Πώς από ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Pakis69
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς από ένα απλό άγγιγμα φτάσαμε στο σεξ

Μετά από όσα έγιναν το απόγευμα τις πέμπτης με το Γιώργο, πήγα στο σπίτι μέσα στην καύλα, περιμένοντας να έρθει το Σάββατο για να πάω στο σπίτι του που θα ήταν μόνος όλο το Σαββατοκύριακο.

Την παρασκευή όμως άρχισα να το μετανιώνω και σκεφτόμουν αφού δεν τον έφαγα και δεν έχασα την παρθενιά μου την προηγούμενη μέρα, την ώρα που γινόταν τα σκηνικά με τον Γιώργο πάνω στη μεγάλη καύλα της στιγμής, καλύτερα να μην πήγαινα στο σπίτι του και να σταματούσαμε στα όσα έγιναν. Έτσι όταν μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι με περιμένει γύρω στις πέντε το απόγευμα του είπα ότι δε θέλω αυτός επέμενε να πάω και ότι αν δεν ήθελα δεν θα κάναμε τίποτα.

Έτσι με έπεισε και την επόμενη μέρα πήγα σπίτι του έχοντας στο μυαλό μου να μην κάνουμε τίποτα, αλλά αυτός μάλλον είχε άλλα σχέδια.

Καθίσαμε και άρχισε να μου λέει γιατί δεν θες να κάνουμε ότι και προχθές και να το προχωρήσουμε και λίγο. Όταν είδε ότι δεν με πείθει, ξαφνικά βάζει το χέρι του μέσα από την φόρμα μου και με χαϊδεύει πάνω στο ξεκίνημα της χαράδρας μου που ήξερε ότι είναι το αδύνατο σημείο μου. Τότε χαλάρωσα, καύλωσα και του είπα ότι μόνο έτσι θέλω να με χαϊδεύει και να με χουφτώνει χωρίς κάτι παραπάνω. Αυτός τότε σηκώθηκε, πήγε μέσα  και έφερε ένα ροζ στρινγκ και μου λέει αυτό είναι για σένα. Ήταν πολύ πρόστυχο στρινγκ ήταν με πολύ λεπτό λάστιχο γύρω-γύρω, είχε στο ξεκίνημα από πίσω ένα πολύ μικρό τριγωνάκι που δεν θα έκρυβε τίποτα και μετά ήταν κορδόνι. Για να συνεχίσει να λέει  ότι θα πάμε στο μπάνιο για να μου ξυρίσει το κωλαράκι (δεν είχα πολλές τρίχες από το φυσικό μου… σχεδόν καθόλου), για να είναι εντελώς γυναικείο και μετά θα φορέσω το στρινγκ.

Του είπα ότι αποκλείεται και ότι ντρέπομαι να ξεγυμνωθώ και να μπω στην μπανιερά να με ξυρίσει, για να μου απαντήσει ότι θα γεμίσει την μπανιέρα με νερό και σαπούνι για να κάνει αφρό και θα μπω στα τέσσερα μέσα στην μπανιέρα και έξω από το νερό θα είναι μόνο το κωλαράκι μου που το είχε δει γυμνό προχθές για να μην ντρέπομαι που θα είμαι εντελώς γυμνός.

Έτσι γεμίσαμε τη μπανιέρα, ξεντύθηκα, μπήκα μέσα στον αφρό και τον φώναξα να έρθει. Αν και ντρεπόμουν απίστευτα και φοβόμουν μην προσπαθήσει να μου βάλει δάκτυλο, αν και μου υποσχέθηκε ότι μόνο θα με ξυρίσει, τούρλωσα τον κώλο μου έξω από το νερό και άρχισε να με ξυρίζει. Μόλις τελείωσε μου είπε να παίξει λίγο με την τρυπούλα μου. Δεν τον άφησα και τότε μου έφερε το στρινγκ μου είπε φόρεσε το και έλα να σε δω μέσα. Βγήκα από τη μπανιέρα, έβαλα τη μπλούζα μου και έβαλα το γυναικείο στρινγκ που μου είχε πάρει, κάτι που δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω. Η αίσθηση του κορδονιού ανάμεσα στα κωλομέρια με είχε καυλώσει, αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου ότι δεν πρέπει να κάτσω να με γαμήσει.

Μόλις πήγα μέσα τρελάθηκε και άρχισε να λέει τι γυναικεία κωλάρα έχω τώρα που με ξύρισε και έβαλα το ροζ στρινγκάκι που μου πήρε και μου έβγαλε φωτογραφία με το κινητό του για να μου δείξει τον κώλο μου και όντως ήταν σαν γυναίκας. Τότε όταν του είπα ότι πρέπει να αλλάξω για να φύγω, με κόλλησε στον τοίχο και άρχισε να μου ζουπάει άγρια τα κωλομάγουλα και μου τα χαστούκιζε. Εγώ άρχισα να πονάω γιατί μου τα χαστούκιζε όλο και πιο δυνατά και του είπα να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχιζε. Πρέπει να είχε κοκκινίσει ο κώλος μου από τα χαστούκια. Τότε άρχισε να μου χαϊδεύει την χαράδρα και μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Μόλις ξάπλωσα πήγε να μου βγάλει το στρινγκ. Έκανα το δύσκολο, τελικά το έβγαλα, αλλά του είπα ότι δε θέλω να μου τον βάλει και άρχισε να με χαϊδεύει γύρω από την τρυπούλα. Αφού γύριζε το δάκτυλο του γύρω από την τρυπούλα μου νιώθω το δάκτυλο του να πιέζει την σουφρίτσα μου και ενώ θέλω να τραβηχτώ αρχίζω να χύνω κι αυτός να λέει χύσε πουτανάκι να δεις πως θα χύνεις όταν στον βάλω.

Τότε μου βάζει ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλία για να είμαι πιο τουρλωμένος και φέρνει έναν πολύ μικρό δονητή, και μου είπε μη φοβάσαι, απλά θα τον τρίβω στην τρυπίτσα, δεν θα στον βάλω. Έτσι τούρλωσα πιο πολύ το κωλαράκι μου και έτριβε το δονητή στην τρυπούλα. Ένιωθα ότι έχει μουδιάσει η σουφρίτσα μου από τη δόνηση και αρχίζω να ξαναχύνω. Τότε λέει ήρθε η ώρα να τον φας πορνίδιο. Του είπα ότι αποκλείεται για να μου απαντήσει ότι ή θα με ξεκωλίασει ή θα δει όλη η σχολή την φωτογραφία μου με το στρινγκ που είχε τραβήξει λίγο πριν. Δεν είχα άλλη επιλογή και του είπα έστω να μου βάλει δάκτυλο και όχι να με γαμήσει και ξανά τούρλωσα τον κώλο μου γιατί αν και δεν ήθελα να τον φάω ήμουν καυλωμένος. Τότε βγάζει το μποξεράκι του, νιώθω το δάκτυλο του να πιέζει πρώτη φορά τόσο έντονα την σουφρίτσα μου και μου λέει αύτη η κωλοτρυπίδα δε θα ανοίξει με δάκτυλα αλλά με την ψωλή μου και αμέσως μου την ακουμπάει στην τρυπούλα.

Εγώ φοβάμαι, ντρέπομαι, αλλά είμαι και καυλωμένος, οπότε κάθομαι ακίνητος και του λέω μόνο να μπει σιγά-σιγά και να βάλει προφυλακτικό. Αυτός με χαστουκίζει το κωλαράκι μου λέει ότι δε θα βάλει προφυλακτικό για να νιώσω τα χύσια του μέσα μου και αρχίζει πιέζει την τρυπίτσα μου έντονα, με την πούτσα του. Τότε ένιωσα να πασαλείβει την τρύπα μου με κάτι υγρό μάλλον για να γλιστρά και αρχίζει σπρώχνει με δύναμη. Μέτα από λίγο νιώθω να σκίζεται η παρθένα τρυπούλα μου και να πονάω. Του λέω να σταματήσει, αλλά αυτός συνεχίζει να σπρώχνει. Πρέπει να είχε μπει όλο το κεφαλάκι του. Εγώ επειδή σχεδόν ούρλιαζα από τον πόνο του λέω να μην κουνιέται αυτός και θα σπρώχνω σιγά-σιγά εγώ τον κώλο μου προς τα πίσω. Μόλις κατάλαβε ότι άρχισε να φεύγει ο πόνος και να μένει μόνο η καύλα και να μου αρέσει, άρχισε να μπαινοβγαίνει πιο δυνατά. Πρέπει να είχε μπει πάνω από μισός και σε λίγο είχε μπει κανονικά και με γαμούσε.

Την ώρα που με γαμούσε, αν και μου άρεσε, κάποια στιγμή ένιωσα απίστευτη ντροπή για αυτό που έκανα και του είπα να σταματήσουμε και μου απάντησε… τώρα γιατί να σταματήσουμε;… τώρα ξεπαρθενιάστηκες βρωμοπουτανάκι, απόλαυσε το, και άρχισα πάλι να γαμιέμαι και να κουνιέμαι σαν πουτανάκι και άρχισα να χύνω σαν τρελός. Τότε κατάλαβα ότι ετοιμάζεται να χύσει κι αυτός τον παρακαλάω να μη χύσει μέσα μου άλλα μου λέει όχι, θα σε γκαστρώσω… και μπαίνει με δύναμη μέσα μου και αρχίζει χύνει μέσα στον κώλο μου και φωνάζει σε γκάστρωσα πουτανάρα μου. Τότε βγαίνει από μέσα μου, δίνει μια σφαλιάρα στον κώλο και μου λέει… πάνε πλύσου, είσαι μέσα στα χύσια πορνίδιο που έκανες και ότι δε θες.

Πήγα πλύθηκα, ντύθηκα και του είπα να σβήσει τη φώτο με τον κώλο μου από το κινητό του. Την έσβησε και μου λέει… τώρα δε μου χρειάζεται η φωτογραφία, από μόνος σου θα ζητάς να σε σκίζω ψωλίτσα… και μου χάιδεψε απαλά τον κώλο. Μου είπε να καθίσω εκεί όλο το βράδυ για να με πιπώσει κιόλας, αλλά και να με ξαναγαμήσει. Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με πιπώσει αλλά ούτε και να με ξαναγαμήσει κι έφυγα.

Μετά προσπαθούσα να τον αποφύγω αλλά τελικά μετά από λίγες μέρες βρεθήκαμε και μου ξανά έσκισε την σουφρίτσα μου που έβγαζε φωτιές από ότι μου έλεγε.

Από τότε δεν απαντούσα στα μηνύματα του και δεν ξαναβρεθήκαμε μέχρι που τον συνάντησα τυχαία πριν λίγες μέρες και άρχισε πάλι να μου λέει να βρεθούμε. Αλλά δεν ξέρω αν πρέπει γιατί από τότε δεν έχω ξανακάνει κάτι με άνδρα και δεν ξέρω αν πρέπει να το επαναλάβω μετά από τόσο καιρό που πλέον η τρυπούλα μου είναι σαν παρθένα πάλι.

Αν θέλετε πείτε την άποψη σας τι να κάνω.Copyright protected OW ref: 118813