Ο φυσιοθεραπευτής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (6 Votes)
Πριν από κάποια χρόνια είχα ένα άσχημο τροχαίο με τη μηχανή με αποτέλεσμα να καταλήξω με όλα τα κόκαλα σπασμένα στο νοσοκομείο για κανένα τρίμηνο. Και φυσικά μετά από τόσο καιρό ακινησία έπρεπε να κάνω φυσιοθεραπεία, να δυναμώσουν οι μυς χωρίς να πονηθούν τα φρεσκοκολλημένα κόκαλα. Ξεκίνησα ήδη από το νοσοκομείο και συνέχισα και μετά το εξιτήριο. Φυσικά το ταμείο, ως συνήθως, καλύπτει τρίχες, οπότε έπρεπε να βρω ιδιωτικά καινούργιο φυσιοθεραπευτή γιατί το ατύχημα ήταν άσχημο και θα μου έπαιρνε καιρό να επανέλθω πλήρως.

Παλιότερα εργαζόμουν σε κέντρο αποκατάστασης, όπου γνώρισα πολύ κόσμο, διαφόρων ειδικοτήτων, μεταξύ αυτών και φυσιοθεραπευτές, με πολλούς από τους οποίους κράτησα επαφή. Τον ένα φυσιοθεραπευτή τον γούσταρα τρελά. Μάλιστα ένα πρωί πριν προλάβω να καταπιώ τη γλώσσα μου, του έκανα ένα πρόστυχο κομπλιμέντο και όταν κατάλαβα τι ξεστόμισα, ήταν ήδη αργά. Παραδόξως δε φάνηκε να τον ενοχλεί και η στάση του απέναντί μου δεν άλλαξε καθόλου. Αυτά έγιναν κάποτε. Επειδή ακριβώς κρατήσαμε επαφή, ήξερε για το ατύχημα και σε συνάντησή μας, μια και τελείωναν οι καλυπτόμενες από το ταμείο συνεδρίες, τον ρώτησα αν ήξερε κάποιον για να μπορέσω να συνεχίσω κλπ. Δε ζήτησα από τον ίδιο να με αναλάβει, γιατί το κέντρο που δουλεύαμε και συνέχιζε και να δουλεύει αυτός ήταν σε άλλη πόλη από αυτή που ζούσα και δούλευα πλέον εγώ. Προσφέρθηκε αμέσως να με βοηθήσει και μέσα στη εβδομάδα μου βρήκε τρεις, τους οποίους γνώριζε προσωπικά. Μου σύστησε ιδιαίτερα έναν λέγοντάς μου:

-    Είναι άψογος στη δουλειά του. Θα ταιριάξετε απόλυτα, ξέρω τι σου λέω

Κάτι στο ύφος του μου φάνηκε παράξενο, ένα αδιόρατο κλείσιμο ματιού αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας. Επικοινώνησα με τον καινούργιο φυσιοθεραπευτή τηλεφωνικά, είπαμε τα τι και τα πως και κλείσαμε ραντεβού. Δεν ήταν μακριά από το σπίτι μου, ε… δεν ήμουν και εντελώς κούτσαβλος και πήγα.

Όταν έφτασα, ένα μικρό και όμορφο ιατρείο, δεν ήταν κανένας στην αναμονή και η πόρτα του γραφείου ήταν μισάνοιχτη. Χτύπησα την πόρτα και αμέσως ακούστηκε ένα «περάστε». Μπήκα και τον είδα να δουλεύει στον υπολογιστή του. Μόλις μπήκα, σηκώθηκε να με χαιρετίσει και τότε έπαθα σοκ. Ο τύπος ήταν θεόρατος. Στο ύψος μου και παραπάνω, πολύ γεροδεμένος, με χέρια κουπιά που με έσφιξαν σαν τανάλιες για χειραψία. «Μανούλα!!!» ήταν η πρώτη μου σκέψη, «Ήξερε ο Γιώργος που με στέλνει». Φορούσε άσπρο υφασμάτινο παντελόνι, άσπρη πόλο μπλούζα σε στενή γραμμή, που διέγραφε τις ρώγες του και άσπρες παντόφλες μπέρκινστοκ χωρίς κάλτσες. Είχε πολύ κοντό μαλλί, που κάποτε ήταν ξανθό, τώρα είχε αρχίσει να γκριζάρει και ήταν αξύριστος. Φορούσε γυαλιά χωρίς σκελετό και έμοιαζε με απόστρατο αξιωματικό που επιτέλους δε χρειαζόταν να ξυρίζεται κάθε μέρα. Οι πήχεις και τα χέρια του ήταν καλυμμένοι με πολλές τρίχες και από το γιακά του έβγαινε το δάσος της Βουλώνης.

-    Πατίνιο, του συστήθηκα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο.

-    Αντώνης, μου απάντησε ο γίγαντας και καθίσαμε.

Όσο του περιέγραφα το ιστορικό και συζητούσαμε τον παρατηρούσα, όπως καθόταν στο γραφείο. Υποβλητική παρουσία, με βαθιά μπάσα φωνή και εκείνες οι τανάλιες για χέρια χωρίς βέρα. Τα κανονίσαμε στα λεφτά και τις μέρες και ώρες και κλείσαμε για πρώτο ραντεβού ώστε να ξεκινήσουν οι συνεδρίες. Μου πρότεινε ήδη από την αρχή να φοράω άνετα μακό ρούχα, ώστε να κινούμαστε ελεύθερα και παπούτσια που να βγαίνουν εύκολα. «Γυρεύοντας πας» σκέφτηκα αλλά συμφώνησα, λογικότατη η πρότασή του.

Ήταν πολύ καλός στη δουλειά του. Είχε πολύ γερό πιάσιμο, σταθερές κινήσεις και δε δίσταζε ούτε να με πιάνει παντού ούτε να με αφήνει να τον πιάνω κι εγώ. Είχε πολύ σφιχτό και γυμνασμένο σώμα και μύριζε μια πολύ όμορφη και διακριτική μυρωδιά που δεν κατάλαβα ποτέ τι ήταν.

Πλέον είχε μπει Ιούνιος, δουλεύαμε μαζί ήδη τρεις μήνες και δέσαμε πολύ καλά. Μου είχε πιάσει αμέτρητες φορές τον κώλο, κυριολεκτικά, τα μπούτια πολύ ψηλά, δίπλα στον πούτσο, ενώ εγώ του είχα πιάσει άλλες τόσες τα μπράτσα και την πλάτη ενώ είχα αγγίξει, σχεδόν χαϊδέψει και την κοιλιά του. Λόγω ζέστης πλέον, δε φορούσα σώβρακο στις συνεδρίες και φαινόταν. Ο πούτσος μου διαγραφόταν, συχνά φαινόταν να κουνιέται και αρκετές φορές μου σηκώθηκε κιόλας. Έβλεπα τον Αντώνη να τον κοιτάει, και η αντίδραση και των δύο μας ήταν χαμόγελο. Πλέον είχα δει κι εγώ πολλές φορές ένα πλούσιο φούσκωμα στο παντελόνι του όπως καθόταν και είμαι σίγουρος ότι ούτε αυτός φορούσε σώβρακο. Από την αρχή ήθελα να κάνω παιχνίδι και έβλεπα τις ευκαιρίες να μου δίνονται ξανά και ξανά, άσε που από την κουβέντα που κάναμε έμαθα πως ούτε παντρεμένος ήταν ούτε σχέση είχε και όσο περνούσε ο καιρός και δέναμε όλο και περισσότερο και η φυσιοθεραπεία απέδιδε, τόσο ετοίμαζα σχέδιο για να γίνει παιχνίδι.

Ένα μεσημέρι που με είχε τα μπρούμυτα πάνω στο τραπέζι και με πιλάτευε, είχα το χέρι μου στην άκρη κάνοντας προσπάθεια να πιάσω ότι μπορώ. Και τα κατάφερα. Τον ακούμπησα με τα δάχτυλα και τα κούνησα να καταλάβω τι ήταν. Ο πούτσος του! Φαινόταν χοντρός, αντάξιος ενός άντρα σαν τον Αντώνη. Αυτός όχι μόνο δεν αντέδρασε άσχημα αλλά έγειρε κι άλλο πάνω μου και πλέον είχα σιγουρευτεί. Ο φυσιοθεραπευτής που με ανέλαβε είχε μεγάλο και χοντρό πούτσο. Τον ήθελα. Γύρισα τα' ανάσκελο και σε λίγο άπλωσα το χέρι να τον ξαναπιάσω. Έπιασα το μπούτι του πολύ ψηλά, και ακούμπησα τον πούτσο του με τον καρπό. Δεν τραβήχτηκε καθόλου και μάλιστα πρέπει να του είχε σηκωθεί κιόλας.

-    Όχι τώρα σε παρακαλώ, να τελειώσουμε πρώτα. Μου είπε και χωρίς να μαζέψω το χέρι μου απλά δεν τον έπιανα.

Η συνεδρία συνεχίστηκε και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που μου ακούμπησε τον πούτσο, τάχα-μου-δήθεν-τυχαία. Όταν τελειώσαμε, ανακάθισα στο τραπέζι και κατέβασα τα πόδια. Ήταν ολοφάνερο ότι ο Αντώνης ήταν καυλωμένος και μάλιστα όχι μόνο δεν το έκρυψε αλλά όσο μου περιέγραφε την πρόοδό μου και έδινε οδηγίες ακούμπησε το μπούτι του πάνω μου, σε απόσταση αναπνοής πλέον από μένα. Με βοήθησε να κατεβώ και κατεβαίνοντας παρέσυρα τον πούτσο του με το χέρι μου. Είχα αναστατωθεί και το ίδιο και αυτός… ήταν αμήχανος και πρώτη φορά τον είδα αδέξιο. Με αποχαιρέτισε όμως εγκάρδια και κλείσαμε το επόμενο ραντεβού.

Στο επόμενο ραντεβού, βοηθώντας με να ανεβώ μου έπιασε τον κώλο αλλά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δεν έκανε καμιά κίνηση. Ήξερα πια ότι ως επαγγελματίας δεν ήθελε να ξεφεύγει κατά τη συνεδρία, αλλά πριν και μετά πλέον κατάλαβα ότι ήταν ανοιχτός σε πολλά. Οπότε είπα να το προχωρήσω, έτσι όταν τελείωσε η γυμναστική και ανακάθισα τον ρώτησα:

-    Κάνεις και μασάζ;

-    Η ειδικότητά μου.

-    Και το χρεώνεις επιπλέον λογικά.

-    Για τον καλό πελάτη, όχι. Το κάνω για να νιώσει όμορφα να γουστάρει και να γίνει καλύτερα.

-    Μάλιστα. Και…

-    Όποτε θέλεις. Ένα βράδυ που δεν θα έχω δουλειά πέρνα να σου κάνω ότι θέλεις. Πάρε με τηλέφωνο ή άμα θέλεις να το συνεννοηθούμε από τώρα. Δε θα σταματήσεις όμως τη φυσιοθεραπεία, είναι πολύ νωρίς ακόμα και καλό θα ήταν να συνεχίσεις τις ασκήσεις που σου σύστησα.

-    Ούτε συζήτηση. Ένα βράδυ μετά το γυμναστήριο θα σου 'ρθω να μου δείξεις τι πουλιά πιάνεις…

και γελάσαμε και οι δύο όντας στο νόημα. Έτσι κανονίσαμε ραντεβού για μασάζ. Ένα βράδυ μετά το γυμναστήριο πήγα στο φυσιοθεραπευτήριο του την ώρα που κανονίσαμε. Μου άνοιξε ο ίδιος ενώ για τις συνεδρίες η πόρτα άνοιγε με βομβητή. Ήταν πάλι ντυμένος στα άσπρα, με άσπρο φανελάκι, άσπρη βερμούδα αεράτη από μαλακό ύφασμα και τελείως ξυπόλητος. Μαλάκα ο τύπος ήταν αρκούδα. Το τεράστιο χτισμένο σώμα του και τα γυμνασμένα ατσάλινα πόδια του ήταν καλυμμένα με πυκνή ανοιχτόχρωμη γούνα, τα χέρια του τα ήξερα ήδη. Εγώ μούσκεμα στον ιδρώτα είχα φτιαχτεί ανεπανόρθωτα.

-    Θέλεις να κάνεις ένα ντους να συνέλθεις πριν ξεκινήσουμε; Με ρώτησε.

-    Μπορώ;

-    Βεβαίως, από κει είναι το μπάνιο.

Με οδήγησε εκεί, άνοιξε ένα μεγάλο ντουλάπι έβγαλε μια άσπρη πετσέτα κι ένα μπουκαλάκι, πήρε αυτός άλλη μια πετσέτα κι άλλο ένα μπουκαλάκι.

-    Θέλεις να σε βοηθήσω να πλυθείς; Με ρώτησε με πονηρό ύφος γελώντας.

-    Σ' ευχαριστώ πολύ αλλά θα τα καταφέρω. Άλλη φορά θα με πλύνεις.

-    Όποτε θέλεις, είπε και βγήκε μη κλείνοντας τελείως την πόρτα.

Βγήκα με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση μου και πήγα στο δωμάτιο που γίνονταν και οι συνεδρίες. Είχε χαμηλώσει λίγο τα φώτα και είχε ντύσει το τραπέζι με ένα άσπρο πετσετέ ύφασμα. Όταν με είδε χαμογέλασε πλατιά και με έκπληξη:

-    Δεν ήξερα ότι είσαι αρκούδος και σύ

-    Δε μ' αρέσουν τα ξυρισμένα, του απάντησα

-    Ούτε και μένα. Έλα, πάρε αυτήν την πετσέτα που είναι στεγνή και άραξε μπρούμυτα εδώ…

και μου έδειξε το τραπέζι. Ξάπλωσα μπρούμυτα καλύπτοντας τον κώλο μου με την στεγνή πετσέτα που μου έδωσε, όσο αυτός δίπλωνε την βρεγμένη και την έβαλε σε ένα καλάθι.  Άλειψε τα χέρια του ελαφρά με λίγο από το περιεχόμενο του μπουκαλιού που είχε πάρει από το μπάνιο και ξεκίνησε. Ένιωθα τα τεράστια και δυνατά χέρια να μετρούν κάθε σπιθαμή του σώματός μου. Για κάποιο λόγο και σε αντίθεση με όλα τα μασάζ που είχα κάνει μέχρι τότε, ξεκίνησε από τα πόδια. Μαλάκα, ο πούστης ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τα χέρια του! Κάποια στιγμή μου λύγισε το γόνατο και με το ένα χέρι μου έτριβε το μπούτι μέχρι το κωλομέρι και την χαράδρα ενώ με το άλλο μου κρατούσε ψηλά το πέλμα. Ξαφνικά ένιωσα κάτι ζεστό και υγρό στα δάχτυλα. Είχε βάλει το πόδι μου στο στόμα του και μου πιπίλιζε τα δάχτυλα. Γύρισα ελαφρά και τον είδα να έχει βυθιστεί σε απόλυτη νιρβάνα απασχολημένος με το πόδι μου.

Αφού το χάρηκε αρκετά, το άφησε απαλά κάτω, έβγαλε τη φανέλα του και σκούπισε με αυτή το πόδι μου απαλά αλλά σταθερά και με δύναμη, χαρακτηριστικό του αγγίγματός του. Έπιασε το άλλο μου πόδι τρίβοντάς το ολόκληρο από το πέλμα μέχρι τον κώλο χωρίς να διστάζει να βάζει το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς μου, ψηλά και χωρίς να αποφεύγει να ακουμπάει, σχεδόν να πιάνει τον κώλο μου. Άφησε τα πόδια μου και ξεκίνησε να δουλεύει τους γλουτούς αφού πρώτα αφαίρεσε τελείως την πετσέτα. Τώρα στεκόταν στο ύψος της μέσης μου εύκολα τον έφτανα με το χέρι μου. Τον άγγιξα και βεβαιώθηκα πως έπιανα τον πούτσο του. Όσο δούλευε τον κώλο μου, του μπεγλέριζα τον πούτσο. Το παντελόνι που φορούσε άφηνε πολλά περιθώρια κινήσεων και πλέον με το χέρι αντιλαμβανόμουν πλήρως το μέγεθος του πούτσου του. Ήταν πολύ καυλωμένος και πάνω στο ύφασμα διαγραφόταν πλέον μια μεγάλη κηλίδα. Έβγαζε μπόλικα σάλια ο γίγαντας, σαν κι μένα. Αυτός με έτριβε κι εγώ του τον έπαιζα κανονικά πλέον.

Επιτέλους έπιανα στα χέρια μου τον πούτσο αυτού του θηριώδους φυσιοθεραπευτή που είχε αναλάβει να με βοηθήσει να αποκατασταθώ. Είχα εντυπωσιαστεί από το μέγεθός του και μάλιστα ζήλευα κιόλας. Ο δικός μου πούτσος είχε γίνει σίδερο κι αυτός, το πρόσπερμα να τρέχει ποτάμι γιατί ο Αντώνης, εκτός των άλλων, πλέον έπαιζε και με τα αρχίδια μου που φαίνονταν από τα ανοιχτά πόδια μου. Ύστερα συνέχισε με την πλάτη μου οπότε δεν τον έφτανα πλέον αλλά την καύλα τη νιώθαμε και οι δύο στην ατμόσφαιρα. Κατέληξε στο σβέρκο μου και πλέον τον πούτσο του που είχε γίνει πέτρα τον είχα στο πρόσωπο και τον μύριζα. Και να φανταστεί κανείς φορούσε ακόμα το παντελόνι, που πια ήταν άχρηστο από την υγρή κηλίδα. Όταν τελείωσε, με βοήθησε να γυρίσω ανάσκελα και τότε του αποκαλύφθηκα κι εγώ πλήρως σε όλη μου την καύλα.

-    Μαλάκα! Τι ωραίο πούτσο που έχεις! Πολύ γουστάρω που τον έχεις αξύριστο, μου είπε με θαυμασμό.

Ήμουν γεμάτος ξεροχύσια και όπως γύρισα και τα είδε, ταυτίστηκε. Κατέβασε επιτέλους το παντελόνι και το πέταξε στο καλάθι με τη βρεγμένη πετσέτα.

-    Μούσκεμα είμαι κι εγώ, συνέχισε.

Και τότε τον είδα σε όλο του το μεγαλείο. Ο πούτσος του ήταν πραγματικά τεράστιος με τη φυσική του τρίχα, ξανθωπή και από το πετσί του έσταζαν χοντροί κόμποι ξεροχύσι.  Ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και με καβάλησε ενώ άρχισε να μου τρίβει το στήθος, ότι και καλά το μασάζ συνεχιζόταν. Έσκυψε και με φίλησε, πρώτα διστακτικά και μετά σιγά-σιγά έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου. Του άρπαξα το κεφάλι και έχωσα και τη δική μου γλώσσα στο στόμα του. Οι γλώσσες μας στριφογύριζαν παλεύοντας ποια θα επιβληθεί. Άπλωσα τα χέρια μου και έπιασα τον κώλο του. Ήταν σφιχτός και μαλλιαρός. Άνοιξα τα κωλομέρια του και έψαξα για την κωλότρυπα του. Ήταν στη μέση ενός δάσους και δεκτική στο άγγιγμά μου. Δέχτηκε τα δάχτυλά μου πολύ εύκολα, ενώ ο Αντώνης άρχισε να ανασαίνει βαριά βγάζοντας μικρά μπάσα βογκητά. Οι γλώσσες μας πάλευαν ακόμα κι ένιωθα την ανάσα του στο στόμα μου. Ανασηκώθηκε και ευθυγράμμισε τον πούτσο μου με την τρύπα του. Κάθισε σιγά-σιγά πάνω του ώστε να συνηθίσει το μέγεθος του, αλλά μπήκε πολύ εύκολα. Ο κώλος του έκαιγε και ο ίδιος είχε κλείσει τα μάτια απολαμβάνοντάς τον πούτσο μου να τεντώνει βαθιά το κωλάντερα του.

Τον γαμούσα για αρκετή ώρα έτσι και τα ξεροχύσια του μας είχαν πλημμυρήσει και τους δύο, έτσι όπως πετάγονταν πάνω μας από την πετρωμένο πούτσο του. Είχε γείρει προς τα πίσω και πλέον τον έβλεπα να γαμιέται αλύπητα. Μου 'ρθε να χύσω και το κατάλαβε και ξεκαβάλησε. Γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα του. Από τους λίγους που ήξερε να παίζει με το στόμα έναν πούτσο. Ήξερε με μαστοριά να χειρίζεται το πετσί, βάζοντας τη γλώσσα του ανάμεσα σ' αυτό και τη βάλανο, να το πιπιλίζει με τα χείλη και τα δόντια και να παίζει με ένα ζευγάρι μαλλιαρά αρχίδια. Δεν άργησα να χύσω, με τέτοια κόλπα που λίγοι ξέρουν και ριπές από πηχτό χύσι γέμισαν το στόμα του. Δεν άφησε σταγόνα χαμένη και κατάπινε με πολλή λαιμαργία ότι τον τάισα. Συνέχισε να μου καθαρίζει τον σιγά-σιγά όλο και πιο χαλαρό πούτσο μέχρι που έπεσε τελείως.

Του έκανα νόημα να έρθει πιο κοντά μου. Ήθελα κι εγώ να γευτώ τη δική του πούτσα, να τη δαγκώσω, να την ανοίξω να ανακαλύψω τι έκρυβε. Ήθελα να χώσω τη μούρη μου σ' αυτό το μοναδικό τριχωτό δάσος που μου είχε πάρει τα μυαλά.

-    Δεν θα αργήσω να χύσω, μου είπε.

-    Χύσε αγόρι μου! Του είπα και τον τράβηξα κοντά μου να του πάρω μια τελική πίπα.

Επιτέλους έβαλα αυτόν τον πούτσαρο του φυσιοθεραπευτή μου στο στόμα. Ένιωθα ευτυχία. Το χοντρό και μακρύ μέγεθός του μου τέντωνε το στόμα και το λαρύγγι αλλά τον ήθελα όσο τίποτα. Τα δε αρχίδια του, άλλο πανηγύρι. Η τρίχα του με τρέλαινε και ήθελα να τον φάω ολόκληρο. Ξαναγύρισα στον πούτσο του και ίσα που ακούμπησα με τη γλώσσα μου το πετσί του ένιωσα τα χύσια του να με χτυπάνε στο πρόσωπο. Άνοιξα το στόμα μου και μάζεψα όσο μπορούσα περισσότερα καταπίνοντάς τα αχόρταγα. Όταν ηρέμησε έσκυψε και με φίλησε μαζεύοντας τα χύσια που με είχαν πασαλείψει με τη γλώσσα του για να τα μοιραστούμε. Όταν χαλαρώσαμε και οι δύο, το πρόσωπό του ήταν ευτυχισμένο.

-    Σε ήθελα εδώ και πολύ καιρό. Δεν φαντάζεσαι πόσο το περίμενα το αποψινό… μου είπε.

-    Κι εγώ το ήθελα. Ήξερε ο Γιώργος που με έστελνε σε σένα.

-    Θα διακόψεις; Με ρώτησε με μια αδιόρατη θλίψη.

-    Όχι βέβαια, έχεις τρελαθεί; Πρώτον θέλω να τελειώσω και δεύτερον θέλω πολύ να έχουμε συνέχεια και εκτός συνεδριών.

-    Μωρό μου! Τι παιδί είσαι συ; Είπε και έλαμψε ολόκληρος.

Σηκωθήκαμε και οι δύο και έψαξε και μου έδωσε μια κάρτα όπου έγραψε όλα του τα στοιχεία, διεύθυνση σπιτιού κλπ. Ήταν πολύ όμορφος ολόγυμνος και χαλαρός πια όσο ετοίμαζε την κάρτα. Ναι, την είχα πατήσει μαζί του και ναι, είχα ανταπόκριση.

-    Θέλεις να σε βοηθήσω κι εγώ να πλυθείς;

-    Φύγαμε, μου απάντησε με χαρά.

Με τον Αντώνη είμαστε ακόμα μαζί και με έχει βοηθήσει πολύ με την αποκατάσταση. Δεν ξέρω αν έχει γαμηθεί με άλλους πελάτες του αλλά ειλικρινά δε με ενδιαφέρει. Μου αρκεί που εν τέλει είναι δικός μου.Copyright protected OW ref: 118664