Πρωτοχρονιάτικο γαμήσι

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.78 (9 Votes)
Ήμουν γυμνός ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι του Σταμάτη. Άκουγα το νερό να τρέχει καθώς έκανε μπάνιο. Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος που μου είχε γαμήσει. Γύρω στα 45, γεροδεμένος μιας και ήταν αγρότης, με γαμούσε πάντα δυνατά. Βρισκόμασταν περιστασιακά και περνούσαμε καλά. Σκεφτόμουν ότι σε λίγο θα με ξαναπήδαγε και είχα καυλώσει. Με το ένα χέρι χάιδευα τον πούτσο μου και τα αρχίδια μου και με το άλλο έβαζα λίγο-λίγο το ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου.

Βγήκε από το μπάνιο με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω του.  Την άφησε να πέσει αποκαλύπτοντας τον ερεθισμένο πούτσο του. Ανέβηκε στο κρεβάτι με αγκάλιασε και έχωσε τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου. Τα γυμνά μας κορμιά ενώθηκαν ενώ οι καυλωμένες μας πούτσες ακουμπούσαν η μία την άλλη.

-    Καύλα μου, μου ψιθύρισε, μου έλειψες.

Το δάχτυλό του άρχισε να πασπατεύει την κωλοτρυπίδα μου ενώ εγώ του χάιδευα τον πούτσο. Ήθελα να τον πάρω στο στόμα μου να γλείψω την ψωλή του. Άρχισα να τον γλείφω στις ρώγες, ενώ σιγά-σιγά κατέβαινα προς τα κάτω. Έφτασα στο αντικείμενο του πόθου μου και έγλειψα με τη γλώσσα μου το πουτσοκέφαλο. Ανάσαινε βαριά ενώ τα μάτια του γυάλιζαν από την καύλα. Ο πούτσος του ήταν μαυριδερός, σχετικά μεγάλος, με δύο αρχίδια μεγάλα να κρέμονται. Λαχταριστός και καυλωμένος σαν πέτρα. Άρχισα να τον βάζω σιγά-σιγά στο στόμα μου χαϊδεύοντας του παράλληλα τα αρχίδια. Τον έβαλα σχεδόν όλο μέσα στο στόμα μου.

Μου άρεσε μου ένιωθα το στόμα μου μέχρι το λαρύγγι γεμάτο. Ύστερα, αργά-αργά τον έβαλα έξω. Συνέχισα να κάνω το ίδιο ενώ βογκούσε. Με ξάπλωσε ανάσκελα ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και ξανά έχωσε το καυλί του μέσα γαμώντας με.

-    Μ' αρέσει να γαμάω το στοματάκι σου καύλα μου, βογκούσε.

Μπαινόβγαινε δυνατά και γρήγορα. Κόντευα να πνιγώ άλλα μου άρεσε. Ο πούτσος του και το πρόσωπο μου είχαν γεμίσει σάλια.

-    Κάτσε στα τέσσερα, μου είπε.

Έκατσα στα τέσσερα με το κεφάλι στο στρώμα ανοίγοντας με τα δύο μου χέρια τα κωλομάγουλο μου. Έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου και έβαλε ένα δάχτυλο μέσα.

-    Τι στενό κωλαράκι που έχεις σχεδόν παρθένο.

-    Θέλω να μου το ανοίξεις καλά σήμερα. Θέλω να σε νιώσω μέσα μου δυνατά. Είμαι καυλωμένος όλη μέρα σκεπτόμενος πως θα με γαμήσεις.

-    Καύλα μου.

Το ένα δάχτυλο έγινε δύο, τρία. Είχα πλέον χαλαρώσει. Σηκώθηκε και πως ήμουν στα τέσσερα άρχισε να σπρώχνει τον πετρωμένο πούτσο του μέσα μου. Ρίγη ηδονής πλημμύρισαν το σώμα μου.

-    Αχ γαμιά μου άνοιξε με καλά, γάμα με σαν πουτανάκι.

Τα λόγια μου τον ερέθιζαν ακόμα περισσότερο. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και γρήγορα. Ένιωθα τον πούτσο του να σφυροκοπάει τον προστάτη μου προσφέροντας μου ευχαρίστηση.

-    Θέλω να με γαμήσεις σήμερα μέχρι να χύσω.

-    Ναι καύλα μου, μην ανησυχείς θα τα δώσω όλα σήμερα.

Με αξιοθαύμαστη αντοχή με γαμούσε ακατάπαυστα. Με γύρισε ανάσκελα.

-    Θέλω να σε βλέπω.

Σήκωσε τα πόδια μου και ξαναμπήκε μέσα μου με ευκολία αυτή τη φορά καθώς η κωλοτρυπίδα μου είχε ανοίξει καλά, συνεχίζοντας το σφυροκόπημα. Ένιωθα ότι θα χύσω. Σαν ποταμός το σπέρμα μου ξεχύθηκε πάνω στην κοιλία μου ενώ συνέχιζε να με γαμάει με δύναμη.

-    Θα γεμίσω με χύσια το σφιχτό κωλαράκι σου φώναξε.

Με μια κραυγή χώθηκε όλος μέσα μένοντας εκεί, ενώ το καυτό το σπέρμα γέμιζε τον κώλο μου από τον προστάτη μέχρι την κωλοτρυπίδα. Βγήκε από μέσα μου έπεσε πάνω μου και οι γλώσσες μας ενώθηκαν ακόμα μία φορά. Από τον κώλο μου έσταζαν τα χύσια του πάνω στα σεντόνια. Τον ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να γλείφω τον πεσμένο και μες τα χύσια πούτσο του. Τον καθάρισα τελείως. Ξάπλωσα δίπλα του χαϊδεύοντας τον πούτσο του με το χέρι μου. Μου άρεσε μου ένιωθα τα ζεστά του χύσια στον κώλο μου.

-    Καλή χρονιά καύλα μου… είπε.

Το εργαλείο του είχε αρχίσει να σκληραίνει πάλι. Δεν ξέρω πως θα πάει ο καινούργιος χρόνος σκέφτηκα, αλλά τουλάχιστον μας μπήκε καλά. Του χαμογέλασα καθώς έσκυψε να μου πάρει πίπα. Η νύχτα ήταν μεγάλη.Copyright protected OW ref: 104255