Με τον πατέρα του κολλητού μου μετα το πάρτι

Δημοσιεύθηκε από Agoraki1997
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.90 (10 Votes)
Οι γονείς του Μάριου και οι γονείς μου ήταν φίλοι ακόμη και πριν από την γέννηση μας. Ο μπαμπάς μου δουλεύει στο ίδιο χαλυβουργείο με το μπαμπά του Μάριου. Ο Μάριος κι εγώ ήμασταν καλύτεροι φίλοι από τότε που μπορούσαμε να θυμηθούμε. Έχουμε τόσα πολλά κοινά, όπως η αγάπη για το ψάρεμα, ήμασταν συμπαίκτες στην ομάδα του στο γυμνάσιο, ήμασταν στην ίδια τάξη από το δημοτικό. Είμαστε σαν δίδυμα και ποτέ δεν έχουμε βρεθεί με γυναίκα.

Ο Μάριος κι εγώ είμαστε 1.80 μέτρα ύψος, ζυγίζουμε 75 κιλά και έχουμε πούτσες περίπου τον 18 εκατοστών, όταν είναι εντελώς σκληρές. Εγώ έχω πολύ ανοιχτά καστανά μαλλιά και μελί μάτια. Ο Μάριος από την άλλη πλευρά, έχει μαύρα μαλλιά, σκούρα καστανά μάτια και σκοτεινό δέρμα. Και οι δύο ήμαστε ως επί το πλείστον άτριχοι στο στήθος και στο υπόλοιπο σώμα.

Τώρα επιτρέψτε μου να μοιραστώ αυτό που συνέβη τη νύχτα του κοινού μας πάρτι γενεθλίων. Οι γονείς μας είχαν προσκαλέσει 25 φίλους μας στο σπίτι του Μάριου για το κοινό πάρτι γενεθλίων όταν κλείναμε τα 18.

Για αρκετά χρόνια είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν ομοφυλόφιλος και καύλωνα πολύ όταν έβλεπα τους συμπαίκτες μας γυμνούς στο ντους. Ωστόσο, είχα αυτή την ιδιαίτερη λαγνεία για τους ηλικιωμένους άντρες και ιδιαίτερα για το μπαμπά του Μάριου. Όταν δε φορούσε ένα πουκάμισο, το σκληρό μυώδες στήθος και το στομάχι του ήταν μια απίστευτη ηδονή για μένα. Είχε επίσης πάντα ένα τεράστιο εξόγκωμα στα παντελόνια του αποκαλύπτοντας αυτό που φανταζόμουν ότι είναι ένας τεράστιος πούτσος και δύο μεγάλες μπάλες. Το όνομά του είναι Αντώνης, είναι 1.95 και ζυγίζει 90 κιλά.

Κάθε φορά που πήγαινα για να δω τον Μάριο και ο πατέρας του ήταν σπίτι, καύλωνα αφάνταστα. Γύρναγα στο σπίτι με τη φαντασίωση να πίνω αυτόν τον τεράστιο πούτσο και μετά να με καβαλάει μέχρι που να μη μπορώ να περπατήσω. Πάντα προσπαθούσα να καταπνίξω τα αισθήματα μου για τον πατέρα του κολλητού μου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Κοντά στο τέλος του πάρτι όταν όλοι είχαν φύγει εκτός από τους γονείς μου κι εμένα. Ο Μάριος μου ζήτησε να περάσω τη νύχτα μαζί του. Καθώς οι γονείς μου έφυγαν, πήγα στο δωμάτιό των επισκεπτών για τη νύχτα. Το μυαλό μου αγωνιζόταν με τη λαχτάρα, αφού η σκέψη του Αντώνη με εμποδίζει να κοιμηθώ. Μετά από περίπου μια ώρα σηκώθηκα για να τσιμπήσω κάτι και βρήκα τον Αντώνη καθισμένο στο σαλόνι. Τον πλησίασα και είπα:

- Κύριε, θα θέλατε παρέα; Έχω προβλήματα με τον ύπνο μετά από αυτό το συναρπαστικό πάρτι.

- Σίγουρα Γιάννη, έλα και κάθισε δίπλα μου να παρακολουθήσουμε την ταινία. Σου άρεσε το πάρτι;

- Ναι ήταν πολύ ωραίο. Θα μπορούσα να σας μιλήσω για ένα βαθύ μυστικό που με ενοχλεί εδώ και πολύ καιρό;

- Σίγουρα ο Γιάννη, ως ο καλύτερος φίλος του γιου μου, θα μου ήταν τιμή μου να μοιραστείς το μυστικό σου μαζί μου. Η γυναίκα μου και εγώ σε θεωρούμε σα δεύτερο γιο μας.

Πήρα μια μεγάλη αναπνοή και άρχισα να σκέφτομαι. Πώς θα αντιδρούσε ο Αντώνης; Είπα:

- Είμαι γκέι. Είστε ο πρώτος άνθρωπος που μαθαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Πρέπει να το πω σε κάποιον και ρωτώ αν είναι εντάξει και αν με αγαπάς ακόμα.

Εκείνη τη στιγμή βγήκαν μερικά δάκρυα και βρέθηκα πιο κοντά στον Αντώνη. Με πήρε στα δυνατά χέρια του και με τράβηξε κοντά. Έβαλε το κεφάλι μου στο μεγάλο σκληρό τριχωτό στήθος του και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Ο πούτσος μου άρχισε να μεγαλώνει καθώς με κρατούσε κοντά και μου χάιδευε το κεφάλι και το πρόσωπό μου. Ήμουν στα σύννεφα!

Μετά από περίπου πέντε λεπτά, έκανα την επόμενη κίνηση μου.

- Δεν έχω ιδέα πώς να αγαπώ κάποιον άλλο. Πώς οι ετερόφυλοι και ομοφυλόφιλοι άντρες αγαπούν τους εραστές τους;

Παρατήρησα ότι τα πατρικά ένστικτα του ενεργοποιήθηκαν και είδα επίσης μια αυξανόμενη κίνηση στο παντελόνι του.

- Καλά, θες να σου δώσω ένα μάθημα για το σεξ;

- Ναι κύριε… σε παρακαλώ.

- Γιάννη, ακολούθα στην κρεβατοκάμαρά μου και θα σου δείξω κάποια παιχνίδια σεξουαλικής εκπαίδευσης για να σε βοηθήσω.

Δεν ήμουν ποτέ πιο καυλωμένος. Ο Αντώνης μου έδειξε πολλά σεξουαλικά παιχνίδια από ετερόφυλους που τους έπαιρναν πίπα γυναίκες. Στη συνέχεια, έβγαλε ένα τεράστιο μαύρο δονητή για να δείξει πώς γίνονται τα πάντα.

- Κύριε… πονάει όταν ένα μεγάλο πουλί μπαίνει στο μουνί;

- Όχι, μετά από μερικές φορές, το μουνάκι έχει ανοίξει.

- Κύριε, θα μπορούσα να μείνω γυμνός και ίσως τότε θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον δονητή στον τον σφιχτό παρθένο κώλο μου για να δω πως είναι. Έτσι θα ξέρω τι να κάνω.

- Καλά Γιάννη, δεν βλέπω γιατί όχι, αφού με τίμησες με το μυστικό σου και θέλω να σε βοηθήσω, να σε εκπαιδεύσω έτσι ώστε να μπορείς να βρεις έναν ωραίο νεαρό που να αγαπάς.

Σε εκείνο το σημείο ήμουν ζαλισμένος από τον ενθουσιασμό καθώς ο Αντώνης θα με γαμούσε με αυτόν τον μεγάλο δονητή. Ήλπιζα ότι θα ήταν ο πραγματικός του πούτσος. Ξεντύθηκα, αποκαλύπτοντας το σκληρό καβλί μου, στήθηκα στο μεγάλο κρεβάτι, ανοίγοντας τα μικρά πόδια μου και εκθέτοντας τον τουρλωτό κώλο μου είπα:

- Κύριε, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μεγάλο δονητή στον παρθένο κώλο μου.

Ήμουν σοκαρισμένος, αλλά τόσο χαρούμενος, όταν ο πούτσος του Αντώνη άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο παντελόνι του όταν λάδωνε εκείνον τον τεράστιο δονητή και άρχισε να τον σπρώχνει στον κώλο μου. Ήταν τόσο ευγενής όσο έσπρωχνε το παιχνίδι βαθύτερα και βαθύτερα μέσα στους τοίχους μου. Καθώς ο Αντώνης επιτάχυνε με το δονητή, άρχισα να κλαψουρίζω και να παρακαλώ:

- Κύριε, αυτό είναι τόσο φοβερό… παρακαλώ γαμήστε μου τον κώλο.

Παρατήρησα ότι ο πούτσος του μεγάλωνε κι άλλο. Σύντομα κόλλησε τα μάτια του στον υγρό κώλο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η λαγνεία κέρδισε όταν άρπαξε τον πούτσο μου και άρχισε να τον παίζει, ενώ συνέχισε να βάζει με εκείνο το μεγάλο δονητή βαθιά στο νεαρό μουνί μου. Η αναπνοή του έγινε γρήγορη και ιδρώτας σχηματίστηκε στο πρόσωπό του. Σύντομα χαμήλωσε το στόμα και τη γλώσσα του στο πούτσο μου και άρχισε να γλείφει το πέτρινο σκληρό καβλί μου. Σταμάτησε για να πει:

- Γιάννη σου παρουσιάζω πώς ένας άντρας γλείφει τον πούτσο και πώς θα μπορούσες να πάρεις τον πούτσο ενός ομοφυλόφιλου.

Μου έδωσε ένα φοβερό τσιμπούκι. Άρχισα να φωνάζω και να βιώνω τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση της νεανικής μου ζωής. Η καύλα ξεπέρασε και τους δυο μας. Άρχισα να ικετεύω:

- Γλείψε μου το καυλί και γάμα τον κώλο μου, σε παρακαλώ, μη σταματάς Αντώνη.

Μετά από ένα απίστευτο τσιμπούκι και αφού άνοιξε τον κώλο μου με το δονητή, ο Αντώνη με λαγνεία στα μάτια του έβγαλε το δονητή, σηκώθηκε και έβγαλε τα ρούχα του. Δεν είχα δει ποτέ πούτσο σαν αυτόν. Αποδείχθηκε ότι είναι 25 εκατοστά με τεράστιες σκούρες μπάλες. Ήταν ένα τερατώδες όπλο, αλλά εγώ ήθελα να το χώσω στον κώλο μου τη στιγμή εκείνη. Με το βλέμμα άγριου θηρίου στα μάτια, ο Αντώνης είπε:

- Γιάννη, με έχεις καυλώσει με το φοβερό ροζ μουνί σου. Ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα ήθελα το μουνί ενός άνδρα, αλλά θέλω αυτό το νεαρό κώλο τώρα.

- Αντώνη θέλω να με γαμήσεις αυτή τη στιγμή με το τεράστιο καβλί σου.

Πήρε ένα μπουκάλι λιπαντικό, έβαλε στον πούτσο του, έβαλε στο κώλο μου, μου άπλωσε τα πόδια και με έχωσε το τεράστιο καβλί του στην είσοδο του κώλου μου. Καθώς άρχισε να ισοπεδώνει τον κώλο μου με αυτό το τεράστιο καβλί, πήρα μια βαθιά αναπνοή και τον ικέτευσα:

- Αντώνη… γάμησε με σκληρά! Δώσε μου αυτό το τεράστιο εργαλείο!

Ο Αντώνης άρχισε να με γαμάει άγρια. Φώναζα από τον πόνο και την ευχαρίστηση. Χρησιμοποίησε το μεγάλο σώμα του για να χώσει τον πούτσο του πιο βαθιά μέσα μου. Το πρώτο γαμήσι μου με τον Αντώνη ήταν και είναι η ποίο δυνατή εμπειρία που είχα ποτέ. Το σεξ διήρκεσε περίπου δέκα λεπτά, καθώς αλλάζαμε θέσεις για περισσότερη καύλα.

- Χύνω μωρό μου, παρ’ τα όλα…

Γέμισε όλο το σώμα μου με τα καυτά του χύσια. Μετά με πήγε στο μπάνιο του όπου με καθάρισε καθώς μου φιλούσε τον λαιμό.

Αν θέλετε να μάθετε την συνέχεια αφήστε μήνυμα.Copyright protected OW ref: 149860