Με τον ντράμερ του συγκροτήματος (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.80 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τον ντράμερ του συγκροτήματος

Η νύχτα που έκανα φάση με το Γιώργο δεν έλεγε να φύγει απ' το μυαλό μου. Γύρω στη μία εβδομάδα μετά με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε να βρεθούμε το απογευματάκι να βγούμε και αργότερα να πάμε σπίτι του. Εννοείται ότι συμφώνησα. Ήρθε κατά τις οκτώ με το αυτοκίνητο του και με πήρε. Πήγαμε σε ένα πάρκο αρκετά μακρινό που δεν είχε πολύ κόσμο. Πήραμε παγωτό, περπατήσαμε και στο τέλος κάτσαμε σε ένα παγκάκι και τα είπαμε. Καθ’όλη τη διάρκεια της βόλτας ήταν πολύ γλυκός, μου μιλούσε και με ακουμπούσε τρυφερά. Ενώ ήμασταν στο παγκάκι η συζήτηση πήγε στη φάση που είχαμε.

-    Δεν έβλεπα την ώρα να σε δω, μου είπε.

-    Ούτε εγώ. Άσε που αφήσαμε κάτι στη μέση.

-    Μην αγχώνεσαι καύλα μου, θα το ολοκληρώσουμε τώρα που θα πάμε σπίτι μου.

Έτσι κάναμε. Με πήγε με το αυτοκίνητο σπίτι του. Άνοιξε την πόρτα και δεν κρατήθηκε.  Μόλις την έκλεισε με κόλλησε με την πλάτη στον τοίχο του χωλ και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα. Μου έβγαλε τη μπλούζα και άρχισε να μου πιπιλάει το λαιμό. Του την έβγαλα κι εγώ και του φίλησα όλο το σώμα. Δεν άφησα σημείο.

-    Με καυλώνεις αφάνταστα μωρό μου.

-    Κι εσύ γαμιά μου.

Με σήκωσε και με πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και άρχισε να με φιλάει σε όλο μου το σώμα. Μου έβγαλε το παντελόνι και φιλούσε τα μπούτια μου. Μετά του έβγαλα κι εγώ το δικό του, τον ξάπλωσα και άρχισα να φιλάω το καυλί του πάνω από το μποξεράκι του. Το φούσκωμα, η μυρωδιά, όλα καύλα. Του το έβγαλα τελείως και άρχισα να του παίρνω πίπα. Αυτός βόγκαγε και μου χάιδευε τα μαλλιά. Εγώ απολάμβανα να ρουφάω τον 19cm πούτσο του. Μετά από κάποια ώρα μου είπε:

-    Σταμάτα γιατί δε θέλω να χύσω από τώρα. Κάτσε στα τέσσερα…

μου είπε κι εγώ υπάκουσα. Σάλιωσε ένα δάχτυλο του και το έβαλε στην τράπουλα μου. Τα δάχτυλα έγιναν δύο και έπειτα τρία.

-    Άσε τα δάχτυλα τον πούτσο σου θέλω!

-    Τον θες και θα τον έχεις.

Μπήκε σιγά και άρχισε να με γαμάει με αργούς ρυθμούς. Μετά δυνάμωσε αρκετά την ένταση και ένιωθα την τράπουλα μου τα γίνεται κομμάτια. Βόγκαγα από καύλα το ίδιο κι αυτός (καλά που μένει σε μονοκατοικία). Συνέχισε να με γαμάει ώσπου κάποια στιγμή μου είπε ότι θα έχυνε. Έχυσε μέσα στην τράπουλα μου. Ένιωθα μέσα μου τα απερίγραπτα πολλά, απολαυστικά και ζεστά χύσια του.

-    Όλα δικά σου μωρό μου.

Μετά από αυτό μου τον έπαιξε μέχρι που σε λίγο έχυσα και εγώ πάνω στο στέρνο και στο πρόσωπο μου. Εκείνος έγλειψε κάθε σταγόνα. Δεν άφησε τίποτα. Έπειτα από αυτό ξαπλώσαμε στο κρεβάτι του. Αυτός με είχε πάρει αγκαλιά, με χάιδευε και μιλούσαμε μέχρι που ήρθε η ώρα να φύγω. Μόλις πήγα σπίτι βρήκα μήνυμα του που μου πρότεινε να κάνουμε σοβαρή σχέση και του είπα ότι θα το σκεφτώ. Περνάω απίστευτα μαζί του αλλά για κάποιο λόγο διατάζω. Αφήστε που ο κιθαρίστας μας έχει αρχίσει και με φλερτάρει!Copyright protected OW ref: 134189