Μια καλοκαιριάτικη βραδυά

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.36 (7 Votes)
Το σούρουπο είχε πέσει πια και εγώ περπατώντας στην άκρη του δρόμου τέντωνα το δάχτυλό μου κάνοντας ωτοστόπ στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Είχα απογοητευτεί όταν τελικά σταμάτησα δίπλα μου ένα. Μέσα δύο ώριμοι άνδρες γύρω στα 60.

- Που πας φίλε;…

με ρώτησε ο οδηγός μετρώντας με από πάνω ως κάτω.

- Στην κοντινότερη πόλη για να περάσω τη νύχτα αποκρίθηκα.

- Έμπα μέσα είσαι τυχερός.

Πάντα μου άρεσε τα καλοκαίρια να φορτώνομαι ένα σακίδιο και να πηγαίνω διακοπές στο άγνωστο. Γνωρίζεις ανθρώπους, ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, απολαμβάνεις τη φύση. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι. Έβαλα το σακίδιο μου στο πορτμπαγκάζ και κάθισα στα πίσω καθίσματα.

- Είμαστε μακριά;

Ρώτησα ύστερα από κανένα δεκάλεπτο ησυχίας θέλοντας να σπάσω τον πάγο.

- Όχι φίλε, περίπου μιάμιση ώρα.

Έτσι σιγά-σιγά πιάσαμε τη συζήτηση. Όταν έμαθαν μάλιστα ότι χρειαζόμουν μέρος για να περάσω την νύχτα μου πρότειναν να μείνω σπίτι τους, κάτι το οποίο δέχτηκα με χαρά. Να πω την αλήθεια στο βάθος του κεφαλιού μου είχα και το σεξ. Με γοήτευαν πάτα οι ώριμοι άνδρες.

Φτάσαμε στο σπίτι τους, είχε ένα αρκετά μεγάλο κήπο με παρτέρια και οπωροφόρα δέντρα. Ένα δρομάκι οδηγούσε σε μια βεράντα, εκεί που βρισκόταν και η πόρτα του σπιτιού. Αφού τακτοποίησα το σακίδιο μου μέσα και έβαλα ένα σορτσάκι και ένα t-shirt για να είμαι πιο άνετα αράξαμε στη βεράντα πίνοντας παγωμένο κρασάκι. Τότε τους παρατήρησα καλύτερα. Ο Τάκης ήταν γύρω στα 65 ψηλός με κοιλιά, ενώ ο Κώστας γύρω στα 70 περίπου στο ύψος μου, ενώ κρατιόταν καλά για την ηλικία του. Λίγο το κρασί λίγο η καλοκαιρινή ζέστη είχα καυλώσει και έκανα σενάρια με το μυαλό μου.

- Πολύ ζέστη τους είπα.

- Ναι έχει αρκετή κι εγώ έχω ιδρώσει, θα βγάλω το φανελάκι μου ελπίζω να μη σε πειράζει είπε ο Τάκης.

Θαυμάσια ιδέα την οποία ακολουθήσαμε και οι άλλο δύο. Η συζήτηση συνεχίστηκε αλλά τους έβλεπα να με κοιτάνε με λαγνεία, Δεν ήμουν σίγουρος όμως καθώς μπορεί να ήταν και της ιδέας μου τόσο καυλωμένος που ήμουν.
Σηκώθηκα και ακούμπησα στο σίδερο της βεράντας κοιτάζοντας τα δέντρα, με τον κώλο μου προς αυτούς. Κατά βάθος ήθελα να τους προκαλέσω. Ήμουν λίγο ζαλισμένος από το κρασί. Ξαφνικά ένιωσα το χέρι του Τάκη να με χτυπάει φιλικά στον ώμο.

- Ωραία είναι έτσι; Τον κήπο μου τον αγαπάω πολύ, τον φροντίζω σαν παιδί μου.

Το χέρι του σιγά-σιγά άρχισε να μου χαϊδεύει την πλάτη. Δεν αντέδρασα αλλά ούτε και αποτραβήχτηκα. Κατέβαινε όλο και πιο πολύ, ενώ τα μάτια του με κοίταζαν διερευνητικά. Συνέχιζα να κοιτάζω το άπειρο, η ανάσα μου είχε γίνει όμως πιο γρήγορη. Καταλάβαινε πώς με καύλωνε. Μου χούφτωνε πλέον τον κώλο μέσα από το σορτσάκι. Μου το κατέβασε τελείως, γονάτισε και μου άνοιξε τα κωλομάγουλα με τα δύο του χέρια. Η γλώσσα του άρχισε να περιποιείται την κωλοτρυπίδα μου. Ρίγη ηδονής με κατέκλυσε. Το μάτι μου έπεσε στον Κώστα ο οποίος είχε γδυθεί τελείως και την έπαιζε καθισμένος στην πλαστική καρέκλα. Το δάχτυλο του Τάκη μπήκε μέσα στο κωλαράκι μου.

- Αγοράκι μου θα στην ανοίξω καλά σήμερα…

μου ψιθύρισε δαγκώνοντας μου το αυτί. Το δεύτερο δάχτυλο ακολούθησε και μετά το τρίτο. Δε χωρούσε άλλο, ένιωθα γεμάτος. Τα δούλευε με μαεστρία χαλαρώνοντας μου την κωλοτρυπίδα γι αυτό που φανταζόμουν ότι θα επακολουθούσε. Έχυσα έτσι όρθιος καθώς προσπαθούσε να χώσει και τέταρτο μέσα.

Με ξάπλωσε έτσι γυμνό στα τέσσερα στο ξύλινο πάτωμα της βεράντας. Ο Κώστας με πλησίασε και μου έχωσε με τη μία την πούτσα του στο διψασμένο μου στόμα. Η γέρικη ψωλή του δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από ενός μικρότερου. Αρκετά μεγάλη, ντούρα σα σίδερο μου γέμιζε το στόμα ως το λαρύγγι, κάνοντας με να φτύνω σάλια παντού. Ξαφνικά ένιωσα ένα θηρίο να προσπαθεί να μπει στον κώλο μου. Γύρισα μπουκωμένος και είδα τον Τάκη όρθιο από πίσω μου με μια ψωλή γύρω στους 22 πόντους χοντρή να κρατάει τα κωλομάγουλα μου ανοικτά και να προσπαθεί να εισχωρήσει. Τρόμαξα είναι η αλήθεια αλλά στη θέα της καύλωσα ακόμα περισσότερο. Ήθελα να γαμηθώ σήμερα δυνατά. ίσιωσα το κορμί μου και στήθηκα με το κωλαράκι μου τουρλωμένο για να τον διευκολύνω. Είχε κάνει καλή δουλειά με τα δάχτυλα του. Αργά-αργά τον έβαλε μέσα και άρχισε να με γαμάει. Παρόλο μου ζορίστηκα δεν ένιωσα ίχνος πόνου. Με γαμούσαν ταυτόχρονα τώρα από το στόμα και από τον κώλο.

- Αγοράκι μου θα σε χύσω στο στοματάκι και θέλω να τα καταπιείς σαν καλή πουτανίτσα. Έτσι;…

είπε ο Κώστα πιάνοντας μου το κεφάλι και χώνοντας την πούτσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε στο λαρύγγι μου. Το σπέρμα του με έπνιξε σχεδόν. Το κατάπια όλο και έγλειψα το καυλί του μέχρι να καθαρίσει τελείως.

- Θα σε γκαστρώσω αγοράκι μου…

άκουσα τον Τάκη, που χώνοντας την ψωλή του μέχρι τα αρχίδια, με έχυσε στον κώλο μέσα βαθιά. Καθίσαμε λίγο για να ξαποστάσουμε. Περιττό να σας πω ότι με γαμούσαν εναλλάξ ως το πρωί. Απορούσα που έβρισκαν το κουράγιο. Την άλλη μέρα χορτασμένος πούτσα τους αποχαιρετούσα με μια πίπα στον καθένα, έτοιμος για άλλες περιπέτειες.Copyright protected OW ref: 150737