Γνωριμία στον ηλεκτρικό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Δημήτρη και είμαι 19 χρόνων και κάτι μηνών. Είμαι φοιτητής. Σπουδάζω στην Αθήνα. Ένα μεσημέρι Κυριακής βρισκόμουν στην Βικτώρια σε κάποιο κεντρικό δρόμο με λίγο όμως κόσμο και έψαχνα να βρω τον σταθμό του τρένου. Ρώτησα ένα δυο ανθρώπους και μου έδειξαν πιο δρόμο θα πάρω. Ενώ μου εξηγούσε κάποιος κύριος πέρασε από δίπλα μου ένας νεαρός γύρο στα 19 (με μια τσάντα σχολική) και προχώρησε αργά. Μόλις τελείωσαν οι διευκρινήσεις και έφυγε ο πρώτος, ο νεαρός γύρισε και μου είπε ότι και εκείνος θα πήγαινε στον σταθμό και αν ήθελα να πηγαίναμε μαζί για να μην μπερδευτώ.

Μου άρεσε η ιδέα. Όπως προχωρούσαμε και με τις ερωτήσεις που μου έκανε (τύπου από πού είσαι, που πας κτλ.) στο μυαλό μου έμπαιναν διάφορα σενάρια. Του είπα πως πηγαίνω Ηράκλειο και εκείνος μου είπε πως πηγαίνει στο Μαρούσι. Μέχρι να φτάσουμε στο σταθμό είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή θα έλεγα φιλική σχέση. Δείχναμε ο ένας στον άλλον ότι γουστάρουμε παρέα. Μπήκαμε στο τρένο μαζί και ανηφορήσαμε προς τα βόρεια προάστια. Λίγο πριν φτάσουμε στο Ηράκλειο μου ζήτησε το κινητό μου. Ανταλλάξαμε και έφυγα. Υποσχεθήκαμε ότι θα τα ξαναπούμε.

Ο Γιώργος -έτσι τον λένε- έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο όμως μένει από πολύ μικρός στην Αθήνα. Είναι καστανόξανθος με καστανά μάτια. Είναι αρκετά ψηλός, σώμα πολύ γεροδεμένο γύρω στα 70 κιλά . Φαίνεται ίσος ή λίγο πιο μεγάλος από εμένα όμως είναι 2 χρόνια μικρότερος μου. Το βράδι μου έστειλε το πρώτο μήνυμα!!! «Μου αρέσεις πολύ. Γι' αυτό σου μίλησα πριν. Δεν μπορούσα να σου το πω από κοντά». Ανταλλάξαμε πολλά μηνύματα. Προς το τέλος μου είπε ότι θέλει να με γκαστρώσει! Κατά τις 11 και 5 πήγα στον ηλεκτρικό με το μηχανάκι και τον πήρα. Με χαιρέτησε με ένα χαμόγελο και έκατσε πάνω για να γυρίσουμε στο σπίτι. Στο δρόμο μιλούσαμε όπως μιλούσαμε και στο τρένο. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι μπήκαμε στο ασανσέρ και ανεβήκαμε στον 2 ο . Κοιτούσε ο ένας τον άλλον πολύ περίεργα. Φτάσαμε και μπήκαμε μέσα.

Δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα και μία τρελή πορεία άρχισε. Η καρδιά μου είδη είχε αρχίσει να τρέμει πολύ. Φορούσε ένα καφέ τζιν ριχτό, μαύρα αθλητικά παπούτσια, άσπρες αθλητικές κάλτσες, και μια μαύρη καλοκαιρινή μπλούζα. Με κόλλησε στην πόρτα, άρχισε να μου γλύφει και να μου ρουφάει τον λαιμό. Με έγλυφε και με φιλούσε γρήγορα και με πάθος στα αυτιά, στο στόμα, στην μύτη, παντού. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν κάποια στιγμή να τον αγκαλιάσω και τίποτε άλλο. Φαινόταν πως είχε μια τρελή καβλα, γεμάτος ενέργεια και δεν σήκωνε πολλά πολλά.

Με έβαλε να κάτσω στο κρεβάτι και μου έβγαλε τα ρούχα εκτός τις κάλτσες και το σλιπ. Από τις πιπιλιές που μου έκανε, ο λαιμός μου και το στήθος μου ήταν κατακόκκινα. Μετά από λίγο μου είπε «ετοιμάσου να δεις την κρητική κοκόνα». Άνοιξε το φερμουάρ του τζιν και πέταξε ένα ψώλαρο τουλάχιστον 16 - 17 cm . Είχα τρελαθεί από την κάβλα. Μου τον έχωσε στο στόμα και άρχισα να τον ρουφάω. Έβγαζε μια καταπληκτική γεύση. Είναι χοντρός ο πούτσος του και γέμιζε το στόμα μου. Όταν είχε σηκωθεί για τα καλά άρχισε να μου γαμάει το στόμα μου. Όσο καλά και αν είχε καβλώσει, η Κρητικιά κοκόνα ήταν σαν λάστιχο και όχι ξύλο. Έβγαζε ζουμιά και τα έτρωγα.

Έβγαλα το σλιπάκι μου, με ξάπλωσε ανάσκελα, έφτυσε το κώλο μου τον έτριψε λίγο με το δάκτυλο του και μετά πλησίασε την ψωλή του στην τρύπα. Άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά μέσα. Αν και πονούσα μετά από όχι και πολύ ώρα τα κατάφερε. Το στήθος του έγινε ένα με το στήθος μου. Όλος πάνω μου, ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Με γαμούσε. Συγχρόνως με φιλούσε στο στόμα και στον λαιμό. Ήμασταν όλο σάλια. Άρχισε και με γκάστρωνε πολύ γρήγορα και όλος μέσα. Με γύρισε στα 4 με γαμούσε, ενώ με κρατούσε από το σβέρκο. Πότε με βαρούσε στον κώλο και πότε μου γύριζε και με φιλούσε στο στόμα. Μετά από πολύ ώρα που με είχε ξεπατώσει, με ξάπλωσε ανάσκελα, ήρθε από πάνω μου, μου έβαλε το παπάρι του στο στόμα μου και μου τσιμπούσε τα βυζιά. Ξαφνικά με τράβηξε απότομα πάνω στο κρεβάτι, ακούμπησε την πλάτη μου στον τοίχο και μου ξανακάρφωσε την ψωλή του. Με ανεβοκατέβαζε πάνω κάτω γρήγορα και στο τέλος με έχυσε μέσα στην κωλοτρυπίδα. Εγώ έχυσα λίγα λεπτά πριν όταν με τσιμπούσε και μου έχωνε τον παπά στο στόμα μου.

Αγκαλιαστήκαμε, μπλεχτήκαμε και χαμουρευτήκαμε για λίγο ακόμα. Εκεί με άφησε να παίξω ένα μικρό ρόλο. Θα έφευγε αλλά ο ΗΣΑΠ ήταν κλειστός. Κοιμηθήκαμε με τα χύσια. Το πρωί ξυπνήσαμε, κάναμε μπάνιο, έφυγε και πήγα και εγώ στην σχολή μου. Δυστυχώς όσες φορές και αν τον έχω πάρει τηλέφωνο μου λέει «Η ΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ».
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")