Ο προικισμένος ταξιτζής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιώργο και είμαι 20.

Είμαι λίγο παχουλός και μ αρέσει αυτό διότι μου φτιάχνει βυζάκια και μοιάζω πιο πολύ με κοριτσάκι όπως επίσης μου φτιάχνει ένα γαματο κωλαρακι που αρέσει πολύ στους γαμιάδες μου να μου το σφαλιαρωνουν.

Μ αρέσει πολύ να τρώω πούτσους και το ευχαριστιέμαι πολύ όταν βρίσκω κανένα καλό γαμιά να με πηδάει..

Ένα πρωινό λοιπόν, ξύπνησα, έκανα ένα μπάνιο, ξύρισα τον κωλαράκο και τ αρχίδια μου, αλείφτηκα με λαδάκι, έβαλα ένα θαλασσί στρινγκάκι, ένα τζινακι και από πάνω μια θαλασσί επίσης μπλούζα. Έβαλα την κολόνια μου και μύριζα τέλεια. Ήμουν άψογο πουτανακι και καύλωνα πολύ και μόνο που το σκεφτόμουν.

Βγήκα στον κεντρικό, περίμενα 2 λεπτακια μέχρι που σταμάτησε ένα ταξί που με πήρε. Μόλις μπήκα μέσα τρελάθηκα, είδα ένα μελαχρινό, ηλιοκαμένο άντρα, όχι πάνω από 30 με τέλειο σώμα. Αφού μου έδωσε το χέρι του και εγώ το δικό μου και συστηθήκαμε (Νίκο τον έλεγαν) συνειδητοποίησα ότι μύριζε γαματα. Αμέσως καύλωσα και αυτός μάλλον το κατάλαβε..

Μετά από κάποια διαδρομή, άρχισε να μου λέει ότι προχθές πήρε ένα πουστράκι με το ταξί του και του έλεγε να τον πιπωσει και τα λοιπά και ότι του αρέσει πολύ λέει να τον πιπωνουν αγοράκια. Εγώ βέβαια κατάλαβα ότι ήταν μπηχτή για να του κάτσω αλλά συνέχισα το παιχνίδι του λέγοντας του "κ εμένα μ αρέσει" "τι σ αρέσει? Να σε πιπωνουν αγοράκια? " μου λέει "όχι, να τα πιπώνω" του απαντώ κοιτάζοντας τον πολύ πουτανίστικα.

Σ ένα λεπτό, είχε μπει σ ένα στενό, είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του και είχε πιάσει το κεφαλάκι μου και μου το έσπρωχνε στην ψωλαρα του. Άρχισα να το γλύφω με τα χειλάκια μου πάνω από το σώβρακο του και να το πιάνω πολύ τρυφερά, μόλις κατάλαβα ότι έχει πάνω από 20 πόντους αντρικό κρέας πάνω του έτοιμο να μου το ταΐσει με καύλωσε τελείως.

Όπως του έτριβα το παπάρι του πάνω από το σώβρακο, μου φώναζε "αααχχ, τι καυλιάρικο πουτανακι εισ εσύ? Τι ψωλου που είσαι.." εγώ του κατέβασα το σώβρακο και η πούτσα του πετάχτηκε μπροστά στα μούτρα μου. Άρχισα και του έπαιζα μια πολύ αισθησιακή μαλακία φιλώντας που και που το κεφαλάκι της ψωλάρας του. Μάλλον τον είχα καβλωσει πάρα πολύ γιατί άρχισε να μου πιέζει το κεφαλάκι μου πάνω στο πέος του.

Εγώ άνοιξα το στοματάκι μου, έβγαλα την γλωσσίτσα μου έξω και άρχισα να του γλύφω σιγά-σιγά τον πούτσο του. Σε κάποια φάση δεν άντεξα και εγώ, είχα καβλωσει πάρα πολύ, και έβαλα όλη την ψωλαρα του (όση μπορούσα) στο στοματάκι μου και του έπαιρνα πίπα.

Αυτός όλη την ώρα μου μιλούσε πρόστυχα και μου έλεγε ότι είμαι μεγάλο πουστρακι και ότι μ αρέσει να τον τρώω και ότι είμαι μεγάλη ψωλου και αλλά πολλά.. Σε μια φάση, όπως τον πίπωνα μου είπε να πάμε στο πίσω κάθισμα. Σηκωθήκαμε λοιπόν και μεταφερθήκαμε στο πίσω κάθισμα. Έκατσε στο κάθισμα και εγώ έβγαλα την μπλούζα μου, έκατσα πάνω του, φορώντας το παντελόνι μου και έτριβα το κωλαρακι μου πάνω στην ψωλαρα του.

Αυτός μου έτριβε τα βυζάκια μου, τσιμπούσε τις ρωγίτσες μου και έγλυφε το λαιμουδακι μου. Μετά από λίγο με γύρισε ανάσκελα και καθώς έγλυφε τα βυζάκια μου μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, μου το κατέβασε μαζί με το στρινγκάκι και μου ακούμπησε με το ένα του χέρι το κεφαλάκι της ψωλαρας του στην κωλοτρυπίδα μου και μου το έτριβε συνέχεια και μου το πίεζε μέσα αλλά δεν έβαζε την ψωλαρα του στο κωλαρακι μου ενώ με το άλλο μου έτριβε τις ρωγιτσες μου και με είχε λιώσει στην καβλα οπότε και εγώ δεν άντεξα και άρχισα να του φωνάζω "έλα ψωλαρα μου, ξέσκισε την πουτάνα σου, ξέσκισε την γυναίκα σου την ψωλου, που μόνο πούτσες θέλει να τρώει, χώσε το κρέας σου στην αχόρταγη κωλαρα της.
Σε παρακαλώ, τον θέλω μέσα μου, θέλω να τον νιώσω" τότε αυτός, αφού μου έδωσε μερικά σκαμπίλια στην μούρη με την ψωλαρα του μου είπε
"ψωλή θέλεις μωρή χαβούζα? Ε? Κρέας θέλει να φάει η κωλαρα σου? "
"ναι άντρα μου, θέλω την ψωλαρα σου μέσα μου" του λέω τότε αυτός, αφού έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και έτριψε λίγο ακόμα την ψωλαρα του στην κωλοτρυπίδα μου μου τον κάρφωσε με την μια μέσα και άρχισε να με πηδάει πολύ άγρια και να μου ρίχνει χαστούκια στα κωλομέρια μου μ όλη του την δύναμη (δεν σας το είπα ότι τους αρέσει? ).

Με πηδούσε, με πηδούσε και σταματημο δεν είχε. Είχε λιώσει στο γαμήσι ο κωλαράκος μου αλλά και αυτός ήταν πολύ καλός γαμιάς και το ευχαριστιόμουν. Μετά από κανένα 10λεπτο έβγαλε έξω την ψωλαρα του, την έφερε κοντά στο στοματάκι μου και άρχισε να με λούζει με τα χυσια του.

Ο συγκεκριμένος αφού μ άφησε στον προορισμό μου και ανταλλάξαμε τηλέφωνα με γαμούσε κάθε μέρα δυο και τρεις φορές για πάνω από ένα 6μηνο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")