Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)

 

Πριν τα 25 μου είχα επαφές με γυναίκες (μη μου ξενερώνετε, παρακάτω είναι τα «καλά») αλλά ποτέ δεν έκανα πρωκτικό σεξ (πάντα από την κυρίως είσοδο!). Είχα όμως πάντα την περιέργεια για το αν θα μου άρεσε η επαφή με ένα αγόρι… Και να που το «άτιμο» το ίντερνετ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία!

Σερφάριζα στο xstream και μέσα στο chaτ μου μίλησε κάποιος. Ήταν στα 28 του, vers 1.80 ύψος και γενικά εμφανίσιμος. Έτσι μου έλεγε και αποδείχθηκε αυτό, όταν συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα. Στην κουβεντούλα μας δεν έγινε κάποια αναφορά στο σκοπό της συνάντησης μας αλλά είχαμε στο νου μας μια βρώμικη κατάληξη. Έτσι κι έγινε. Βρεθήκαμε λοιπόν την επόμενη μέρα σ’ ένα κεντρικό μέρος της Θεσσαλονίκης (όόόχι στην Καμάρα, αλλού).

Πήγαμε για καφέ αρχικά. Μου είπε ότι ήταν φανταράκι και ήταν από Αθήνα. Έκανε την θητεία του κάπου στον Εύρο και ήρθε Θεσσαλονίκη σταλμένος από τη μονάδα του για κάτι δουλειές εκεί, και θα επέστρεφε την επόμενη ημέρα. Θα έμενε σε ξενοδοχείο. Ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί, όμορφο (μοντέλο και ηθοποιός μου είπε και για του λόγου το αληθές μου έδειξε ένα περιοδικό όπου δειγμάτιζε εσώρουχα). Για να πω το κρίμα μου όταν είδα τις φωτογραφίες του στο περιοδικό καύλωσα αλλά δεν το έκανα θέμα.

Συνεχίσαμε για ένα ποτάκι σ’ ένα συμπαθητικό μπαράκι και κατά τι μια μου ζήτησε να τον επιστρέψω στο ξενοδοχείο του μιας και δεν θυμόταν να γυρίσει. Είχε έρθει ελάχιστες φορές Θεσσαλονίκη και δεν ήξερε τους δρόμους. Όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο μου πρότεινε να ανέβω να του κάνω παρέα (!!!).

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, μπήκε στο ντους και βγήκε με ένα μποξεράκι. Είχε τέλειο κορμί και ένα αρκετά μεγάλο καυλί (έτσι διαγραφόταν στο κολλητό μποξεράκι του). Φαινόταν ότι ήταν πολύ ερεθισμένος. Κάθισε δίπλα μου και βλέπαμε τηλεόραση. Κάποια στιγμή μου έβαλε ένα ποτό και άρχισε να με χαϊδεύει. Το χέρι του έφτασε στον πούτσο μου και άρχισε να τον χαϊδεύει πάνω απ’ το παντελόνι. Κόντεψα να τελειώσω εκείνη τη στιγμή απ’ την καύλα.

Εντωμεταξύ ο δικός του πούτσος είχε μεγαλώσει τόσο που άρχισε να ξεπροβάλλει απ’ το μποξεράκι όπως καθόταν. Μου έβγαλε το παντελόνι και μετά το σλιπάκι και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα του. Κόλαση! Ήξερε ακριβώς τι να κάνει και που να δώσει προσοχή! Μου δάγκωνε το πετσάκι και μου πιπίλιζε το κεφαλάκι με τέτοιο τρόπο που με ανέβασε στα σύννεφα. Συγχρόνως μου χάιδευε τα αρχίδια και μετά τα έβαλε στο στόμα του. Συνέχισε το γλείψιμο προς τα πάνω, ώσπου έφτασε στο στήθος.

Εκεί έκανε μια καλή στάση… Μου έγλειφε τις ρώγες με τρομερή μαεστρία (πως φαίνεται ο έμπειρος άνθρωπος!) και μου τις δάγκωνε απαλά κάνοντας με ηφαίστειο. Συγχρόνως ο πούτσος του ακουμπούσε και τριβόταν μαζί με τον δικό μου. Πιάνω τον πούτσο του, τον κολλάω στον δικό μου και τους παίζω μαζί. Ήταν πολύ κοντά και το καταλάβαινα από το μέγεθος που είχε πάρει. Βογκητά έβγαιναν και από τους δυο μας.

Σειρά μου να τον γλείψω. Ξεκίνησα από τον πούτσο του, όπου τον «ταλαιπώρησα» αρκετά. Αφού, όταν πλησίαζε, εγώ σταματούσα κάνοντας τον Ηφαίστειο από καύλα. Είχε ένα υπέροχο και άτριχο κορμάκι χωρίς ίχνος παραπανίσιου λίπους. Το στηθάκι του είχε γίνει σκληρό και οι ρώγες του είχαν γίνει πέτρες! Τον έγλειφα και τον δάγκωνα απαλά ενώ αυτός προσπάθησε να μου βάλει δάχτυλο. Αρνήθηκα και τα πήρε! Ξαπλώνει μπρούμυτα και με τραβάει να πέσω πάνω του. Τουρλώνει το άτριχο κωλαράκι του και μου λέει:

-    «Αν και είσαι αρκετά μεγάλος για την τρυπούλα μου, κάνε μια προσπάθεια αλλά χαλαρά…»

Του σαλιώνω την όμορφη τρυπούλα του (ομολογουμένως μικρή και αρκετά σφιχτή) και με αργές κινήσεις μπαίνω μέσα του. Βογκάει συνέχεια αλλά δεν μου παραπονιέται και συνεχίζω μέχρι να φτάσω τέρμα. Κάνω μερικές παλινδρομικές κινήσεις δεξιά - αριστερά (όσο επέτρεπε η τρυπούλα του) και αυτό τον είχε τρελάνει.

-    «Ωωωωχ πούτσος! Δώστα όλα! Τα θέλω όλα μέσα μου!», έλεγε μη μου αφήνοντας περιθώρια για… υπαναχωρήσεις.

Είχα φτάσει στο αποκορύφωμα. Η τρυπούλα του είχε ανοίξει κάπως και μου επέτρεπε να μπαινοβγαίνω πιο άνετα. Πλησίαζα βασανιστικά στο σημείο της εκτόξευσης. Με αστραπιαία κίνηση πετάω το προφυλακτικό και τα ρίχνω όλα μέσα του. Αισθάνομαι ότι έκανα τέσσερις πυροβολισμούς. Αλήθεια σας λέω ότι ήταν η μεγαλύτερη καύλα που είχα ποτέ (ούτε με γυναίκα τόσο). Μετά σηκώθηκε και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα. Έπεσε πάνω μου και ρουφούσε τις ρωγίτσες μου ενώ συγχρόνως του τον έπαιζα για να χύσει με τη σειρά του. Είχε τεντωθεί τόσο πολύ, που κατάλαβα ότι έφτασε η μεγάλη ώρα…

Μέσα σε δευτερόλεπτα και βγάζοντας μια κραυγή (διακριτικά πάντα, μη ξεχνάτε είμαστε σε ξενοδοχείο) έβγαλε ότι είχε και δεν είχε πάνω στον πούτσο μου. Και μιλάμε ότι είχε πολύ υλικό ο τύπος. Στο στρατό δεν είχε πολλές ευκαιρίες για φάσεις, ούτε καλά - καλά για μαλακίες. Κατεβαίνει στον πούτσο μου και μου τον καθαρίζει με το στοματάκι του. Ήταν καταπληκτικό το συναίσθημα εκείνη την ώρα.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να τα ξαναπούμε όταν απολυθεί και κατέβω εγώ Αθήνα. Δεν συνεχίστηκε όμως καθώς είχα συναντήσει κι άλλα «καλά» και «διαθέσιμα» παλικάρια για όμορφες στιγμές!

Αν γράφει ο καθένας μια ιστορία του, τότε το sιτe αυτό θα γίνει αξιοζήλευτο. Άντε παίδες… Το ένα χέρι μέσα στο μποξεράκι, το άλλο στο πληκτρολόγιο και κάντε μια… κατάθεση ψωλής!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")