο αδέλφια είχαν τα προσόντα για να κάνουν την ευχή μου πραγματικότητα. Έγλειφα τον πούτσο του, έγλειφα τα υπέροχα βαριά αρχίδια του και τότε ήρθε κι ο Κωνσταντίνος και στάθηκε δίπλα του έχοντας βγάλει έξω το δικό του καυλί. Άφησα για λίγο τον Αλέξανδρο για να ασχοληθώ με τον Κωνσταντίνο. Ο δικός του πούτσος ήταν λίγο μικρότερος και λεπτότερος από τα αδέλφια αλλά το ίδιο αξιόλογος. Έγλειφα πότε τον ένα και πότε τον άλλο και φαίνονταν να το απολαμβάνουν.

- Αχ ρε πούστη μου τι ωραία που γλύφει… αγόρι μου είσαι πολύ καλός!

- Είναι αστέρι ο Νικόλας. Σας το έλεγα εγώ ότι είναι πολύ ταλαντούχος…

απάντησε ο Βασίλης ενώ γονάτισε πίσω μου και άρχισε να μου κατεβάζει το παντελόνι.

- Νικόλα έχεις πολύ ωραίο κωλαράκι. Παιδιά, η τρυπούλα του είναι άτριχη και ροζ. Είναι μικρή και φαίνεται στενή. Νικόλα έχεις γαμηθεί ξανά δεν είναι;

Έγνεψα με το κεφάλι μου πως ναι, με έχουν γαμήσει ξανά.

- Θα ήθελες να σε γαμήσουμε κι’ εμείς; Μη φοβάσαι. Θα είμαστε προσεκτικοί…

μου είπε και σάλιωσε το δάκτυλό του. Χτύπησε απαλά την τρυπούλα μου και αυτή άνοιξε πεινασμένα. Σιγά-σιγά άρχισε να βάζει το δάκτυλό του μέσα μου. Μπήκε εύκολα μέσα κι έτσι έβαλε σιγά-σιγά και δεύτερο. Μου έφυγε ένας αναστεναγμός ενώ συνέχισα να γλείφω τον αδελφό του. Ο Κωνσταντίνος κάθισε λίγο παραπέρα και απλά παρακολουθούσε καθώς έπαιζε τον σκληρό του πούτσο. Ο Βαγγέλης αφού έπαιξε αρκετά με την κωλοτρυπίδα μου, έβγαλε τα δάκτυλά του και άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα μου κρατώντας με σφικτά από τη μέση. Μπήκε μέσα μου όλος. Έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος για να συνηθίσω τον χοντρό πούτσο του μέσα μου και ακολούθως άρχισε να μπαινοβγαίνει με αργές κινήσεις. Τον έβγαζε όλο και τον ξαναέβαζε χωρίς καν να τον αγγίξει. Υπήρχαν στιγμές που έμπαινε μέσα μου, με αγκάλιαζε σφικτά από την μέση πέφτοντας στην πλάτη μου και φιλούσε τους ώμους μου και σβέρκο μου λέγοντάς μου πόσο καυλιάρης είμαι και πόσο ωραίο κώλο με σφικτή τρυπούλα έχω. Αυτό κράτησε αρκετά και μετά απλά βγήκε από μέσα μου και μου έστρεψε το λυγισμένο κορμί μου.

- Τώρα είναι η σειρά του Αλέξανδρου να σε γαμήσει. Δεν σε πειράζει δεν είναι έτσι;…

με ρώτησε αλλά τα αδέλφια δεν περίμεναν απάντηση γιατί ο Αλέξανδρος μπήκε με την πρώτη αμέσως μέσα μου κόβοντάς μου την αναπνοή ενώ ο Βαγγέλης άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Ο Κωνσταντίνος συνέχισε να απολαμβάνει το θέαμα και ο Αλέξανδρος να αγκομαχά χώνοντάς μου το κοντάρι του μέχρι τον πάτο και τα αρχίδια του να κτυπούν στον κώλο μου. Συχνά έσκυβε και μου φιλούσε την πλάτη και κάποιες άλλες στιγμές μου έδιδε μπατζάκια στο κωλαράκι.

- Ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο…

εισηγήθηκε ο Βαγγέλης ξαπλώνοντας στο μεγάλο τραπέζι ανάσκελα. Το μεγάλο καυλωμένο καυλί του κοίταζε περήφανα το ταβάνι ενώ τα πόδια του κρέμονταν στο πλευρό του τραπεζιού.

- Έλα, κάθισε πάνω στον πούτσο μου» μου είπε.

Ο Αλέξανδρος βγήκε από μέσα μου και με βοήθησε να πατήσω σε μια καρέκλα, να ανέβω στο τραπέζι και με ανοιχτά τα πόδια στάθηκα πάνω από τον Βαγγέλη. Σιγά-σιγά έκατσα πάνω στον καυλωμένο πούτσο του Βαγγέλη κοιτώντας τον συνεχώς στα μάτια μέχρι που ένοιωσα όλο του το μεγαλείο να έχει μπει μέσα μου. Χαλάρωσα για λίγο και άρχισα να ανασηκώνω τη λεκάνη μου και να ξανακάθομαι πάνω στο καυλί του. Ένοιωθα υπέροχα και ο Βαγγέλης φαινόταν να το απολαμβάνει κι αυτός. Είχε κλειστά τα μάτια και οι μορφασμοί του προσώπου του έδειχναν μόνο ικανοποίηση. Έσκυψα πέρασα τα χέρια μου πίσω από το λαιμό του και τον φίλησα αργά, βασανιστικά δαγκώνοντας απαλά το κάτω χείλος του. Και έτσι που ήμουν διπλωμένος πάνω στο Βαγγέλη με το καυλί του ακόμα μέσα μου, ένοιωσα τον Αλέξανδρο που στεκόταν πίσω μου να προσπαθεί κι αυτός να μου χώσει το καυλί του ταυτόχρονα στο κώλο.

- Χαλάρωσε και θα σ’ αρέσει… μου ψιθύρισε στ’ αυτί ο Βαγγέλης. Δύο αδέλφια θα σε γαμούν την ίδια ώρα. Σίγουρα αυτό δεν το έχεις ξανά ζήσει… μου είπε.

Είχε λάθος. Με είχαν γαμήσει ξανά με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα σας έχω πει για αυτό ο συνάδελφός μου ο Σάββας και ο αδελφός του ο Γιώργος. Αλλά σκέφτηκα ότι αυτό δε χρειαζόταν να του το πω. Έτσι χαλάρωσα και επέτρεψα στο καυλί του Αλέξανδρου να μπει μέσα μου ενώ ήδη μέσα μου ήταν ο αδελφός του ο Βαγγέλης. Ένοιωσα να με σκίζουν στα δύο, αλλά όταν μπήκε τελικά όλος μέσα μου, πήρα μια βαθειά ανάσα και το απόλαυσα. Πρώτα έχυσε ο Αλέξανδρος. Έχυσε με δύναμη χώνοντας μου όλο το πούτσο μέσα μου, το σώμα του να τρέμει και να μουγκρίζει σαν ζώο που το σφάζουν. Έμεινε μέσα μου μέχρι που έχυσε και την τελευταία σταγόνα και βγήκε για να συνεχίσει ο αδελφός του αφού με κρατούσε από τη μέση και με ανεβοκατέβαζε πάνω στο καυλί του. Όταν έχυνε, με κάρφωσε πάνω στον πούτσο του με το ένα χέρι ενώ με το άλλο με άρπαξε από το σβέρκο και με έφερε μπροστά στο πρόσωπό του ρουφώντας τα χείλη μου ενώ παράλληλα ξεφυσούσε και μούγκριζε όπως και ο αδελφός του λίγα λεπτά πριν.

Είχα εξουθενωθεί αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε. Ο Κωνσταντίνος ήρθε κοντά μου ενώ τα αδέλφια κάθισα να χαλαρώσου και να παρακολουθήσουν την «παράσταση». Ήμουν ακόμα ανεβασμένος στο τραπέζι, ξάπλωσα μπρούμυτα και ο Κωνσταντίνος ήρθε και μου έχωσε το καυλί του στο στόμα. Όπως έγλειφα τον πούτσο και τ’ αρχίδια του, έσκυψε και χούφτωσε το κωλαράκι μου. Άρχισε να παίζει μαζί του πότε χαϊδεύοντας το, πότε με μικρά χαστούκια και πότε βάζοντας τα δάκτυλά του στην ξεχειλωμένη πια τρυπούλα μου.

- Είσαι μεγάλη καύλα αγόρι μου και θέλω να σε γαμήσω τώρα. Θέλω να τον πάρεις όλο μέσα σου και να χύνω όλο το βράδυ…

μου είπε αγκομαχώντας. Με ξάπλωσε με την πλάτη στο τραπέζι, σήκωσε τα πόδια μου και τα ακούμπησε στους ώμους του και με μία σπρωξιά μπήκε όλος μέσα μου. Έμεινε ακίνητος για λίγο και μετά άρχισε τις παλινδρομικές κινήσεις απολαβαίνοντας το γαμήσι. Έχυσε γρήγορα και με θόρυβο καρφώνοντας το καυλί του μέχρι τέρμα. Πολύ γρήγορα αν ρωτάς εμένα. Άφησε το κορμί του να πέσει πάνω μου αναπνέοντας βαριά.

- Συγνώμη… μου ψιθύρισε. Δεν ήθελα να χύσω τόσο γρήγορα αλλά είσαι τόσο καύλα και τόση ώρα που σε έβλεπα με τους φίλους μου… καταλαβαίνεις. Θέλω να έρθεις απόψε μαζί μου στο σπίτι μου και θα σου αποδείξω ότι δεν είμαι πάντα έτσι…

μου είπε και εγώ συμφώνησα. Τι είχα άλλωστε να χάσω. Άσε που μου άρεσε ο Κωνσταντίνος.

Εκείνο το βράδυ δε βγήκε σχεδόν καθόλου από μέσα μου. Κι εγώ έμεινα στο σπίτι του για τρία χρόνια. Άλλα τόσα έμεινα και στη δουλειά γιατί μετά απ’ αυτό με προσλάβανε. Με προσλάβανε με την προϋπόθεση να δουλεύω στο διαφημιστικό γραφείο αλλά και κατ’ οίκον.Copyright protected OW ref: 153432