Σκλάβος ενός οικοδόμου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το άλλο πρωί με μετέφερε δεμένο στην καρότσα . Το φορτηγάκι έτρεχε σε κάτι έρημους δρόμους ώσπου έφτασε σε κάποια οικοδομή. Εκεί είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν δύο εργάτες που φαίνονταν Αλβανοί στην όψη. Ο ένας ήταν γύρω στα πενήντα με λίγα ψαρά μαλλιά , κι ο άλλος γύρω στα είκοσι σωματώδης με πράσινα μάτια. Ήταν γυμνοί από την μέση και πάνω και ο ιδρώτας τους έτρεχε ποτάμι καθώς μετέφεραν στους ώμους τους κάτι πυρωμένα σίδερα. Ο κυρ Θανάσης με έλυσε και με οδήγησε εμπρός από το σωρό από τα μακριά σίδερα.
-Μέχρι το μεσημέρι θέλω τα σίδερα να βρίσκονταν στρωμένα στον πρώτο όροφο. Με καταλάβατε γομάρια; Εμπρός δουλειά.
Τα σίδερα μου έκαιγαν τους ώμους. Και άρχισαν σημάδια να χαράσσονται . Οι αλβανοί γελούσαν με την αδεξιότητά μου. Ο αφέντης μας κοίταζε καθισμένος στο φορτηγάκι του. Ο Γιάννης είχε ανοίξει το λάστιχο και μας έβρεχε για να αντέξουμε την αφόρητη ζέστη.
Πέντε ώρες δουλεύαμε ασταμάτητα. Όταν τελειώσαμε μας είπε να κατεβούμε στο υπόγειο.
- Γιάννη φέρε μου τον βούρδουλα!
Ήμαστε λουσμένοι στον ιδρώτα. Τα σίδερα και ο ήλιος είχε λιώσει κατά τόπους τις σάρκες μας. Οι Αλβανοί βγάλανε τα παπούτσια τους. Δεν φορούσαν κάλτσες και τα πόδια τους μύριζαν απαίσια. Εγώ ήμουν από την αρχή ξυπόλυτος και το πόδια μου σκονισμένα και μαύρα.
- Λοιπόν Αλβανοί ακούστε. Το βράδυ θέλω να γαμήσω αυτόν τον μαλάκα και θέλω να του φαρδύνετε λίγο την κωλοτρυπίδα. Φαίνεστε δυνατοί και θέλω να τον γαμήσετε σκληρά. Πρώτα όμως θα δείτε κάτι για να καυλώσετε. Έλα Γιάννη!
Ο Γιάννης μου είπε να γδυθώ. Οι ρώγες μου είχαν σκληρύνει κι εκείνος τις τράβηξε. Έβαλε τα χέρια του στους ώμους μου και με έσπρωξε να γονατίσω. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του βλέποντας την έκφραση της επιθυμίας μου καθώς ανυπομονούσα τι θα μου έκανε.
- Και τώρα , είπε , θέλω να μου πάρεις τσιμπούκι . Και όχι δόντια
Υπάκουα χάιδεψα το καυλί του με τα χείλη μου . Έπειτα άνοιξα το στόμα μου και του ρούφηξα τον ψωλοκέφαλο.
- Σου αρέσει να παίρνεις πίπα, ε; Γουστάρεις να χώνεις στο στόμα σου ψωλές, ε βρομόπουστα , έλεγε ο αφέντης που είχε πλησιάσει . Γλείφε πιο γρήγορα. Στριφογύρισε τη γαμημένη γλωσσίτσα σου γύρω από την ψωλή, έτσι!. Πολύ αχόρταγο στόμα έχεις, ψωλογλείφτη. Ελπίζω να έχεις κι αχόρταγη κωλοτρυπίδα.
- Φτάνει αρκετά. Στήσου τώρα στον τοίχο. Ήρθε η ώρα να σε πάρουν δύο στα όρθια.
Υπάκουσα και στηρίχτηκα με τις παλάμες στον τοίχο, τουρλώνοντας τον κώλο μπρος το μέρος των Αλβανών. Ο γέρος ήταν ο πρώτος που σηκώθηκε. Έβγαλε το παντελόνι του και το βρακί του. Με την πατούσα του άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια γελώντας. Μου έδωσε ένα δυνατό κτύπημα στον κώλο κι ύστερα έχωσε ένα του δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Ο τύπος δεν ήταν πρωτάρης. Είχε ξαναγαμήσει ανδρικούς κώλους. Στριφογύρισε το δάκτυλο μέσα μου και ύστερα έχωσε και δεύτερο δάκτυλο
- Δεν κρατιέσαι να νιώσεις την ψωλή μου να σε σχίζει, ε; Πάρτη λοιπόν. Και τραβώντας τα δάκτυλά του ακούμπησε τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα μου και παίρνοντας βαθιά ανάσα έσπρωξε εμπρός. Το καυλί του χώθηκε στον κώλο μου ως τη ρίζα. Δεν μου έδωσε καιρό να το συνηθίσω. Και τραβώντας το έξω το έχωσε ξανά απότομα μέσα μου. Με γαμούσε αλύπητα. Όσο πιο δυνατά με σφυροκοπούσε τόσο περισσότερο καύλωνα ώσπου στο τέλος κατέληξε να μου ξεσκίζει τον κώλο σαν λυσσασμένος. Κάποια στιγμή με έσπρωξε και κόλλησα στον τοίχο. Μου ήταν αδύνατο να αντέξω άλλο. Τράβηξε τότε το καυλί του από τον κώλο μου, με γύρισε μπρος το μέρος του και με ,έσπρωξε για μια ακόμη φορά στα γόνατα, έπαιξε τον πούτσο του 2-3 φορές και το σπέρμα του εκτοξεύτηκε από τα πρησμένα του αρχίδια στα μούτρα μου. Έπειτα με έβαλε να του αρμέξω και τις τελευταίες σταγόνες από το καβλί του
Δεν είχε τελειώσει όμως ακόμη το βάσανο μου. Η εντολή να με γαμήσει και ο δεύτερο Αλβανός δεν είχε εκτελεστεί. Ο Αφέντης με πρόσταξε να στηθώ και πάλι στα τέσσερα. Πρώτα με βάρεσε λίγες φορές με το βούρδουλα του. Δεν ξέρω πόσες έφαγα . Σίγουρα πάνω από είκοσι Αφού ήδη είχαν ματώσει οι γλουτοί μου κι ο πόνος γινόταν αφόρητος ο αφέντης διέταξε τον νεαρό Αλβανό να με γαμήσει. Κι αυτός σφήνωσε όσο πιο βίαια μπορούσε το παλούκι του στη σβουνιά μου. Η πούτσα του ήταν πιο χονδρή από του γέρου και ο πόνος από το ξέσχισμα της σβουνιάς μου ήταν τόσο αφόρητος που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τις κραυγές μου
- Τώρα που σε γαμάνε κι έγινες πούστρα, έπαψες να παριστάνεις τον άνδρα και στριγκλίζεις σαν καριόλα. Δεν θυμάμαι πόση ώρα κράτησε το πήδημα. Όταν κάποτε τίναξε το σπέρμα του μέσα μου, εδέησε το κτήνος να τραβηχτεί επιτέλους από πάνω μου αποκαμωμένος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")