Ο καυλιάρης συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.43 (7 Votes)
Πέρυσι τέτοιον καιρό ήρθε στο γραφείο που εργάζομαι ένας νέος συνάδελφος, ο Άκης. Ψηλό παιδί, καστανό, κανονικός στα κιλά, στα 27 του χρόνια και αρκετά καυλιάρης μπορώ να πω. Εγώ από την πλευρά μου 28άρης, ψηλός, μελαχρινός και αδύνατος.

Όσο περνούσε ο καιρός, αρχίσαμε να βγαίνουμε για μπύρες, ποτά και συζητήσεις περί της δουλειάς και να συζητάμε για διάφορες γκόμενες, πώς να γαμιούνται και για διάφορες φαντασιώσεις μας. Ήρθαμε αρκετά κοντά με τον Άκη και συζητούσαμε αρκετά προσωπικά θέματα. Μεγάλη εκτίμηση από πρόσωπο σε πρόσωπο και τα συναφή.

Ένα βράδυ, σχεδόν έναν χρόνο μετά, αφ’ ότου ξεκίνησε να εργάζεται στην εταιρεία πήγα σπίτι του να αράξουμε να πιούμε, να κουβεντιάσουμε να ακούσουμε κανένα τραγουδάκι, όπως άλλωστε συνηθίζαμε όλον αυτόν τον καιρό.

Σ’ αυτό το σημείο να πω, πως μέχρι εκείνο το βράδυ ποτέ δεν είδα τον Άκη ερωτικά, ούτε σκεφτόμουν την ιδέα του να γίνει κάτι μεταξύ μας. Εξάλλου είχε κοπέλα και αυτός αλλά κι εγώ.

Έτσι, λοιπόν, πως καθόμασταν στον καναπέ του εκείνο το βράδυ, άρχισαν να με πιάνουν κάτι καύλες εμένα και έτσι του πρότεινα να βάλουμε να χαζέψουμε κανένα βιντεάκι σε ένα από τα γνωστά πορνό σάιτ που κυκλοφορούν στην ιντερνετική αγορά.

- Ναι, ρε Πάνο, ψήνομαι να δούμε καμιά τσοντούλα, να χαζέψουμε.

- Ωραία, Άκη, άνοιξε την σελίδα και ψάξε.

- Ψήνεσαι, να δούμε κανένα τραβέλι να γαμιέται;… μου λέει.

- Άνετα, ψάξε βρες και βαλ’ τη. Έχω πολλές καύλες σήμερα.

- Εγώ να δεις. Έχω να τραβήξω μαλακία και να γαμήσω αρκετό καιρό.

Έτσι, ο Άκης ξεκίνησε να ψάχνει τσόντες με τραβέλια να γαμιούνται ή ένα-ένα ή όλα μαζί. Εγώ μόνο στις εικόνες της αναζήτησης πορνοταινιών άρχισα να καυλώνω και να χαϊδεύω τον ψώλο μου πάνω από την φόρμα που μου είχε δώσει να φορέσω.

- Κάτσε… μου λέει, ακόμα δεν έβαλα την ταινία και έχεις ήδη καυλώσει;

- Άσε ρε Άκη, έχω τρελές καύλες σήμερα σου λέω.

Σε εκείνο το σημείο, σηκώνεται, πάει στο μπάνιο και φέρνει ένα χαρτί υγείας, ένα λιπαντικό και ένα λαδάκι. Και όλο νόημα μου λέει «Καλά θα περάσουμε απόψε» . Εγώ φτιάχτηκα με την ατάκα του, μιας και μου αρέσει πολύ η μαλακία με φίλους.

Ξεκίνησε να παίζει η ταινία και πρώτα αυτός και μετά εγώ βγάλαμε τις φόρμες και μείναμε αυτός με το μποξεράκι και εγώ με το σλιπάκι. Όσο προχωρούσε η ταινία αρχίσαμε να καυλώνουμε και οι δύο αρκετά. Πρώτος την πέταξε έξω ο Άκης, μία δεκαεφτάρα καυλιάρα ψωλή και μετά εγώ. Ξεκινήσαμε να μαλακιζόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο χαζεύοντας τα τρελά τραβέλια να γαμιούνται.

- Πω, μαλάκα δες πως ξεσκίζεται το κωλοτράβελο, του λέω.

- Ναι, μαλάκα. Καύλα είναι…

και πιάνει την λιπαντική, γυρνάει προς το μέρος μου και μου βάζει μπόλικη πάνω στο πουτσοκέφαλο μου και μετά πάνω στο δικό του. Και αρχίσαμε να καυλώνουμε ακόμα πιο πολύ.

- Τέλειο το λιπαντικό, κάνει το παίξιμο ακόμα καλύτερο, μου λέει.

- Ναι ρε φίλε, άλλη αίσθηση…

και συνεχίσαμε να τους παίζουμε. Όποτε στέγνωνε η λιπαντική γυρνούσε και έβαζε μία σε εμένα και μία σε αυτόν. Εμένα άρχισε να με καυλώνει πολύ αυτή του κίνηση και άρχισα να βάζω διάφορα στο μυαλό μου. Έτσι, όσο περνούσε η ώρα, μία λιπαντική, μία λαδάκι να μου ρίχνει. Η τσόντα να παίζει, το τραβέλι να γαμιέται είχα καυλώσει σε αρκετά καλό βαθμό.

Κάποια στιγμή αράζει ο Άκης όλο του το κορμί πίσω στον καναπέ και έπαιζε επιδεικτικά την ψωλή του μπροστά μου. Εκεί ήταν που καύλωσα τέρμα και του λέω «άραξε να στον μαλακίσω εγώ με την λιπαντική που έχει πάνω να γουστάρεις». Ήταν αρκετά διστακτικός, αν και φαινόταν πως το ήθελε, έως αποτρεπτικός μπορώ να πω.

Άπλωσα το χέρι, πήγε να με σπρώξει αλλά στο τέλος με άφησε να του την παίξω. Γούσταρε τρελά, η φάτσα του είχε καυλώσει πολύ. Φαινόταν. Μου έλεγε να σταματήσω γιατί θα χύσει. Εγώ σταμάτησα και συνεχίσαμε να τραβάμε μαλακία για αρκετή ώρα ακόμα.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο του την ξαναπήρα στο χέρι μου και άρχισα να του την παίζω δυνατά. Η ψωλή του είχε πετρώσει από καύλα στα χέρια μου και αυτός το απολάμβανε φουλ. Ώσπου κάποια στιγμή την άρπαξε από τα χέρια μου και σηκώθηκε όρθιος να χύσει. Όσο πετούσε το ψωλόχυμα του, του την ξανάπιασα και ένιωθα στα χέρια μου τον σπασμό της ψωλής του να πετάει τα χυσίδια του στο κωλόχαρτο που είχε φέρει από το μπάνιο. Μετά από ένα πεντάλεπτο έχυσα και εγώ στο θέαμα της πεσμένης ψωλής του.

Σκουπιστήκαμε, κάναμε ένα τσιγάρο και την πέσαμε για ύπνο. Την άλλη μέρα πήγαμε μαζί στη δουλειά και ήμασταν και οι δύο σε αμήχανη διάθεση. Έκτοτε απομακρυνθήκαμε λίγο, δίχως να καταλάβω το γιατί. Με στεναχωρεί γιατί απομακρύνθηκε ένας συνάδελφος που εκτιμούσα και εκτιμώ πολύ την φιλία του ακόμα. Μια απλή μαλακία με έναν φίλο ήτανε και θα το ξανά έκανα άνετα μαζί του.

Άλλωστε είχανε ειπωθεί πολλά και σημαντικότερα στις συζητήσεις μας. Άκη, αν διαβάσεις αυτή την ιστορία, εκτός του ότι θα σε καυλώσει, εύχομαι γρήγορα να ξανασυνδεθούμε.Copyright protected OW ref: 145785