Με τον δυσαρεστημένο παντρεμένο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα έγιναν πριν   6 μήνες. Είχα πάει να αφήσω κάτι ταινίες στο βίντεο κλαμπ και σκέφτηκα να έπαιρνα καμία τσόντα να δω. Πηγαίνω λοιπόν στο ξεχωριστό δωματιάκι. Άδειο μου φάνηκε. Στις gay ταινίες είδα έναν τύπο γύρω στα 45, με γκρίζα μαλλιά να κοιτάει τις gay ταινίες.

Αμέσως τραβήχτηκε και κοίταξε δίπλα σε str 8. Μ άρεσε ο τύπος. σκέφτηκα να παίξω λίγο μαζί του. πάω εκεί και κοιτάω τις ταινίες. πάω σιγά σιγά στις gay και κάνω πως τις βλέπω κρυφά. Με την άκρη του ματιού τον έβλεπα να με κοιτάει. Την αφήνω και πιάνω πάλι μια άλλου είδους.

Μετά πάλι μια gay . Εκείνος κοιτάει. Διασταυρώνονται τα βλέμματα μας. Εγώ αμέριμνος συνεχίζω. Έρχεται στο πίσω ράφι από μένα. Γυρνάει σε μια φάση και τον νιώθω να με ακουμπάει από πίσω με το σώμα του. Ήταν καυλωμένος. Πίεσε το κορμί του πάνω μου. Θέλεις να παίξουμε και εμείς έτσι? Μου λέει. Δεν το έχω ξανακάνει του λέω. Αν θέλεις πάμε με το αυτοκίνητο μου μια βόλτα λέει. πάμε του λέω. Φοβάμαι λίγο λέω. Μη φοβάσαι μου λέει και με πιάνει απ το σβέρκο απαλά.

Έφυγα πρώτος απ το μαγαζί και τον περίμενα έξω. Ήρθε με το αμάξι του και πήγαμε προς παραλία. Μου μιλούσε και μου έλεγε διάφορα. Με χούφτωνε στον πούτσο κάθε λίγο και λιγάκι. Φτάσαμε σε ένα απόμερο σημείο και με φιλάει στο στόμα. Εγώ αμήχανος. Στο λαιμό, μου έβγαλε την μπλούζα, στο στήθος. Μου τράβηξε το παντελόνι και με φιλούσε στα μπούτια. Είχα καβλωσει πολύ. Ότι θα σου κάνω τώρα θέλω και συ να μου κάνεις μετά. Και μου τραβάει τον πούτσο από το σλιπ και τον γλύφει. Εγώ είχα τρελαθεί. Σ αρέσει αγόρι μου έλεγε συνέχεια. Ναι ναι φώναζα εγώ. Με έγλυψε και μόλις έφτανα να χύσω σταμάτησε. τώρα εσύ μου λέει.

Τον παίρνω στο στόμα αδέξια και αρχίζω να τον ρουφάω. έτσι αγόρι μου έλεγε συνέχεια. Ρούφα το κούκλε μου έλεγε. Τον νιώθω να πιέζει με το δάχτυλο την τρύπα μου. Τραβιέμαι. Ηρέμησε μου λέει. Όλα θα γίνουν όμορφα. Σαλιώνει την τρύπα μου και χώνει σιγά σιγά ένα δάχτυλο. Αρχίζει να παίζει με την τρύπα μου και μ αρέσει. Σταματάει και μου λέει να του βάλω ένα προφυλακτικό. Του το φόρεσα και περίμενα. Μανάρι μου, λέει, είσαι τόσο αθώο και γλυκό. Κάθισε πάνω μου σιγά σιγά.

Κάθομαι και χώνεται σιγά σιγά ο πούτσος του μέσα μου. Πονάω. Μ αρέσει όμως. Με γαμάει αργά και με φιλάει στο στόμα συνέχεια. μετά αρχίζει πιο γρήγορα και αρέσει πιο πολύ. Είδες μου λέει? Πιο ωραία είναι τώρα. Τον νιώθω να χώνεται όλος μέσα μου και πονάω. Μου παίζει τον πούτσο και νιώθω να χύνω. Έχυσα πάνω στην αγκαλιά του καθώς εκείνος έχυνε μέσα μου. Βγάζει το προφυλακτικό και το πετάει. Κάθομαι πάνω του και ανάβει τσιγάρο. Μου μίλησε για τη γυναίκα του και πως δεν ήθελε να πάει σπίτι μαζί της. ήθελε να μείνουμε αγκαλιά όλο το βράδυ.

Aπό εκείνο το βράδυ και μέχρι σήμερα είμαστε μαζί. Με γαμάει σχεδόν κάθε μέρα. αρέσει. έχω μάθει πολλά μαζί του. Έχουμε πετάξει τα προφυλακτικά πια και με παίρνει χωρίς. Φοβάμαι λίγο αλλά τον θέλω. Τελειώνει μέσα μου και του αρέσει πολύ. Θέλει να βλέπει πως βγαίνουν τα χυσια από τον κώλο μου. Και στο στόμα μου Τελειώνει. Τα καταπίνω. Δε αρέσει αλλά εκείνος θέλει. Μια φορά μου ζήτησε να τον πάρω και γω. Το κάναμε. ωραία ήταν. μετά βέβαια με πήρε αυτός. Πιο πολύ τον θέλω να με πηδάει.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")