Γαμήσι στο γραφείο

Δημοσιεύθηκε από blue string
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.67 (6 Votes)
Δουλεύω στο 4ο όροφο των γραφείων μιας εταιρίας μαζί με 15 ακόμα άτομα. Η γυναίκα μου δουλεύει στον 5ο όροφο ως γραμματέας του διευθυντή μου. Κλασική γραμματέας, 30 χρονών, με στενές φούστες πουκαμισάκια και γυαλιά. Ο διευθυντής 50 χρονών αυστηρός και απόμακρος, αλλά εμφανίσιμος. Στο γραφείο συνηθίζω να φοράω κουστούμι, αλλά από μέσα πάντα φοράω το στρινγκάκι μου. Όταν δεν έχω δουλειά χαζεύω στο site ή συνομιλώ στο chat, αφού η οθόνη δε φαίνεται από τους άλλους. Μια μέρα αιφνιδίως ο διευθυντής κατέβηκε από πάνω για κάποιον έλεγχο. Με σήκωσε από την καρέκλα μου και κάθισε αυτός να δουλέψει στον υπολογιστή, ενώ εγώ όρθιος περίμενα εντολές. Μετά από λίγη ώρα , όπως ήρθε, έτσι απότομα σηκώθηκε και έφυγε γρήγορα. Όταν άρχισα να δουλεύω πάλι, με τρόμο διαπίστωσα ότι είχα ξεχάσει ανοιχτό το chat μιας συνομιλίας μου και φυσικά η συνομιλία δεν έκρυβε τίποτα για το τι ήθελα από τον top συνομιλητή μου. Άρχισα να βάζω τρελά σενάρια στο μυαλό μου... ότι θα με απολύσει και άλλα.

Η ώρα πέρασε όμως και όλα κυλούσαν κανονικά. Πήρα την γυναίκα μου τηλέφωνο να μάθω απ΄ έξω απ΄ έξω και μου είπε ότι ήταν ευχάριστος και ήρεμος όλη την ημέρα και ανακουφίστηκα. Η ανακούφιση όμως δεν κράτησε πολύ. Κατά τις 4, που σιγά-σιγά όλοι αποχωρούσαν, χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν η γυναίκα μου που μου είπε ότι ο διευθυντής με ήθελε στο γραφείο του πριν φύγω. Αυτό ήταν, είχα τελειώσει. Σε δύο λεπτά ήμουν έξω από γραφείο του εκεί που έχει το δικό της η γυναίκα μου και ετοιμάστηκα να μπω. Χτύπησα δειλά την πόρτα και μπήκα. Κλείσε την πόρτα μου είπε με αυστηρό ύφος. Ξέρεις γιατί σε κάλεσα, έτσι δεν είναι; Εγώ προσποιήθηκα πως όχι. Μπήκε κατευθείαν στο θέμα χωρίς χρονοτριβή. Είδα κάποια πράγματα στον υπολογιστή σας μου είπε, που με έβαλαν σε δύσκολη θέση. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει λύση. Επειδή μου αρέσουν κάτι πουτανάκια σαν κι εσένα και αν δεν θέλεις να τα πω όλα στη γυναίκα σου που είναι απ΄ έξω, σκύψε και πάρε μου μια πίπα τώρα αδερφάρα και μπορεί να τα ξεχάσω όλα.

Χωρίς να μιλήσω, αλλά με πολύ δισταγμό, πλησίασα στην καρέκλα που καθόταν, τον ξεκούμπωσα, του κατέβασα λίγο το παντελόνι και μετά το μποξεράκι και ένας όμορφος καυλωμένος πούτσος περίπου στα 20 εκατοστά πετάχτηκε μπροστά στο πρόσωπό μου.

-    Παρ' τον, μου είπε, είναι έτσι από την ώρα που διάβασα αυτά που έγραφες στο chat. Είναι αλήθεια ότι θέλεις να τα κάνεις όλα αυτά;

Δεν μπορούσα να απαντήσω γιατί ήμουν ήδη μπουκωμένος με το περήφανο εργαλείο του, μόνο σήκωσα τα μάτια μου και τον κοίταξα ανοιγοκλείνοντάς τα συγκαταβατικά. Είχα απελευθερωθεί και ήθελα να απολαύσω την στιγμή. Με τη γλώσσα μου μετρούσα κάθε σπιθαμή του καυλιού του και κυκλικά περιποιόμουν τα αρχίδια του. Τον ρούφαγα όλον λαίμαργα μέσα έξω. Τι απόλαυση ήταν αυτή; Δε θα τελείωνε όμως το θέμα εκεί. Σε 10 λεπτά με σήκωσε και άρχισε να με γδύνει. Όταν μου κατέβασε το παντελόνι και είδε το μαύρο δαντελένιο μου στρινγκάκι και το υπέροχο σαν γυναικείο κωλαράκι μου, αφήνιασε σαν καθαρόαιμο. Με γύρισε και από πίσω μου άρχισε να με χαϊδεύει παντού και να μου τρίβει τις ρώγες. Είχα καυλώσει. Ο πούτσος μου είχε πεταχτεί έξω αφού δεν τον χωρούσε το μικρό στρινγκάκι. Ο δικός του τόσο σκληρός ακουμπούσε τώρα στα κωλομέρια μου και πάλευε όπως του επιβήτορα αλόγου, να βρει δρόμο να διεισδύσει. Ξαφνικά από την ενδοεπικοινωνία η γυναίκα μου τον ρώτησε αν θα αργήσουμε. Πάγωσα! Αν έμπαινε μέσα;

-    Να περιμένεις Έλενα… της είπε κοφτά. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα.

Και πράγματι δεν είχαμε τελειώσει. Με πέταξε πάνω στο γραφείο του, γυμνό, μόνο με το στρινγκ, ήρθε από πίσω μου, το κατέβασε μέχρι τα γόνατα, μου άνοιξε τον κώλο και μου έριξε ένα τέλειο γλείψιμο στην τρυπούλα μου που αδημονούσε. Όταν ήμουν έτοιμη, έβαλε το δυνατό καυλί του και έσπρωξε δυνατά. Δε χρειαζόταν και πολύ γιατί είχα ανοίξει από την καύλα.

-    Θα σε γαμήσω καυλιάρα μου, όπως δε σε έχει γαμήσει κανένα αρσενικό μέχρι τώρα.

-    Ναι γαμιά μου, του είπα, γάμα μου το κωλαράκι, κάνε με να νοιώσω γυναίκα.

Η αίσθηση ότι απ' έξω ήταν η γυναίκα μου και μπορεί να έμπαινε μέσα ξαφνικά τον τρέλαινε και με τρέλαινε. Με γάμαγε για αρκετά λεπτά πιάνοντάς με γερά από τα κωλομέρια με ωραίες κινήσεις, όποτε χρειαζόταν αργά και όποτε χρειαζόταν πιο βίαια. Ήταν τέλειος εραστής.

-    Θα έρχεσαι κάθε μέρα να σου ρίχνω ένα πούτσο στην υπέροχη κωλάρα σου, μου είπε.

-    Ναι κύριε διευθυντά…

του απάντησα όσο συνέχιζε να μου την γαμάει. Ξαφνικά πατάει το κουμπί της ενδοεπικοινωνίας να μιλήσει με την γυναίκα μου. "Παρακαλώ…" λέει αυτή ενώ εκείνος με γαμάει όλο και πιο δυνατά. Λες και το κάνει επίτηδες να μου ξεφύγει κανένα βογγητό και να με ακούσει.

-    Παρακαλώ ελάτε μέσα…

της λέει και παγώνω, αλλά εκείνος με πιάνει πιο σφιχτά για να μην ξεφύγω και ο πούτσος του γίνεται πιο βίαιος ακόμα. Εκείνη μπαίνει μέσα και μας βλέπει. Εμένα γυμνό σκυμμένο πάνω στο γραφείο του με το στριγκάκι κατεβασμένο και αυτόν από πίσω μου με κατεβασμένο παντελόνι και μποξεράκι και με το πουκάμισο να με γαμάει ασταμάτητα. Η γυναίκα μου μένει άναυδη.

-    Είδες τι κάνω στην τσουλίτσα σου μωρό μου;… της λέει. Το ήξερες ότι είναι πουτανάκι και μάλιστα το δικό μου από εδώ και πέρα; Θα είναι καλύτερα και για μας.

Μένω! Δηλαδή ξέσκιζε τη γυναίκα μου τόσο καιρό και δεν είχα πάρει χαμπάρι.

-    Τώρα, είπε... κάτσε στον καναπέ να βλέπεις πως τη γαμάω.

Η γυναίκα μου υπάκουσε χωρίς να μιλήσει και παρακολουθούσε το θέαμα, μάλλον καυλωμένη πολύ. Τώρα με ξέσκιζε, γαμώντας με, με μεγάλη ταχύτητα. Μπαινόβγαινε στην ορθάνοιχτη τρύπα μου με άνεση. Άρχισα να βογκάω ελεύθερα, καθώς η γυναίκα μου είχε βάλει το χέρι της κάτω από τη φούστα και έτριβε το μουνί της. Αυτός έχυσε σε λίγο βαθιά μέσα μου βγάζοντας ένα παρατεταμένο μουγκρητό. Έπειτα έβγαλε την πουτσάρα του που ήταν ακόμη τεράστια και έσταζε τα υγρά του, με γύρισε ανάσκελα, μου άνοιξε τα πόδια και μου τον έχωσε πάλι βαθιά στην κωλάρα μου.

-    Τώρα είσαι κι εσύ γκόμενά μου…

μου είπε, σκύβοντας ταυτόχρονα και δίνοντάς μου ένα ζουμερό φιλί. Μετά τον έβγαλε, με σήκωσε και μου τον έδωσε στο στόμα να τον καθαρίσω . Τα ρούφηξα όλα, τα χύσια του και τα ζουμιά του κώλου μου... όλα.

-    Ντύσου τώρα μουνάρα μου…

μου είπε επιτακτικά και φύγε. Με την ευχαρίστηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου ντύθηκα γρήγορα για να φύγω.

-    Έλα μωρό μου…

τόλμησα να ψελλίσω στη γυναίκα μου που ήταν ακόμα ξαναμμένη στον καναπέ. Τριβόταν ακόμα και δάγκωνε τα χείλια της.

-    Πάμε...

-    Όχι… είπε κοφτά αυτός. Η γυναίκα σου θα μείνει λίγο ακόμα, έχουμε δουλειά.

Έφυγα κουνώντας το κωλαράκι μου, έκλεισα την πόρτα πίσω μου και προχώρησα προς την έξοδο. Σίγουρα είχαν πολύ δουλειά… να κάνουν ακόμα.Copyright protected OW ref: 104445