Το ταξίδι

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.92 (12 Votes)
Δεκαπέντε ώρες ταξίδι με το καράβι δεν είναι εύκολο πράγμα. Αλλά δε μπορούσε να γίνει αλλιώς. Φοιτητής εγώ, ήμουν αναγκασμένος να το κάνω αρκετές φορές το χρόνο. Είχα συνηθίσει να κοιμάμαι για να περνάει η ώρα. Μερικές όμως φορές η ώρα περνούσε σχετικά ευχάριστα στο σαλόνι του καραβιού αν πετύχαινες ευχάριστους ανθρώπους. Πότε με συζήτηση, πότε με χαρτιά. Σε αυτό το ταξίδι είχαμε μαζευτεί 4-5 άτομο άγνωστα μεταξύ τους και η συζήτηση είχε ανοίξει για τα καλά. Το ταξίδι ευτυχώς ήταν πιο υποφερτό από άλλες φορές. Ένα μεσήλικο ζευγάρι, μια γυναίκα γύρω στα τριάντα της οποίας το μπούστο με είχε ερεθίσει, (ορμές εφήβου γαρ) και ένας κύριος γύρω στα πενήντα και εγώ αποτελούσαν αυτή την μικρή παρέα που συζητούσε περί ανεμών και υδάτων. Η ώρα περνούσε και ένας-ένας αποχωρούσαν για να πάνε στις καμπίνες τους για να κοιμηθούν. Στο τέλος απομείναμε εγώ και ο πενηντάρης κύριος. Η συζήτηση δεν άργησε να περιφέρεται γύρω από το εκπληκτικό και ευμεγέθες μπούστο της κυρίας που είχε αναχωρήσει. Σαν ντροπαλός εγώ αρκούσουν περισσότερο να συμφωνήσω με τα καθόλου φειδωλά σχόλια του κυρίου, το τρίτο ουίσκι που είχε παραγγείλει είχε σίγουρα συμβάλλει σε αυτό.

-    Λοιπόν εσύ μικρέ καμιά γκομενίτσα έχεις.

Στα δεκαεννιά μου ήμουν παρθένος ακόμα, καθότι όπως ανέφερα παραπάνω ήμουν υπέρ το δέον ντροπαλός, αλλά η μαλάκια ήταν απαραίτητη εργασία καθημερινά, πότε σκεπτόμενος τα βυζάκια της Δέσποινας, πότε το κωλαράκι της Μαρίας. Φυσικά όμως μη θέλοντας να το αποκαλύψω, τη νύφη την πλήρωσε η συμφοιτήτριά μου η Αργυρώ που για τις επόμενες  ώρες ταξιδιού θα ήταν η "γκομενίτσα" μου που μάλιστα κάναμε και τέσσερις φορές την εβδομάδα σεξ. Ενθουσιασμένος φάνηκε και ο κύριος που με αντάμειψε με ένα:

-    Μπράβο… κι εγώ στην ηλικία σου γαμούσα καθημερινά όποιο κοριτσάκι έβρισκα μπροστά μου. Μακάρι να βρίσκαμε ένα κοριτσάκι να το γαμούσαμε στην καμπίνα μου και οι δύο. Έβλεπα δύο τρία να περνάνε και με κοιτούσαν παράξενα, σίγουρα θελαν να γαμηθούν.

Η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει. Έβλεπα ήδη τον εαυτό μου στην καμπίνα του εν λόγω κυρίου να γαμάμε ταυτόχρονα την άτυχη τυχερή που θα περνούσε έξω από την καμπίνα του. Ήθελα επιτέλους να πάρει την θέση της παλάμης μου ένα μουνάκι. Οι εφηβικές μου ορμόνες είχαν χτυπήσει κόκκινο και ο πούτσος μου ορθωμένος κοιτούσε ταβάνι. Δεν άργησε να μου προτείνει να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο του. Καυλωμένος εγώ, τον ακολούθησα στην καμπίνα του.

-    Ας κάνουμε πρώτα ένα μπάνιο πρότεινε να είμαστε καθαροί.

Μπαίνω εγώ πρώτος. Γδύθηκε μένοντας μπροστά μου τσίτσιδος.

-    Δεν πιστεύω να ντρέπεσαι μικρέ. Άντρες είμαστε.

Φυσικά συμφώνησα μαζί του. Ύστερα από δέκα λεπτά βγήκε.

-    Σειρά σου. Εγώ θα έχω το νου μου μπας και περάσει καμιά καυλωμένη να κάνουμε τη δουλειά μας.

Γδύθηκα κι εγώ τελείως και μπήκα μέσα. Ο πούτσος μου στεκόταν καμαρωτός-καμαρωτός καθώς το μυαλό μου σκεφτόταν παρόμοια σενάρια από τσόντες που είχα δει. Όση ώρα έκανα μπάνιο σκεφτόμουν να τραβήξω μαλακία να ξαλαφρώσω, άλλα συγκρατιόμουν με την ιδέα να τα δώσω όλα με την κοπέλα που θα ψαρεύαμε. Βγαίνοντας έξω παρατήρησα ότι ο κύριος ήταν ακόμα γυμνός καθισμένος στην κουκέτα. Ξεφύλλιζε ένα πορνοπεριοδικό ενώ με το ροζιασμένο χέρι του χάιδευε ελαφρά την ευμεγέθη και ανασηκωμένη πούτσα του. Ξαφνιάστηκα ομολογουμένως. Με κοίταξε με ένα χαμόγελο.

-    Δεν έχει φίλε μου καμιά να τριγυρίζει, μάλλον η ώρα είναι περασμένη αλλά κοίτα εδώ, έχω ένα πορνοπεριοδικό και είπαμε να βολευτώ με αυτό. Έλα να πάρεις μάτι κι εσύ.

Γαμώτο σκέφτηκα, δε θα γαμήσω ούτε σήμερα. Το πορνοπεριοδικό ξαφνικά έγινε η καλύτερη επιλογή, παρά να την παίξω μόνος στην τουαλέτα.

-    Κάτσε χτύπησε το χέρι του στο στρώμα δίπλα του. Ομολογώ ότι αισθανόμουν λίγο άβολα με ένα γυμνό άνδρα δίπλα μου.

-    Πάρε μάτι και τράβα μαλακία να ευχαριστηθείς.

Έβλεπα στις σελίδες που φυλλομετρούσε γυναίκες που γαμιόντουσαν από έναν δυο ή τρεις άντρες, ενώ στο τέλος κατέληγαν με σπέρμα στο πρόσωπο και είχα ερεθιστεί αλλά ταυτόχρονα το μάτι μου έπεφτε στην μαλακία που τραβούσε ο κύριος και ντρεπόμουν να την παίξω. Ξαφνικά σε μία από τις σελίδες εμφανίστηκε ένας άντρας στα τέσσερα ενώ ένας άλλος είχε χώσει το εργαλείο του στην κωλοτρυπίδα του πρώτου ως τα αρχίδια. Πούστης σκέφτηκα αστραπιαία, αλλά παρατήρησα ότι το θέαμα που απεικονιζόταν στην γυαλιστερή σελίδα με ερέθιζε.

Η επόμενες σελίδες συνέχιζαν με γκέι πορνό, αλλά η στύση μου δεν έλεγε να πέσει. Αντιθέτως αυτή η γύμνια με ερέθιζε περισσότερο. Βέβαια ακόμα δεν τολμούσα να απλώσω το χέρι μου στον πούτσο μου. Ο κύριος με κοίταξε.

-    Ντρέπεσαι ε; Κάτσε να βοηθήσω…

και άπλωσε την χερούκλα του στα γεννητικά μου όργανα. Τα χούφτωσε απαλά και άρχισε να τα μαλάζει. Άναυδος εγώ δεν έκανα καμία κίνηση αλλά από το μυαλό μου άρχισε να περνάει η σκέψη ότι ο εν λόγω κύριος δεν ήθελε να βρούμε γυναίκα να γαμήσουμε, αλλά  γαμήσει εμένα. Η καύλα όμως και η αναμονή στο να αδειάσω τα αρχίδια μου δε με άφηναν να αντιδράσω.

Το άγγιγμα του με ερέθιζε ακόμα περισσότερο. Η αναπνοή μου έγινε γρηγορότερη σε λίγο θα έχυνα αλλά αυτός καταλαβαίνοντας το πίεσε με τα δάχτυλα του λίγο κάτω από το πουτσοκέφαλο συγκρατώντας το άσπρο ποτάμι που θα ξεχύνονταν.

-    Μη χύσεις ακόμα μικρέ θα περάσουμε ωραία.

-    Με συγχωρείτε δεν είμαι πούστης, δε μου αρέσουν οι άντρες…

απάντησα με κοφτή φωνή λαχανιασμένος ακόμα από τον παρολίγον οργασμό μου.

-    Ούτε εγώ είμαι πούστης… απλά να ξεκαυλώσουμε δε θέλουμε; Έτσι δεν είναι;  

Είτε από την καύλα της αναμονής, είτε από το ζούληγμα των χεριών του στα αρχίδια μου είτε από τις εικόνες του περιοδικού που με είχαν καυλώσει συγκατένευσα θετικά. Δε μου φαινόταν τόσο τρομερό τελικά. Άσε που η θέα του πούτσου του με καύλωνε. Έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στο πούτσο του.

-    Θα την παίξουμε ο ένας του άλλου.

Πρώτη φορά έπιανα πούτσο και μάλιστα τόσο μεγάλου άντρα. Ήταν σκληρός σαν πέτρα. Τον χάιδεψα λίγο από την βάση ως το κεφάλι και μετά άρχισα να τον κουνάω πάνω κάτω προσπαθώντας να μιμηθώ τις κινήσεις του δικού του χεριού.

-    Αχ ωραία το κάνεις μικρέ συνέχισε να μαλακίζεις την πούτσα μου. ¨Έτσι, έχεις ταλέντο, και απ’ ότι κατάλαβα είσαι παρθένος, μην ανησυχείς μου αρέσουν τα παρθένα αγοράκια.

Για κάποιο περίεργο λόγο τα λόγια του με ερέθιζαν, είχα αναψοκοκκινίσει. Ξαφνικά σηκώθηκε ήρθε όρθιος μπροστά μου ενώ καθόμουν καθιστός με τα γεννητικά του όργανα σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό μου.

-    Άνοιξε λίγο το στόμα σου.

-    Γιατί;

-    Άνοιξε και θα δεις. Θέλω να με γλείψεις λίγο.

-    Δεν το χω ξανακάνει, δεν ξέρω. Δε θέλω.

-    Θα σ' αρέσει θα δεις.

Έπιασε το καυλί του και άρχισε απαλά να το τρίβει στα ρουθούνια μου και στα κλειστά μου χείλη. Η μυρωδιά του με μέθυσε. Τα χείλη μου άνοιξαν μόνο τους και η γλώσσα μου άρχισε να γεύεται το πουτσοκέφαλο του. Τι υπέροχη γεύση που είχε! Σιγά-σιγά άρχισα ενστικτωδώς να προσπαθώ να το βάλω όλο και πιο μέσα. Ήθελα να τον βάλω όσο πιο μέσα γίνεται. Κόντεψα να πνιγώ και αποτραβήχτηκα αφήνοντας τον καυλωμένο πούτσο του όλο σάλια.

-    Αγοράκι μου είδες που σου αρέσει; Θέλεις να τον φας όλο ε; Έλα Παρ’ τον πάλι στο στόμα σου.

Άρχισα πάλι να τον γλείφω κι αυτός βογκώντας μου κουνούσε το κεφάλι πάνω κάτω με τα χέρια του. Είχα παραδοθεί πια. όταν χόρτασε τσιμπούκι με σήκωσε όρθιο με κόλλησε πάνω του και άρχισε επιδέξια με τα χέρια του να ζουλάει τα κωλομάγουλα μου, ενώ το δάχτυλό του χάιδευε την κωλοτρυπίδα μου. Σιγά-σιγά άρχισε να το βάζει μέσα.

-    Πουτανάκι είσαι τελικά. Είδες που το γουστάρεις; Θα σε ξεπαρθενέψω εγώ σήμερα. Μου αρέσει να ξεπαρθενεύω νεανικά κωλαράκια. Μην τολμήσεις και χύσεις. Θα σε κάνω να χύσεις όταν σε γαμάω.

Πλέον το μυαλό μου από τρυφερά μουνάκια σκεφτόταν καμαρωτούς πούτσους να εισβάλουν μέσα μου. Ανυπομονούσα πλέον νιώσω το καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου. Με έπιασε και με έβαλε στην κουκέτα στα τέσσερα.

-    Τούρλωσε το κωλαράκι σου.

Υπάκουσα. Άνοιξε πάλι με τα δύο του χέρια τα κωλομάγουλα μου και αποκάλυψε την αγάμητη τρυπούλα μου. Άρχισε να την γλείφει. Βογκούσα πλέον.  Έχωσε ένα δάχτυλο μέσα. Αισθάνθηκα περίεργα. Άρχισε να το κουνάει πάνω κάτω. Σιγά-σιγά έβαλε και δεύτερο και τρίτο. Εκεί άρχισα να πονάω. Σταμάτησε λίγο και μετά άρχισε πάλι να χαλαρώνει την παρθένα κωλοτρυπίδα μου. Για ένα δεκάλεπτο περίπου με γαμούσε με τα δάχτυλα του και χρησιμοποιώντας ένα λιπαντικό που ως δια μαγείας είχε εμφανιστεί. Ο πόνος πλέον είχε περάσει και ένιωθα μια απέραντη ηδονή. Με το κεφάλι στο στρώμα ψιθύριζα.

-    Ναι μ' αρέσει, συνέχισε!

Είχα χαλαρώσει πλέον για τα καλά. Ήρθε από πίσω μου και ακούμπησε τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα  μου τρίβοντας τον πάνω κάτω. Η ώρα είχε φτάσει. Τον ήθελα μέσα μου, να χώσει τον μαυριδερό πούτσο του όλο μέσα στον κώλο μου και να με γαμήσει σαν να μην υπάρχει αύριο.

Άρχισε επιτέλους να τον βυθίζει αργά-αργά. Πονούσα αλλά δε με ένοιαζε. Ένιωθα να εισχωρεί μέσα στην κωλοτρυπίδα μου κάτι που δε χωρούσε αλλά ταυτόχρονα έσπρωχνα και εγώ. Μπήκε σχεδόν όλος. Σταμάτησε και μετά άρχισε να με γαμάει αργά. Όταν κατάλαβε ότι δεν πονούσα πια, ο ρυθμός του έγινε πιο γρήγορος. Παραληρούσα. Όποτε ο πούτσος του έβρισκε  τον προστάτη μου φώναζα ενώ ηλεκτρισμός διαπερνούσε όλο μου το κορμί.  Που και που μου χαστούκιζε τα κωλομάγουλα.

-    Τώρα αγοράκι μου θα σε κάνω να χύσεις. Θα χύσεις τόσο δυνατά όσο δεν έχεις χύσει ποτέ.

Με έπιασε από την μέση και άρχισε να με καρφώνει με όλη του τη δύναμη πάνω στον πούτσο του. Σίγουρα στις διπλανές καμπίνες είχαν ξυπνήσει από τις κραυγές μου. Λαχανιασμένος με ξέσκιζε φωνάζοντας ότι δεν έχει γαμήσει τέτοιο καυλιάρικο αγοράκι ποτέ με τόσο στενό κωλαράκι. Υποσχόταν να με γαμάει όλο το βράδυ. Και ξαφνικά ένιωσα το σπέρμα μου καυτό να πετάγεται με δύναμη πάνω στα σεντόνια της κουκέτας. Δε σταματούσα να χύνω τρέμοντας ολόκληρος. Έκατσε ακίνητος όση ώρα έχυνα. Όταν τέλειωσα ξάπλωσα μπρούμυτα λαχανιασμένος. Πήρε τα χύσια μου από τα σεντόνια και τα άλειψε στην κωλοτρυπίδα μου.

-    Είδες αγοράκι μου που στα έλεγα. Τώρα θα χύσω κι εγώ.

Έβαλε την πούτσα του στα κωλομάγουλα μου και σφίγγοντας τα με τα χέρια του. Κουνιόταν πάνω κάτω λες και έκανε ισπανικό σε βυζιά. Ένιωσα το καυτό το σπέρμα να ξεχύνεται στην κωλοχαράδρα μου και στα αρχίδια μου. Έπεσε πάνω μου ξεθεωμένος και αυτός.

-    Πάλι καλά που δεν βρήκαμε καμιά γυναίκα!Copyright protected OW ref: 118545