Σαββατοκύριακο στη φάρμα τού θείου μου (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από johnny21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Σαββατοκύριακο στη φάρμα τού θείου μου

Αφού η εκπαίδευση μου τελείωσε και το άλογο του θείου μου με άνοιξε για τα καλά στη φάρμα, έφτασαν οι δύο εργάτες του θείου μου ο Ντένις από την Αλβανία και ο Αμπντούλ από το Ιράν. Εγώ αποτελούσα το δώρο του θείου μου για τις υπηρεσίες τους. Με το που μπήκαν μέσα και με είδαν δεμένο με την τρύπα μου έτοιμη για να τούς ξεκαυλώσει, ο θείος μου τους εξήγησε ότι είναι το δώρο τους και ότι αν τους αρέσει θα το ξανακάνουμε. Αμέσως κατάλαβα ότι κατέβασαν τα παντελόνια τους τότε ένας καφετί πούτσος βρέθηκε να είναι μπροστά στην μάπα μου και ένα χοντρό πουτσοκέφαλο να χαϊδεύει τη φρεσκογαμημένη από άλογο τρυπούλα μου.

Η μυρωδιά την πούτσας του Αμντουλ με είχε καυλώσει αφάνταστα και αμέσως τον πήρα στο στόμα, ενώ ταυτόχρονα ο Ντένις άρχισε να μου βάζει μερικά δάχτυλα με σάλιο, άσκοπα εφόσον πριν από λίγα λεπτά ένα άλογο με είχε γαμήσει. Μόλις κατάλαβε ότι είμαι ανοιχτός, μπήκε γρήγορα και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Τα αρχίδια του χτύπαγαν στα δικά μου και χωρίς να κάνω κάτι έχυσα. Ο Αμπντούλ συνέχισε να μου γαμάει το στόμα με μανία και ξαφνικά ένας πίδακας από χύσια μου γέμισε το λαρύγγι. Ταυτόχρονα ο Ντένις με έχυσε στην τρύπα μου. Εκείνη την ώρα μπήκε στη φάρμα ο θείος μου.

- Παλικάρια ότι κάνατε, κάνατε. Η ώρα πέρασε και έχετε δουλειές μου μένει και λόγος χρόνος ακόμα για να ολοκληρωθεί η εκπαίδευση. Μετά αν τελειώσετε νωρίς τις δουλειές σας θα σας τον ξαναδώσω.

Ενώ πίστευα ότι τελείωσε πήρε το λάστιχο και πάλι με πίεση μου καθάρισε την τρύπα. Εγώ από τόσο γαμήσι δεν ένιωθα την τρύπα μου είχα ανοίξει πάρα πολύ.

- Θα με λύσεις να πάω για μπάνιο τώρα θείε, του λέω και να φύγω για Αθήνα;

- Που θα πας λέει; Εδώ θα μείνεις όλο το καλοκαίρι. Οι δουλειές έχουν πέσει τώρα τελευταία κι εσύ είσαι η ευκαιρία να βγάλουμε λίγο κέρδος οι εργάτες θα έχουν κίνητρο και φυσικά όσο δουλεύουν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το ταλέντο σου.

Τότε ξεκλειδώνει μια πόρτα στη φάρμα που ήταν πάντοτε κλειδωμένη, αλλά ποτέ δε με απασχόλησε το είχε μέσα. Με έλυσε και με έστειλε να δω το δωμάτιο. Είχε ένα τεράστιο κρεβάτι με κάγκελα, χειροπέδες, μια ντουλάπα και μια πρόχειρη τουαλέτα με ντους.

- Αυτό θα είναι το μέρος της δουλειάς σου μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Στη ντουλάπα σου έχω ότι θα χρειαστείς για να γίνεις η τέλεια πουτάνα. Είναι όλα τα ρούχα από τις πρώην κοπέλες μου και από το γκόμενο που γαμούσα πριν από εσένα μαζί με τους εργάτες μου και κάποιους φίλους . Κάνε ένα ντους, φόρα τα γυναικεία και δέσου στο κρεβάτι με τις χειροπέδες. Σε λίγο έρχεται ο πρώτος πελάτης σου.

Τον υπάκουσα και ετοιμάστηκα όπως είπε. Μετά από λίγα λεπτά μπαίνει ο θείος μου με έναν 35ρη φίλο τού το Σάκη και λέει:

- Εδώ έχω την πουτανούλα που συμφωνήσαμε. Κάνε ότι γουστάρεις μαζί της, τα λέμε σε μία ώρα.

Ο Σάκης μου λέει καλημέρα και ότι έχει ένα βίτσιο να βρίζει και να γαμάει δυνατά. Αμέσως τα πετάει όλα και βγαίνει έξω ένα 21 πόντων χοντρό εργαλείο. Εδώ στο χωριό μας, όλοι έτσι τις έχουμε καραπούτανο. Ήρθε η ώρα να δούμε αν ο θείος σου είχε δίκιο. Ήρθε μπροστά μου και μαζί του είχε ένα εργαλείο που κρατάει ανοιχτό το στόμα. Μου το έβαλε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Με γαμούσε δυνατά και κόντευα να πνιγώ. Πήγα να τραβηχτώ και τότε μου κοπανάει με σφαλιάρα που με τράνταξε ολόκληρο.

- Είσαι η πουτάνα μου και θα σε γαμάω όπως θέλω.

Από τα νεύρα τού μου σηκώνει τα πόδια στους ώμους του και με μια απότομη κίνηση μου το έχωσε βαθιά στην τρύπα ασάλιωτο. Με γαμούσε δυνατά και γρήγορα. Έλιωνα από πόνο και καύλα ταυτόχρονα. Η πούτσα μου είχε γίνει σα γαριδάκι και ήταν σαν μην είχα. Χτυπούσε πάνω κάτω σαν τρελή και έχυνε μόνη της από καύλα. Ξαφνικά άρχισε να επιβραδύνει και ένιωσα την πούτσα του να σπαρταράει και με γεμίζει μέχρι μέσα βαθιά καυτό σπέρμα. Βγήκε το μάζεψε με το χέρι και μου το έβαλε στο στόμα. Έβγαλε το εξάρτημα και με έπιασε από το λαιμό. Έν χάσεις έστω και μία μικρή σταγόνα θα σε σπάσω στο ξύλο παλιοπουτάνα. Τα ήπια όλα. Μου έβαλε την πούτσα στο στόμα πάλι και μου είπε ότι θα τα καθαρίσω όλα. Μόλις τελείωσε ντύθηκε και με έλυσε.

- Είχε δίκιο ο θείος σού, είσαι καλύτερη πουτάνα από την προηγούμενη που είχε.

Εκείνη την ώρα ήρθε ο θείος μου/

- Όλα καλά Σάκη;… αξίζει να τη δώσουμε και στους άλλους;… τι λες;

- Η καλύτερη πούστρα που έχουμε γαμήσει μέχρι σήμερα. Τα αξίζει τα λεφτά της.

Βγάζει από το πορτοφόλι 50€ και του το δίνει. Μόλις μείναμε εγώ και ο θείος μου, μου λέει:

- Για κάθε 4 άτομα που θα σε γαμάνε θα παίρνεις 50€. Έμαθα ότι χρειάζεσαι χρήματα για τις σπουδές σου.

Ο καλός θείος μου με σκέφτηκε και μου βρήκε δουλειά. Μέχρι το βράδυ πέρασαν 10 φίλοι του. Κατάφερα μέσα σε μια μέρα να βγάλω 125€ και έτσι οι διακοπές μου αποφάσισα να συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι. Η φήμη μου ανέβαινε και όλο και περισσότεροι ήθελαν να γαμήσουν την καινούργια πουτάνα. Οι εργάτες του θείου δούλευαν με έναν στόχο κάθε πρωί και τα κέρδη ανέβαιναν κάθε μέρα. Εγώ έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Κάθε μέρα με γαμούσαν, έβγαζα χρήματα και ο θείος μου κατάφερε να ξεφύγει από τα χρέη του. Το Σαββατοκύριακο έγινε καλοκαίρι ολόκληρο η γιαγιά μου και ο παππούς μου νόμιζε ότι δούλευα στην φάρμα. Το ίδιο και η μαμά μου στην Αθήνα. Όλοι ήταν περήφανοι για εμένα και φυσικά ο θείος μου. Βέβαια η δουλειά μου ήταν πολύ καλή και έπρεπε να βρω τρόπο να τη συνεχίσω στην πόλη που θα πήγαινα ως φοιτητής. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία που ίσως σας πω μια άλλη φορά.Copyright protected OW ref: 137495