Η πρώτη φορά που δοκίμασα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μπαίνω στον πειρασμό να σας διηγηθώ την δική μου ιστορία...

Μεγάλωσα σε μία μικρή πόλη της Θεσσαλίας. Ο κολλητός μου φίλος ήταν ο Γιώργος, ένα αγόρι συνομήλικο. Μαζί μεγαλώναμε στην ίδια γειτονιά και μαζί εξερευνήσαμε τις πρώτες μας ερωτικές επιθυμίες έτσι όπως γίνεται συνήθως με τους κολλητούς φίλους.

Ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα πήραμε τα ποδήλατά μας και βγήκαμε έξω από την πόλη σε ένα κοντινό πευκόδασος και πίσω από θάμνους καπνίζαμε κρυφά κανένα τσιγάρο, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις όμως καταλήγαμε να παίζουμε τα καυλιά μας, αφού στην ηλικία μας δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο καλύτερο από το σεξ.

Εκείνο το απόγευμα λοιπόν, κάναμε το ίδιο, λέγοντας φαντασιώσεις μας φτιαχνόμασταν, χαϊδεύαμε τους πούτσους μας και κατεβάσαμε τα παντελόνια μας να τον παίξουμε.

Κάποια στιγμή παρατήρησα τον φίλο μου να κοιτά τον πούτσο μου όπως τον έπαιζα εξερευνητικά όπως ποτέ δεν το είχε ξανακάνει, μου ζήτησε να με ακουμπήσει λίγο για να δει πόσο σκληρός ήταν. Το δέχτηκα χωρίς ενδοιασμό. Ο Γιώργος έπιασε τον πούτσο μου και άρχισε να μου τον παίζει με ρυθμό. Εμένα μου άρεσε πολύ στην σκέψη ότι άλλο χέρι ασχολείται τώρα με το καυλί μου και μου είπε ότι είναι ίδιος με το δικό του και μου πρότεινε να του τον πιάσω.

Πράγματι με μια κίνηση χούφτωσα το καυλί του που μπορώ να πω ότι έκαιγε από την καύλα του. Διαπιστώσαμε ότι αυτό που κάναμε άρεσε και στους δύο, και συνεχίζαμε πια παίρνοντας τον ρόλο του ο καθένας στα σοβαρά. Επειδή δεν μας βόλευε ιδιαίτερα η στάση, να παίζει ο ένας τον πούτσο του άλλου ταυτόχρονα, πρότεινα εγώ με την σειρά ο καθένας να κάνει τον άλλο να χύσει και έτσι λοιπόν ο φίλος μου έκανε νεύμα να αρχίσω εγώ πρώτος τον παθητικό ρόλο και μετά θα έρχονταν η σειρά του.

Βρέθηκα δίπλα του σε βολική θέση πλέον και να του τον παίζω, ενώ μέσα μου άρχισα να νιώθω μια αναστάτωση γι’ αυτό που έκανα και προσπαθούσα να το κάνω όσο πιο καλά μπορούσα. Μου ζήτησε να του χαϊδεύω και τα αρχίδια του και υπάκουσα εκτελώντας. Του τον έπαιζα αργά χαϊδεύοντας τα αρχίδια του και μέσα μου παρακαλούσα να μην χύσει γιατί διαπίστωσα ότι μου άρεσε το όλο σκηνικό…

Κάποια στιγμή με το δάχτυλό μου του έβαλα λίγο σάλιο γιατί είχε στεγνώσει και μόλις του ακούμπησα τον πουτσοκέφαλο με το σαλιωμένο δάχτυλο ο φίλος μου σπάραξε ολόκληρος από ηδονή και μου ζήτησε να του βάλω κι’ άλλο σάλιο. Έσκυψα δειλά πάνω από τον πούτσο του για να αφήσω λίγο σάλιο να πέσει… Η μυρωδιά της καύλας του, ίσως και δική μου θέληση, ασυναίσθητα έσκυψα και με το στόμα μου ακούμπησα τον πουτσοκέφαλό του και άφησα πάνω του σάλιο.

Όταν πήγα να τραβηχτώ ο Γιώργος με το χέρι του με πίεσε να μην σηκώσω το κεφάλι μου από εκεί σχεδόν παρακαλώντας. Άρχισα να παίρνω το πιο δειλό τσιμπούκι του κόσμου. Καύλωνα όταν τον έβαζα στο στόμα μου και κατέβαινα πιο χαμηλά στα αρχίδια του και ακόμα περισσότερο όταν αυτός σπάραζε από ηδονή. Ζούσαμε και οι δύο κάτι πρωτόγνωρο.

Το τσιμπούκι που έπαιρνα γινόταν καλύτερο με τις οδηγίες του φίλου μου να μην τον ακουμπάω με τα δόντια και να τον βάζω όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου. Άρχισα να παρακαλώ μέσα μου να μην χύσει γρήγορα. Μου άρεσε πολύ ανάμεσα σε ηδονή και ενοχή ταυτόχρονα, ενώ ο πουτσοκέφαλός του χόντραινε όλο και περισσότερο και τα αρχίδια του μαζεμένα ένοιωθα ότι γέμιζαν με καύλα.

Ανασηκώθηκε κάποια στιγμή και με χάιδευε στα μπούτια μου και προσπαθούσε να μου χαϊδέψει κι αυτός τον πούτσο μου. Το χέρι του οδηγήθηκε προς τον κώλο μου και δεν δίστασε να με τραβήξει προς το μέρος του για πιο βολικά, ενώ το δάχτυλό του δειλά - δειλά προσπαθούσε να πλησιάσει στην χαραμάδα μου.

Ένιωθα άβολα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μου άρεσε. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο… Συνέχισα να του παίρνω τσιμπούκι και γύρισα έτσι που να τον βολεύει να με χαϊδέψει πίσω. Αυτός το εκμεταλλεύτηκε και ξαφνικά ένιωσα το δάχτυλό του περιφερειακά από την τρύπα μου να εξερευνεί. Έπεσα πάνω στον πούτσο του, σταμάτησα να παίρνω τσιμπούκι και περίμενα το επόμενο βήμα που θα έκανε…

Απερίγραπτο το συναίσθημα όταν το δάχτυλό του ήταν στο κέντρο της τρύπας μου και χάιδευε με σχετική πίεση ενώ με το άλλο χέρι χάιδευε τον πούτσο μου.

Εδώ ξεκίνησαν όλα!!! Όταν το σαλιωμένο δάχτυλο άρχισε να μπαίνει μέσα μου, δεν πίστευα σ’ αυτό που γινόταν! Έχασα το φως μου και τον κόσμο γύρω μου. Ο Γιώργος βάζοντας συνεχώς σάλιο προσπαθούσε να με πάρει με το δάχτυλό του, παρόλο που εγώ κάπου αντιδρούσα γιατί με πονούσε.

Μόνος μου του ζήτησα να ξαπλώσω μπρούμυτα και πήρα θέση χωρίς ιδιαίτερες αναστολές πλέον, αφού και στον φίλο μου είχα εμπιστοσύνη για τους χειρισμού του και για την εχεμύθεια μεταξύ μας. Όπως ήμουν ξαπλωμένος με τον κώλο μου λίγο ανασηκωμένο, εκείνος άφηνε να πέσει σάλιο στην τρύπα μου συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλο και όσο ένιωθα τον πούτσο του να με ακουμπά στα μπούτια μου, η ηδονή μου ανέβαινε κατακόρυφα.

Ο Γιώργος πλέον παίρνοντας αντρικό και καλά στιλ, με ανασήκωσε λίγο και πλησίασε τον πούτσο του στην τρύπα μου σαλιωμένο όσο γινόταν μη τυχόν και μπορέσει να μπει. Όταν μου τον ακούμπησε στην άκρη της τρύπας μου ανατρίχιασα στην σκέψη ότι γαμιόμουν. Δεν το άφησα να με κυριέψει αρνητικά ώστε να μην σταματήσουμε αυτό που αρχίσαμε.

Ένιωθα την πίεση στην τρύπα μου και ισχυρό πόνο, πραγματικά πολύ δυνατό. Πίστευα ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να μπει με τόσο πόνο που είχα. Εκείνος με πρόσεχε και τραβιόταν και βάζοντας συνεχώς σάλιο ξαναπροσπαθούσε. Ούτε ένα εκατοστό δεν είχε εισχωρήσει και πίστευα ότι σκιστεί στα δύο. Αν άφηνα την ηδονή στην άκρη ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Ευτυχώς εκείνος τραβιόταν πάλι και πάλι ώστε να τα καταφέρει.

Μου κοβόταν η ανάσα σε κάθε πίεση που ασκούσε στον κώλο μου ενώ εγώ βρισκόμουν σε έκσταση παρακαλούσα να γινόταν κάτι και να έμπαινε μέσα μου χωρίς πόνο.

Για να μην σας κουράζω, σε λίγο βρέθηκα με τον πούτσο στον κώλο μου και ο Γιώργος να με γαμάει αργά γιατί έβλεπε τον πόνο που τραβούσα. Προσπαθούσε να τον βάλει όλο μέσα. Είχε πέσει όλος πάνω μου και μου χάριζε ηδονή που δεν το πίστευα. Έμπαινε ρυθμικά μέσα μου και άρχισε να με ρωτάει που θα ήθελα να μου χύσει.

Δεν άκουγα τι μου έλεγε… πνιγόμουν από καύλα. Όσο τον ένιωθα πάνω μου, το βάρος του και τον πούτσο μέσα μου να μπαινοβγαίνει αργά το μόνο που δεν μ’ ένοιαζε ήταν το που θα έχυνε.

Του είπα ότι δεν άντεχα άλλο από πόνο και θα έπρεπε να τελειώνει. Δεν τελείωσα την φράση μου και τον κατάλαβα να τραβιέται λίγο… τον πουτσοκέφαλό του να χοντραίνει και ένιωσα τα χύσια του στην άκρη της τρύπας μου καυτά να τρέχουν στα μπούτια μου. Η ηδονή στο μεγαλείο της!

Πριν βγει εντελώς τον βούτηξε ανάμεσα από τα χύσια του μία βαθιά στον κώλο μου λέγοντάς μου:

-    «Πάρτον…», έτσι, για να στραγγίξει.

Όταν τραβήχτηκε, κατάλαβα ότι ο κώλος μου δεν έκλεινε καλά. Φυσικά πονούσε πολύ και ήταν τόσο υγρός από τα χύσια του και τις καύλες του που γλίστραγε. Γύρισα προς το μέρος του, χάιδεψα τον πούτσο του, που ακόμα φυσικά δεν έπεφτε και άρχισα να παίζω τον δικό μου μέχρι που έκανα το καλύτερο και δυνατότερο χύσιμο ως τότε.

Εκείνο το βράδυ όταν ξάπλωσα στο κρεβάτι μου, δεν είχα την δύναμη να σκεφτώ αν ήταν σωστό ή λάθος, όμως όταν έβαζα το χέρι μου στον κώλο μου και τον έπιανα χαλαρό έρχονταν στο μυαλό μου οι σκηνές και καύλωνα πάλι και πάλι…

Η φιλία με τον Γιώργο κρατάει ακόμα αν και πέρασαν είκοσι χρόνια. Όσο για την τότε σχέση μας, το κάναμε αρκετές φορές τότε, όχι πάνω από είκοσι και φυσικά το κάναμε και αντίστροφα αφού πήρε κι αυτός τον παθητικό ρόλο και μάλιστα προς το τέλος ήθελε μόνο εκείνος να μου παίρνει τσιμπούκι.

Θα αναρωτιέστε φυσικά αν συνεχίζω και σήμερα να πηδιέμαι. Σας γράφω ειλικρινά πως όχι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν περνά από το μυαλό μου σαν σκέψη. Τουλάχιστον να έπαιρνα ένα τσιμπούκι, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο πλέον να προσεγγίζεις ανθρώπους για να εκπληρώνεις τέτοιου είδους επιθυμίες.

Πάντως κάτω από πολύ, πολύ ειδικές συνθήκες θα το ξαναδοκίμαζα.
Τώρα ζω στην Αθήνα είμαι Δημόσιος υπάλληλος…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")