Ο καύλαρος κολλητός (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Tophorse
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.28 (9 Votes)
Διαβάζω καιρό τις ιστορίες και αποφάσισα να μοιραστώ τη καύλα μου μαζί σας. Γεμίστε χύσια τα αρχίδια σας και ακούστε. Η ιστορία μας αρχίζει από όταν ήμουν γυμνάσιο εκεί γνώρισα το κολλητό μου, τον αδερφό που ποτέ δεν είχα και τον άντρα κάθε φαντασίωσης μου. Εγώ πάντα το κανονικής εμφάνισης παιδί, το λίγο γυμνασμένο, αλλά όχι τρελά, το κέντρο της προσοχής λόγω πλάκας, το λίγο μαλάκας αλλά όχι και τόσο κτλ. Αυτός το μεγαλύτερο καυλάκι του σχολείου. Αξίζει να σημειώσω ότι είμαι bi και τώρα, 1.81 μελαχρινός, αρκετά γυμνασμένος πλέον… και 24 χρόνων.

Πάντα γούσταρα τρελά αυτόν τον άντρα που τον γνώρισα αγόρι. Έγινε κολλητός μου από την πρώτη στιγμή, ίδιο θρανίο 7 χρόνια, τα ήξερα όλα γι αυτόν και τα ήξερα όλα για μένα εκτός από το βασικό, ή έτσι νόμιζα. Έβγαινε και βγαίνει πάντα με μουνάρες, έβγαινα και βγαίνω επιλεκτικά με γκόμενες περιορισμένα, έδινα και καμιά πίπα σε άντρες ανώνυμα. Τον έχω παίξει άπειρες φορές για πάρτη του πλέον, 1.93 μελαχρινός, γυμνασμένος full και καύλας. Κοιμόμασταν αρκετές φορές μαζί και τύχενε να τον έβλεπα πολλές φορές γυμνό και να με έβλεπε. Μια ψωλή γεμάτη φλέβα, τεράστια πεσμένη.

Εγώ δεν είχα δείξει ποτέ την καύλα μου για εκείνον, κάναμε και κάνουμε μόνιμα αυτά τα σχόλια τα πρόστυχα ο ένας στον άλλον του τύπου σκίσε με, τον φωνάζω μωρό, με φωνάζει καύλα, που εμένα με άναβαν ακόμα πιο πολύ αλλά τα ρίχναμε στην πλάκα. Μέχρι που περάσαμε στο πανεπιστήμιο στην ίδια πόλη, Αθήνα, τα σπίτια μας σχετικά μακριά αυτό σήμαινε ότι αν βγαίναμε το βράδυ, θα μέναμε ο ένας στον άλλον, ανάλογα που βόλευε. Βγαίνουμε λοιπόν ένα βράδυ με άλλα δύο φιλαράκια, πάμε σε ένα κλαμπάκι, παίρνουμε ένα μπουκάλι και επειδή ήμασταν μόνιμοι θαμώνες, άρχισε να μας κερνάει το μαγαζί. Άρχισε ο φίλος μου να πειράζει τις γύρω παρέες και να την πέφτει στις γκόμενες. Αυτές ανοικτές από παντού δέχτηκαν πολύ γρήγορα να τους τον ακουμπάει. Αφού γίναμε σχεδόν ζάντα και χόρεψα εγώ με μια και ο φίλος μου με τρεις διαφορετικές, πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Στο δρόμο, στο ταξί και μέχρι μα φτάσουμε σπίτι, στο δικό μου αυτή τη φορά, κράζαμε τα πηδεύσιμα μουνιά και λέγαμε αυτές θέλουν δύο τρεις πούτσους για να ισιώσουν και τέτοια. Εγώ καύλωνα άγρια, κάτι το ποτό κάτι ή πουτάνα που με έφτυσε τελικά, κάτι ο κολλητός μου, φτάνουμε σπίτι.

Βγάζουμε τα ρούχα μένουμε με τα μποξεράκια και ένα μπλουζάκι και οι δύο, ως συνήθως και αράζουμε να κάνουμε ένα τσιγάρο να ηρεμήσουμε από το ποτό. Αρχίσαμε πάλι τη συζήτηση μέσα στη ψιλοζάλη.

- Ρε μαλακά τι μουνιά ήταν αυτά; Η μία μου τον έπιασε και ακόμα πονάνε τα αρχίδια μου, αλλά η πουτάνα δεν ήθελε να κάνουμε κάτι σήμερα. Μου έδωσε το τηλέφωνο, τι να το κάνω να γαμήσω το τηλέφωνο;…

μου λέει και πιάνει το φούσκωμα στο μποξεράκι του.

- Ναι ρε συ τι πράγμα ήταν αυτό σήμερα;… όλες βγήκαν για πούτσο, αλλά μείναμε με τις ψωλές στα χέρια. Εγώ νόμιζα ότι με την ξανθιά κάτι θα κάνεις… του λέω.

- Αυτό σου λέω ρε… μου έδωσε το τηλέφωνο να τη πάρω να γνωριστούμε. Πάλι με τον πούτσο στο χέρι να τον παίζω.

Γελάω, αλλά δεν το συνεχίζω, ανοίγω τηλεόραση να ξεχαστούμε.

- Ρε συ, βάζουμε καμία τσοντούλα να δούμε στην τηλεόραση έτσι στο χαλαρό;… μου λέει.

- Ε δεν ξέρω ρε συ, είναι και αργά νυστάζω. Ήπιαμε και τον άμπακο.

- Έλα ρε, μόλις βάλουμε θα σ’ αρέσει, άντε μπες στο ίντερνετ.

Άλλο που δεν ήθελα εγώ και βρίσκω μια. Δυο άντρες μια γυναίκα, με τους άντρες να παίζουν και μεταξύ τους που είχα ήδη δει για να δω πως θα αντιδράσει. Χωρίς να του πω ότι την ξέρω. Αρχίζει η τσόντα και κάπου εκεί που είναι αυτή με δύο πούτσους στο στόμα, βλέπω ότι ο κολλητός έχει γίνει τούρμπο. Το μποξεράκι έτοιμο να εκραγεί και το δικό μου κάγκελο. Αρχίζει να τον τρίβει έντονα πάνω από το βρακί και ανοίγω και εγώ τα πόδια μου δήθεν να χαϊδέψω τον δικό μου, κάνοντας τα γόνατα μας να ακουμπούν. Αξίζει να σημειώσω ότι παρόμοιες φάσεις είχαμε ξανακάνει, απλά τους χαϊδεύαμε και μετά πηγαίναμε εναλλάξ στο μπάνιο. Ποτέ δεν είχαμε μαλακιστεί ο ένας μπροστά στον άλλον. Τα παίζω όλα για όλα, τον πετάω έξω και τον παίζω.

- Τι έγινε ρε Κώστα;… είναι που δεν ήθελες να βάλουμε τσόντα, μου λέει/

- Τι να κάνω ρε Θάνο, έχω τέσσερις μέρες να χύσω είναι και αυτό το μουνί κόλαση.

- Δε σε πειράζει για τον καναπέ;…

και με μια κίνηση βγάζει εντελώς το μποξεράκι και μένω μαλάκας. Δεν τον είχα ξαναδεί καυλωμένο και η ψωλή του ήταν για τσόντα. 20 εκατοστά σίγουρα και θεοχοντρη, γεμάτη φλέβες.

- Ε ρε μαλακά, σιγά με το ρόπαλο, θα βγάλεις κανένα μάτι, του λέω.

- Κι εσύ ρε μεγάλη την έχεις, τη μιλάς;

- Εγώ την έχω 18αρα πάχος μέτριο.

Γελάω, δε μιλάμε και αρχίζουμε να τους παίζουμε. Εγώ να τον βλέπω να τον παίζει και να λιώνω από καύλα. Ήμουν δίπλα του και ήταν τόσο αφοσιωμένος στη τσόντα που δε με έβλεπε που μόνο αυτόν κοιτούσα και τον έπαιζα. Άρχισαν οι άντρες στην τσόντα να φιλιούνται κι εγώ κοιτούσα την οθόνη και έκανα πως γελάω όταν με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο καύλα, νομίζοντας και δεν τον είδα. Συνεχίζει η τσόντα και ο Θάνος έρχεται πιο κοντά σχεδόν δίπλα ώστε ο αγκώνας του καθώς τον έπαιζε να με ακουμπάει σχεδόν και κάποιες φορές καταλάθος. Κάποια στιγμή αρχίζει να τον παίζει με το αριστερό και μου χτυπάει το μπούτι φιλικά. Βλέπει δεν αντιδρώ. Ξαφνικά μου ακουμπάει το ένα αρχίδι μου και το μπούτι.

- Όπα ρε μαλακά, τι κάνεις;… πρόσεχε, του λέω.

- Έλα ρε συ… σιγά, ίσα-ίσα, δεν σε καυλώνει περισσότερο αν σε ακουμπάει και ένα άλλο χέρι;

- Αναλόγως το χέρι ρε Θάνο.

- Γιατί το δικό μου τι έχει, έλα ρε συ κάτσε να τους παίξουμε εναλλάξ θα κοιτάμε την τσόντα, δε θα το βλέπουμε.

Κάνω ότι διστάζω αλλά παράλληλα απλώνω το χέρι μου στο μπούτι του, αυτός το πιάνει το νόημα και αρχίζει να μου τον παίζει αργά. Πιάνω κι εγώ το δικό του και τον μαλακίζω αργά. Κάνω τη καλύτερη μαλάκια που μπορώ, αφήνω το καβλί του και παίζω με τα αρχίδια του και ξανά το καβλί. Λιώνει από καύλα και μου τον παίζει δυνατά. Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω έχω μείνει και κοιτάω πως παίζω το καβλί του. Με βλέπει, με πλησιάζει και μου φιλάει το λαιμό.

- Τι κάνεις;… του λέω.

- Έλα ρε Κώστα, τόσο χρόνια αδερφός, δεν ξέρω ότι με γουστάρεις; Μη σε νοιάζει για τίποτα, απόψε θα περάσουμε καλά.

Σταμάτησα να του την παίζω, με πιάνει και κολλάει το στόμα του στο δικό μου. Αυτό ήταν! Άρχισαν να βγαίνουν προσπερματικά υγρά από τη ψωλή μου. Ο καύλαρος, που πάντα ήθελα, χώνει τη γλώσσα τού στο στόμα μου. Πιάνει τη μπλούζα μου, τη βγάζει και μου γλείφει το λαιμό και τις ρώγες. Εγώ έχω αφήσει το καβλί του και απολαμβάνω τη γλώσσα, και τη χερούκλα του.

- Πόσο με γουστάρεις;… με ρωτάει.

Δε λέω τίποτα. Σηκώνομαι, πηγαίνω μπροστά του και του σκίζω τη μπλούζα. Αρχίζω από το στόμα, λαιμό, γλείφω τις περιποιημένες τρίχες στο στέρνο του, του δαγκώνω τις ρώγες, βάζω τη γλώσσα μου στον απαλό του και ακολουθώ τη γραμμή προς το παλούκι του. Δεν είχα ξαναπάρει πουτσα στο στόμα μου. Η μυρωδιά της με έκανε να τρέμω. Πάω κατευθείαν στα αρχίδια του, παίζω με τη γλώσσα μου και τα ρουφώ δυνατά. Ανεβαίνω προς τα πάνω και παίρνω το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Αρχίζω να τον ρουφώ δε μπαίνει ούτε ο μισός στο στόμα μου. Αυτός να βογκάει δυνατά, τόσο που να λέω θα μας ακούσουν όλοι στην πολυκατοικία. Όσο βόγκαγε τόσο πιο πολύ πίεζα τα χείλη μου πάνω του.

Τον νοιώθω ότι είναι έτοιμος να εκραγεί. Με τραβάει από τα μαλλιά και μου ρίχνει ένα δυνατό γλωσσόφιλο.

- Μαζί θα χύσουμε…

μου λέει και με ξαπλώνει. Τότε ο άντρακλας που πάντα φαντασιωνόμουν ότι θα με γαμήσει, γονατίζει μπροστά μου και παίρνει την πουτσα μου στο στόμα του. Ένα αχ βγαίνει από το στόμα μου που θα το άκουσε μέχρι και το κλαμπ που ήμασταν πριν. Παραδόθηκα στη καύλα. Έβαζε κατά λάθος δόντια και πέθαινα από καύλα. Τον σηκώνω και πέφτουμε στο κρεβάτι.

- Θέλω να με ταΐσεις τα χύσια σου, του λέω.

Ξαπλώνει, πάω από πάνω του και αρχίζουμε 69. Αρχικά αργά και οι δύο με τις ψωλές μας ο ένας στο στόμα του άλλου. Αρχίζει να επιταχύνει αυτός, επιταχύνω κι εγώ, έχω τουρλωθεί και τρέμουν τα γόνατα μου από το τσιμπούκι του.

- Χύνω σε λίγο…

μου λέει και αρχίζω να τον τσιμπουκώνω σαν τρελός. Παραδίνεται στην καύλα και μου φωνάζει:

- Χύσε με στο στόμα…

ενώ με το ένα του δάχτυλο ακουμπάει την κωλοτρυπίδα μου. Με το που μου την ακουμπάει αρχίζω να χύνω ποτάμια στο στόμα του. Τον κρατάει μέσα και συνεχίζει να μου τον γλείφει. Όσα δεν καταπίνει, φεύγουν πάνω στο μούσι του. Τον βγάζει από το στόμα του και βογκάει φωνάζοντας…

- Χύνω, χύνω…

και ριπές έρχονται στο στόμα μου από τα χύσια του μάναρου. Τρέχουν απ’ έξω από το στόμα μου. Έχυσε και 8 ρουκέτες. Τον κράτησα στο στόμα μου μέχρι που χαλάρωσε, σηκώθηκα, του έριξα ένα γερό γλωσσόφιλο, σκουπιστήκαμε και χωρίς να πούμε τίποτα πέσαμε για ύπνο.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 150940