Στο κτήμα με τον κ. Σπύρο

Δημοσιεύθηκε από makis85k
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.73 (13 Votes)
Ήταν καλοκαίρι στα τέλη της δεκαετίας του 90 κι εγώ στην αρχή της εφηβείας όταν ο πατέρας μου κανόνισε να πάω με τον κ. Σπύρο, ένα φίλο του και γείτονα στο κτήμα που είχε σε μία περιοχή περίπου 2 ώρες από τη πόλη που μέναμε, να βοηθήσω στις εργασίες που είχε να κάνει, να ασχοληθώ κι εγώ με κάτι και να κάνω και παρέα στον κ. Σπύρο που ζούσε μόνος του τα τελευταία χρόνια μετά το διαζύγιο.

Εγώ μέχρι τότε πέρα από κάτι μικροπράγματα, δεν είχα καμία επαφή με χειρονακτικές δουλειές γιατί ήμουν καλομαθημένος. Ήμουν ψηλότερος σε σχέση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας μου αλλά πάρα πολύ αδύνατος με λευκό δέρμα επειδή ήμουν κλεισμένος όλη μέρα μέσα και λόγω αυτής της εμφάνισης δεν έλειπαν και τα χλευαστικά σχόλια των φίλων μου όταν βρισκόμασταν στα αποδυτήρια μετά τη προπόνηση μπάσκετ που δεν έχαναν την ευκαιρία να με πουν ακριδοφάγο, τηλεγραφόξυλο κ.α.

Δεν τρελαινόμουν στην ιδέα να περάσω 3-4 μέρες μακριά από το σπίτι και τα ηλεκτρονικά μου, αλλά είπα να μη φέρω αντίρρηση γιατί ήθελα να δείξω καλή διαγωγή, έψηνα τον πατέρα μου να μου πάρει υπολογιστή και δε με έπαιρνε να φέρνω αντιρρήσεις συν το γεγονός ότι ο κ. Σπύρος ήταν ο cool τύπος και ένιωθα άνετα μαζί του από τότε που με είχε βοηθήσει σε κάτι κατασκευές για εργασία του σχολείου και ένιωθα την υποχρέωση να του ανταποδώσω τη χάρη. Έτσι έβαλα σε ένα σακίδιο λίγα ρούχα, το gameboy μου και το επόμενο ξημέρωμα με βρήκε να κάθομαι στη θέση του συνοδηγού στο φορτηγάκι του κ. Σπύρου.

Η διαδρομή ήταν ευχάριστη και ο κ. Σπύρος μου εξηγούσε τις δουλείες που είχαμε να κάνουμε στο κτήμα. Όση ώρα μιλούσε εγώ μέσα από τα γυαλιά ηλίου που φορούσα παρατηρούσα τον κ. Σπύρο, τον είχα ξαναδεί άπειρες φορές, αλλά εκείνη τη στιγμή για κάποιο λόγο ξεκίνησα να σκανάρω όλο του το σώμα. Ο κ. Σπύρος ήταν γύρω στα 60-65 ψηλός, και σχετικά γεροδεμένος λόγω της δουλειάς του (πριν βγει στη σύνταξη ήταν οικοδόμος), είχε αραιά γκρίζα και άσπρα μαλλιά, δυο πυκνά φρύδια (που με έκαναν να φοβάμαι όταν ήμουν μικρός), με παχύ μουστάκι που κάλυπτε ίσα-ίσα το πάνω χείλος του. Από το μισάνοιχτο πουκάμισό που φορούσε φαινόταν ένας σταυρός ο οποίος ήταν πνιγμένος σε ένα παχύ στρώμα από γκριζόλευκες τρίχες οι οποίες πεταγόντουσαν έξω από το άσπρο αθλητικό φανελάκι που φορούσε μέσα από το πουκάμισο, τα χέρια του ήταν τεράστια με τρίχες και αυτά, ακόμα και στα δάχτυλα.

Στα μισά του δρόμου σταματήσαμε σε ένα σταθμό για ανεφοδιασμό και τουαλέτα. Κατεβαίνοντας τις σκάλες από πίσω είδα να έρχεται και ο κ. Σπύρος, μπήκα στη πρώτη πόρτα που βρήκα ανοιχτή. Τελειώνοντας, βγαίνω να πλύνω τα χέρια μου και βλέπω τον κ. Σπύρο να κατουράει στις όρθιες λεκάνες μαζί με 2 -3 κυρίους δίπλα-δίπλα. Δεν είδα κάτι εκείνη την ώρα, αλλά στη συνέχεια της διαδρομής μου μπήκε το μικρόβιο να δω πως είναι ένας άντρας γυμνός στην ηλικία αυτή.

Μετά από λίγη ώρα μπήκαμε στο χωριό, σταματήσαμε σε ένα μπακάλικο να πάρει κάποια πράγματα και τσιγάρα που ήθελε ο κ. Σπύρος. Ο μπακάλης πρέπει να ήταν γνωστός του γιατί είχαν πιάσει κουβέντα για κάμποση ώρα. Φεύγοντας κρατούσε μία κλειστή κούτα μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα, την έβαλε πίσω και είπε ότι αυτά είναι για το βράδυ. Εγώ υπέθεσα ότι ήταν φαγητά, μπήκα μέσα στο αμάξι και ξεκινήσαμε για το κτήμα το οποίο ήταν λίγο πιο έξω από το χωριό. Φτάνοντας στο κτήμα κατευθυνθήκαμε στο βάθος όπου είχε ένα σπιτάκι, ξεφορτώσαμε τα πράγματα από την καρότσα, και ο κ. Σπύρος μου έδειξε τα κατατόπια. Απογοητεύθηκα όταν κατάλαβα ότι όλο και όλο το σπίτι ήταν ένα δωμάτιο το οποίο είχε ένα τζάκι στη γωνία, μια πρόχειρη κουζίνα και κάποια μικροέπιπλα συμπεριλαμβανόμενου και ενός κρεβατιού. Στο μπροστινό μέρος είχε ένα υπαίθριο μπαλκόνι με υπόστεγο από κεραμίδια και το πάτωμα ήταν από τσιμέντο. Λίγο πιο δίπλα ήταν ένα ξεχωριστό σπιτάκι, η τουαλέτα ή ο θρόνος όπως είπε ο κ. Σπύρος χαριτολογώντας.

Επειδή η μισή μέρα είχε περάσει, είπαμε να καθαρίσουμε το χώρο του σπιτιού πριν φάμε και να αφήσουμε τις χοντρές δουλειές για την επόμενη μέρα νωρίς, πριν μας πιάσει η ζέστη. Έτσι ο κ. Σπύρος έβγαλε το πουκάμισο και το φανελάκι του, μένοντας με τη κοντή τζίν βερμούδα του μόνο, αποκαλύπτοντας μία ζούγκλα από τρίχες να ξεκινάνε από τη πλάτη να ξεπηδάνε από τους ώμους και τα μπράτσα, από την κοιλιά και να καταλήγουν στο στήθος. Μου πρότεινε να βγάλω και εγώ το φανελάκι μου για να μη το λερώσω. Έτσι έκανα. Έβγαλα το μπλουζάκι μου και έμεινα με το σορτς μου προκαλώντας τα περιπαικτικά σχόλια του κ. Σπύρου για το κοκκαλιάρικο σώμα μου καθώς φορούσε κάτι γαλότσες και λέγοντας ότι θα φτιάξω κορμί με τις δουλειές εκεί πέρα. Εγώ χαμογέλασα γιατί ήξερα ότι του άρεσε να με πειράζει και βγήκαμε έξω για να ξεκινήσουμε το καθάρισμα.

Πήρε μια τσάπα και ξεκίνησε να σκαλίζει τα ξερόχορτα γύρω από το σπίτι. Εμένα μου έδωσε γάντια για να μαζεύω τα χόρτα και να τα βάζω σε ένα βαρέλι που είχε για να καίει πράγματα. Εγώ καθ’ όλη τη διάρκεια βρισκόμουν πίσω του για να μαζεύω τα χόρτα και όποτε έσκυβε έκανε την εμφάνιση του το λάστιχο και λίγο από το άσπρο κλασικό σώβρακο του. Είχα ξαναδεί πολλές φορές τον πατέρα μου να κυκλοφορεί με ίδιο στο σπίτι, αλλά εκείνη τη στιγμή καρφώθηκα στο θέαμα μου αντίκρισα και καύλωσα χωρίς να το καταλάβω. Ταράχτηκα γιατί δεν ήθελα να με δει και γίνω ρεζίλι και έτσι προφασίστηκα ότι πάω τουαλέτα. Έφυγα σφαίρα και κλείστηκα μέσα και με την καρδιά μου να πάει να σπάσει. Τράβηξα μια γρήγορη μαλακία και επέστρεψα πάλι πίσω. Για κάνα δίωρο ακόμα συνεχίστηκε το ξεχορτάριασμα και προσπάθησα να μη δίνω σημασία στο θέαμα που με είχε αναστατώσει.

Το μεσημέρι καθίσαμε στο υπόστεγο να φάμε και πιάσαμε τη κουβέντα, μου έλεγε για το κτήμα και άλλα διάφορα, αλλά εγώ ήμουν ταραγμένος από πριν και απαντούσα σα χαμένος, με αποτέλεσμα να με ρωτήσει που τρέχει το μυαλό μου. Ξαφνιάστηκα και είπα μια μπούρδα αλλά ο κ. Σπύρος γυρίζει και μου λέει…

-    ξέρω που έχεις το μυαλό σου πονηρέ.

Εγώ σκέφτηκα ότι με κατάλαβε από πριν και ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς η επόμενη ατάκα του με επανέφερε.

-    Ποια γκομενίτσα σου έχει πάρει το μυαλό;

Του απάντησα ότι μου άρεσε μια συμμαθήτρια μου που έμενε στη γειτονία μας και την ήξερε και αυτός, αλλά αυτές της ημέρες είχε φύγει για διακοπές με τους γονείς της και δε μπορούσα να τη δω. Τότε με πονηρό ύφος γυρίζει και μου λέει:

-    Πόσες φορές τη μέρα τον παίζεις για πάρτη της;

Έγινα κατακόκκινος από ντροπή αλλά για κάποιο λόγο του απάντησα ότι όποτε βρίσκω ευκαιρία τον παίζω για πάρτη της και εκεί που περίμενα να με κράξει, βάζει τα γέλια και μου λέει ότι και αυτός στην ηλικία μου το ίδιο έκανε και δε χρειάζεται να ντρέπομαι γιατί όλοι οι άντρες το κάνουν. Ξαφνιάστηκα με την αντίδραση του και τον ρωτάω αν συνεχίζει και σε αυτή την ηλικία. Τότε μου απαντάει ότι αυτό το άθλημα δεν κόβεται και ότι όταν έχει καιρό να γαμήσει του δίνει και καταλαβαίνει.

Μετά από αυτήν την κουβέντα ασυνείδητα έφτιαξα στο μυαλό μου την εικόνα του κ. Σπύρου να παίζει τον πούτσο του και χωρίς να το καταλάβω είχα καυλώσει αρκετά. Το κατάλαβα όταν μου ζήτησε να πεταχτώ στο αμάξι να του φέρω το πακέτο με τα τσιγάρα και σηκώθηκα από το τραπέζι. Ο κ. Σπύρος τότε γελώντας μου λέει:

-    Καλά εσύ και μόνο που αναφέραμε τη κοπέλα φούντωσες;

Τι να έλεγα; Χαμογέλασα αμήχανα κι έτρεξα προς το αυτοκίνητο να πάρω το πακέτο και προσπάθησα να χαλαρώσω μήπως και μου πέσει, αλλά τζίφος. Γύρισα στην ίδια κατάσταση. Ο κ. Σπύρος πήρε το πακέτο και άναψε τσιγάρο, εγώ κάθισα απέναντι και κοιτούσα αλλού γιατί δεν άντεχα άλλο δούλεμα. Τότε με ρωτάει αν είμαι εντάξει. Απάντησα ότι θα ηρεμήσω, τότε μου λέει ότι για να ηρεμήσω πρέπει να «αδειάσω» κλείνοντας μου το μάτι και λέγοντας μου ότι είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλω και όπου θέλω όσο είμαστε οι δυο μας στο κτήμα και δεν πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα και ότι αν θέλω μπορεί να μου μάθει κάποια πράγματα. Συμφώνησα και ο κ. Σπύρος μου είπε να βγάλω το σορτς μου για να είμαι άνετα. Δίστασα γιατί ντρεπόμουν. Σηκώνεται και ξεκουμπώνει τη βερμούδα του και την αφήνει να πέσει κάτω αποκαλύπτοντας το σώβρακο του. Έμοιαζε με πίθηκο που φοράει σώβρακο. Γυρίζει και μου λέει…

-    έλα έκανα εγώ την αρχή μη ντρέπεσαι, άλλωστε το βράδυ δεν πιστεύω να κοιμηθείς με τα ρούχα.

Όντως… σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα ξεντυνόμουν και κατέβασα το σορτς μου και έμεινα με το σλιπάκι μου και τον πούτσο μου σε πλήρη στύση έτοιμο να εκραγεί. Ο κ. Σπύρος τότε πήγε και έφερε ένα στρώμα από αφρολέξ και το έβαλε σε  ένα μεγάλο τσιμεντένιο παγκάκι – κρεβάτι που ήταν  πιο πίσω και με φώναξε να πάω να κάτσω δίπλα του. Καθίσαμε δίπλα-δίπλα με τα σώβρακα. Εμένα η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά.

-    Θα σου δείξω πως γίνεται σωστά και μετά ότι σου κάνω θα μου κάνεις.

Συμφώνησα, μου είπε να αφεθώ ελεύθερος για να το απολαύσω. Με ξαπλώνει και φέρνει το χέρι του πάνω από το σλιπάκι μου και το χαϊδεύει απαλά. Εγώ αναστενάζω ενώ αυτός με μία κίνηση κατεβάζει το σλιπάκι και με αφήνει τελείως γυμνό. Φτύνει στη χούφτα του και αρχίζει  με το ένα χέρι να μου παίζει αργά το καυλί μου και με το άλλο χέρι χαϊδεύει τα αρχίδια μου που εγώ δεν άργησα να βγάζω κραυγές ηδονής και καύλας και ένας πίδακας από σπέρμα άρχισε να εκσφενδονίζεται με ριπές γεμίζοντας το χέρι του κ. Σπύρου αλλά και το στήθος και την κοιλιά μου. Ήμουν στον έβδομο ουρανό. Ο κ. Σπύρος συνέχισε να παίζει τον πούτσο μου ενώ με το άλλο του χέρι άπλωσε τα χύσια μου σε όλο το στέρνο μου ενώ δεν παρέλειψε να πάρει λίγο με το δάχτυλο του και να δοκιμάσει και μου έδωσε να δοκιμάσω κι εγώ λίγο. Η γεύση ήταν παράξενη αλλά το όλο σκηνικό με έκανε να καυλώσω πάλι.

Ο κ. Σπύρος δεν έχασε χρόνο και άρχισε να παίζει με τις ρώγες μου και να με χαϊδεύει αργά και βασανιστικά. Ένιωθα υπέροχα, χίλιες φορές καλύτερα από όταν τον έπαιζα μόνος. Όσο και να μου το έπαιζε αυτή τη φορά δεν έχυνα με τίποτα. Τρίτη φορά σε τόσο λίγη ώρα δε μου είχε τύχει. Τότε έσκυψε και με το στόμα του έγλυψε το κεφαλάκι. Η αίσθηση από το μουστάκι που ακουμπούσε στο καυλί μου με έκανε να τιναχτώ από καύλα. Ο κ. Σπύρος απομακρύνθηκε γιατί κατάλαβε ότι θα έχυνα πάλι, όπως και έγινε. Άρχισα να χύνω πάλι, πετυχαίνοντας λίγο το στέρνο του κ. Σπύρου.

Το πουλάκι μου τελικά έπεσε και ο κ. Σπύρος άραξε πίσω και άναψε ένα τσιγάρο. Μετά από λίγο, αφού είδε ότι συνήλθα, έπιασε το χέρι μου και με μία κίνηση το έφερε, πάνω από το σώβρακο του και το ακούμπησε στον πούτσο του, λέγοντας ότι είναι η σειρά μου. Άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του ο οποίος σιγά-σιγά άρχισε να μεγαλώνει, αλλά δεν ήταν αρκετά σκληρός. Τράβηξα το σώβρακο του και αποκαλύφθηκε ένας τεράστιος πούτσος μισοκαυλωμένος και δύο μεγάλα αρχίδια που κρέμονταν από κάτω. Μου έκανε εντύπωση πόσες τρίχες υπήρχαν εκεί κάτω. Κάλυπταν σχεδόν όλο τον κορμό και τα αρχίδια, ενώ μία έντονη μυρωδιά έρχονταν από εκεί.

Έφτυσα 2 -3 φορές στο χέρι μου και άρχισα να ανεβοκατεβάζω τον πούτσο του. Ο κ. Σπύρος είχε καθίσει πίσω, είχε ανάψει τσιγάρο και αναστέναζε, ενώ κάποιες φορές μου έδινε οδηγίες για τη ταχύτητα και την ένταση. Μου ζήτησε να του παίξω τα αρχίδια, έσβησε το τσιγάρο και άρχισε να παίζει με τις ρώγες του. Συνέχισα να φτύνω στο χέρι και να παίζω τον πούτσο του που είχε γίνει πέτρα, ενώ ο κ. Σπύρος είχε κλείσει τα μάτια του και είχε βυθιστεί στη καύλα του, λέγοντας προστυχιές που δεν είχα ξανακούσει και με έκαναν να καυλώνω κι εγώ. Παρ’ όλη τη προσπάθεια μου, ο κ. Σπύρος δεν έχυνε, οπότε αποφάσισα να κάνω ότι μου έκανε και αυτός. Έσκυψα και έγλειψα το κεφαλάκι του κάνοντας τον να βογκάει από ηδονή. Μου ζήτησε να το βάλω πιο βαθιά στο στόμα μου, αλλά δε μπορούσα γιατί το κεφάλι ήταν αρκετά χοντρό. Το έγλειφα περιμετρικά. Τότε ο κ. Σπύρος άρχισε να βογκάει και να φωνάζει ότι θα χύσει. Ένιωσα τα χύσια του καυτά να πέφτουν πάνω μου και πάνω του. Τα δικά του ήταν πολύ περισσότερα από τα δικά μου. Παίρνοντας παράδειγμα από τον ίδιο, άρχισα να απλώνω τα χύσια του στο στήθος του και πήρα λίγο με το δάχτυλο μου και δοκίμασα, ενώ του έδωσα και του ίδιου να δοκιμάσει.

Αφού πήραμε μία ανάσα, σηκώθηκε ο κ. Σπύρος και πήγε στην άκρη της βεράντας που είχε τη βρύση με το λάστιχο και ξεκίνησε να πλένεται. Με φώναξε να πάω κι εγώ να πλυθώ. Αφού τελειώσαμε, καθίσαμε να στεγνώσουμε και φορέσαμε πάλι τα σώβρακα μας και αποκοιμηθήκαμε στο παγκάκι.

Ήταν πλέον απόγευμα προς σούρουπο όταν άνοιξα τα μάτια μου και είδα τον κ. Σπύρο να κάθεται απέναντι στη καρέκλα και να με παρακολουθεί που κοιμάμαι. Μου είπε πως θα πάμε βόλτα στο χωριό και το βράδυ θα μου μάθει κι άλλα πράγματα αν θέλω. Χαμογέλασα συγκαταβατικά και ντύθηκα για να φύγουμε. Με τον κ. Σπύρο για καιρό παίζαμε ο ένας του άλλου τον πούτσο και παίρναμε πίπες ο ένας στον άλλο, ενώ με άφηνε αρκετές φορές να τρίβω τον πούτσο μου στον κώλο του και να του τον χώνω λίγο. Αυτός επειδή είχε μεγάλο πούτσο μου άνοιγε σιγά-σιγά τη τρύπα με τα δάχτυλα του και μετά από 3 περίπου χρόνια με γάμησε. Μπήκαν στη παρέα μας κι άλλα άτομα από το χωριό, αλλά αυτά θα τα γράψω σε άλλη ιστορία.Copyright protected OW ref: 105008