Με τον Θείο στις διακοπές

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν καλοκαίρι και είχα πάει διακοπές με τους γονείς μου στο εξοχικό. Εγώ ήμουν τότε στα 19 μόλις τελείωσα το λύκειο. Δεν είχα και πολύ όρεξη να βρίσκομαι μαζί τους αλλά αναγκάστηκα να πάω. Εκεί πάντα έχουμε διάφορους καλεσμένους στο σπίτι. Κάποια στιγμή ήρθαν ο θειος Γιάννης με τη θεια Μαρία. Ο θειος είναι αδερφός του μπαμπά. Με συμπαθεί πολύ και γω το ίδιο. Είναι γύρω στα 50 αλλά προσέχει τον εαυτό του και έχει πολύ τρελές ιδέες. Γενικά παιδί της πιάτσας από παλιά. Παντρεύτηκε στα 48 του. Η θεια 30αρα πολύ ωραία γυναίκα. Αφού ήρθαν αυτοί χάρηκα πολύ.

Ένα πρωινό αποφάσισαν όλοι να πάνε για ψάρεμα και έμεινα μόνος μου. Καθώς γύριζα στα δωμάτια μπήκα και στου θειου. Κοίταξα τα πράγματα γύρω και είδα ένα κυλοτακι της θειας. Το πήρα το μύρισα. Ένιωσα να καυλώνω. Δίπλα ήταν του θειου. Το μύρισα κι αυτό και με τρέλαναν οι μυρωδιές. Τα πήρα και τα δυο και πήγα στο δωμάτιο μου. Γδύθηκα τελείως και άρχισα να τον παίζω και στο πρόσωπο μου είχα τα εσώρουχα τους. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Τους φαντασιωνωμουν ότι ήταν δίπλα μου και έκαναν έρωτα και γω τους άγγιζα και τους χάιδευα. Ένα περίεργο συναίσθημα, ποτέ δεν φαντασιωθηκα άντρα και γυναίκα μαζί. Τελείωσα και τα πήγα πίσω.

Δεν είχα ακούσει όμως πως γύρισε κάποιος και όπως μπήκα στο δωμάτιο βγήκε ο θειος απ το μπάνιο και με είδε να ακουμπάω τα εσώρουχα.
Τι κάνεις εδώ? Ρωτάει.
Τίποτα ήρθα να δω ποιος γύρισε λέω και έτρεμα μέσα μου. Και το σλιπ μου γιατί το κρατάς?

Εκεί πάγωσα.

Έρχεται κοντά μου και το παίρνει απ το χέρι μου και με πιάνει. Είναι ωραίο σλιπάκι λέει. Το δοκίμασες? Όχι του λέω. Ε βάλτο να σε δω. Στάθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω. Έλα βρε άντρες είμαστε μη σε πιάνουν οι ντροπές. Έβγαλα τα ρούχα μου και το φόρεσα. Ωραίο είναι μου είπε.

Τώρα βγαλτο να το φορέσω εγώ να με δεις. Πετάει το μπουρνούζι και το φοράει αυτός. Σ αρέσει? Μου λέει. Ναι είναι ωραίο. Είδες πόσο φουσκώνει τον πούτσο μου? Αν καυλώσω βγαίνει έξω. Εντάξει του λέω και ένιωθα να καυλώνω εγώ. Πάω να ντυθώ γρήγορα και μου λέει βαλε αυτό το κόκκινο της Μαρίας να σε δω πως είσαι? Έλα για πλάκα να γελάσουμε. Δεν ήθελα αλλά τελικά το φόρεσα. Ένα μικρό στρινγκακι ίσα ίσα χωρούσε ο πούτσος μου μέσα.

Το κωλαράκι μου στη θέα. Έχεις πολύ ωραίο κωλαράκι μου λέει. Σα γυναικείο είναι. Γυρνάω και τον βλέπω να έχει καβλωσει. Όπως είπε. Ο μισός πούτσος έξω από το σλιπ. Κοίτα πως με καύλωσες τώρα που φόρεσες αυτό το βρακάκι! Έρχεται πίσω μου και μου χουφτώνει τα κωλομέρια. Αχ να ήσουν κοριτσάκι μου λέει! Και τον νιώθω να πιέζει τον πούτσο του πάνω μου.

Εγώ καύλωσα αμέσως. Φοβόμουν και πολύ. Μου ψυθιρισε στο αυτί μακάρι να είχες μουνάκι να σου το έβαζα γιατί με έχεις ανάψει πολύ αγόρι μου. Και σιγά σιγά τον νιώθω να πιέζει την τρύπα μου και να μπαίνει. Αρχίζω να βγάζω κραυγές πόνου.

Έτσι έτσι θα σου το έβαζα και θα σου έτριβα τα βυζάκια σου. Είχε μπει πλέον μέσα μου κανονικά και με γαμούσε. Θα σε έπαιρνα απ το κωλαράκι κορίτσι μου και θα σου έτριβα το μουνάκι με τα δάχτυλα μου. Θα στο πέθαινα το μουνάκι σου ντινουλα μου. (με λένε Ντίνο).
Σ αρέσει κορίτσι μου?
Έλεγε συνέχεια και γω πονούσα αλλά όλη αυτή η τρελή του φαντασίωση ότι γαμάει την ανιψιά του Ντίνα με τρέλαινε κι εμένα. Θέλω να μου το πάρεις στο στόμα κορίτσι μου. Βγαίνει απ τον κώλο μου και μου το δίνει να του το ρουφήξω. Δεν είχα πάρει ποτέ πίπα. Παίξε με το μουνάκι σου κορίτσι μου και γλύψε με.

Σε λίγο άρχισε να βογκάει. Τελείωνε. Παρτα όλα στο στοματάκι σου κορίτσι μου. Πιες όλο το ζουμάκι του θειου. Μαζί με αυτόν τελείωνα και γω που την έπαιζα. Πήγα πλύθηκα και πήγα πάλι στο δωμάτιο. Αυτός είχε ξαπλώσει και κάπνιζε. Αύριο Ντίνακι μου θέλω να βάλεις τη φούστα της θειας Μαρίας και να ρθεις. Θα κανονίσω να φύγουν όλοι κορίτσι μου.

Έτσι κι έγινε.

Τις επόμενες μέρες που έμειναν εγώ ήμουν η Ντίνα κι αυτός ο θειος που γαμούσε την ανιψιά του. Μια φορά με ξύρισε παντού και με έβαλε να φορέσω ένα καλσόν της θειας. Το έσκισε λίγο από πίσω και με γαμούσε με αυτό. Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε έτσι. Μόνο σε κάτι γιορτές που ερχόταν σπίτι με ρωτούσε αν έλειψε στη Ντίνα ο θειος της. Και μου χούφτωνε το κωλαράκι στα κρυφά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")