Ο Αμερικανός γείτονας (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (2 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ο Αμερικανός γείτονας (2ο μέρος)

Όπως έλεγα στο προηγούμενο κομμάτι, ήθελα να μάθω την αλήθεια, έτσι λοιπόν… δυο εβδομάδες αργότερα ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα, όταν ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι. Ανοίγω, και μπροστά μου στέκεται ένας μελαχρινός άντρακλας. Φορούσε μπλουζάκι, βερμούδα, σαγιονάρες, κοντοκουρεμένο μαλλί, γυμνασμένος με τατουάζ, πολύ μπρουταλ.

- Μάρκος: Γεια σου φίλε, με λένε Μάρκο, εκ μέρους του γείτονα σου Αντώνη, θα ήθελα λίγο πάγο, αν έχεις, μας τελείωσε.

- Εγώ: Αντώνης;

- Μάρκος: Ναι δίπλα, στο 25.

- Εγώ: Ναι βεβαίως, να σου δώσω, δεν έχω αρκετό, θα σου δώσω ότι έχω.

Αφού του έδωσα τον πάγο με ευχαρίστησε και έφυγε. Κλείνοντας την πόρτα, με έπιασαν οι σκέψεις. Αντώνης;… νόμιζα τον λένε Steven. Λες να μετακόμισε και να μένει άλλος εκεί; Όχι… αφού τον είδα να μπαίνει στο διαμέρισμα του πριν. Τι στο καλό; Βέβαια το Steven παίζει να το ονειρεύτηκα. Το γραμματοκιβώτιο του είχε μόνο τον αριθμό διαμερίσματος. Πλέον ήμουν πιο μπερδεμένος από ποτέ. Έτσι βγήκα να φάω έξω στο μπαλκόνι μου. Δίπλα από το μπαλκόνι του Steven… ή Αντώνη.

Άκουγα συνομιλία αντρών. Ο ένας ήταν σίγουρα ο Μάρκος και ο άλλος μάλλον ο Αντώνης. Χάρη στο διαχωριστικό τοιχάκι, δε φαινόμουν. Έτσι έκατσα να κρυφακούσω την συνομιλία τους. Μήπως και μου δοθεί κάποια επιπλέων πληροφορία για το γείτονα. Αρχικά μιλούσαν για γκόμενες που γάμησαν κλπ. Χαζογελούσαν και στην πορεία ο Αντώνης λέει:

- Αντώνης: Μάρκο, ρε μαλάκα, έκανα μαλακία!

- Μάρκος: Τι ρε φίλε, έπαιξε κάτι καλό;

- Αντώνης: έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε, αλλά ήθελα να το μοιραστώ με σένα. Με τρώει ρε φίλε, είναι αρκετά προχωρημένη φάση.

- Μάρκος: Πες ρε φίλε, αφού με ξέρεις εμένα, δεν έχω ταμπού.

Αυτό ήταν σκέφτηκα, για μένα μιλάει. Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει. Βέβαια όταν άρχισε να διηγείται την ιστορία του, πότε ψιθύριζε και άλλοτε μιλούσε με περισσότερη ένταση.

Αυτά που άκουσα σίγουρα, ήταν…

"Μπλα, μπλα, γράμματα, στο δωμάτιο, μαλάκα σαν σκύλα, πεινασμένο για χύσια, ωραίο κωλαράκι".

Μάρκος: Μαλάκα, μου έχει σηκωθεί! Τι φάση ήταν αυτή; Είσαι θεός. Στην επόμενη είμαι κι εγώ μέσα, ε;

- Αντώνης: Δεν τολμάω ξανά μαλάκα, αγχώθηκα μήπως και ξυπνήσει.

- Μάρκος: Όχι ρε φίλε, πρέπει άλλη μια φορά. Γι' αυτό έστειλες εμένα κουφάλα;

- Αντώνης: χα, χα… όχι δυνατά και μας ακούσουν.

Εγώ έπαθα την πλάκα μου, αυτό ήταν. Δεν τα ονειρεύτηκα, συνέβη στην πραγματικότητα. Ο Αντώνης ήταν τελικά και τώρα θέλει και ο φίλος του να με πάρουν μαζί και το καθίκι ο Αντώνης αρνείται; Σκεφτόμουν πώς να γίνει και να τους δώσω να καταλάβουν ότι γουστάρω κι εγώ.

Η τρύπα μου άρχισε να συσπάται και από την καύλα και μου κόπηκε η όρεξη. Η πουτάνα ξυπνούσε μέσα μου, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, όπως λένε στη βράση κολλάει το σίδερο. Έπρεπε να κινηθώ άμεσα. Έτσι πήρα το κινητό μου και το έβαλα στο αυτί μου, έκανα ότι και καλά μόλις βγήκα στο μπαλκόνι και μιλούσα έτσι ώστε να με ακούσουν τα καυλιά από δίπλα.

- Εγώ: Όχι ρε συ Μαράκι, δε θα βγω σήμερα, αν και η καύλα έχει φτάσει στο απροχώρητο… χα,χα. Ναι, ναι, το άλλο που άκουσα, κυκλοφορούν ληστές στην γειτονιά με μπαλακλάβες και όπου δουν ανοιχτή πόρτα μπαίνουν μέσα. Όχι ρε τι θα ληστέψουν από μένα;… δεν έχω και κάτι αξίας. Χα, χα, χα αυτήν μου την έχουν πάρει από καιρό (αναφερόμενος στην παρθενιά μου) και καλά. Ναι Μαράκι, θα τα πούμε σύντομα, πάω να κάνω ντουζάκι και θα την πέσω νωρίς απόψε.

Έτσι έκανα. Έκανα ντους, φόρεσα ένα άσπρο βρακάκι, άφησα την πόρτα της εισόδου λίγο ανοιχτή και ξάπλωσα, με την ελπίδα ότι θα την έβλεπε ένας από τους δυο και όχι κανένας άλλος γείτονας και θα με ενημέρωνε να την κλείσω. Έτσι θα μου δινόταν η ευκαιρία να με δουν ημίγυμνο και να τους φλερτάρω, μήπως και έπαιζε φάση.

Περιμένοντας με έπιασε ο ύπνος, ξύπνησα όταν ξαφνικά αισθάνθηκα ένα βάρος πάνω μου. Με το που άνοιξα τα μάτια ήμουν μπρούμυτα στο κρεβάτι μου και ένα χέρι μου κρατούσε το στόμα κλειστό. Ένας μεγαλόσωμος άντρας καθόταν πάνω μου και ακινητοποίησε τα χέρια μου και το κορμί. Δυο ακόμα χέρια μου κρατούσαν τα πόδια ανοιχτά. Ενώ τρομοκρατήθηκα αρχικά, μου πήρε μερικά λεπτά να αναγνωρίσω τους δυο άντρες από τις φωνές τους. Βέβαια έκανα ότι δεν κατάλαβα.

- Αντώνης: Ληστεία!

- Μάρκος: Θα σε ληστέψουμε καργιολάκι.

Προσπαθούσα να μιλήσω αλλά μάταια.

- Αντώνης: Μιας και δεν έχεις κάτι πολύτιμο εδώ μέσα, θα πάρουμε την κωλάρα σου, κωλοπούστρα.

Εγώ φυσικά έκανα πως κουνιέμαι για να τους ξεφύγω και κουνούσα τους γοφούς και τον κώλο μου προκλητικά. Έτσι ξαφνικά αισθάνομαι δυο χέρια να πιάνουν με δύναμη τα κωλομάγουλα μου και αμέσως μετά να μου σκίζουν το βρακί. Χωρίς να χάσουν πολύτιμο χρόνο, μου δέσανε τα χέρια και τα πόδια και μου έχωσαν ένα ζευγάρι κάλτσες στο στόμα. Έτσι όπως ήμουν, γύρισα το κεφάλι προς το μέρος τους, για να πάρω μάτι.

Οι δυο άντρες έβγαλαν όλα τα ρούχα τους και φορούσαν μπαλακλάβες. Τον Αντώνη πλέον τον αναγνώριζα από τον τεράστιο πούτσο, το τριχωτό γυμνασμένο σώμα και τα γαλανά μάτια. Ο Μάρκος ήταν επίσης τριχωτός αλλά την είχε κοντοξυρισμένη, γυμνασμένος σαν τον Αντώνη, μεγάλα αρχίδια και μια ψωλή μικρότερη από του Αντώνη, αλλά εξίσου μεγάλη.

- Μάρκος: Μαλάκα πάω πρώτος γιατί δεν την παλεύω…

και λέγοντας το, βγάζει τις κάλτσες από το στόμα μου, φτύνει τον πούτσο του και τον χώνει στο στόμα μου. Πιέζοντας το κεφάλι μου στο στρώμα μου γαμούσε το στόμα ενώ με το ένα χέρι χούφτωνε τα κωλομάγουλα και προσπαθούσε να μου βάλει δάχτυλο.

- Μάρκος: Τι στόμα είναι αυτό καύλα; Τι βαθύ λαρύγγι η πούστρα;

- Αντώνης: Τι λέγαμε μαλάκα; Χα, χα… γάμα το στοματάκι και εγώ να σου ετοιμάσω τη σουφρίτσα του.

Έτσι ενώ ο Μάρκος λυσσαλέα μου γαμούσε το στόμα, ο Αντώνης μου έλυσε τα πόδια και με έστησε στα γόνατα, αφήνοντας τα χέρια μου δεμένα πίσω στην πλάτη. Έκανε το σκισμένο βρακί στην άκρη, έφτυσε καμιά δύο φορές στην ανοιχτή κωλότρυπα μου και βύθισε τα μούτρα του. Η γλώσσα του ήταν βαθιά μέσα μου, η καύλα μου έφτασε στο ζενίθ και άρχισα να κουνιέμαι στους ρυθμούς των δύο γαμιάδων.

- Μάρκος: φίλε αλλαγή θέσης, πρέπει να γαμήσω.

- Αντώνης: Δικό σου.

Ο Μάρκος με καβάλησε από πίσω, με τρεις δυνατές σπρωξιές μου έχωσε την ψωλάρα του μέχρι τα αρχίδια και ξεκίνησε να με σφυροκοπάει ασύστολα. Ο Αντώνης την άραξε στην κεφαλή του κρεβατιού, ακριβώς μπροστά μου με ανοιχτά τα πόδια διάπλατα, έτσι ώστε να είμαι σε απόσταση αναπνοής από το θηριώδες εργαλείο του. Χωρίς να πει κουβέντα άρχισα να του γλείφω τη χαραμάδα κάτω από τα αρχίδια, προσπαθώντας να γλείψω την τρύπα του. Σιγά-σιγά ανέβαινα πιο πάνω και ρουφούσα προκλητικά τις αρχιδάρες του, ενώ το βλέμμα μου, το κρατούσα στραμμένο στο δικό του, μέχρι που με βοήθησε ο Αντώνης χώνοντας τον πούτσο του στο στόμα μου. Καρφωμένος στον πούτσο του με δεμένα χέρια ήμουν πλέον στο έλεος της καύλας του. Οι δύο γαμιάδες με πηδούσαν σ' αυτη τη στάση για κανένα 15 λεπτό. Πλέον και αφού έκανε ζέστη έβγαλαν τις μπαλακλάβες, δεν υπήρχε λόγος.

- Αντώνης: Είδες κωλαράκι το γειτονάκι μου;… ψοφάει για πούτσο, αχόρταγη.

- Μάρκος: Μαλάκα έχω να γαμήσω καιρό τέτοια κωλάρα, τον έχει ρουφήξει ολόκληρο μέσα. Μέχρι τα αρχίδια, αχ… αλλάζουμε φίλε;

Εγώ δε μπορούσα να πω κουβέντα έτσι όπως μου γαμούσαν ταυτόχρονα και τις δύο τρύπες.

- Αντώνης: Μάρκο, δεν αντέχω άλλο, θέλω να γαμήσω κι εγώ.

Έτσι μου έλυσε τα χέρια και καθώς βγήκε ο Μάρκος από μέσα μου, ο Αντώνης χωρίς να αλλάξει θέση, με τράβηξε προς το μέρος του από τα πόδια και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Τα χέρια μου τα ακούμπησα στις γυμνασμένες πλάτες του και τα πόδια μου γύρω από τη μέση του. Ήταν πλέον ήμουν έτοιμος να μου τον χώσει.

- Αντώνης: Έτσι καύλα, κάτσε πάνω, παρ' τον όλο μέσα σου. Έτσι μπράβο πουτανάκι λίγο ακόμα…

και εκεί πάνω, με μια κίνηση του γοφού του μου τον κάρφωσε βαθιά μέχρι τις αρχιδάρες του. Ακινητοποιώντας τη μέση μου με τα χέρια του, άρχισε να με γαμάει με δύναμη. Τόσο που του κοβόταν η ανάσα και σταματούσε για μερικά δευτερόλεπτα και συνέχιζε πάλι με γρήγορους ρυθμούς.

Ο Μάρκος δεν έχασε χρόνο, ήρθε και στήθηκε ακριβός μπροστά στα μούτρα μου και με παρότρυνε να τον τσιμπουκώσω.

- Μάρκος: Έλα καργιολάκι μην πάει το στοματάκι σου χαμένο, άνοιξε να δω το λαρύγγι σου, καύλα… έτσι μπράβο, τι τσιμπούκι είναι αυτό;

Εγώ από την καύλα μου, είχα χύσει 2 φορές και το βρακάκι μου ήταν μούσκεμα. Αφού με γαμούσαν έτσι για άλλο ένα 10λεπτο, ο Μάρκος πρότεινε να μου τον χώσουν στον κώλο και η δύο μαζί, κάτι με το οποίο δε διαφώνησε ο Αντώνης. Όταν το άκουσα εγώ πετάχτηκα άμεσα και πήγα να κατέβω, άλλα ο Αντώνης με άρπαξε από το μαλλί και ζήτησε τον Μάρκο να μου δέσει τα χέρια και να μου χώσει τις κάλτσες στο στόμα. Έτσι έκανε. Προσπαθούσα να ξεφύγω επανειλημμένα και για τιμωρία έφαγα 2 χαστούκια και με έφεραν στα ίσια μου.

Πλέον μου τον κάρφωναν και η δυο γαμιάδες όσο βαθιά μπορούσαν. Ο κώλος μου αισθανόταν λες και σκίστηκε στα δύο. Σύντομα με εναλλαγές κίνησης, με γαμούσαν δύο τεράστιες ψωλάρες με μανία. Από το ύφος του Αντώνη καταλάβαινα ότι γούσταρε πολύ που με πονούσε. Βέβαια τον πόνο αντικατέστησε η ηδονή και αντί να προσπαθώ να ξεφύγω, άρχισα να κουνιέμαι στους ρυθμούς τους.

- Αντώνης: Είδες Μάρκο;… δήθεν δεν ήθελε η πούστρα! Κοίταξε πως κουνιέται, από μόνο του γαμιέται.

- Μάρκος: Τα βλέπω φίλε, που μας την κρατούσες κρυμμένη τέτοια πουτανάρα… μαλάκα δεν αντέχω, θα χύσω.

Τη βγάζει ο Μάρκος, σηκώνεται, αφαιρεί την κάλτσα από το στόμα μου, χώνει τον πούτσο του ως το λαρύγγι και χύνει τα καυτά του χύσια. Μετά από κανένα λεπτό και ο Αντώνης, βγάζει τον πούτσο του από τον κώλο μου, μου τον καρφώνει κι αυτός στο στόμα και μου χύνει άλλη μια μεγάλη δόση. Στην συνέχεια μου έλυσε τα χέρια, την αράξανε εξαντλημένοι στο κρεβάτι και άναψαν τσιγάρο. Έτσι όπως ήταν, ξάπλωσα μπρούμυτα μπροστά τους και τους καθάριζα τα καυλιά τους.

Τρελαμένοι κοιτούσαν ο ένας τον άλλο και δάγκωναν τα χίλια τους. Αφού τους τα έγλειψα για κανένα 5λεπτο, ξάπλωσα ανάμεσα τους και μιλούσαμε. Έμαθα πως ο Steven είναι παιδικός φίλος του Αντώνη από την Αμερική και συγκάτοικος πλέον, ο οποίος λείπει λόγο δουλειάς και επιστρέφει σε 10 μέρες. Έμαθα ότι το σκοτεινό δωμάτιο και η λατέξ στολές είναι του Steven. Έπειτα τους ζήτησα να μη χαθούμε και πήγα στο μπάνιο, όταν βγήκα είχαν φύγει, αλλά μου είχαν αφήσει τα νούμερα τους.Copyright protected OW ref: 144878