Πώς πούστεψα (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από sexyLara
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.38 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Πώς πούστεψα (2ο μέρος)

Είχα δυόμιση μήνες να πάω σε τσοντάδικο και η μέρα ξεκίνησε με τέτοιον τρόπο που μ’ ενεργοποίησε. Ήταν η τελευταία μέρα δουλειάς. Όλη τη μέρα είχα στο μυαλό μου να πάω να γλείψω πούτσες και να γαμήσω πουστόκωλους. Όταν επί τέλους ήρθε η ώρα, πήγα στ’ αποδυτήρια, έκανα ένα καλό μπάνιο, φόρεσα το καλοκαιρινό κοντό και λεπτό παντελονάκι που είχα στο ντουλαπάκι, χωρίς εσώρουχο κι έφυγα βιαστικά. Σ’ όλη την διαδρομή μέχρι την Ομόνοια ήμουν καυλωμένος, αφού η πούτσα μου ελεύθερη από σλιπάκι τριβόταν κατευθείαν στο μπούτι μου.

Πήγα σχεδόν τρέχοντας στο τσοντάδικο. Τη στιγμή που έμπαινα στην αίθουσα άναβαν τα φώτα κι όλοι μάζευαν βιαστικά τις ψωλές τους. Στ’ ακριανό κάθισμα της τελευταίας σειράς όμως, μια ψωλάρα δυσκολευόταν να κρυφτεί κι όταν έφτασα δίπλα έμεινα να την κοιτάζω μαγεμένος. Τελικά τ’ αφεντικό της, τη στρίμωξε στο σορτσάκι που φορούσε, παράλληλα με το μπούτι. Μόλις τα κατάφερε, πήρε είδηση ότι τον κοιτούσα και μού έδειξε το κάθισμα δίπλα του. Δεν ήθελα δεύτερη πρόσκληση! Κάθισα και σαν μαγνητισμένος άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα το εξόγκωμα στο μπούτι. Σφάδαξε! Δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ στον πειρασμό και τράβηξα το μπατζάκι προς τα πάνω. Αποκαλύφθηκε ένα ψωλοκέφαλο κόκκινο απ’ την καύλα, γυαλιστερό και χοντρό (πάνω από 5 πόντους σε διάμετρο). Το κάλυψα με την παλάμη μου και το χάιδεψα απαλά. Ο πουτσαράς έβγαλε έναν αναστεναγμό ανείπωτης καύλας και μου ζήτησε να πάμε στην άλλη πλευρά της αίθουσας. Τον ακολούθησα ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου (το φερμουάρ το ‘χα ήδη ανοίξει μπαίνοντας στην αίθουσα).

Κάθισε στ’ ακριανό κάθισμα της προτελευταίας σειράς, γιατί στην τελευταία καθόντουσαν δύο μεσήλικες που χαμουρευόντουσαν και μού έδειξε να περάσω δίπλα του. Περνώντας μπροστά του, άφησα το παντελόνι μου να πέσει. Μόλις κάθισα δίπλα του, άνοιξα το παντελόνι του, έβγαλα τ’ αντικείμενο του πόθου έξω κι έσκυψα να το πάρω στο στόμα μου, αδιαφορώντας για τα φώτα. Αυτό, πρώτη φορά το έκανα.

Όπως κατάπινα τον ψώλαρο, με την άκρη του ματιού μου είδα τρεις νεαρούς που στάθηκαν στον τοίχο στο ύψος της σειράς μας και μας παρακολουθούσαν. Λίγο μετά που ξανάπεσε τη ματιά μου προς το μέρος τους. Είχαν γίνει σάντουιτς κι ο ένας απ’ τους ακριανούς της σύνθεσης τραβούσε το βρακί του μεσαίου προς τα κάτω αποκαλύπτοντας τον κώλο του. Μόλις έσβησαν τα φώτα κινήθηκαν προς το μέρος μας. Στάθηκαν δίπλα μας κατέβασαν παντελόνια, άνοιξαν πουκάμισα κι άρχισαν ένα τέτοιο ερωτικό παιχνίδι μεταξύ τους, που μ’ άναψε. Περιελάμβανε γλωσσόφιλα, αλληλοτσιμπούκωμα, ρωγορουφήγματα, δαχτυλογαμήσια κι εγώ δεν ξέρω τι άλλα, που τόσα χρόνια δεν τα ‘χα δει μαζεμένα σ’ αυτούς τους χώρους. Οι δύο απ’ αυτούς είχαν πούτσες εφάμιλλες μ’ αυτή που πίπωνα, όχι τόσο χοντρές όμως. Ο τρίτος είχε μια μέτρια ψωλή σαν τη δική μου.

Μόλις άρχισαν όλα αυτά, ο ψωλαράς μου (που όπως κατάλαβα μετά ήταν μέλος της παρέας) σηκώθηκε, με μετακόμισε στη θέση του, έβγαλε τελείως το σορτσάκι του και μου ξανάχωσε την πούτσα στο στόμα.

Παρένθεση: γιά να τους ξεχωρίζουμε θα δώσω τ’ αρχικά τους
        Α    ο Αρχιψωλαράς, ο δικός μου που ψάρεψα μπαίνοντας
        Κ    Ψωλαράς Νο 1
        Δ    Ψωλαράς Νο 2
        Γ    ο Κοντοπούτσης, αλλά αρχιπουστάρα

Κι εκεί ήρθαν όλα τα πάνω-κάτω: Ο Κ έβαλε το πόδι του πάνω στο κάθισμά μου κι ο Γ του κάρφωσε την κοντή ψωλή του στην τρύπα του. Ο Δ, αφού ήρθε και μού ‘δωσε λίγο την ψωλάρα του πίπα, στάθηκε πίσω απ’ το δικό μου τον Α και του την έχωσε.

Μ’ έβαλαν κι εμένα στην παρέα τους κι άρχισα να γαμάω όποια κωλότρυπα έβρισκα μπροστά μου και να τσιμπουκώνω όποιον γαμιόταν. Γύρω μας μαζεύτηκαν διάφορα ζευγάρια που γαμιόντουσαν και καμιά δεκαριά θεατές που μαλακιζόταν, εφ’ όσον η ζωντανή τσόντα είναι πάντα πιο ενδιαφέρουσα.

Αυτό που πρόσεξα και μ’ άναψε, ήταν ότι κι οι τέσσερεις είχαν καλοδουλεμένες κωλοτρυπίδες, πολύ σκληρές πούτσες κι αχόρταγες. Έχυναν και συνέχιζαν να γαμάνε. Επίσης, όταν έχωναν την ψωλή τους ο ένας στον άλλον, έναν τρόπο είχαν. Κυριολεκτικά την κάρφωναν, ανεξάρτητα απ’ το ρυθμό που θα είχαν στη συνέχεια.

Αφού έχυσα δύο φορές κι από τουλάχιστον δύο φορές ο καθένας απ’ τους άλλους τέσσερεις πούστηδες, κάποια στιγμή βρέθηκα στην εξής σύνθεση:

        Ο Κ κάρφωσε την πούτσα του στον Δ.
        Ο κοντοψώλης Γ έσκυψε για να τσιμπουκώσει το παλούκι του Δ.
        Εγώ, κατά το παράδειγμά τους, κάρφωσα την ψωλή μου στον κώλο του Γ…
        κι ο Α (ο αρχιψωλαράς) στάθηκε πίσω μου κι έχοντας την ψωλάρα του όρθια, την έτριβε ανάμεσα στα κωλομέρια μου ανεβαίνοντας προς την πλάτη.

Αυτό με καύλωσε πολύ κι άρχισα να γαμάω δυνατά τον Γ. Όσο πιο πολύ κουνιόμουν, τόσο άναβα. Χωρίς να το σκεφτώ, ανασηκώθηκα στις μύτες των ποδιών κι άνοιξα τα πόδια μου. Συνέχισα να χορεύω μέσα στον Γ κι αφήνοντας τα κωλομάγουλα του, έπιασα με το ένα χέρι την ψωλάρα και την κατέβασα προς τα κάτω, ενώ με τ’ άλλο τράβηξα το κωλομέρι μου. Έτσι το πουτσοκέφαλο έτριβε την τρύπα μου. Τρελλάθηκα...
   
-    Χώστον μου... γάμησε με, είπα στον Α.

Πήγε να το κάνει, αλλά βρήκε αντίσταση και μού ‘πε:
     
-    Αν δεν το ‘χεις ξανακάνει μπορεί να πονέσεις.

-    Ότι και να γίνει, και φωνές να βάλω, δε θέλω να σταματήσεις αν δεν μπει ολόκληρο αυτό το ματσούκι μέσα μου. Μέχρι τ’ αρχίδια. Κάντο!

Τραβήχτηκε κι άρχισε να μου βάζει δάχτυλο. Σιγά-σιγά έβαλε και δεύτερο. Μ’ άρεσε. Άρχισε να το κάνει πιο γρήγορα. Μετά έβαλε τον δείκτη από κάθε χέρι του κι άρχισε να τραβάει δεξιά κι αριστερά. Ξαφνικά ένοιωσα το ψωλοκέφαλο να μπαίνει στην τρύπα. Το τσούξιμο που αισθάνθηκα δε μ’ ενόχλησε. Μόλις αισθάνθηκα ότι πέρασε όλο το κεφάλι θεώρησα ότι είμαι πια πούστης. Η χαρά με καύλωσε τόσο που σφίχτηκα. Τότε πόνεσα, τόσο πολύ που μου έφυγε απότομα η καύλα. Ο πούτσος μου μαράθηκε και γλίστρησε έξω απ’ την τρύπα του Γ. Σηκώθηκε και γύρισε.

-    Τι έγινε;

-    Τίποτα... πόνεσα.

-    Ο φίλος μας θέλει να γίνει δικός μας, αλλά δεν το ‘χει ξανακάνει... του είπε ο Α.

-    Και διάλεξε εσένα για πρώτη φορά;

Γύρισε προς το μέρος μου, καρφώθηκε στην πούτσα του Δ, κι άρχισε να με χαϊδεύει, να με φιλάει και να τσιμπουκώνει την μαραμένη ψωλή μου για να με χαλαρώσει όπως έλεγε. Και μού ‘λεγε συνέχεια:

-    Θα δεις... όταν θ’ ανοίξει θα σ’ αρέσει τόσο πολύ που θα θέλεις να γαμιέσαι συνέχεια, σαν κι εμάς.

Στο μεταξύ ο Α, αφού έμεινε για λίγο ακίνητος χωρίς να βγει, άρχισε να κάνει μικρές απαλές κινήσεις σπρώχνοντας σιγά-σιγά προς τα μέσα. Ο Γ μ’ απασχολούσε κι ο πόνος υποχώρησε αφού κατάφερε να με χαλαρώσει. Το τσούξιμο παρέμενε. Κάποια στιγμή, κατάλαβα ότι τερμάτισε κι αισθάνθηκα τις αρχιδάρες του Α στην τρύπα μου.

-    Μην τραβηχτείς... σπρώξε κι άλλο, έτσι, κι άλλο... του είπα.

-    Πονάς;… με ρώτησε.

-    Όχι όπως πριν... λιγότερο. Τώρα γάμησε με... κάνε με πούστη σαν κι εσάς!

Το έκανε, αλλά με αργές κινήσεις. Ξαφνικά κατάλαβα ότι ο πούτσος μου είχε θεριέψει πάλι.

-    Τελικά σ’ αρέσει, ε πουστάκο;…

μου είπε ο Γ  που με πίπωνε ενώ γαμιόταν.

-    Ναι... μ’ αρέσει πού έγινα σαν κι εσένα... αχ… σε χύνω!

Κι άδειασα.

-    Έγινε; ρώτησε ο Κ.

-    Ναι βρε, αφού μ’ έχυσε κιόλας ο γαμιόλης.

-    Καλορίζικος... Τώρα πρέπει να σε βαφτίσουμε. είπε ο Δ.

Μας περικύκλωσαν.

-    Γονατίστε. Κι εσύ μαζί του Α. Εσύ θα του βαφτίσεις την τρύπα με το χύσι σου. Αν έχεις άλλο καριόλη... είπε ο Γ.

-    Πως... έχω. Θα του τη γεμίσω για να θυμάται το νονό του! Πώς θέλεις να σε πούμε;

-    Λάρα... είπα.

Κι όπως ήμασταν γονατιστοί άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου λίγο πιο γρήγορα. Οι υπόλοιποι τρεις μαλακίζονταν από πάνω μας. Σε λίγο ο Α τραβήχτηκε και τα καυτά χύσια του πετάχτηκαν στη μέση μου και κύλισαν προς την τρύπα μου. Στη σειρά άδειασαν κι οι υπόλοιποι στα μούτρα μου. Μετά με σήκωσαν, μ’ αγκάλιασαν και με φιλούσαν γλείφοντας τους χυμούς της ηδονής τους από το πρόσωπό μου.

-    Τώρα είσαι κι εσύ πούστρα, μου ψιθύρισε τρυφερά ο Α. Άντε, καλά γαμήσια!

Το όνομα το κράτησα από τότε. Άλλωστε το χρωστάω σ’ αυτούς που μού έμαθαν πόση ηδονή μπορεί να προκαλέσει ένας πούτσος στον κώλο μου.

2 Αυγούστου, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη φορά σε τσοντάδικο. 4:30 μμ στον Α. (κι αυτό το πουστάδικο έχει κλείσει), ξεκίνησε η παρτούζα με τους τέσσερεις πούστηδες.

2 Αυγούστου, οκτώ χρόνια μετά την πρώτη φορά σε τσοντάδικο.  6:00 μμ στον Α. ξεπαρθενεύτηκα! Έγινα κανονικός πούστης!

Συγκρίνοντας αυτό που αισθάνομαι τώρα όταν γαμιέμαι, δε μπορώ να πω ότι ήταν το ίδιο την πρώτη φορά. Η καύλα που προκλήθηκε τότε, ήταν περισσότερο απ’ αυτό που σκεφτόμουν παρά απ’ αυτό του αισθανόμουν. Ευχαριστήθηκα που έγινα πούστης, σαν τους άλλους της παρέας. Έφυγα. Περπατώντας αισθανόμουν ένα κενό στην τρύπα μου και σαν να μου τραβούσαν τα κωλομέρια. Μέχρι να φτάσω στην Ομόνοια είχα ξανακαυλώσει και δεν κρυβόταν. Επειδή τότε δεν ήμουν η ξετσίπωτη πουτάνα που είμαι τώρα, έβαλα το χέρι στην τσέπη και κρατούσα την ψωλή μου στο πλάϊ. Μερικά χρόνια αργότερα τ’ άφηνα να φαίνεται.

Μού ‘ρθε ιδέα. Πέρασα την υπόγεια διάβαση και βγήκα στην Γ’ Σεπτεμβρίου. Λίγο μετά την είσοδο της Γ’ Σεπτεμβρίου υπήρχε τότε ένα περίπτερο που πουλούσε πορνοπεριοδικά και στην πλαϊνή βιτρινούλα είχα δει κάτι dildoes. Σταμάτησα και πήρα μια μικρή ψωλή και μια μεσαία.

Πήγα στο σπίτι, έκανα μπάνιο, έπλυνα και τη φρεσκογαμημένη τρύπα μου εσωτερικά και κοιμήθηκα. Κατά τις εννιά ξανάκανα μπάνιο και ξανάεπλυνα την κωλότρυπα. Μετά γέμισα την μπανιέρα με ζεστό νερό και μπήκα μέσα. Έβαλα δύο δάχτυλα στην τρύπα μου, τη γάμησα λίγο κι όταν είδα ότι το δέχομαι ευχάριστα, έχωσα την μικρή ψωλή μέσα. Το ζεστό νερό βοηθούσε και σε λίγο γαμούσα την τρύπα μου μανιασμένα. Έβαλα τη μεγαλύτερη πούτσα. Τη δεχόμουνα ευχάριστα και καύλωσα κιόλας. Κάποια στιγμή το δυνατό γαμήσι που έκανα είχε σαν αποτέλεσμα μια αυτόματη έκρηξη της καυλωμένης ψωλής μου. Η επιφάνεια του νερού γέμισε χύσια που επέπλεαν για λίγο γύρω απ’ το κόκκινο καυλί μου πριν αρχίσουν να βυθίζονται.

Βγήκα με την ψωλή στον κώλο, φόρεσα ένα σλιπάκι για να μη μπορεί να βγει και ξάπλωσα. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα χαράματα με την ψωλή σφηνωμένη μέσα μου και τον πούτσο μου έτοιμο να σκάσει. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Σηκώθηκα, έπλυνα πολύ καλά τον κόλπο που απέκτησα, έκανα μπάνιο και ξεκίνησα. Στις 11 είχα ήδη στον κώλο την πρώτη πούτσα της ημέρας (στο τσοντάδικο «Ο»). Ακολούθησαν άλλα τρία γαμήσια. Το απογευματάκι πήγα στον «Α» απ’ όπου έφυγα γαμημένος δύο φορές. Το βράδυ πήγα στο «Κ» όπου γαμήθηκα άλλες επτά φορές. Συνολικά μέσα στη μέρα η κωλάρα μου γαμήθηκε 13 φορές. Εισέπραξα κι άλλα 13 χύσια από τσιμπούκια.

Παρασκευή απόγευμα έφαγα τον πρώτο πούτσο. Μέχρι και την επόμενη Παρασκευή το βράδυ, γαμιόμουν καθημερινά. Ξεκινούσα το πρωί, έκανα διάλειμμα το μεσημέρι για να πλύνω τον κώλο μου, κατά τις τρεις ξαναπήγαινα να κωλοξεσκιστώ, ξανάκανα διάλειμμα για πλύσιμο του «κόλπου» κι απ’ τις 9 το βράδυ μέχρι όποια ώρα έκλεινε το τσοντάδικο γαμιόμουν. Μέσα σ’ αυτή τη βδομάδα γαμήθηκα 81 φορές και εισέπραξα 148 χύσια από γαμήσια και τσιμπούκια. Αρκετούς απ’ αυτούς που με γαμούσαν τους έβλεπα και τους ξανάβλεπα. Κάποιοι με γάμησαν κι έχυσαν 2 φορές στη διάρκεια της ίδιας συνάντησης, αφού ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη φορά είχαν παρεμβληθεί άλλοι. Κάποιοι λιγότεροι μ’ είχαν γαμήσει και τρεις φορές. Κάποιοι με γάμησαν και ήρθαν μαζί μου για δεύτερο γύρο σ’ άλλο τσοντάδικο, παρακολουθώντας τις περιοδείες μου για κυνήγι πούτσας.
 
Έγινα πολύ επιλεκτικός – κι εξακολουθώ να είμαι – στο μέγεθος της ψωλής. Κάτω από 18 cm δεν την παίρνω.

Κάτι καινούργιο που δεν το έκανα προηγούμενα, ήταν ότι κρατούσα τ’ αποκόμματα των εισιτηρίων κι έγραφα πάνω ημερομηνία, ώρα κλπ κι από πίσω σημειώσεις (πόσες πούτσες έφαγα, πόσες πίπωσα, ονόματα, αν μού έλεγαν, κ.α.). Αν είχα γαμηθεί σε πάρκο ή δημόσια τουαλέτα όπου δεν υπήρχαν εισιτήρια, έγραφα σε χαρτάκι ότι είχε γίνει.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Λάρα ήταν μια απ’ τις πιο όμορφες και γλυκές γκόμενες που είχα συναντήσει. Πραγματική πουτάνα. Την είχα σαν πρότυπο, γι’ αυτό μόλις με ρώτησαν πώς θέλω να με βαφτίσουν, στο μυαλό μου ήρθε αμέσως τ’ όνομά της, γιατί θα ήθελα να της μοιάσω σε πουτανιά.Copyright protected OW ref: 104330