Η πρώτη μου φορά! Δυνατή εμπειρία

Δημοσιεύθηκε από Yannis-Petros
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.97 (17 Votes)
Σε πήρα αγκαλιά. Κούρνιασες και με χάιδευες στο στήθος. Κάποια στιγμή μου είπες ευχαριστώ. Μόλις είχαμε βρει τις ανάσες μας από ένα έντονο ερωτικό παιχνίδι. Μιλούσαμε μήνες στο δίκτυο και αποφασίσαμε να βρεθούμε.

Έσκυψες και με πήρες στο στόμα σου. Μου είχες πει ότι σου αρέσει να νιώθεις τον ανδρισμό μου να θεριεύει από τα χάδια σου. Μου είχες πει, πολλές φορές, πόσο σου αρέσει να με γλείφεις και να με ρουφάς, να με νιώθεις να καυλώνω και να σκληραίνω στο στόμα σου. Και τώρα το νιώθω, σε νιώθω, πρώτη φορά μαζί σου με σάρκα και οστά. Σου πίεσα το κεφάλι να με πάρεις ολόκληρο. Δε μου άρεσε να είμαι ξαπλωμένος. Σε σταμάτησα και σηκώθηκα. Γονάτισες και με πήρες πάλι στο στόμα σου. Είχα σκληρύνει και εσύ στα γόνατα να με ρουφάς λαίμαργα. Σου έδωσα ρυθμό με τα χέρια μου στα μαλλιά σου. Φυσικά ξανθά με υπέροχες ανταύγειες. Σου είπα πως κοντεύω να χύσω, μου τύλιξες τη βάση του καυλιού μου με το χέρι σου και συνέχισες να με πιπώνεις με ένταση και να με μαλακίζεις συγχρόνως. Σου έδινα ρυθμό. Είχα καυλώσει τρελά. Είχα όλη την ένταση του κορμιού που θέλει να αποβάλει όλους τους χυμούς του.

Μου είπες μετά ότι το καταλάβαινες πως θα έχυνα σε λίγο, γιατί είχε αρχίσει να χτυπάει μια ακόμα φλεβίτσα στο καυλί μου. Μου είπες ότι σε καύλωνε που ένιωθες πως θα με κάνεις να χύσω. Σου άρεσε που θα σου έδινα τα χύσια μου στο στόμα σου. Είχα χάσει τον έλεγχο, με ένα σπασμό σου τα έδωσα όλα στο στόμα σου. Ξεχείλισαν λίγες σταγόνες από τις άκρες των χειλιών σου. Ξέπνοος έπεσα στο κρεβάτι. Σύρθηκες πάνω μου πιέζοντας το καυλί μου με όλο σου το σώμα από το στήθος σου μέχρι την κοιλίτσα σου.

Μου ψιθύρισες ότι σου άρεσε, σε έπιασα από τα μαλλιά και σε τράβηξα μέχρι που τα στόματά μας ενώθηκαν. Φιληθήκαμε με γλώσσα. Με αγκάλιασες και έφυγες να ετοιμάσεις δυο ουισκάκια με πάγους. Ανάψαμε τσιγάρο. Το είχα κόψει από χρόνια αλλά εκείνη τη στιγμή το ήθελα. Πήρα δυο τζούρες, το έσβησα. Εσύ το ήθελες. Σε ρώτησα αν καπνίζεις και μου απάντησες αρνητικά. Προφανώς κι εσύ έκανες τη μικρή σου υπέρβαση. Θες από την επαφή με το γυμνό κορμί σου, θες από το ουίσκι, θες από το απαλό σου χάδι, άρχισα να έχω πάλι "ζωή". Με κοίταξες διερευνητικά.

- Κι' άλλο;...

με ρώτησες.

- Γιατί, δε σου αρέσει;...

σου αντιγύρισα. Έσκυψες και μου έδωσες ένα πεταχτό φιλί. Με προσοχή μου κατέβασες το πετσάκι και μου ρούφηξες το πουτσοκέφαλο. Ήξερες ότι ήταν ερεθισμένο. Έμεινες για μερικά δευτερόλεπτα με το πουτσοκέφαλο στο στόμα σου μέχρι που άρχισες να με παίζεις. "Μαλακά..." σου ψιθύρισα. Με είδες με τα μεγάλα σου πράσινα μάτια και με πέθανες. "Είσαι μεγάλη καύλα", σου είπα. "Σε θέλω, θέλω να σε γαμήσω τώρα". Πήρες μια καπότα, τη ρούφηξες και μου τη φόρεσες με το στόμα σου. Σκέφτηκα ότι είσαι εκπαιδευμένο πουτανάκι. Στήθηκες στα τέσσερα. Σηκώθηκα και γονάτισα πίσω σου. Η σούφρα σου ήταν υγρή αλλά ήθελε βοήθεια. Σου είπα να ανοίξεις τα κωλομάγουλα σου με τις δυο σου παλάμες, πήρα την γνωστή αλοιφή και σου την άλειψα στην κωλότρυπα σου. Ήμουν πολύ καυλωμένος. Άρχισα να σου γαμάω τον κώλο σιγά και να χώνομαι μέσα σου βαθιά. Μετά σταμάτησα και σου είπα να μην κουνηθείς. Τραβήχτηκα μέχρι που έμεινε μέσα στην κωλάρα σου μόνο η άκρη της ψώλας μου. Με μικρή πίεση μπήκε μόνο το πουτσοκέφαλο και άρχισα με μικρές και κοφτές κινήσεις να σου γαμάω τον σφιγκτήρα. Έριξες το κεφάλι σου στο κρεβάτι και είπες ένα πνιχτό "τι μου κάνεις;... αχ...". Εγώ συνέχισα και με μια δυνατή και κοφτή πουτσιά σου τον έχωσα πάλι μέχρι τη ρίζα. Τ' αρχίδια μου ακούμπησαν τα δικά σου. Σου έδωσα δυο δυνατές σφαλιάρες στο κωλομάγουλα σου.

Σταμάτησα και σε γύρισα ανάσκελα. Ήθελα να σε βλέπω όταν θα σε γαμάω και εσύ θα μαλακίζεις την ψωλή σου. Ήθελα να σε δω να χύνεις μαζί μου. Στο είπα και μου απάντησες ότι δε μπορείς. Θέλεις πρώτα να χύσω εγώ και μετά θα έχυνες και εσύ. Σου έδωσα ένα χαστούκι στο μάγουλο και σου είπα να κάνεις αυτό που θέλω εγώ. Σπάστηκα εκείνη τη στιγμή και σου είπα να μην τολμήσεις να μην υπακούσεις σε αυτά που σου λέω. Είχα γίνει θηρίο και σου γαμούσα την κωλότρυπα χωρίς έλεος. Δεν με ένοιαζε τίποτα παρά μόνο να χύσω στον κώλο σου. Γαμούσα σαν τρελός. Δεν έχυνα με τίποτα. Σε έσκιζα και δε μπορούσα να χύσω. Κάποια στιγμή τραβήχτηκα έβγαλα την καπότα και άρχισα να μαλακίζω το καυλί μου τρελαμένος και εσύ σαν καλή πούστρα που είσαι, καθόσουν με ανοιχτό το στόμα και περίμενες τα χύσια μου. Δε μπορώ να θυμηθώ πόση ώρα σου όργωνα την τρύπα του κώλου σου και πόση ώρα μαλάκιζα το καυλί μου αλλά εσύ περίμενες να πάρεις τα χύσια μου με υπομονή. Κάποια στιγμή με πόνο στο καυλί μου έχυσα και έπεσα στο κρεβάτι ξεθεωμένος.

Ήρθες κοντά μου σα δαρμένο σκυλί. Σου είπα να φύγεις, εκείνη τη στιγμή δε σε ήθελα. Είχα θυμώσει. Σε έσπρωξα και έπεσες από το κρεβάτι. Σηκώθηκες. Ήσουν γυμνός, με το καυλάκι σου συρρικνωμένο, με τα χέρια σου πεσμένα στο πλάι.

- Δε θέλω να μου την σπάσεις πάλι με αυτό τον τρόπο. Να ξέρεις ότι στο τσακ ήμουν να σηκωθώ και να φύγω. Μην το ξανακάνεις, σου είπα αυταρχικά.

- Σε παρακαλώ, μην το κάνεις μου είπες. Δεν ήθελα να φύγεις. Συγγνώμη δεν το ήθελα, αλλά να ξέρεις, σου είπα την αλήθεια. Δε μπορώ να χύσω όταν έχω την πούτσα σου να με γαμάει. Κατάλαβε με.

- Τώρα μπορείς να μαλακίσεις το καυλί σου;... τον ρώτησα.

- Αχ... όχι τώρα, δε μπορώ μετά από όσα κάναμε. Άσε με να ηρεμήσω. Πάρε με στην αγκαλιά σου.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, άνοιξα την αγκαλιά μου και σε αγκάλιασα. Κοιμηθήκαμε έτσι με τα κορμιά μας μπερδεμένα.

Τη νύχτα, θα ήταν 4 το ξημέρωμα, θέλησα να πάω για κατούρημα. 'Όταν γύρισα ήσουν ανάσκελα γυμνός. Ήρθα κοντά σου και έγειρα και σε πήρα στο στόμα μου. Σε έγλειψα και σε ρούφηξα. Καύλωσες και σου σηκώθηκε. Πρέπει να ξύπνησες, αλλά δεν κουνήθηκες. Συνέχισα να σε ρουφάω και ένιωσα το χέρι σου στα μαλλιά μου. Με χάιδευες και μουρμούριζες κάτι σαν καύλα μου τι μου κάνεις. Εγώ ήθελα να σε νιώσω να χύνεις. Συνέχισα και δεν άργησες να μου δώσεις τους ψωλοχυμούς σου. Τα έφτυσα και σε αγκάλιασα. Ξύπνησα το πρωί στις 12:40.

Όταν σηκώθηκα ετοίμαζες το πρωινό. Είχες και φρέσκο ψωμί και κρουασάν. Μικρή κουφαλίτσα είχες σηκωθεί και είχες πάει στο φούρνο για προμήθειες. Φάγαμε και σου είπα ότι μου αρέσει να πάμε για συνέχεια. Η αλήθεια ήταν ότι είχα καύλες. Όπως καθόμουν στην καρέκλα της κουζίνας, έσκυψες και με φίλησες. Σου έπιασα τον κώλο και τον κούνησες σαν τροτέζα.

Πήγες στο κρεβάτι και με φώναξες. Μέχρι να έρθω είχες γδυθεί. Ήρθα δίπλα σου και ξάπλωσα. Γύρισες και ξαπλωμένος στο πλάι μου ζήτησες να σε πάρω. Είχες βαζελινώσει την κωλότρυπα σου και γλίστρησα μέσα σου βαθιά με μια πουτσιά. Σε γαμούσα δυνατά χωρίς έλεος, το κορμί σου τρανταζόταν και εσύ έβγαζες την καύλα σου με μικρές κοφτές δυνατές ανάσες κάτι σαν τον ξυλοκόπο που σκίζει τα κούτσουρα με το τσεκούρι του. Δε με ένοιαζες εκείνη τη στιγμή, μόνο την καύλα μου ήθελα να χορτάσω. Σε γαμούσα και ήθελα να χύσω σαν τρελός. Κάποια στιγμή την έβγαλα κι εσύ γύρισες το κορμί σου ανάσκελα. Ήξερες ότι θα σου γέμιζα το κορμί με τα χύσια μου, και αυτό έγινε.

Έπρεπε να φύγω για Αθήνα. Μου υποσχέθηκες ότι θα ερχόσουν να με βρεις με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό δεν έγινε ποτέ.Copyright protected OW ref: 119609