Με τον πατέρα μου και τον Αλβανό υπάλληλο (2ο Μέρος)

Δημοσιεύθηκε από pi-kappa
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.54 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Με τον πατέρα μου και τον Αλβανό υπάλληλο

Τρελαμένος από τις καύλες που μου είχαν δημιουργήσει όλα όσα έβλεπα, είχα πάρει την απόφαση να μπω κι εγώ στο παιχνίδι και έτσι βγήκα πίσω από την πόρτα που ήμουν κρυμμένος και μπήκα μέσα στο σαλόνι. Οι δύο άντρες γαμιόντουσαν πλέον μπροστά μου, είχα ήδη αρχίσει να μυρίζω τον ιδρώτα που έβγαζαν τα αναμμένα κορμιά τους και ένιωθα μία γλυκιά ζάλη. Ο πατέρας μου βογκούσε δυνατά, χαμένος μέσα στην ηδονή που του προσέφερε η τεράστια αλβανική ψώλα του Φαμπιούζ που ήταν εδώ και ώρα βαθιά καρφωμένη στη σούφρα του. Ο Αλβανός ήταν ο πρώτος που με είδε να στέκομαι έτσι γυμνός μπροστά τους μιας και ο πατέρας μου είχε χώσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι του καναπέ και ουσιαστικά δεν έβλεπε απολύτως τίποτα. Σχεδόν σαν να περίμενε ότι θα εμφανιστώ χαμογέλασε και μου έκλεισε το μάτι. Αμέσως έπιασε με ένα του χέρι το κεφάλι του πατέρα μου για να μη το σηκώσει ενώ με το άλλο που έκανε νεύμα να πλησιάσω. Έτσι κι έκανα.

Προσπάθησα να περπατάω όσο πιο σιγά γινόταν για να μην ακούσει ο πατέρας μου την κίνηση, αν και από τα βογκητά και τις καύλες ήταν σχεδόν αδύνατο να καταλάβει το οτιδήποτε. Γούσταρε πολύ το γαμήσι και αυτό φαινόταν. Όταν πλησίασα αρκετά με μία ξαφνική κίνηση ο Αλβανός με πιάνει από τα μαλλιά και με τραβάει απότομα να του γλείψω τη ρώγα. Δε σκέφτηκα καν να προβάλω αντίσταση και ξεκίνησα το πιπίλισμα. Ήμουν ακριβώς δίπλα στον πατέρα μου που όμως ακόμα δεν είχε ιδέα τι παιζόταν πίσω από την πλάτη του. Έβλεπα καθαρά τη τριχωτή ψωλάρα του Φαμπιούζ να μπαινοβγαίνει γρήγορα στην τρύπα του, που πλέον είχε ανοίξει εντελώς για να μπορεί να δέχεται το τεράστιο αλβανικό εργαλείο. Είχα καυλώσει τόσο που νόμιζα ότι θα εκραγώ. Δεν είχα ξανανιώσει τέτοια έξαψη στη ζωή μου, νόμιζα πραγματικά ότι απλά και μόνο ένα άγγιγμα στη πούτσα μου θα ήταν αρκετά για να με κάνει να τελειώσω. Ευτυχώς όμως ο Αλβανός δεν έδινε καμία σημασία στη ψωλή μου και ήδη είχε αρχίσει να πειράζει με τα δάχτυλα του τη τρύπα μου ενώ συνέχιζε να κρατάει ακινητοποιημένο το κεφάλι του πατέρα μου. Τότε ήταν που Φαμπιούζ άρχισε να μιλά.

(Α: Αλβανός, Π: Πατέρας)

-    Α: Έχω όρεξη για παιχνίδια σήμερα.

-    Π: Καυλιάρη μου, ότι γουστάρεις.

-    Α: Η φάση θα σου μείνει αξέχαστη παλιόπουστα, θα δεις!

Πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του βγάζει απότομα τη ψωλή του από την τρύπα αφήνοντας τη να χάσκει ορθάνοιχτη. Τότε είχα κι εγώ την ευκαιρία να θαυμάσω από τόσο κοντά το μέγεθος της ψωλάρας που είχε ο Αλβανός ανάμεσα στα πόδια του. Πιάνει μια μπλούζα που ήταν στον καναπέ δίπλα στο πατέρα μου και του την δένει καλά γύρω από τα μάτια, μετατρέποντας τον ουσιαστικά σε έναν τυφλό δούλο του. Όταν τελείωσε με το κλείσιμο των ματιών με κοίταξε με ένα βλέμμα γεμάτο καύλα και ένα χαμόγελο εμφανίστηκε στα χείλη του. Τότε μου έπιασε ξανά το κεφάλι και το τοποθέτησε μπροστά από τη τρύπα του πατέρα μου, έσκυψε δίπλα μου και μου ψιθύρισε στο αυτί:

-    Α: Γλείφε τη τρύπα της ψωλούς που έχεις για πατέρα.

Με το που το άκουσα καύλωσα ακόμα περισσότερο και κατάλαβα ότι ο Αλβανός είχε σκοπό να μας ξεφτιλίσει, να μας υποτάξει και να μας κάνει τα άβουλα πουτανάκια του, ήθελε πατέρα και γιο στο έλεος της ψωλής και τον ορέξεων του. Άρχισα να γλείφω περιμετρικά τη σούφρα του πατέρα μου που ήταν ακόμα ορθάνοιχτη και καυτή από το γαμήσι που μέχρι πριν λίγο έτρωγε και εκείνος άρχισε να βγάζει απαλούς ήχους ευχαρίστησης αφού του έπαιρνα τις κάψες με την υγρή μου γλώσσα.

-    Π: Καύλα είσαι, δεν μ’ έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Μ… μ' αρέσει.

Ο Αλβανός μου τραβάει το κεφάλι για να μη γλείφω και απαντά.

-    Α: Είπα να σου κάνω ένα μικρό δωράκι, έρχονται κι άλλα…

και μου ξανάχωσε το κεφάλι στη τρύπα, να συνεχίσω τη δουλειά. Ήταν τόσο γλυκιά η σούφρα του και ενώ ποτέ δε μου άρεσε να γλείφω κώλους τώρα είχα ξετρελαθεί. Ο Φαμπιούζ στεκόταν όρθιος δίπλα μου και έβλεπε το έργο, όταν ξεκίνησε να παίζει κι εκείνος με τη δική μου τρύπα. Το δάχτυλο του ποδιού του είχε ήδη αρχίσει να τρίβεται στην τρύπα μου. Η πίεση ήταν μεγάλη γιατί ήξερα ότι δεν έπρεπε να κάνω καθόλου θόρυβο, όσο κι αν καύλωνα, για να μη χαλάσει το παιχνίδι του. Όταν τελικά το δάχτυλο κατάφερε και μπήκε μέσα μου, ένα ηλεκτρικό ρεύμα ένιωσα να με διαπερνά, οι τρίχες μου σηκώθηκαν όρθιες και οι αισθήσεις μου οξύνθηκαν απότομα. Έγλειφα τη γαμημένη σούφρα του πατέρα μου, ενώ ο Αλβανός γαμιάς του μου άνοιγε σιγά-σιγά τον κώλο με το πόδι. Μείναμε έτσι για λίγη ώρα ακόμα μέχρις ότου ο Φαμπιούζ  αποφασίσει να μας αλλάξει ρόλους.

Σήκωσε πρώτα εμένα και μετά τον πατέρα μου, κάθισε ο ίδιος στον καναπέ και πρόσταξε τον πατέρα μου να πέσει στα γόνατα και ν’ αρχίσει να του γλείφει τα πόδια, τα ίδια πόδια που μέχρι πριν λίγο άνοιγαν τη τρύπα μου.

-    Α: Γλείφε και μην τολμήσεις να με αγγίξεις αλλού. Μόνο η γλώσσα σου θα μ ακουμπάει.

-    Π: Ότι γουστάρεις ρε μάγκα.

-    Α: Έτσι μπράβο, ξέρω πόσο πρόθυμο πουτανάκι είσαι.

Μετά με κοίταξε και μου έκανε νόημα να πλησιάσω για να μου μιλήσει. Ήθελε να ανέβω από πάνω του και να αρχίσω μόνος μου να γαμιέμαι από τη ψωλή του. Σηκώθηκα αργά και σιγά και τον καβάλησα. Έπιασα την ψωλή του επιτέλους στα χέρια μου και την τοποθέτησα στη τρύπα μου. Ήταν τόσο χοντρή και τόσο σκληρή, σαν πέτρα. Πραγματικά δεν έβλεπα την ώρα να την πάρω όλη βαθιά μέσα μου. Έγειρα στο πλάι το κεφάλι μου για να δω τον πατέρα μου που είχε ξεκινήσει να γλείφει με μαεστρία ένα-ένα τα δάχτυλα του Αλβανού. Η ψωλή του σηκωμένη φανέρωνε το πόσο καύλωνε από τον ρόλο που είχε. Έτσι βλέποντας αυτά, πίεσα με τον βάρος του σώματος μου την τρύπα μου επάνω στη ψωλάρα του αλβανού που ένιωθα να απειλεί να με σκίσει στα δύο, το κεφάλι της μπήκε αμέσως μέσα και με έκανε να θέλω να φωνάξω όσο πιο δυνατά μπορούσα, αλλά ήξερα ότι αυτό δεν γινόταν και αρκέστηκα σε έναν και μόνο μορφασμό πόνου και ηδονής. Σιγά-σιγά κατάφερα να πάρω όλη τη ψωλή του Φαμπιούζ. Ένιωθα όλο της το μεγαλείο να πάλλεται μέσα μου και ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα μου η ψωλή μου ξεκαύλωσε και έπεσε άχρηστη πάνω στη κοιλιά του Αλβανού, καθώς άρχισα να ανεβοκατεβαίνω ρυθμικά πάνω στη ψωλή του.

Όπως νωρίτερα είχε συμβεί και στον πατέρα μου έτσι και σε μένα μετά από λίγες στιγμές συνήθισα το μέγεθος μέσα μου αρχίζοντας να απολαμβάνω το ξεκώλιασμα που μου προσέφερε. Η ψωλή μου άρχισε πάλι να παίρνει τα πάνω της και πολύ γρήγορα άρχισε να στάζει υγρά, φανερώνοντας έτσι την απίστευτη καύλα που ένιωθα. Την έχωνα μέσα μέχρι τη βάση και την έβγαζα σχεδόν μέχρι την άκρη του πουτσοκέφαλου σε μία συνεχόμενη και επαναλαμβανόμενη κίνηση που κρίνοντας από τη φάτσα του Αλβανού του προσέφερε απίστευτη ευχαρίστηση. Συνέχισα να γαμιέμαι μόνος μου και τον κοιτούσα στα μάτια, όταν ο Αλβανός αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να κοιτάω τον πατέρα μου που συνέχιζε με απόλυτη προσήλωση να γλείφει τις ποδάρες του γαμιά του και πλέον και δικού μου. Έτσι λοιπόν με γύρισε φέρνοντας την πλάτη μου προς αυτόν, έχοντας πλέον φάτσα και επί τω έργω τον πατέρα μου. Μετά από τόση ώρα είχε σαλιώσει καλά όλα τα δάχτυλα απ’ άκρη σ’ άκρη και τα έχωνε με μανία μέσα στο στόμα του. Ο Αλβανός απολάμβανε τις υπηρεσίες ενός πατέρα και του γιου του και γούσταρε το παιχνίδι που έπαιζε.

Δεν ήξερα τι είχε στο μυαλό του ο Φαμπιούζ και δεν είχα τη δυνατότητα να σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα απ όσα ένιωθα στη θέα του πατέρα μου να γλείφει και στην αίσθηση της ψωλής που ήταν καρφωμένη μέσα μου. Τότε ήρθε όμως η ώρα οι ρόλοι ν’ αλλάξουν για ακόμα μία φορά. Ο Αλβανός με σταμάτησε και με σήκωσε όρθιο ενώ έσπρωξε με τα πόδια και τον πατέρα μου για να σταματήσει. Σηκώθηκε και ο ίδιος και τράβηξε τον πατέρα μου για να σταθεί όρθιος δίπλα μας. Τους θαύμαζα, δύο άντρακλες ψηλοί, νταβραντισμένοι, τριχωτοί, με ψωλάρες να στέκονται μπροστά μου, αρσενικά και τα δύο που με τίποτα δε μπορούσες να φανταστείς ότι έκαναν παιχνίδι με άλλους άντρες, πόσο μάλλον να σου περάσει από το μυαλό ότι ο πατέρας μου καθόταν σαν γκομενίτσα να γαμιέται και να κάνει πράξη όλες τις ορέξεις ενός Αλβανού γαμιά. Κι εγώ βέβαια δεν πήγαινα πίσω. Ήμουν ψηλός  και γυμνασμένος, αλλά με τίποτα δε μπορούσα να συγκριθώ με τους άντρακλες που έβλεπα να στέκονται δίπλα μου.

-    Α: Τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο δωράκι που σου έχω.

Έσκυψε, πήρε μία από τις λευκές κάλτσες εργασίας που φορούσε όταν ήρθε και με αυτή έδεσε τα χέρια του πατέρα μου στους καρπούς πίσω από την πλάτη του και τον έβαλε να καθίσει στον καναπέ.

-    Α: Δε θέλω να με ακουμπάς καθόλου. Κατάλαβες πουστράκο;

-    Π: Ναι γαμιά μου!

Τότε με έπιασε με γονάτισε μπροστά στα ανοιχτά πόδια του πατέρα μου και μου έφερε το στόμα μπροστά από την καυλωμένη ψωλάρα του. Ήρθε πάλι στο αυτί μου και είπε σιγά, «Ξέρεις τη δουλειά σου». Με το που ακούμπησαν τα χείλη μου το πουτσοκέφαλο του πατέρα μου εκείνος αμέσως ταράχτηκε, ήταν κάτι που δεν περίμενε με τίποτα πιστεύοντας ότι τον έγλειφε ο Αλβανός. Γέλασε δυνατά και άρχισε να μιλάει.

-    Π: Τελικά γουστάρεις κι εσύ πούτσο ε; Σε είχα καταλάβει.

Ο Αλβανός που ήταν δίπλα μου, μου ψέλλισε να κάνω ένα ελαφρύ βογκητό.

-    Π: Έτσι… να το απολαμβάνεις. Μήπως πρέπει να ταΐσω και το κωλαράκι σου λίγο πούτσο; Μου το 'παιζες και γαμιάς, γλείφε τώρα. Δεν κρατήθηκες άλλο!

Το σκηνικό με το βογκητό επαναλήφθηκε καθ’ υπόδειξη του Φαμπιούζ.

-    Π: Βόγκα παλιόπουστα. Έτσι είστε εσείς οι Αλβανοί και γενικά δηλαδή όλοι οι ξένοι, το παίζετε γαμιάδες, αλλά στο τέλος τον τρώτε τον πούτσο. Νομίζεις πρώτη φορά μου τυχαίνει;

Δεν πίστευα στ' αυτιά μου, ο πατέρας μου είχε μόλις ομολογήσει το παρελθόν του. Ο Φαμπιούζ δεν ήταν ο πρώτος γαμιάς του και κανείς δεν ξέρει πόσοι είχαν προηγηθεί. Φανέρωσε όπως όλα δείχνουν και τη λατρεία του προς τους αλλοδαπούς. Ξαφνικά θυμήθηκα κάποια χρόνια πριν που ήμουν ακόμα μικρός, πριν έρθει στη δουλειά ο Φαμπιούζ, ότι ο πατέρας μου είχε στην αποθήκη έναν από τη μέση ανατολή. Είναι δυνατόν κι εκείνος να τον γαμούσε; Ο πατέρας μου πάντα ήταν ρατσιστής με τους ξένους και ποτέ δε με άφηνε να έχω επαφή με όσους δούλευαν στο μαγαζί, όπως και με τον Φαμπιούζ. Ήμουν σοκαρισμένος και παράλληλα απρόσμενα καυλωμένος, όταν ο πατέρας μου συνέχισε.

-    Π: Γλείφεις τέλεια μωρή πουτανίτσα, τσιμπουκλού πρώτη. Κάνει μπαμ η εμπειρία σου.  Να σου πω την αλήθεια ο Μάκης μου το είχε πει από την αρχή ότι θα ‘σαι σαν όλους τους άλλους.

Ποιος είναι ο Μάκης σκέφτηκα; Δε μπορούσα να συνδυάσω όλες τις πληροφορίες που μάζευα… το μυαλό μου είχε κολλήσει. Πως θα μπορούσε να είχε γίνει και διαφορετικά βέβαια, ήμουν χαμένος στις καύλες. Τα πράγματα όμως είχαν πάρει περίεργη τροπή. Ο Αλβανός φαινόταν ότι ήθελε να παίξει το παιχνίδι άγρια. Με τράβηξε πίσω για να μη γλείφω άλλο και μίλησε.

-    Α: Σ αρέσει καυλιάρη;

-    Π: Πολύ μωρή γαμιόλα. Θέλω να σε σκίσω.

-    Α: Ναι; Γαμάς κιόλας;

-    Π: Τι νόμιζες; Ότι γαμάω μόνο τη γυναίκα;

-    Α: Ναι. Μη σου πω, ούτε κι αυτή.

-    Π: Η γυναίκα δεν έχει κανένα παράπονο. Όσο για άντρες, ξέρεις πόσους έχω γαμήσει σαν εσένα; Γουστάρω να γαμιέμαι μόνο από άντρακλες κι εσένα τώρα που σε κατάλαβα ήρθε η ώρα να σε ξεκωλιάσω. Γλείφε να με ετοιμάσεις.

Τότε ο Φαμπιούζ πήρε το κεφάλι μου και το έχωσε ξανά στον πούτσο του πατέρα μου και άρχισε να με πιέζει για να το πάρω όλο. Φαινόταν αδύνατον ήταν πάνω από 20 πόντους και δεν είχα ιδέα πως θα μπορούσα να το καταφέρω. Ο Αλβανός δε σταματούσε να πιέζει όμως, μέχρι που η ψωλάρα του πατέρα μου πέρασε στο λαρύγγι μου, ένιωθα όπως το ψάρι νιώθει με το αγκίστρι. Η πούτσα του είχε καρφωθεί μέσα μου και ένιωθα ότι πνίγομαι, όμως δεν ήθελα να σταματήσω. Ο πατέρας μου βογκούσε από την απόλαυση και ένιωθα απίστευτη καύλα για να συνεχίσω. Εκείνη τη στιγμή ο Αλβανός άφησε το κεφάλι μου και μου ανασήκωσε τη λεκάνη και με μία κίνηση σφηνώθηκε στη τρύπα μου, άρχισε να με γαμάει δυνατά ενώ ο πούτσος του πατέρα μου συνέχισε να είναι χωμένος στο λαρύγγι μου κάνοντας τα μάτια μου να βγάζουν δάκρυα.

Ήμουν στον παράδεισο, γεμάτος από παντού, με δύο υπέροχες ψωλές να είναι και στις δύο μου τρύπες, η μία μεγαλύτερη από την άλλη με τον Αλβανό να κερδίζει στις λεπτομέρειες. Είχε έρθει η ώρα να αποκαλυφθεί το παιχνίδι και με μία κίνηση ο Αλβανός έβγαλε την μπλούζα μπροστά από τα μάτια του πατέρα μου κάνοντας τον ικανό να αντικρίσει για πρώτη φορά τι γινόταν μπροστά του. Με είδε να πνίγομαι από την ψωλάρα του και να έχω καρφωμένο πίσω μου τον Αλβανό να με γαμάει άγρια. Το βλέμμα του άλλαξε, με έσπρωξε με το πόδι και σηκώθηκε όρθιος, έχοντας ακόμα δεμένα τα χέρια. Προσπαθούσε μανιωδώς να λυθεί ενώ εγώ με το Φαμπιούζ σηκωνόμασταν όρθιοι. Τα κατάφερε γρήγορα, άλλωστε ο κόμπος δεν ήταν καλός. Δε λυνόταν νωρίτερα γιατί έπαιζε κι εκείνος το παιχνίδι. Φαινόταν εξαγριωμένος.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 104827