Η πρώτη μου σχεδόν ολοκληρωμένη φορά

Δημοσιεύθηκε από Pathitikospireas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.21 (7 Votes)
Από μικρός… παρ’ ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και έχω κάνει κανονικά σχέσεις είχα την τάση να φαντασιώνομαι πως θα είναι να είμαι στη θέση της. Θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει πορνό και να μην ταυτίζεται με τον άντρα αλλά με τη γυναίκα! Να βλέπω πως ρουφάει το καυλί, πως τον παίρνει μέσα της και όλα τα υπόλοιπα και να σκέφτομαι ότι θέλω να τα νιώσω κι εγώ. Δεν τολμούσα πάντως να κάνω κάτι στα αλήθεια.

Όσο μεγάλωνα(είμαι 30 τώρα), άρχισα να το σκέφτομαι εντονότερα. Ίσως οι λίγες επιτυχίες στις γυναίκες, ίσως ότι είμαι εύσωμος με στήθος που θυμίζει γυναικείο, όλο και περισσότερο μου πέρναγε από το μυαλό να δοκιμάσω.

Άρχισα να συχνάζω σε διάφορα τσοντοσινεμά αφού είχα διαβάσει ότι εκεί γίνεται παιχνίδι. Μαγκωμένος σίγουρα, έβλεπα και άκουγα διάφορα, αλλά εγώ κώλωνα.

Ένα βράδυ είχα κλειστεί σε καμπίνα και έβλεπα πορνό, ώσπου για πρώτη φορά από τη διπλανή τρύπα εμφανίστηκε ένας πούτσος. Το σκέφτηκα λίγο και αφού έσβησα τις αμφιβολίες μου έπεσα στα γόνατα κι άρχισα να τον γλείφω. Μετά από λίγο ένιωσα να χύνει στο στόμα μου.

Ακολούθησαν κι άλλες φορές, στο ίδιο μέρος και με τον ίδιο τρόπο. Αλλά ως εκεί. Δεν ένιωθα έτοιμος για το παραπάνω βήμα αν και το σκεφτόμουνα διαρκώς. Όλα αυτά μέχρι «το βράδυ»! Μέχρι τότε ότι έκανα ήταν απρόσωπο. Μέσα από μια τρύπα έγλειφα ένα καυλί και τέλος. Εκείνη τη μέρα όπως καθόμουν στον καναπέ με πλησίασε ένας πενηντάρης κύριος που είχα συναντήσει αρκετές φορές και μου πιάσε την κουβέντα. Σύντομα άρχισε να χουφτώνει το στήθος μου και να καυλώνω. Με ρώτησε τι ψάχνω και του απάντησα ότι είμαι παθητικός. Μου πρότεινε να πάμε αλλού και παρά το τρακ μου τον ακολούθησα.

Πήγαμε στο υπόγειο. Γδυθήκαμε σχετικά γρήγορα. Έπεσα στα γόνατα κι άρχισα να γλείφω ένα μακρύ και λεπτό εργαλείο με όλη μου την τέχνη. Τον άκουγα να παραμιλάει και να καυλώνει. Σύντομα άρχισε να μου μιλάει βρώμικα και σε θηλυκό πρόσωπο κάτι που με καύλωνε τρελά.

-    Έτσι κοπέλα μου, ναι γλείψε με. Αχ… τι ωραία που το κάνεις, με τρελαίνεις!

Έβαλα τον πούτσο του ανάμεσα στο στήθος μου και άρχισε βογκώντας από καύλα να με γαμάει με ισπανικό. Είχε τρελαθεί με το στήθος μου το οποίο είχα ξυρίσει πριν και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από γυναικείο. Σταμάταγε, το έγλειφε και μετά το γαμούσε ξανά. Εγώ όσο με έπαιρνε με ισπανικό είχα τη γλώσσα έξω και έγλειφα το κεφαλάκι όταν πλησίαζε, ενώ  κάποιες φορές έσκυβε και έδινε σφαλιάρες στα κωλομέρια μου.

Είχα αφεθεί. Ένιωθα έτοιμος για όλα όταν μου πρότεινε να μπει μέσα μου. Ξάπλωσα πλαγιαστά κι ήρθε πίσω μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν κράτησε πολύ! Ο λόγος ήταν ότι λίγο μετά που μπήκε μέσα μου, άρχισα να χύνω, να γίνομαι χάλια και να ξενερώνω. Ήμουν άμαθος βλέπετε.

Του ζήτησα συγνώμη και για να τον ευχαριστήσω άρχισα να τον γλείφω ξανά όσο καλύτερα μπορούσα μέχρι που άδειασε το σπέρμα του στο στόμα μου και τα βυζιά μου.

Από τότε έχω ξαναπάει μήπως τον πετύχω κι ολοκληρώσουμε ότι αρχίσαμε, αλλά μάταια. Νιώθω πλέον έτοιμος για όλα. Να πάρω ένα καυλί μέσα μου και να με γαμήσει όπως φαντασιώνομαι από μικρός. Ελπίζω να έρθει σύντομα αυτή η μέρα και να σας την περιγράψω με λεπτομέρειες.Copyright protected OW ref: 129590