Είχε υπέροχο κωλαράκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σε όλους! Θέλω κι εγώ να σας πω μια ιστορία μου πέρα για πέρα αληθινή. Είμαι εικοσιεννιά χρονών και είμαι παντρεμένος με μια γυναίκα είκοσι πέντε χρονών.

Ήταν λίγο μετά τα περασμένα Χριστούγεννα… Είχα σχεδόν πέντε μέρες να πηδήξω τη γυναίκα γιατί είχε περίοδο. Τη μέρα που όλα ήταν εντάξει και ήξερα ότι το βράδυ θα την ξεσκίσω, μου προέκυψε ένα επαγγελματικό έκτακτο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να το αναβάλω.

Ξέχασα να σας πω ότι πάντα μου άρεσαν και τα ωραία ανδρικά κωλαράκια.

Από τη μια λοιπόν είχα τρελαθεί από καύλα κι από την άλλη έπρεπε να πάω Θεσσαλονίκη. Τότε, χωρίς δεύτερη σκέψη, παίρνω τηλέφωνο σε έναν άνδρα γύρω στα τριάντα από Θεσσαλονίκη, παθητικό τον οποίο γνώρισα μέσω ίντερνετ.

Κανονίσαμε να βρεθούμε το ίδιο βράδυ στο ξενοδοχείο που θα έμενα. Εγώ έφτασα λίγο νωρίτερα, έκανα ένα ντους και ξάπλωσα μόνο με τα εσώρουχα στο κρεβάτι.

Μετά από μισή ώρα χτύπησε το κινητό μου. Ήταν εκείνος. Αμέσως του είπα σε πιο δωμάτιο είμαι και μετά από δύο λεπτά, άκουσα χτυπήματα στην πόρτα.

Όπως ήμουν σχεδόν γυμνός, πήγα και του άνοιξα. Ξέραμε και οι δύο τι θέλουμε και γι' αυτό μετά από μερικά λεπτά, βρεθήκαμε μαζί στο μπάνιο να μου κάνει μια υπέροχη πίπα κάτω από τα νερά που έτρεχαν πάνω μας.

Ήμουν τόσο καυλωμένος που μετά από λίγα λεπτά έχυσα στο στόμα του κι εκείνος τα κατάπιε όλα σαν πουτάνα.

Μετά απ' αυτό, πήγαμε στο κρεβάτι. Εγώ ξάπλωσα κι εκείνος άρχισε να με γλείφει παντού και κυρίως στην κωλοτρυπίδα μου που μου αρέσει πολύ!

Μόλις ένιωσα την γλώσσα του να γλείφει την κωλοτρυπίδα μου, ξανακαύλωσα αμέσως και του ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια στο κεφάλι. Το έκανε αμέσως αλλά δεν περίμενε ότι για αρχή θα έβαζα στο κωλαράκι του μια τεράστια ψεύτικη πούτσα!

Σάλιωσα λοιπόν την τρύπα του και με μεγάλη προσοχή του έχωσα την ψεύτικη πούτσα. Αφού τον γάμησα έτσι για λίγο και η τρύπα του είχε ανοίξει για τα καλά, του βάζω την δική μου, όχι πολύ μεγάλη αλλά, σχεδόν πάντα καυλωμένη πούτσα!

Μετά από δέκα λεπτά περίπου, έχυσα μέσα στο εντελώς άτριχο κωλαράκι του. Την ώρα που τον γαμούσα, εκείνος έπαιζε την πούτσα του και είχε χύσει πριν από μένα αλλά, δεν έδειχνε να είχε χορτάσει…

Πήρε την ψεύτικη πούτσα κι άρχισε να γαμιέται μόνος του ενώ εγώ είχα ανάψει ένα τσιγάρο για να χαλαρώσω. Βλέποντας τον να γαμιέται μόνος, πήγα και του έδωσα στο στόμα την πεσμένη πούτσα μου αλλά, έκανε τόσο ωραίες πίπες που… μετά από λίγα λεπτά η πούτσα μου ήταν πάλι κάγκελο!

Χωρίς να χάσω καιρό, τον στήνω στα τέσσερα και βάζω την πούτσα μου στην ορθάνοιχτη κωλοτρυπίδα του! Ένα τέταρτο περίπου τον γαμούσα ώσπου, έχυσα πάνω στα κωλομέρια του και με το χέρι μου έπαιρνα χύσια και τα έβαζα στο στόμα του.

Η ώρα είχε πάει δώδεκα και μισή περίπου κι εκείνος έπρεπε να φύγει...

Από τότε δεν ξαναγάμησα κανέναν άνδρα και θέλω πολύ να δοκιμάσω και με κάποιον άλλον...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")