Μουσικ...όματα: Το πλήρωμα του χρόνου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μέρος των φετινών μου διακοπών έπρεπε να συνδυαστεί με ολιγοήμερη δουλειά σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, για μια συναυλία που θα έδινε μια μπάντα. Αποχαιρέτησα έτσι την κόρη και τη γυναίκα μου, φόρτωσα την μοτοσικλέτα και μετά από λίγες ώρες στο πλοίο, αναζητούσα το όνομα του ξενοδοχείου που έμεναν οι μουσικοί.

Τους συνάντησα νωρίς το μεσημέρι, σε μία απ' τις αίθουσες συνεδριάσεων του ξενοδοχείου την οποία χρησιμοποιούσαν για τις πρόβες τους: Θα έδιναν συναυλία σε ένα ανοιχτό θέατρο του νησιού την μεθεπόμενη. Δεν είχαν ξανασυναντήσει κανέναν τους, αλλά δεν μας πήρε και πολλή ώρα για να γνωριστούμε και να γίνω το δέκατο μέλος της παρέας.

Το άτομο με το οποίο θα είχα την στενότερη συνεργασία ονομαζόταν Ζακ, ήταν Ελληνοκαναδός και εκτός απ' το να είναι υπεύθυνος για την ηχητική αρτιότητα της συναυλίας, εκτελούσε και χρέη επίσημου φωτογράφου.

Δεν ξέρω αν έχετε δουλέψει ποτέ με μουσικούς, όμως οι μέρες πριν τα κονσέρτα που δίνουν είναι αρκετά έντονες με την ατμόσφαιρα να είναι αρκετά ηλεκτρισμένη απ το άγχος της πρόβας και του επερχόμενου live. Στην περίπτωσή μας πάντως όλα πήγαν καλά και η επόμενη μέρα της συναυλίας ,ή καλύτερα το απόγευμα, αφού είχαμε συνέλθει απ' το hangover , μας βρήκε να απολαμβάνουμε την θάλασσα και να λυσσάμε στο beach volley. Λίγο μετά τις οκτώ πήραμε δρόμο για τα δωμάτιά μας, δίνοντας ραντεβού για το βραδινό φαγητό.

Ζήλεψα λίγο τους υπόλοιπους που θα την έπεφταν για ξεκούραση, μιας και εγώ έπρεπε να ξεδιαλέξω, μαζί με τον Ζακ , ο οποίος παρεμπιπτόντως μου ήταν και ο συμπαθέστερος απ' όλους - τις φωτογραφίες που είχε βγάλει απ' τη συναυλία. Τον παρακάλεσα να με περιμένει να ξεπλυθώ απ' τα αλάτια, έκανα ένα βιαστικό ντους και κατέβηκα στο δωμάτιό του.

Τον βρήκα να με περιμένει έχοντας ήδη ανάψει το laptop.

«Μέχρι να ρίξω λίγο νερό πάνω μου, άνοιξε το Photoshop και ρίξ τους μια πρώτη ματιά» με παρακάλεσε ο Ζακ πριν εξαφανιστεί στο μπάνιο. Κάθισα μπροστά στον υπολογιστή και των ρώτησα σε ποιόν φάκελο υπάρχουν οι φωτογραφίες.
«Χύμα στο my pictures απάντησε φωναχτά για ν΄ ακουστεί πάνω απ το θόρυβο του νερού που έτρεχε.

Πριν αρχίσω να τις βλέπω άναψα το mp3 player του Ζακ και έβαλα ένα playlist στην τύχη. Κουβανέζικη μουσική άρχισε να ξεχύνετε απ τα μικρά ηχεία ταιριαστή υπόκρουση με τις πορτοκαλιές πλάγιες ακτίνες του ήλιου. Κάθισα μπροστά στο laptop και με δύο κλικ άνοιξα την πρώτη φωτογραφία. Φαντάζεστε όμως την έκπληξή μου όταν, αντί για κόσμο, πάλκο και μουσικά όργανα, είδα στο Photoshop μια φωτογραφία του Ζακ. Και όχι μια συνηθισμένη, αλλά ξαπλωμένο μπρούμυτα, να κοιτάζει μισοπαιχνιδιάρικα τον φακό πίσω απ την πλάτη του, έχοντας ελαφρά τουρλωμένο τον πισινό του, που χωριζόταν στα δύο από ένα μαύρο string.

Κατάπια τη γλώσσα μου. Ήμουν αιχμαλωτισμένος απ την έκπληξη, αλλά και από το θέαμα των δύο ολοστρόγγυλων, καλοσχηματισμένων ημισφαιρίων που έβλεπα μπροστά μου σε ανάλυση 2272 x 1704dpi. Πέρασαν έτσι μερικά δευτερόλεπτα και βιάστηκα να κλείσω την φωτογραφία. Θα περίμενα τον Ζακ να τις ανοίξει εκείνος. Ένιωσα και λίγο άσχημα που είχα κοιτάξει, έστω και άθελά μου, από μια χαραμάδα της ιδιωτικής του ζωής. Άλλωστε δεν είχε δώσει κανένα δείγμα ότι του άρεσαν τα αγόρια, ούτε υπήρχε ίχνος θηλυπρέπειας στην συμπεριφορά και τους τρόπους του. Και εγώ βέβαια μόλις που θυμόμουνα την, πριν τρία χρόνια, περιπέτειά μου με τον Τάκη.

Δεν πρόλαβα να κάνω ούτε μισή κίνηση, γιατί ο Ζακ στεκόταν ήδη πίσω απ την πλάτη μου.

«Merde (σκατά) έβρισε και με έσπρωξε στο πλάι αρπάζοντας το ποντίκι και κλείνοντας την φωτογραφία.
«Ζακ» ψέλλισα «κατά λάθος την άνοιξα. Ήταν το πρώτο αρχείο μέσα στο φάκελο, μαζί με τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.»
Καθόταν στο κρεβάτι, με το πρόσωπο μέσα στα χέρια του, προσπαθώντας εμφανώς να μην κλάψει. Έπρεπε να διορθώσω κάπως την κατάσταση άλλωστε δικαίωμά του ήταν να κάνει ό,τι θέλει.
«Καλά, δεν έγινε και τίποτα.» του είπα. «Είδα μία φωτογραφία σου, τυχαία. Είναι δική σου υπόθεση το τι κάνεις στο κρεβάτι σου και εννοείται ότι δεν πρόκειται να πω τίποτα σε κανέναν»
Ο Ζακ σήκωσε το κεφάλι του. «Σ ευχαριστώ γι αυτό. Δεν ήθελα να μάθει κανείς τίποτα. Ειδικά εσύ.»
Ώπα!
«Και γιατί ειδικά εγώ;» - τώρα αυτό τι ήθελα και το ρώτησα;
Ο Ζακ δίστασε λίγο. «Γιατί μου είσαι πολύ συμπαθής.»
Α, έτσι.
«Κι εγώ σε συμπαθώ πολύ. Άλλωστε έχω κάμποσους γνωστούς που είναι gay.»
Παραμύθι, αλλά φαντάστηκα ότι θα τον έκανα να νιώσει καλύτερα.
Το πρόσωπό του έλαμψε σε ένα χαμόγελο. «Σοβαρά; Κι εσύ;» με ρώτησε κάπως πιο συνεσταλμένα.
«Εγώ είμαι απ την απέναντι μεριά Ζακ. Μου αρέσουν οι γυναίκες.» - δεν θα του έκανα κι εξομολόγηση τώρα.

«Το να σου αρέσουν οι γυναίκες δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι δεν πρέπει να δοκιμάσεις τίποτ άλλο. Και βέβαια δεν ξέρεις τι χάνεις» απάντησε χαμογελώντας.

Εδώ που τα λέμε, αντικειμενικά είχε δίκιο. Δεν υπάρχει και ένα ρητό που λέει «καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες;» Δεν ξέρω πώς ερμήνευσε ο Ζακ τον στιγμιαίο δισταγμό μου ν απαντήσω, πάντως ένιωσα το χέρι του να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω απ το μαγιό. Κάτι το ότι έλειπα 3 μέρες απ το σπίτι, κάτι το ότι είχα καμιά βδομάδα να γαμήσω (έμμηνος ρήση της γυναίκας μου γαρ!), κάτι το ότι το χάδι του ήταν εξαιρετικά απαλό, το καυλί μου σκλήρυνε στο άψε σβήσε. Έμεινα καρφωμένος στη θέση μου με μισόκλειστα μάτια να απολαμβάνω τη στιγμή. Ο Ζακ πετάχτηκε όρθιος και τράβηξε τις κουρτίνες φυλακίζοντας το δωμάτιο στο μισοσκόταδο. Με πλησίασε και ακούμπησε τα χέρια του στους ώμους μου, σπρώχνοντάς με απαλά στο κρεβάτι. Μόλις ξάπλωσα πήγε προς τη βαλίτσα του, έσκυψε να πάρει κάτι και εξαφανίστηκε στο μπάνιο.

«Μην κουνηθείς για λίγο» μου φώναξε.

Και τώρα τι γίνεται; Η κατάσταση έπαιρνε μια τροπή απροσδόκητη και είχα λίγα δευτερόλεπτα ν αποφασίσω αν θα συμμετείχα ή αν θα έβρισκα ένα τρόπο να δικαιολογηθώ χωρίς να τον κάνω να νιώσει άσχημα μην ξεχνάμε ότι είχαμε και μια δουλειά να κάνουμε. Η αίσθηση του πούτσου μου που ήταν ακόμα σκληρός μέσα στο σορτσάκι μου, έδωσε την απάντηση. Άλλωστε ο χρόνος μου είχε τελειώσει. Ο Ζακ βγήκε απ το μπάνιο, έχοντας ξεφορτωθεί την πετσέτα που είχε τυλιγμένη γύρω απ τη μέση του προηγουμένως. Τη θέση της είχε πάρει ένα μαύρο στρινγκάκι. Καθώς στράφηκε λίγο για να σβήσει το φως, μου χάρισε μια εικόνα του κώλου του. Πρέπει να ομολογήσω ότι κατά λάθος είχε μπει σε αντρικό σώμα τέτοιος κώλος. Στρογγυλός, τορνευτός και ψηλός, όμοιος με εκείνους που βλέπουμε στο καρναβάλι του Ρίο, αλειμμένους με λάδι. Το δεύτερο εθνικό προϊόν της Βραζιλίας, μετά το ποδόσφαιρο.

Με είδε που τον κοίταζα. «Σου αρέσει;» Πλησίασε προς το μέρος μου. «Μπορείς να τον χαϊδέψεις αν θες». Άπλωσα το χέρι μου και χούφτωσα το άτριχο και στητό κωλομέρι του. Μισόκλεισα τα μάτια και άρχισα να το μαλάζω. Ο Ζακ έβγαλε ένα χαμηλό γρύλισμα ευχαρίστησης. Ξάπλωσε στο κρεβάτι, κρατώντας τον κώλο του σε τέτοια απόσταση που να μπορώ να τον χαϊδεύω και ταυτόχρονα άρχισε να με φιλάει στο στήθος. Όλο του το σώμα ήταν άτριχο, με ένα μικρό χνούδι χαμηλά στο στομάχι. Ίσως να έκανε αποτρίχωση αλλά και πάλι όρκο δεν παίρνω. Είχε επικεντρώσει τα φιλιά και τα γλειψίματα στην περιοχή του στήθους μου, ενώ το χέρι του είχε ήδη χωθεί στο σορτς μου και χάιδευε απαλά τ' αρχίδια μου. Είχα καυλώσει για τα καλά. Το σώμα του ήταν πολύ απαλό στην αφή, κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.

Πέρασα το χέρι μου μέσα απ' το string και άρχισα να ψαχουλεύω την κωλοτρυπίδα του. Ο Ζακ άρχισε να βογκάει ελαφρά, χαρίζοντας ένα απίθανο ρούφηγμα στο ολοσηκωμένο κοντάρι μου. Το χέρι του δεν μου άφηνε στιγμή τ' αρχίδια. Έκλεισα τα μάτια και παραδόθηκα στην αίσθηση του αχόρταγου στόματος που διέτρεχε το καυλί μου απ' άκρη σ' άκρη, πότε γρηγορότερα, πότε πιο αργά. Κάποιες στιγμές η γλώσσα του συγκεντρωνόταν στη βάση του πουτσοκέφαλου, στέλνοντας ηλεκτρικούς παλμούς στην σπονδυλική μου στήλη και κάνοντάς με να τινάζομαι ελαφρά. Δεν μπορώ να σας πω πόση ώρα είχε περάσει με τον Ζακ να με γλύφει ασταμάτητα και εμένα να του καρφώνω στην πρόθυμη κωλοτρυπίδα που πότε ένα και πότε δύο δάχτυλα. Έξαφνα τραβήχτηκε.

Σηκώθηκε και πέταξε το στρινγκάκι του. Του είχε σηκωθεί. Αντίκρισα έναν εντελώς ξυρισμένο και σχετικά λεπτό πούτσο.
"Βλέπεις πώς έχω γίνει;" Με ρώτησε. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν του είχα καν αγγίξει τον πούτσο. Πλησίασε στο πρόσωπό μου.
"Θα μου τον παίξεις για λίγο;" Με ρώτησε παρακλητικά. Δίστασα.
"Είναι κάτι που δεν έχω ξανακάνει" του είπα ψέματα.
"Μη φοβάσαι γλυκέ μου. Χαλάρωσε και κάνε μου ότι κάνεις στον πούτσο σου όταν τη βρίσκεις μόνος σου." Άπλωσε το χέρι και τύλιξα τα δάχτυλά μου γύρω απ' την πούτσα του. Το μισοσκόταδο έκρυβε την αμηχανία μου. Ο Ζακ στεκόταν όρθιος, λίγα εκατοστά απ' το πρόσωπο μου. Άρχισα να του τραβάω μαλακία. Τον άκουγα να βογκάει σιγανά. Αποφάσισα να τολμήσω. Έβγαλα διστακτικά τη γλώσσα μου και άγγιξα την άκρη της ψωλής του. Ο Ζακ τινάχτηκε.

"Έλα μωρό μου, ρούφηξέ με" μου ψιθύρισε και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Έσφιξα τα χείλια μου γύρω απ' το πουτσοκέφαλό του και άρχισα να κατεβαίνω προς την βάση του. Ο πούτσος του γλίστραγε εύκολα πάνω στη γλώσσα μου και πίεζε τον ουρανίσκο μου. Ήθελα να τον πάρω όλο στο στόμα μου. Άρχισα ν' ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου ρυθμικά, χωρίς να αφήνω το σκληρό καυλί να βγαίνει απ' το στόμα μου. Η αίσθηση μου άρεσε ιδιαίτερα. Ο Ζακ βόγκαγε ρυθμικά και μου ψιθύριζε ενθαρρυντικά λόγια.
"Ναι μωρό μου, ρούφα το καυλί μου. Γλύψε με με τη γλωσσίτσα σου. Είσαι τέλειος καύλα μου..."

Κάποια στιγμή άλλαξα τον ρυθμό μου και τον έβγαλα απ' το στόμα μου. Άρχισα να τον γλύφω πάνω κάτω, να ρουφάω μόνο το πουτσοκέφαλό του και να υγραίνω τ' αρχίδια του με τη γλώσσα μου. Είχα παραδοθεί στην αίσθηση και ταξίδευα. Ο Ζακ με έσπρωξε ελαφρά, σηκώθηκε και έπεσε στα τέσσερα στο κρεβάτι, τουρλώνοντας τον λαχταριστό του κώλο.

"Γλύψε μου την σούφρα γαμιά μου". Τα λόγια του με ηλέκτρισαν και κατάλαβα ότι μου έστελνε μήνυμα ότι ήταν παθητικός. Κρίμα γιατί το καυλί του φαντάζομαι ότι θα ικανοποιούσε όλους τους κώλους, ανεξάρτητα απ' το αν στην άλλη πλευρά υπήρχαν δύο αρχίδια ή μια υγρή κλειτορίδα.

Μου άρεσε πολύ να γλύφω γυναικεία κωλαράκια, αλλά δεν ήξερα πώς θα μου φαινόταν ένα αντρικό. Τέλος πάντων τον πλησίασα και του άνοιξα τα κωλοβάρδουλα. Ο κώλος του μοσχοβολούσε αφρόλουτρο. Άφησα τη γλώσσα μου να περιπλανηθεί απ' τη βάση της ουράς του μέχρι τ' αρχίδια του, αποφεύγοντας επίτηδες την επαφή με τη σούφρα του.

"Έλα μωρό μου, δε βλέπεις ότι με έχεις τρελάνει;" Τα λόγια του Ζακ συνόδευαν το ρυθμικό κούνημα των γλουτών του. Είχε απίθανο κώλο βάζω στοίχημα ότι κανείς δεν θα μπορούσε να πει αν ήταν αντρικός ή γυναικείος αν δεν έβλεπε και το υπόλοιπο σώμα. 'Έγλειψα τρυφερά την περίμετρο της σούφρας του, αφήνοντας τη γλώσσα μου να νιώσει και την παραμικρή πτυχή του σκούρου δέρματος. Ο Ζακ άφηνε να του ξεφύγουν μικρά βογκητά ηδονής. Συνέχισα να σαλιώνω την τρύπα του και κάποια στιγμή πίεσα τη γλώσσα μου στο άνοιγμα. Υποχώρησε σχετικά εύκολα και ο Ζακ πίεσε τον κώλο του στο στόμα μου. Συνέχισα να γαμάω το αντρικό του μουνί με την γλώσσα μου. Κάποιες στιγμές άπλωνα το χέρι μου και έπαιζα λίγο με το σκληρό καυλί του.
"Με πεθαίνεις γλυκέ μου" με παρότρυνε εκείνος. Άρχισα να του χώνω δάχτυλο και τα βογκητά μετατράπηκαν σε φωνίτσες ηδονής. Είχα καυλώσει απίστευτα. Έγλυφα έναν υπέροχο κώλο. Ήταν ακριβώς όπως μου άρεσε. Ήθελα να τον γαμήσω. Του το είπα.
"Έχεις θεσπέσιο κώλο. Θα με αφήσεις να σε γαμήσω;"
"Έχω προφυλακτικά στο μπλε τσαντάκι πάνω στο κομοδίνο" ήταν η απάντησή του. Μέχρι να σηκωθώ και να τα βρω, εκείνος είχε πάρει ένα μικρό baby oil και άλειφε την κωλοτρυπίδα του. Φόρεσα βιαστικά το προφυλακτικό, γιατί η αίσθηση του πούτσου μου φυλακισμένου σε πλαστικό δεν με εξιτάρει ιδιαίτερα. Φοβόμουν μήπως το καυλί μου με προδώσει είχε συμβεί στο παρελθόν κάποιες φορές όταν αργούσα να φορέσω το προφυλακτικό.

Το θέαμα που αντίκρισα όταν στράφηκα προς το κρεβάτι δεν άφησε ούτε μιλιγκράμ αίματος να φύγει απ' τις φλέβες του πούτσου μου. Ο Ζακ είχε ξαπλώσει μπρούμυτα, με το ένα του πόδι λυγισμένο στο πλάι. Το βάθος της κωλοχωρίστρας του γυάλιζε, αλειμμένο με λάδι, στο ημίφως, στέλνοντας μηνύματα καύλας στην ψωλή μου.
"Είμαι δικός σου" μουρμούρισε "γάμα με".

Πλησίασα και οδήγησα το καυλί μου στην τρύπα του. Δεν χρειάστηκε πολλή πίεση. Η σούφρα του άνοιξε μ' ένα μουντό "πλοπ" και ο πούτσος μου γλίστρησε μέσα, ως τη μέση. Σας μιλάω ειλικρινά ότι τέτοια αίσθηση κώλου δεν έχω ξανανιώσει. Σαν να βυθίζω τον πούτσο μου σε μαλακό βούτυρο.
"Χώστη μου όλη ψώλαρέ μου. Ή μήπως δεν έχεις άλλη;"

Έσπρωξα αργά, αλλά δυνατά. Έβλεπα την αχόρταγη σούφρα του να ρουφάει τον πούτσο μου πόντο πόντο, μέχρι που τα αρχίδια μου ακούμπησαν τα δικά του.
"Ναιαιαιαι" βόγκηξε ψιθυριστά ο Ζακ.
"Κωλάρα μου" απάντησα.
"Γάμα με. Ο κώλος μου τρελάθηκε μόλις τον ακούμπησε η πούτσα σου. Σκίσε με μανάρι μου".

Άρχισα να τρομπάρω την καυλωμένη κωλοτρυπίδα του αργά αργά. Δεν χόρταινα να κοιτάζω τον πούτσο μου να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται μέσα στην απύθμενη κωλάρα του. Επιτάχυνα λίγο.
"Σε ξεσκίζω πούστρα μου." Τα λόγια σχεδόν μου ξέφυγαν από καύλα.
"Πουτάνα είμαι. Η αχόρταγη πουτάνα σου, που σου προσφέρει το κωλαράκι της. Κάντο κομμάτια με το καυλί σου. Έχεις ξαναγαμήσει τέτοιο κωλί;"

Τώρα να του έλεγα όχι, θα ήταν ψέματα.

"Με τρελαίνει η κωλάρα σου. Δε χορταίνω τη βλέπω να ανοίγει απ' την πούτσα μου" απάντησα. Ταυτόχρονα τον άρπαξα απ' τη μέση και με την πούτσα μου χωμένη τέρμα στο κωλάντερό του, τον έστησα στα τέσσερα. Τώρα τον γάμαγα δυνατά, τραντάζοντάς τον.
Τον κάρφωνα και ταυτόχρονα τον τράβαγα πάνω μου. Αναπηδούσε σχεδόν ολόκληρος στο στρώμα, τα γόνατά του έχαναν την επαφή με το κρεβάτι, κυριολεκτικά κρεμόταν απ' την ψωλή μου. Τρέλα, παραίσθηση. Είχα περάσει εκείνο το κρίσιμο χρονικό σημείο που ήξερα πως αν κρατηθώ και δε χύσω, θα μπορούσα να τον γαμάω για ώρα ακόμα. Ο Ζακ σχεδόν κραύγαζε από καύλα, χώνοντας το πρόσωπό του στο μαξιλάρι για να μην ακούγεται. Σε αυτή τη στάση δεν στηριζόταν στους αγκώνες και το μόνο σημείο του σώματός του που ήταν όρθιο ήταν εκείνη η απίθανη κωλάρα. Την οποία γαμούσα. Τον ξέσκιζα και γούσταρε. Με τα χέρια μου άνοιγα τα κωλομάγουλά του όσο δεν έπαιρνε και κάρφωνα την πούτσα μου όσο πιο δυνατά μπορούσα. Βρισκόμουν σε άλλη διάσταση. Άρχισα να του μπατσίζω γερά τα κωλοβάρδουλα, την ώρα που τον εμβόλιζα δυνατά με τον πούτσο μου.

"Ναι, γαμιά μου, βάρα μου την κωλάρα, κάντη να κοκκινίσει, σκίζε με αλύπητα." Τον τρόμπαρα έτσι για κάμποση ώρα, προσπαθώντας να βρω ρυθμό στην αναπνοή που. Είχα αρχίσει και λαχάνιαζα. Ο ιδρώτας μου έσταζε στη λεία πλάτη του. Κάποια στιγμή ο Ζακ με σταμάτησε.

Τράβηξε τον πούτσο μου απ' τον κώλο του και με ξάπλωσε ανάσκελα. Έπεσε πάνω μου και τέντωσε τον κώλο του με τέτοιο τρόπο που επέτρεπε στην ψωλή μου να του τρίβει την κωλοχωρίστα καθώς κουνούσε τον κώλο του. Έσκυψε και πριν προλάβω κάνω οτιδήποτε μου σφράγισε το στόμα με ένα υγρό φιλί. Αιφνιδιάστηκα, αλλά μου άρεσε. Ένιωθα τον πούτσο του να μου πιέζει την κοιλιά. Έπιασα τα κωλομέρια του και άρχισα να τα μαλάζω. Ο Ζακ ανασηκώθηκε, πάτησε στις πατούσες του και έπιασε τον πούτσο μου.

Τον οδήγησε στην κωλοτρυπίδα του, η οποία είχε ξεπατωθεί τώρα πια και έκατσε βαθύ κάθισμα παίρνοντάς τον όλο μέσα του. Άρχισε να κουνιέται πάνω κάτω, φτάνοντας πολύ σύντομα σ' έναν φρενήρη ρυθμό. Γαμούσε την ψωλή μου όπως εκείνος ήθελε, σίγουρα το καυλί μου έμπαινε πολύ πιο δυνατά μέσα του απ' όταν ήμουν πίσω του, βοηθούμενο και απ' το βάρος του σώματός του. Ο πούτσος μου πονούσε λίγο, αλλά η καύλα ήταν πολύ μεγάλη. Τα βογκητά μου προστέθηκαν στα δικά του, ενώ έτσι όπως χοροπήδαγε ο πούτσος του χοροπήδαγε χτυπώντας στο στομάχι μου. Βρισκόμασταν αμφότεροι σε άλλη διάσταση, είχαμε γίνει απλώς δύο ζώα που γαμιόντουσαν σπρωγμένα απ' τα πρωτόγονα ένστικτά τους. Σας λέω με όλη μου την ειλικρίνεια ότι μόνο τρεις φορές στο παρελθόν είχα βιώσει τόσο έντονα το σεξ με γυναίκες μέχρι τώρα.

Η φωνή του Ζακ με έβγαλε απ' τη νιρβάνα μου: "Χύνω την ψωλή σου η κωλάρα μου σε χύνει" φώναξε. Ταυτόχρονα το καυλί του άρχισε να εκτοξεύει πηχτό σπέρμα, όπως χοροπηδούσε, προς όλες τις κατευθύνσεις, κάνοντας το σώμα μου μούσκεμα σχεδόν μέχρι το λαιμό. Ο Ζακ είχε πράγματι χύσει απ' τον κώλο, αφού δεν είχε αγγίξει ούτε εκείνος ούτε εγώ τον πούτσο του. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσω να κρατηθώ άλλο, οπότε άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο. Στις δύο επόμενες κινήσεις της απίθανης κωλάρας του Ζακ είχα γεμίσει την καπότα με χύσια. Μούγκρισα δυνατά και μόλις εκείνος κατάλαβε ότι έχυνα στηρίχτηκε στο στήθος μου και άρχισε μια υπέροχη κυκλική κίνηση με τον κώλο του, πράγμα που τον έκανε να τρίβεται πάνω στα ιδρωμένα μου μπούτια και τ' αρχίδια.

Αφού βεβαιώθηκε ότι ο πούτσος μου δεν είχε τίποτ' άλλο να χύσει τραβήχτηκε μαλακά. Ήμασταν και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα και λαχανιασμένοι ως εκεί που δεν παίρνει άλλο. Ξάπλωσε δίπλα μου και πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να βρούμε το φυσιολογικό ρυθμό της ανάσας και της καρδιακής μας λειτουργίας.
------------------------------------------
Στην κουβέντα που ακολούθησε, κατάλαβα ότι ο Ζακ ήταν ένας συνειδητοποιημένος gay. Δεν ντρεπόταν καθόλου για τις προτιμήσεις του στους άνδρες και η αρχική του αμήχανη αντίδραση οφείλονταν στο ότι το μυστικό του, μού είχε αποκαλυφθεί χωρίς εκείνος να το θέλει. Φυσικά δεν θα με εξέθετε σε κανέναν άλλωστε κανείς απ' τους υπόλοιπους μουσικούς δεν ήξερε τίποτα.
Η μπάντα αναχώρησε τη μεθεπόμενη. Πιθανότατα δεν θα ξαναδώ τον Ζακ, αν και συμφωνήσαμε ν' ανταλλάσσουμε τακτικά mail.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")