Όταν οι τελωνιακοί έχουν καύλες

Δημοσιεύθηκε από nicosia-cy
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.03 (50 Votes)
Ταξίδευα από Λάρνακα - Λονδίνο και από εκεί στο Σικάγο. Στο Λονδίνο παρέμεινα κάποιες μέρες. Φρόντισα να περάσω καλά αλλά έκανα το λάθος να αγοράσω κάποια ερωτικά βοηθήματα και κάποια γκέι περιοδικά. Τα έβαλα στην βαλίτσα και επιβιβάστηκα στο αεροσκάφος. Το ταξίδι ήταν πολύωρο αλλά ήταν ευχάριστο. Όταν φτάσαμε στο O’Hare international airport, παρέλαβα την βαλίτσα μου και με σιγουριά κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Ήταν ο πέμπτος χρόνος μου στην Αμερική, είχα φοιτητική βίζα οπότε δεν περίμενα να αντιμετωπίσω οποιοδήποτε πρόβλημα. Όταν πέρασα από το γκισέ για τα διαβατήρια, ένας τελωνιακός μου κάνει νόημα να ανοίξω τη βαλίτσα μου. Την άνοιξα χωρίς να σκεφτώ κάτι αρνητικό. Ο αστυνομικός άρχισε να την ψάχνει και τότε νοιώθω να γίνομαι ολοκόκκινος όταν άρχισε να ξεφυλλίζει ένα από τα περιοδικά μου. Με κοίταξε και άρχισε να συζητά χαμηλόφωνα με τον συνάδελφό του. Το επόμενο εύρημά του ήταν ένας δονητής πολύ ρεαλιστικός. Εκεί ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Πίεσα τον εαυτό μου να σκεφτεί ότι τέτοια θα έχουν δει εκατοντάδες. Σίγουρα δεν ήμουν ο πρώτος που κουβαλούσα σε μια βαλίτσα τέτοια πράγματα. Και εκείνη ακριβώς την στιγμή, ο αστυνομικός κλείνει την βαλίτσα, την παίρνει κάτω από την μασχάλη του και μου λέει ότι πρέπει να τον ακολουθήσω. Κοπήκανε τα πόδια μου. Χωρίς να πω τίποτα τους ακολούθησα.

Με πήγανε σε ένα μικρό δωμάτιο. Ένα μικρό τραπέζι, δύο καρέκλες και τίποτα άλλο. Ο αστυνομικός που κρατούσε ακόμα την βαλίτσα μου ήταν ένας μελαχρινός πολύ όμορφος και στην συνέχεια κατάλαβα ότι ήταν ισπανόφωνος. Μάλλον από Κολομβία ή Μεξικό. Ο άλλος ήταν κοκκινομάλλης. Κόκκινα μαλλιά, κόκκινα γένια, φακίδες στο πρόσωπο. Και οι δύο με γυμνασμένο κορμί και η στολή τους πήγαινε πολύ. Η βαλίτσα κατέληξε στο τραπέζι ανοικτή με τους δονητές και τα περιοδικά στην κορυφή των ρούχων μου. Εμένα μου είπανε να κάτσω και έτσι έκατσα σε μια από τις καρέκλες. Στην αρχή μου κάνανε ερωτήσεις του τύπου «από πού είσαι», «τι σπουδάζεις», «πόσα χρόνια είσαι στις Ηνωμένες Πολιτείες» και ήταν πολύ επαγγελματίες. Ή έτσι νόμισα. Τους απάντησα ότι κατάγομαι από την Κύπρο, σπουδάζω σκηνοθεσία και ότι βρίσκομαι στις Ηνωμένες Πολιτείες πέντε χρόνια. Φυσικά δεν ξέρανε που είναι η Κύπρος. Κάτι που το συναντώ συχνά και ιδιαίτερα στην Αμερική έτσι καταλήγω να λέω ότι είμαι Έλληνας κι αυτοί να νομίζουν ότι η Κύπρος είναι μέρος της Ελλάδας.

Πίστευα ότι σε λίγο θα με αφήνανε να φύγουνε αλλά όταν τελείωσαν οι τυπικές ερωτήσεις άρχισαν οι πολύ προσωπικές.

- Σε περιμένει κάποιος εδώ;…

με ρώτησε ο μελαχρινός.

- Ναι, απάντησα. Ο σύντροφός μου.

- Είναι κι’ αυτός Έλληνας;…

συνέχισε και πάλι ο μελαχρινός.

- Όχι. Είναι Αμερικάνος. Αφροαμερικάνος κατ’ ακρίβεια.

- Είναι ο σύζυγός σου; Εννοώ είναι ο γαμιάς σου;

- Δεν έχουμε παντρευτεί αλλά ναι μπορείς να πεις ότι είναι ο σύζυγός μου.

- Σε γαμάει δηλαδή. Την έχει μεγάλη ή θέλεις να δοκιμάσεις μια πιο μεγάλη;

Έσκυψα το κεφάλι και δεν απάντησα.

- Αυτοί οι δονητές είναι για το κωλαράκι σου;…

ρώτησε αυτή τη φορά ο κοκκινοτρίχης.

- Ναι. Για μένα είναι… απάντησα.

Ο κοκκινοτρίχης πήρε ένα ρεαλιστικό δονητή, καμωμένο από καουτσούκ, με αρχίδια, ομοίωμα του πούτσου του αγαπημένου μου γκέι πορνό στάρ Boomber Branks.

- Δείξε μας λοιπόν τι θα έκανες μ’ αυτό…

και μου το έφερε στο πρόσωπο χαϊδεύοντας με αυτό τα χείλη μου. Το έσπρωξα από το πρόσωπό μου και του είπα να με αφήσει ήσυχο. Αυτό δεν άρεσε στον μελαχρινό τύπο. Με άρπαξε από τα μαλλιά, μου έγειρε το κεφάλι προς τα πίσω και με απείλησε.

- Αν δες θες να απελαθείς πούστη, τότε καλύτερα να κάνεις αυτό που σου λέμε. Τώρα βγάλε τα ρούχα σου…

μου είπε πλησιάζοντας πολύ το πρόσωπό του στο πρόσωπό μου νοιώθοντας την καυτή του ανάσα. Με έφτυσε στα μούτρα και με μια απότομη κίνηση μου άφησε το κεφάλι. Τα πράγματα άρχισα να αγριεύουν. Σηκώθηκα και άρχισα να βγάζω το παντελόνι. Έμεινα με το σλιπάκι και το πουκάμισο. Με διάταξε να τα βγάλω όλα. Έμεινα μπροστά τους γυμνός και ντροπιασμένος. Ο κοκκινοτρίχης μου έδωσε προκλητικά τον δονητή που κρατούσε βγάζοντας την γλώσσα του κουνώντας την δεξιά και αριστερά μιμούμενος το στοματικό έρωτα.

- Πέσε στα τέσσερα και δείξε μας την γαμημένη τρυπούλα σου…

είπε ο κοκκινοτρίχης σπρώχνοντάς με. Γονάτισα, έσκυψα μπροστά και με τα χέρια μου άνοιξα τα κωλομάγουλα για να έχουν καλή θέα την κωλοτρυπίδα μου. Ο δονητής ήταν ακόμα στο στόμα μου.

- Τώρα χώσε το δονητή στο κώλο σου…

μου είπε ο μελαχρινός. Πήρα το δονητή από το στόμα μου και δοκίμασα να τον χώσω στο κωλαράκι μου. Τα σάλια τρέχανε από πάνω του αλλά και πάλι δεν ήταν εύκολο να μπει μέσα. Μπήκε μόνο η άκρη, πονούσα, οι τελωνιακοί γελούσαν και μου φώναζαν να τον πάρω όλο μέσα μου. Αυτό ήταν αδύνατο να γίνει και αυτοί εκνευρίστηκαν.

- Είναι πολύ μεγάλο… κλαψούρισα.

- Είναι μεγαλύτερο από του μαύρου γαμιά σου; Σίγουρα αφού είναι μαύρος τον έχει μεγάλο και εσύ είσαι συνηθισμένος στους χοντρούς και μεγάλους πούτσους…

μου είπε ο κοκκινοτρίχης. Του φίλου μου είναι μεγάλος και χοντρός ο πούτσος του (όχι τόσο όμως όσο ο δονητής), αλλά πάντα φροντίζει κάνοντάς μου έρωτα να χαλαρώσω για να μου τον βάλει. Και όταν μου τον βάζει ταιριάζει τέλεια μέσα μου. Εδώ δε διέφερε από βιασμό. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένος από τις φωνές και τις διαταγές τους και τον άγριο τρόπο τους που ήταν αδύνατο να χαλαρώσω. Όσο κι αν προσπαθούσα, δεν έμπαινε και κλαψούριζα από τον πόνο. Αυτό εξόργισε τον μελαχρινό. Μ’ αρπάζει από τα μαλλιά με αναγκάζει να σηκωθώ και με αναγκάζει να σκύψω πάνω στο τραπέζι πάνω από την βαλίτσα. Μου έδινε δυνατά χαστούκια στα κωλομάγουλα βρίζοντάς με ότι είμαι ένα βλάκας γαμημένος πούστης. Άνοιξε τα κωλομάγουλα μου και έσκυψε και άρχισε να φτύνει στη σούφρα μου.

- Ωραία ροζ τρυπούλα έχει. Άτριχη και μικρούλα…

έδωσε αναφορά στον άλλο που έσκυψε κι’ αυτός κι’ έβαλε το δάκτυλο του πάνω της πιέζοντάς το για να μπει μέσα. Παίξανε λίγο με την τρυπούλα μου που άρχισε κι’ αυτή να χαλαρώνει σιγά-σιγά. Πήρανε από τα χέρια μου τον δονητή και σιγά-σιγά μου τον έχωσαν μέσα μου. Αυτή την φορά μπήκε με κόπο και πόνο αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι. Άρχισαν να με γαμάνε με τον δονητή, να τον βάζουν και να το βγάζουν γελώντας και βρίζοντάς με. Αυτό διήρκεσε για κάμποση ώρα. Πήρανε τα κινητά τους και αποθανάτισαν την σκηνή βγάζοντας selfies με το κωλαράκι μου έχοντας τον δονητή σφηνωμένο στην τρυπούλα και αυτοί κάνοντας γκριμάτσες και βγάζοντας την γλώσσα χασκογελώντας. Πήρανε ένα μαρκαδόρο και γράψανε πάνω στην πλάτη μου και στο κωλαράκι μου τι βρώμα ήμουν με τόξα που να οδηγούν στην τρύπα μου και αντρικά γεννητικά όργανα που έσταζαν σπέρμα (ήξερα ότι γράψανε πάνω μου αλλά μετά στο σπίτι ανακάλυψα τι γράψανε). Ξαφνικά μ’ αρπάζουν πάλι από τα μαλλιά με σηκώνουν και με σπρώχνουν να ακουμπήσω στο τοίχο. Ο δονητής ήταν ακόμα μέσα μου. Ήταν φανερά καυλωμένοι. Τρίβανε τους πούτσους τους και με βρίζανε χυδαία.

- Τι λες πουστράκι; Θα μου γλείψεις το καυλί; Είναι αρκετό μεγάλο για σένα; Θα στο καρφώσω στο λαρύγγι. Θα σε πνίξω μ’ αυτό…

φώναζε ο μελαχρινός. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του και πετάχτηκε από μέσα ένα όμορφο σκληρό καυλί. Σκούρο με φλέβες κατά μήκος και δύο βαριά μαυριδερά αρχίδια που κρέμονταν χαμηλά και σκούρε τρίχες. Όταν είδα το πούτσο του αποφάσισα ότι δε θα αντιστεκόμουν πια και θα το απολάμβανα. Να το απολάμβανα, μια κουβέντα ήτανε. Μου κάρφωσε το καυλί του στο στόμα κτυπώντας το κεφάλι μου στο τοίχο. Έσπρωχνε με δύναμη νοιώθοντας το πραγματικά να καρφώνεται στο λαρύγγι μου. Δε μπορούσα να ανασάνω. Πνιγόμουνα και αυτός το ευχαριστιόταν σπρώχνοντας ακόμα περισσότερο.

- Πάρε τον όλο γαμημένε Έλληνα. Σ’ αρέσει να σου γαμάνε το στόμα; Θα σε πνίξω γαμημένε με τον πούτσο μου…

μου φώναζε, γελούσε και έβγαζε φώτο. Το κεφάλι μου εγκλωβισμένο μεταξύ του τοίχου και της λεκάνης του δεν μπορούσα να κουνηθώ. Καθόμουνα στο πάτωμα με τον δονητή να μπήκε όλος μέσα μου, αλλά όλος μέσα στο στόμα μου ήταν και το καυλί του. Μπαινόβγαινε στο στόμα μου και εγώ πάλευα να πάρω μια ανάσα.

- Άσε με και μένα…

απαίτησε ο όλος και κρατούσε ήδη το δικό του σκληρό όμορφο καυλί στο χέρι. Σε αντίθεση με το μαυριδερό χρώμα του άλλου, αυτού ήταν άσπρο, τα αρχίδια ροζ και το τρίχωμα πάνω από τον πούτσο κόκκινο και σγουρό. Ποτέ δεν είδα τον πούτσο ενός κοκκινοτρίχη ξανά. Έσπρωξε απαλά τον άλλο και πήρε την θέση του. Λύγισε λίγο τα πόδια του – ήταν λίγο πιο ψηλός από τον άλλο- και μου κάρφωσε στην κυριολεξία τον πούτσο του στο λαιμό μου. Μου γαμούσε το στόμα και βγάζανε φώτο περήφανοι για αυτό που κάνανε. Αυτό κράτησε για κάμποση ώρα. Όταν κουραστήκανε, ο κοκκινοτρίχης κατέβασε την βαλίτσα από το τραπέζι και την έβαλε στο πάτωμα. Ο μελαχρινός με άρπαξε από το μπράτσο και με έσυρε βρίζοντάς με μέχρι το τραπέζι. Ξάπλωσε ανάσκελα πάνω στο τραπέζι ενώ τα πόδια του κρέμονταν στο πάτωμα και το σκληρό καυλί του έδειχνε την οροφή.

- Τώρα βρώμα πάρε μου μια πίπα. Απαλά και όμορφα. Θα γλείψεις όλο το καυλί μου και τ’ αρχίδια μου. Θέλω να τα περιποιηθείς καλά.

Έβαλα λοιπόν όλοι μου την τέχνη για να τον ικανοποιήσω. Έγλειφα μπουκώνοντας όλο τον πούτσο στο στόμα μου, έγλειφα το πουτσοκέφαλο αργά και βασανιστικά μέχρι να φτάσω στη ρίζα του πούτσου του, έπαιζα με την γλώσσα μου την τρυπούλα που κατουρά, έβαζα στο στόμα μου και πιπιλούσα ένα-ένα τ’ αρχίδια του.

- Γαμώτο. Είναι πολύ καύλα. Φαίνεται να του αρέσει και ξέρει τι κάνει. Με τρέλανε το πουτανάκι. Με πέθανε ο πούστης. Θέλω να…

δεν πρόλαβε να τελειώσει και χτύπησε το τηλέφωνό του. Ο κοκκινοτρίχης έβγαλε από την τρυπούλα μου τον δονητή ενώ ήμουν σκυμμένος πάνω στο φίλο του, πήρε από τη βαλίτσα μου τις μπαλίτσες με σχοινί, ένα παιχνίδι που αγόρασα και πάλι από το Λονδίνο και σφήνωνε μια-μια τις μπαλίτσες μέσα μου. Όταν μπήκαν όλες οι μπαλίτσες άρχισε και πάλι να βγάζει με το κινητό του κοντινά πλάνα με μένα να γλείφω τον πούτσο του μελαχρινού. Απάντησε στα ισπανικά. Νόμιζε ότι δεν καταλάβαινα. Αλλά ακόμα κι’ αν ήξερε ότι μιλώ ισπανικά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τον ένοιαζε.

"Ρικάρντο, τι γίνεται; Είμαι εδώ με τον Στήβ και ετοιμαζόμαστε να γαμήσουμε ένα πούστη. Όχι, είναι ένας από την Ευρώπη. Έλληνας νομίζω. Πολύ καυτός πούστης. Κι ωραίος. Τώρα μου κάνει μια καυτή πίπα. Καλύτερος κι από πουτάνα. Πέρνα κι’ εσύ να ρίξεις κανένα πούτσο. Ναι θα σου στείλω φώτο που μου γλείφει τον πούτσο. Γλείφει και τ’ αρχίδια μου χωρίς να διαμαρτύρεται. Σίγουρα του αρέσει. Αφού σου είπα φίλε μου. Είμαι με τον Στηβ. Του έβαλε δονητή στο κώλο και τον ετοιμάζει για να τον γαμήσει. Όχι. Έλληνας νομίζω. Από μια χώρα που δεν άκουσα ξανά. Όχι φίλε μου. Έχει πολύ ωραίο κώλο και μια ροζ τρυπούλα. Θα σου στείλω φώτο και τον κώλο του. Να θα σου δώσω τον Στηβ γιατί ετοιμάζεται να τον γαμήσει να σου πει".

Ο Στηβ ήταν όπως καταλάβατε ο κοκκινοτρίχης. Είχε αρχίσει να αφαιρεί μια-μια τις μπαλίτσες από το κωλαράκι μου. Στην τελευταία, η τρύπα μου έμεινε ορθάνοικτη για να μου χώσει αυτός με την μία την πούτσα του. Μιλούσε αγγλικά στο φίλο τους.

"Αχ φίλε μου. Τον γαμιόλη. Γαμώ το. Μόλις του τον έχωσα και αισθάνομαι υπέροχα φίλε μου. Ωχ. Μπαίνω όλος μέσα του. Πάρε τον όλο βρώμα. Σου είπε ο Ραφαέλο; Ναι σου λέω. Είναι πολύ καυλιάρης. Θα τον γαμούμε για ώρες. Που είσαι; Όταν τελειώσεις τη βάρδια σου έλα από εδώ. Θα είμαστε εδώ και θα τον γαμούμε. Ναι, ναι θα σου στείλουμε φώτο. Όχι είναι πολύ καλός ο πούστης. Τέλος πάντων αν τελειώσεις νωρίς έλα απ’ εδώ. Θα τα πούμε μετά".

Επέστρεψε το τηλέφωνο στον μελαχρινό και συνέχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με πάθος. Ο Ραφαέλο έβγαζε φωτογραφίες και άρχισε να τις στέλνει στο φίλο του γελώντας και σχολιάζοντας.

- Η σειρά μου να τον γαμήσω. Έλα κάτσε πάνω στο πούτσο μου…

μου είπε. Ο κοκκινοτρίχης, βγήκε από μέσα μου, έβαλε μια καρέκλα για να πατήσω και να σκαρφαλώσω στο τραπέζι και κάθισα πάνω στο καυλωμένο πούτσο του Ραφαέλο. Η αλήθεια ότι μου άρεσε το γαμήσι με αυτούς τους δύο. Ο Στηβ, πήρε την καρέκλα, την έφερε στο πλάι του τραπεζιού κι ανέβηκε πάνω για να μπορώ εγώ να του κάνω πίπα. Καθόμουνα πάνω στο πούτσο του Ραφαέλο ενώ ο Στηβ, πήρε το κεφάλι μου και μου έχωσε το καυλί του στο στόμα. Άρχισα να γλείφω λαίμαργα ενώ ανεβοκατέβαινα με ρυθμό στον καυλωμένο πούτσο. Τον έπαιρνα όλο μέσα στο στόμα μου, του έγλειφα τ’ αρχίδια, έκανα όλα όσα υπολόγιζα ότι του άρεσαν αλλά και όλα όσα μου άρεσαν εμένα. Ο Ραφαέλο, έβγαλε και κάποιες φώτο σε αυτή την φάση και τις έστειλε στον Ρικάρντο και έδωσε το κινητό του Στηβ να βγάλει κι’ αυτός φωτογραφίες. Ο ίδιος άρπαξε τα κωλομάγουλα μου και τα ξεχώρισε για να μπει όλος ο πούτσος του μέσα και παράλληλα να με ανεβοκατεβάζει πάνω του. Ο Στηβ κατέβηκε από την καρέκλα για να φωτογραφήσει σε κοντινά πλάνα τον καυλί του Ραφαέλο να ξεσκίζει την τρυπούλα μου. Ήρθε λοιπόν πίσω μου με το κινητό έτοιμο.

- Άνοιξε καλά τα κωλομέρια του να φανεί η κωλοτρυπίδα του. Αυτό είναι φίλε… αυτή η φώτο θα κερδίσει βραβείο. Τώρα ανασήκωσέ τον πάνω να φανεί το μέγεθος κι’ άσε μέσα μόνο το πουτσοκέφαλο. Έτσι μπράβο. Τώρα ανάγκασέ το να σκύψει μπροστά προς εσένα. Μπράβο φίλε μου. Φαίνεται όλη η τρύπα της βρώμας να τρώει το καυλί σου. Πόσο καυτός είναι. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να σφηνώσω και τον δικό μου πούτσο εκεί. Έλα πάρε το κινητό και στείλε τις φωτογραφίες μέχρι να του τον βάλω κι εγώ.

Αυτό έκανε. Όπως ήμουν καθισμένος πάνω στο πούτσο του Ραφαέλο και σκυμμένος πάνω του με την γλώσσα του στο στόμα μου, νοιώθω τον πούτσο του Στηβ να προσπαθεί να μπει κι’ αυτός μέσα μου.

- Μείνε ακίνητος μέχρι να του τον βάλω κι εγώ…

είπε του Ραφαέλο και συνέχισε να σπρώχνει. Ένοιωσα την τρυπούλα μου να ανοίγει για να διευκολύνει τον Στηβ να μπει μέσα μου. Προφανώς το ήθελα κι εγώ πολύ.

- Α ρε πούστη μου. Μας πήρε και τους δύο η βρώμα. Καύλα μου. Ξέρει να γαμιέται ο πούστης. Και του αρέσει. Παρ' τα αγόρι μου όλα. Πάρε και τους δύο πούτσους μας. Σ’ αρέσει πούστρα; Σ’ αρέσει να έχεις δύο πούτσους στο κώλο; Τι θα έλεγες και δύο στο στόμα;…

συνέχισε να μιλά και ο άλλος να μουγκρίζει ευχαριστημένος. Το γαμήσι διήρκεσε για κάμποση ώρα. Σε πολλές παραλλαγές. Δε έχω ιδέα ποιος τους κάλυπτε ή τι συμφωνίες είχαν με τους άλλους συναδέλφους τους αλλά αυτό κράτησε αρκετά. Με γάμησαν σε όλες τις στάσεις. Όλες όσες μπορείς να φανταστείς. Ήμουν ανάσκελα πάνω στο τραπέζι με τα πόδια ψηλά και το Ραφαέλο μέσα μου όταν είπε:

- Θα χύσω μαλάκα και θέλω να χύσω στα μούτρα του.

Σκαρφάλωσε στο τραπέζι έκατσε στο στήθος μου και αφού την έπαιξε για δύο δεύτερα έχυσε μια μεγάλη ποσότητα στο πρόσωπό μου. Αυτό φαίνεται τον άναψε βλέποντας τα χύσια του στα μούτρα μου. Κρατώντας το πούτσο του σαν πινέλο έσπρωχνε το σπέρμα του στο στόμα μου διατάσσοντας με να τα πιω όλα. Μόλις βγήκε ο Ραφαέλο από μέσα μου, με μια σπρωξιά μπήκε ο Στηβ και λίγο μετά που έχυσε ο Ραφαέλο ένοιωσα το καυλί του Στηβ να τεντώνεται και ο ίδιος να κολλά πάνω μου.

- Χύνω στο μουνί σου βρώμα. Θα μείνεις έγκυος από μένα. Σε εννέα μήνα θα γεννάς κοκκινομάλλικα ελληνάκια μωρή βρώμα!

Έμεινα εκεί για λίγα λεπτά με τα χυσιά στα μούτρα μου και άλλα να χύνονται από τα μπούτια μου. Ο Ραφαέλο και ο Στηβ φόρεσαν τις στολές τους και άλλαξαν εντελώς τακτική. Πήρα ένα φανελάκι από την βαλίτσα μου, σκούπισα τα χύσια και ντύθηκα. Με βοήθησαν να κλείσω την βαλίτσα.

- Είσαι ωραίος και κάνεις ωραίο σεξ. Ελπίζουμε να σου άρεσε. Αν μένεις Σικάγο θα θέλαμε να σε ξαναδούμε…

μου είπε ο Ραφαέλο φιλώντας με τρυφερά στο στόμα. Μένω Σικάγο και θα μου άρεσε να τους ξανά συναντούσα. Φυσικά θα γινόταν κρυφά από το σύντροφό μου. Αλλά δεν θα ήταν δα και η πρώτη φορά. Ανταλλάξαμε έτσι τηλέφωνα και μάλιστα μου είπαν ότι την επόμενη φορά θα έρθει και ο Ρικάρντο.

Για αυτή τη συνάντηση θα τα ξανά πούμε.Copyright protected OW ref: 135538