Ο παππούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια χαρά σε όλους.
Πολλές φορές έχω καυλώνω με τις ιστορίες άλλων που διαβάζω εδώ οπότε είπα να δημοσιεύσω και μία δικιά μου, με σκοπό να σας καυλώσω και εγώ … (αν μπορέσω).
Είμαι 39 χρονών με πολλές και ποικίλες ορμές. Αν και με τις γυναίκες τα πάω περίφημα (δεν έχω ξεμείνει ποτέ), θέλω κάποιες φορές να βρεθώ με κάποιον άντρα, Προτιμώ κάποιον αρκετά μεγαλύτερο μου, ευτραφή, τριχωτό κτλ.
Αν και παίζει μια αγγελία καιρό και ενώ περιγράφω τις προτιμήσεις μου, δεν έχει κάτσει κάποια φάση με αποτέλεσμα να τη βρίσκω μόνος μου βλέποντας τσόντες και βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση των πρωταγωνιστών. Μάλιστα μου αρέσει να φοράω καλσόν την ώρα που τη βρίσκω.
Πριν από καιρό μου είχε έρθει ένα mail από κάποιον 65χρονο που έγραφε πως ήθελε να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά.
Δώσαμε ραντεβού στο γραφείο του, αργά το μεσημέρι. Όλο το πρωί ήμουν καυλωμένος και δεν έβλεπα την ώρα που θα βρισκόμασταν. Είχα πλύνει τέλεια το κωλαράκι μου και είχα φορέσει το καλσόν μου.
Όταν επιτέλους έφτασε η ώρα και πήγα είδα πως πρόκειται για μια εταιρία η οποία απασχολούσε αρκετό προσωπικό. Μου άνοιξε ο ίδιος και με πέρασε στο γραφείο του. Εκεί μου είπε αρχικά πως ακόμα υπήρχε κόσμος οπότε θα έπρεπε να περιμένουμε λίγο. Με κέρασε κρασί και αρχίσαμε να συζητάμε. Λέγαμε για τις προτιμήσεις μας και όσο του μιλούσα τον έβλεπα να τρίβει συνέχεια τον πούτσο του πάνω από το παντελόνι. Δυο τρεις φορές μας διέκοψαν ζητώντας του υπογραφές και ψιλοξενερώσαμε. Τελικά δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο (όπως και εγώ άλλωστε) και με πλησίασε. Μου χάιδεψε το μάγουλο, ήρθε από πίσω μου και ζήτησε να σηκωθώ. Χούφτωσε τον κώλο μου και έβαλε το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου. Το αισθάνθηκα κρύο να μου σφίγγει τα κωλομέρια και τρελάθηκα από καύλα. Μετά άρχισε να τρίβει τον πούτσο του έτσι όπως ήμασταν, πάνω από τα ρούχα.
«Σκύψε λίγο καύλα μου να απολαύσω την κωλάρα σου» μου είπε και εγώ άλλο που δεν ήθελα.
«Δεν έχου φύγει ακόμα όλοι. Μήπως να περιμένουμε λίγο ακόμα?»
«Κάτσε να δω»
Βγαίνει έξω και κάνει μια γύρα τα γραφεία. Οι τελευταίοι τα μάζευαν ήδη.
Τους χαιρέτησε και επέστρεψε κοντά μου.
Έκατσε στο γραφείο και μου είπε:
«Έλα εδώ πουτανάκι και πάρε μου τσιμπούκι. Βγάλε όμως πρώτα τα ρούχα σου. Θέλω να δω την κωλάρα σου μέσα στο καλσόν...»
Γδύθηκα και τον πλησίασα. Γονάτισα, τον χάιδεψα πρώτα πάνω από το παντελόνι και μετά ξεκούμπωσα το φερμουάρ με τα δόντια.
Όση ώρα το έκανα αυτό, τον κοιτούσα στα μάτια και τον έβλεπα να λιώνει από καύλα. Έβγαλα έξω το μαραμένο πούτσο του, τον φίλησα και άρχισα να τον γλύφω.
«Αν μπορέσεις και μου τον σηκώσεις θα σε γαμήσω, αλλιώς θα με τσιμπουκώσεις μέχρι να χύσω και θα σου βάζω δάχτυλο. Γύρνα μονάχα λιγάκι στο πλάι για να σου πιάνω και τον κώλο.»
Εγώ είχα πέσει με τα μούτρα στο τσιμπούκι. Τον έγλυφα, τον έτριβα στο πρόσωπο μου, τον έπαιζα αλλά αυτό που κατάφερα ήταν να μισοσηκωθεί.
Αυτός καταενθουσιάστηκε και μου λέει:
«Στήσου τώρα γαμιόλα να σου ανοίξω την κωλοτρυπίδα»
Χωρίς δεύτερη κουβέντα, στήνομαι στα τέσσερα και περιμένω. Αυτός από πίσω μου αρχίζει να βάζει δάχτυλο και τρελαίνεται όταν καταλαβαίνει πως έχω βάλει ήδη παιδικό λαδάκι. Το δάχτυλο του γλιστράει μέσα μου και αυτός σκύβει και μου γλύφει την πλάτη. Μου λέει πόσο του αρέσει ο κώλος μου και πόσο με θέλει.
Προσπαθεί να μπει αλλά είναι αδύνατο. Από την μια εγώ είμαι πολύ σφιχτός και από την άλλη αυτός δεν είναι τελείως όρθιος.
Ξανακάθεται στην καρέκλα του και μου λέει:
«Δεν μπορώ καύλα μου. Έλα να σε χύσω με τσιμπούκι.»
«Δεν πειράζει μωρό μου, αρκεί να με χύσεις. Τα θέλω στο πρόσωπο και το στόμα. Θέλω να σε δοκιμάσω.»
Και ξαναπέφτω με τα μούτρα στο τσιμπούκι. Ενώ είμαστε έτσι, αυτός αραχτός στην πολυθρόνα και εγώ γονατιστός ανάμεσα στα πόδια του να τον γλύφω, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ένας τύπος. Ήταν ο οδηγός και ήθελε μια υπογραφή. Έχουμε μείνει παγωτό. Αυτός να τραυλίζει, ο δικός μου να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη και εγώ να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
Με τα πολλά και μετά τις εκατέρωθεν συγνώμες, τα μαζέψαμε και κάτσαμε να ηρεμήσουμε και να τα μιλήσουμε.
Για να μην σας κουράζω, ο οδηγός μας ρώτησε πως είναι, γιατί πάντα ήθελε να δοκιμάσει αλλά δίσταζε. Τον ρώτησα πως του φάνηκε που με είδε έτσι και μου είπε πως καύλωσε τρελά.
Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Ο γέρος αραχτός, εγώ ανάμεσα στα πόδια του να τον γλύφω και ο οδηγός αρχικά να μας βλέπει και να τον παίζει. Μετά ήρθε και ζήτησε και αυτός τσιμπούκι. Δεν του αρνήθηκα. Είχε μια πούτσα κανονική και σε φάρδος και σε μήκος. Και μάλιστα καυλωμένη. Τον έγλυψα σχετικά λίγο. Ζήτησε να σταματήσω γιατί θα έχυνε και δεν το ήθελε πριν δοκιμάσει και τον κώλο μου. Του στήθηκα λοιπόν και τον ένιωσα να με σκίζει απότομα και άγαρμπα. Ήμουν όμως τόσο καυλωμένος που δεν διαμαρτυρήθηκα.
«Σκίστον τον πούστη και για μένα» φώναζε ο γέρος.
«Παρ' τα πουστάρα» φώναζε ο οδηγός.
Δεν άντεξε όμως πολύ.
«Σου χύνω την κωλάρα πουτανάκι» μου λέει και νιώθω τα χύσια του μέσα μου.
Εκείνη την ώρα φωνάζει και ο παππούς:
«χύνω και εγώ. Σε χύνω, σε χύνω …»
Τον κλείνω στο στόμα μου και τον ρουφάω. Αφού τον στράγγιξα, τον αφήνω να βγει και μαζί του αφήνω τα χύσια να τρέχουν από το στόμα μου.
Κάτσαμε να ηρεμήσουμε, πήγα στο μπάνιο να πλυθώ και χαιρετηθήκαμε. Κατέβηκα μαζί με τον οδηγό και προσφέρθηκε να με πάει εκεί που πήγαινα. Μου είπε πως ήταν υπέροχη εμπειρία και πως αν δεν είχα πρόβλημα θα ήθελε να ξαναβρεθούμε. Θα μου έφερνε και άλλα αξεσουάρ και αν ήθελα να τα φορούσα. Δεν είπα όχι φυσικά.
Αυτό όμως είναι άλλη ιστορία.
Να είστε όλοι καλά, και να περνάτε καλά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")