Η πρώτη φορά

Δημοσιεύθηκε από coupler
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (8 Votes)
Γυρίζοντας πίσω το χρόνο στα πολύ-πολύ νεαρά μου χρόνια ( δε θέλω να προσδιορίσω την ηλικία μου τότε), έρχεται συχνά στο μυαλό μου η πρώτη μου φορά που κάποιος  πολύ μεγαλύτερος μου με χρησιμοποίησε για την κάβλα του.

Την εποχή εκείνη δεν υπήρχαν πολλά χρήματα από το χαρτζιλίκι για ταξί και όποτε ήθελα να επισκεφτώ την αγαπημένη μου ξαδέλφη, χρησιμοποιούσα το λεωφορείο και ενίοτε έκανα και ωτοστόπ.

Στην ηλικία που ήμουν τότε, είχα τις πρώτες ερωτικές εξάψεις και η από περιοδικά με γυμνές γυναίκες η με καμία τσόντα σε κάνα βίντεο φίλου ξέδινα. Η ψωλή μου τότε ήταν συνέχεια καυλωμένη και η μαλακία πήγαινε σύννεφο. Εμπειρία με κορίτσια εκτός από φιλιά δεν είχα και η μόνο επαφή με άλλο πρόσωπο ήταν με ένα φίλο μου που παίζαμε μαζί τις ψωλές μας.

Μια μέρα λοιπόν, αφού είχα επισκεφτεί την μεγαλύτερη ξαδέλφη μου και ήμουν καυλωμένος από το να τη βλέπω με το σορτσάκι της και να είμαι δίπλα της, ξεκίνησα για το δρόμο της επιστροφής. Περίμενα στη στάση, όταν αποφάσισα να μη χαλάσω τα χρήματα μου σε εισιτήριο και να κάνω ωτοστόπ.

Σταμάτησε ένα φορτηγό και αφού ξεκινήσαμε πρόσεξα μπροστά στο ταμπλό ένα περιοδικό με γυμνές. Είχα καρφωθεί στο εξώφυλλο όταν ο οδηγός που ήταν μεγαλύτερος από τον πατέρα μου είπε:

-    Πιτσιρίκο… αν θες να το δεις παρ’ το.

Το πήρα στα χέρια μου και άρχισα να το ξεφυλλίζω. Άμεσα η ψωλή μου είχε γίνει πέτρα και ευχόμουν να έφτανα επιτέλους σπίτι και να κλεινόμουν στο μπάνιο για να τον παίξω. Ο οδηγός ο οποίος ήταν ένας εμφανίσιμος πενηντάρης, με λίγα παραπάνω κιλά, με ρώτησε αν μου άρεσαν οι φωτογραφίες. Του απάντησα ότι ήταν τέλειες. Με ρώτησε αν έχω γκόμενα και του απάντησα όχι. Μετά από λίγο μου είπε ότι αν θέλω μπορούμε να πάμε στο σπίτι του και να μου δείξει ταινίες. Από την κάβλα μου του απάντησα σχεδόν αμέσως ναι. Σε κάνα δεκάλεπτο είχαμε φτάσει σπίτι του.

Με έβαλε στο σαλόνι, έβαλε μια τσόντα να παίζει και μου είπε ότι θα έμπαινε να κάνει ένα μπάνιο και θα ερχόταν και αυτός. Η τσόντα έπαιζε, η κάβλα μου ήταν απίστευτη και είχα αρχίσει να χαϊδεύομαι πάνω από το παντελόνι. Όταν βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένος με μια πετσέτα στη μέση, κάθισε δίπλα και άρχισε να παρακολουθεί κι εκείνος. Σε λίγη ώρα, αντί να βλέπω την τσόντα, χάζευα το φούσκωμα στην πετσέτα και αναρωτιόμουν πως ήταν δυνατόν αν είναι τόσο μεγάλο. Μου είπε ότι αν ήθελα να βγάζαμε (να έβγαζα εννοούσε) τα ρούχα μας και να τον παίζαμε. Συνηθισμένος από το φίλο μου που το κάναμε αυτό συμφώνησα.

Γδύθηκα, κάθισα στον καναπέ και άρχισα να τον παίζω, όταν εκείνος σηκώθηκε κι έβγαλε την πετσέτα. Έμεινα άφωνος. Είχε τη μεγαλύτερη και χοντρότερη ψωλή που είχα ποτέ δεί. Η δική μου μπροστά της ήταν μικρογραφία. Τη χάζευα και με ρώτησε αν μου αρέσει. Του είπα ότι είναι τεράστια. Τότε πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω της.

-    Νοιώσε τη… μου είπε.

Άρχισα να τη χαϊδεύω και ασυναίσθητα έβαλα μόνος μου και το άλλο χέρι πάνω της. Αυτός με αγκάλιασε και μου χάιδευε την πλάτη. Θυμάμαι ότι με τράβηξε πάνω του και κάθισα πάνω του νοιώθοντας τον όγκο της ψωλής τους ανάμεσα στα μπούτια μου. Με έπιασε και με φίλησε, χώνοντας τη γλώσσα του βαθιά μέσα στο στόμα μου. Ανταποκρίθηκα και σιγά-σιγά το χέρι του άρχισε να χαϊδεύει τον κώλο μου. Κατάλαβα που το πήγαινε και ενώ είχαν αρχίσει να βαράνε κουδουνάκι συναγερμού και σκεφτόμουν να βγω τρέχοντας έξω από το σπίτι και να φύγω, από την καύλα δεν κουνήθηκα.

Είχε αρχίσει να μου βάζει δάχτυλο ενώ μου έλεγε ότι θα με γαμήσει και θα μου αρέσει. Σηκώθηκε όρθιος και στάθηκε μπροστά μου. Μου είπε να βάλω την ψωλή του στο στόμα μου. Το έκανα προσπαθώντας να τη χωρέσω μέσα. Το πουτσοκέφαλο του ήταν σχετικά λεπτό αλλά μετά η ψωλή του φάρδαινε απίστευτα και στη βάση της ήταν τόσο χοντρή που δε μπορούσα να κλείσω το χέρι μου γύρω της. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να κουνιέται και να χώνει βαθιά την ψωλή του στο στόμα μου. Ένιωσα να πνίγομαι.

Με σήκωσε και με πήγε στο κρεβάτι. Ξάπλωσε και με έβαλε να του τη γλείφω γονατιστός στο πλάι έτσι ώστε να μπορεί να μου δαχτυλιάζει τον κώλο. Πόναγα και πνιγόμουν αλλά συνέχιζα υπνωτισμένος. Σε μια στιγμή, μου έπιασε τα μαλλιά, κάρφωσε την ψωλή του βαθιά μέσα στο στόμα μου και άρχισε να χύνει. Προσπαθούσα να αναπνεύσω και να μην πνιγώ. Μόλις σταμάτησε να χύνει με τράβηξε και ξάπλωσα πάνω του και άρχισε να με φιλάει με τα χύσια του στο στόμα μου και στο πρόσωπο μου. Ένοιωθα την ψωλή του να ακουμπάει το καβλάκι μου και τρελαινόμουν.

Αν και είχε χύσει δεν είχε μαλακώσει καθόλου. Μου ζήτησε να τρίψω τον κώλο μου πάνω της. Το έκανα και άρχισα να βογκάω από την καύλα. Η επαφή της ψωλάρας του στην χαραμάδα του κώλου μου ήταν πρωτόγνωρο αίσθημα και με τρέλαινε.

Σηκώθηκε, με έστησε στα 4 και σάλιωσε την τρυπούλα μου. Άρχισε να σπρώχνει το παλούκι του και μόλις μου κάρφωσε το πουτσοκέφαλο ένιωσα να με σκίζει από τον πόνο. Προσπάθησα απεγνωσμένα να φύγω, αλλά εκείνος έριξε όλο το βάρος του πάνω μου κάνοντας τα χέρια μου να υποχωρήσουν και να βρεθώ ξαπλωμένος μπρούμυτα με την ψωλή του να μπαίνει σχεδόν όλη μονομιάς μέσα του. Σχεδόν λιποθύμησα από τον πόνο. Έκλαιγα και του έλεγα να μ’ αφήσει, αλλά εκείνος μου έλεγε ότι πλέον με έκανε πουστράκι. Με γαμούσε δυνατά και γρήγορα και μετά ο πόνος άρχισε να υποχωρεί. Ένιωθα κάθε φορά που η ψωλή του έμπαινε όλη, ότι το καβλάκι μου έχυνε. Το αίσθημα ήταν απίστευτο.

Με γαμούσε για κάνα δεκάλεπτο και ξαφνικά άρχισε να τρέμει και ένιωσα τα χύσια του να γεμίζουν τον κώλο μου. Ξάπλωσε δίπλα μου βαριανασαίνοντας. Εγώ προσπαθούσα να βρω την αναπνοή μου και χάιδευα την ψωλή μου που ενώ ήταν γεμάτη χύσια που μου φεύγανε όταν με γαμούσε ακόμα δεν είχα ικανοποιηθεί. Του ζήτησα να με γλείψει και εκείνος. Γέλασε και μου είπε ότι μπορώ να του γλείφω αν θέλω την ψωλάρα του και να χύσω έτσι. Υπάκουσα και άρχισα να του γλείφω την ψωλή πάλι. Έπιασα τη δική μου και σε δύο λεπτά άρχισα να χύνω κι εγώ.

Όταν με πήγε στο μπάνιο και με έπλυνε, με έβαλε να ξαναγονατίσω. Νόμιζα ότι ήθελε να τον ξαναγλείψω, αλλά άρχισε να με κατουράει και να μου λέει αν μου αρέσει να με ξεφτιλίζουν.

Που να καταλάβω σε αυτήν την ηλικία ότι με είχε ξεφτιλίσει και ξεκωλιάσει σαν την μεγαλύτερη πουτάνα. Εγώ προσπαθούσα να συνέλθω από το γαμήσι και την κάβλα. Μετά από άλλο ένα σκίσιμο που μου έκανε ντυθήκαμε, με έβαλε στο φορτηγό και με άφησε κοντά στο σπίτι μου. Μου ζήτησε το τηλέφωνο και δεν ξέρω γιατί του έδωσα λάθος. Ίσως γιατί φοβόμουν μήπως πάρει και καταλάβουν κάτι οι δικοί μου.

Δεν τον ξαναείδα ποτέ.Copyright protected OW ref: 125781